تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 53 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 521

نام تاپيک: همه چیز درباره بازار لپ تاپ ( ایران ، دبی ، چین) و سیاست ها فروش شرکت های ایرانی ، ترفندها ، تقلب !!

داره خودمونی میشه sadeq280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام مال من روبروی Product Description این را نوشته اگر می شود در مورد بعضی از علائم که زیر آن خط کشیده شده توضیحی بدهید
    در ضمن منظور از لیبل ویندوز چی هست

P4320sVi337MQ3PX320NABNCN33Xa ALL

داره خودمونی میشه .princess's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

با سلام و عرض خسته نباشي خدمت استاد محترم teknosys:
    من به سايت سومي كه شما فرمودين مراجعه كردم ولي معني دو كد رو متوجه نشدم اگه امكانش هست يه توضيح مختصر در اينباره بديد خيلي ممنونتون ميشم اون دو كد NB و PC هستش اما خدا رو شكر لپتاپم ريفر نبود قبلا فكر ميكردم كه داخل جاي باتري لپتاپ از روي مدت وارانتي ميشه به قضيه ريفر بودن لپتاپ پي برد اما بازهم ممنونم كه اطلاعات وسيعي در اين مورد در اختيار بچه هاي اين فروم قرار داديد اين هم PN لپتاپ من:
    HP Pavilion dv6-6070ee NB PC ALL
    بازهم ازتون ممنون جهت سعه صدرتون بابت پاسخگويي به سوالات

اگه نباشه جاش خالی می مونه teknosys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام مال من روبروی Product Description این را نوشته اگر می شود در مورد بعضی از علائم که زیر آن خط کشیده شده توضیحی بدهید
    در ضمن منظور از لیبل ویندوز چی هست

P4320sVi337MQ3PX320NABNCN33Xa ALL
    سلام

یه لطفی بکن و کانفیگ لپ تاپت رو از سایت HP بگیر و دقیقا کپی کن اینجا تا بهتر بشه Product Description رو تجزیه کرد.

موفق باشین.

4. این کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

با سلام و عرض خسته نباشي خدمت استاد محترم teknosys:
    من به سايت سومي كه شما فرمودين مراجعه كردم ولي معني دو كد رو متوجه نشدم اگه امكانش هست يه توضيح مختصر در اينباره بديد خيلي ممنونتون ميشم اون دو كد NB و PC هستش اما خدا رو شكر لپتاپم ريفر نبود قبلا فكر ميكردم كه داخل جاي باتري لپتاپ از روي مدت وارانتي ميشه به قضيه ريفر بودن لپتاپ پي برد اما بازهم ممنونم كه اطلاعات وسيعي در اين مورد در اختيار بچه هاي اين فروم قرار داديد اين هم PN لپتاپ من:
    HP Pavilion dv6-6070ee NB PC ALL
    بازهم ازتون ممنون جهت سعه صدرتون بابت پاسخگويي به سوالات
    سلام

قبل از هرچیز ممنون از محبتی که نسبت به من دارین. خوشحالم اگه تونسته باشم کمکی کرده باشم.

در مورد سئوالتون کلا بحث سر وجود Rfbd توی Product Description هست و مخفف های دیگه مهم نیستند و وجود اونها فقط برای شرکت الزامیه که بتونن دسته بندی محصولاتشون رو با این علائم به سیستم بشناسونن.

اما NB یعنی NoteBook و PC به معنی Personal Computer هست. PC علامت دستگاه های Home and Office هست که برای مصارف خانگی تولید میشه. البته از اسم دستگاه که برای شما Pavilion هست هم این دسته بندی ها قابل تشخیصه.

اگر سئوال دیگه ای بود در خدمت هستم.

موفق باشین.

