تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 77 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 762

نام تاپيک: تجربیات خرید از فروشگاه دیجی کالا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با عرض پوزش از همه عزيزان من بيشتر خريدهام ديجيتالي يعني قطعات مثل تبلت و موبايل و هارد و غيره و غيره ولي تا حالا به مشكل يا چيزي اصلا برنخوردم
    يا در مورد من اينجوري بوده البته قطعات سايت كيميا هم عاليه حداقل تخصص دارند و كاملا راهنمايي ميكنند
    ولي در كل خوبه فقط يك بار اسكنر من رو اشتباهي پست برده بودش بندرعباس كه چند روز طول كشيد برگشت بخوره و كلي معذرت خواهي كردند و دوباره اومدش كرج
    اتفاقا توي زمستون براي يكي از دوستام توي تبريز دو تا هارد 1 ترابايتي پاسپورتي وسترن خريدم دونه اي 248 ولي بيرون 240 هم ميدادند ولي گارانتي شركتي بودش گارانتي اصلي وسترن توي ايران فقط سازگار هستش كه گارانتي بسيار درستيه
    من الان روي سيستم خودم 2 تا 3 ترابايت دارم با يك 500 گيگ دور بالا مشكي
    ولي از كيميا خريد