6. 6 کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز

بنده یه پی ام خدمتتون دادم
    ممنون میشم راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به استاد عزیز جناب[teknosys] ممنون که در این تاپیک ماهیت حقیقی اکثر شرکت های وارد کننده ی لپ تاپ رو افشا کردید
    همونطور که مستحضرید وقتی وارد سایت اچ پی(سایت اصلی اچ پی آمریکا) میشیم و مثلا روی مدلی از لپ تاپ های پاویلیون کلیک میکنیم بما میگه که قطعات دلخواهت رو کاستومایزش کن! میخوام ببینم راهی هست که یکی از این لپ تاپارو سفارش داد که به ایران بیارند؟
    2تا مزیت داره 1-دیگه خیالت راحته بهترین کیفیت رو داره(سفارش آمریکاست) و ریفر نیست
    2- تاحدودی میتونی قطعاتش رو برحسب نیازت تغییر بدی(چون کاستومایزش میکنی) ومثلا مثه اینجا محدود به مدلایی چون 6080 و یا 6090 نیستی! راهی هست تا سفارش بدی و برات به ایران(تهران) بیارنش؟ مطمئن؟
    Last edited by mrm88; 27-05-2011 at 21:28.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    سر کوچه !!!

پيش فرض

سلام
    من تازه این تاپیک رو دیدم و کفم برید !!!
    واقعا شاهکاره
    فقط یه سوال دارم ، من میخوام یه لپتاپ بگیرم و مدل مورد علاقه ام رو توی دل دیدم اما خوندم که خیلی دردسر داره ریفورب نباشه وشاید اصلا غیر ریفورب پیدا نشه !
    میخواستم بپرسم چه برند هایی میذارن خودمون کاستومایز کنیم ؟ و کدوم ها بهترند و آیا کلا ارزش داره این کار ؟ راستی از لحاظ قیمت چی ؟ بصرفه است ؟
    ممنون میشم پاسخ بدید
    Last edited by mamadosein; 28-05-2011 at 21:55.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام به استاد عزیز جناب[teknosys] ممنون که در این تاپیک ماهیت حقیقی اکثر شرکت های وارد کننده ی لپ تاپ رو افشا کردید
    همونطور که مستحضرید وقتی وارد سایت اچ پی(سایت اصلی اچ پی آمریکا) میشیم و مثلا روی مدلی از لپ تاپ های پاویلیون کلیک میکنیم بما میگه که قطعات دلخواهت رو کاستومایزش کن! میخوام ببینم راهی هست که یکی از این لپ تاپارو سفارش داد که به ایران بیارند؟
    2تا مزیت داره 1-دیگه خیالت راحته بهترین کیفیت رو داره(سفارش آمریکاست) و ریفر نیست
    2- تاحدودی میتونی قطعاتش رو برحسب نیازت تغییر بدی(چون کاستومایزش میکنی) ومثلا مثه اینجا محدود به مدلایی چون 6080 و یا 6090 نیستی! راهی هست تا سفارش بدی و برات به ایران(تهران) بیارنش؟ مطمئن؟
    سلام

ببخشید که دیر جواب دادم.

ممنون از لطفی که نسبت به من دارین. اما باید بگم من چیزی رو افشا نمیکنم!! در واقع میشه اسمش رو آموزش استفاده از امکانت آنلاین گذاشت.مثل آموزش فتوشاپ! ولی در هر حال از لطفتون ممنونم.

اما در مورد سئوال شما باید بگم یه سری امکانات برای خرید از فروشگاه آنلاین شرکت نیاز هست. این امکانات هم زنجیروار به هم متصلند. یعنی اگه یکیش رو نداشته باشیم ، کل پروسه لغو خواهد شد.

اولین امکان اینه که ببینیم که شرکت در سیاست های فروشش چه برنامه ای برای منطقه ما ، کشور ما و مصرف کننده ما در نظر گرفته. همونطور که بارها اینجا عرض کردم ، تمام گزینه های بالا بعنوان منع فروش محصولات توسط HP انتخاب شدن. پس اولین حلقه از زنجیر امکانات رو نداریم. طبیعتا تمام پروسه غیر عملی هست.

باید توجه داشته باشین که فروشگاه آنلاین HP برای مصرف کننده آمریکایی هست و انتقال به خارج از آمریکا رو اصلا نداره.

آدرس اصلی شرکت HP.COM هست. اما با رفتن به این آدرس در واقع شما وارد سایت آمریکا میشید. اکثر امکاناتی که توی سایت آمریکا از HP هست ، مختص همون کشوره. مثلا آنلاین چت با تکنیکال ساپورت، یکی از شرایطش ، آمریکایی بودنه و IP شما چک میشه. SN و PN دستگاهتون هم باید آمریکایی باشه.

اما در مورد مزایای Customize کردن:

قبل از هرچیز خوبه که بدونید مخفف این نوع دستگاه ها CTO هست که از Configure to order به معنی گانفیگ شده طبق درخواست هست.

اما در مورد سئوالتون. توی سایت شما نمیتونید مدل رو مشخص کنید. مثلا نمیتونید بگید 6090 رو با این گانفیگ میخوام. بلکه سری رو مشخص میکنید ، مثلا Pavilion DV6 یا Pavilion DV7 . در ضمن 6090 یک مدل آمریکایی نیست که بشه اون رو توی سایت CTO سفارش بدین. برای امتحان ؛ عبارت Pavilion 6090 رو گوگل کنید و نتایج رو ببینید. بیشتر سایت هایی که نشون داده میشن یا فارسی هستند و یا سایت هایی که مربوط به کشورهای خاورمیانه هست.اگر هم لینکی از شرکت مادر در نتایج باشه مربوط به سایت خاورمیانه ای شرکت هست.این کوتاه ترین راه برای تشخیص بازار هدف یک محصول هست.

از نظر کیفیت قطعات و قابلیت اطمینان حرف شما درسته ، ولی متاسفانه در دسترس ما نیست که بهره مند بشیم.

امیدوارم جواب سئوالاتتون رو گرفته باشید.

مو
    فق باشین.
    Last edited by teknosys; 29-05-2011 at 00:18.

11. 4 کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    سر کوچه !!!

پيش فرض

سلام
    راستی توی تاپیک asus n53sn یکی از کاربرا ایمیل زده بود اسوس و اونهم آدرس 4تا شرکت رو توی ایران داده بود واسه رفع اشکالش،این نشونه نمایندگه بودن اون شرکت ها نیست ؟
    راستی الان لپتاپ دل رو اگه یکی به صورت آنلاین از آمریکا بگیره و بیاره ایران با توجه به تعداد زیاد ریفرب شدن لپتاپ های این شرکت بازم ریسک کرده و باید بره سراغ یه مارک دیگه ؟
    آخ چه حالی میداد اگه میشد لپتاپ های اسوس رو خودمون یکم کانفیگش رو تغییر بدیم !!! خیلی حال میداد !
    اسوس توی سایت خودش قیمت نمیده ، قیمت درستش رو از کجا بگیریم ؟ اسوس رو چی ؟ اگه از آمریکا بگیریم ریرب نیست یا اونم باید چک بشه ؟!
    ببخشید سوالام اگه پیش پا افتادس ، ممنون
    شما بین دل و اسوس ( n43sn , l502 ) کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
    از کجا بفهمم اسوس قراره چه لپتاپ های جدیدی روانه بازار کنه ؟
    میگم داشتن lojack هم مزیته ؟
    Last edited by mamadosein; 29-05-2011 at 15:30.

داره خودمونی میشه Persian_1984's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام . همه خسته نباشید. این تاپیک خیلی مفید و کاربردی شده. قطعا این تاپیک کمک میکنه تا همه بیشتر با بازار آشنا بشن و متقلب ها کمی خودشون رو جمع کنند. راجع به این پست من یک توضیح مختصری بدم. اول از همه نتیجه بررسی شماره سریال در این آدرس از نظر منطقی باید 100% درست باشه. چون از دیتا بیس خود شرکت استفاده میکنه و نمیشه بگیم که بعضی وقت ها اشتباه میکنه. فرض کنید که شما در آمریکا یا هر کشور دیگه که HP نمایندگی داره محصولی خریدی بعد میبریش گارانتی . اونجا شماره سریال و مشخصات محصول شما را به سیستم میدن تا تایید بشه که محصول شما هنوز تحت پوشش گارانتی هست یا نه. حالا فرض کنید این سیستم خطا داشته باشه و به شما بگن که شماره سریال شما وجود نداره و به شما سرویس ندن.
    حالا. الان سری ها Pavilion dv6 6090ee و 6080ee و 6050ee و ... که در بازار هستن سفارش کشور استونی هست که پسوند ee مشخصه Estonia هست. پس کسایی که این مدل لپ تاپ ها را دارن در قست تنظیمات کشور در آدرسی که این دوستمون زحمت کشید و به ما دادن کشور Estonia را انتخاب کنید.پس اگر قبلا امارات یا کانادا رو زدین و نتیجه نداد نترسین که سرتون کلاه رفته...
    اینم نتیجه بررسی لپ تاپ خودم هست که مدل و تاریخ اتمام گارانتی رو توش داده و مدت یکساله گارانتی نشان دهنده ریفر نبودن دستگاه هست چون لپ تاپ های ریفر را با گارانتی 90 روزه یا همون سه ماهه ارائه میدن.

سلام

محل قرارگیری برچسب های سریال نامبر و P/N (Product Number) در لپ تاپ های HP رو با عکس و توضیحات تکمیلی میزارم.

این اعداد برای چک کردن گارانتی بین المللی لپ تاپ مفید هستند و با چک کردن گارانتی شما میتونید از اصالت لپ تاپ و همچنین تارخ تولید دستگاهتون مطلع بشین.

در آدرسی که میزارم شما با وارد کردن سریال نامبری که توسط آموزشی که میزارم میتونید اطلاعات مربوط به گارانتی شرکت مادر رو ببینید. اگر با وارد کردن سریال نامبر و P/N پیغامی داد مبنی بر اینکه اعداد درخواستی رو اشتباه وارد کردین بدونید که لیبل سیستم شما دست ساز هست و دستگاه شما رو به خاطر اینکه از ریفربیش بودن در بیارن Repacking یا بسته بندی دوباره کردن. این کار یعنی چاپ لیبل و ساخت کارتن برای دستگاه های ریفربیش. ولی اگر دستگاه شما رو سریالش رو قبول کرد در جدولی که میده تاریخ تولید رو میبینید و اگر ریفر بوده باشه بهتون میگه.

ولی تاکید می کنم پیغامی که سیستم به شما میده 100 درصد درست نیست و اشتباهاتی خصوصا برای دستگاه های خاورمیانه رخ میده.

تذکر: این کار ریجستر کردن لپ تاپ نیست. به هیچ عنوان ریجستر نمیشه دستگاه شما. پس با خیال راحت این رو تست کنید.

تذکر2: هنگام تایپ P/N حروف قبل از # رو وارد کنید. اگر در P/N کارکتر # نداشتین همه اش رو تایپ کنید.

تذکر3: حروف بزرگ یا کوچک تفاوتی ندارند.

و اما نحوه قرار گیری برچسب:

نمونه 1: لیبل پشت دستگاه:

نمونه 2 : لیبل پشت دستگاه

نمونه3 : سری Envy که در زیر باتری قرار دارد.

نمونه 4 : لپ تاپ های MINI که زیر باتری قرار دارند.

نمونه 5 : لپ تاپ های سال 2010 به بالا که در زیر باتری قرار دارند. (کلیه مدلها)

نمونه 6 : لپ تاپ خای سال 2010 به بالا که در زیر درب هارد قرار دارند.

در جدول زیر نمونه ها رو با مثال می نویسم.
    این سری لپ تاپ ها و مدل هاشون هست و نحوه پیدا کردن و خوندن اعداد مورد نیاز.

تذکر: Sample A =نمونه 1 ,,, Sample B= نمونه 2 ....... الی آخر.

Look for Service Tag on Bottom of NotebookIdentifierNameExample1Model Numberdv9095xx (Sample A)
    dv7-1000 (Sample B)
    15-1001xx (Sample C)
    Mini 210 1003xx (Sample D)
    CQ42-200xx (Sample E)
    dm3-3001xx (Sample F)2 Product NumberRQ877AS (Sample A)
    AA123AV (Sample B)
    VR898AS (Sample C)
    WD973AS (Sample D)
    WW837AS (Sample E)
    XQ421AS (Sample F)3Product Name HP Pavilion n dv9000 (Sample A)
    Pavilion dv7 (Sample B)
    HP ENVY 15 (Sample C)
    HP Mini (Sample D)
    Compaq CQ42 (Sample E)
    Pavilion dm3 (Sample F)

و اما آدرس:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از رفتن به آدرس اعداد درخواستی رو وارد کنید.

برای انتخاب کشور ابتدا آمریکا بعد کانادا و در آخر امارات رو انتخاب کنید. اگر در هر سه کشور سریال دستگاه شما پیدا نشد این سریال امکان این که دست ساز باشه خیلی زیاده.

اگر سوالی بود در خدمتم.

موفق باشین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •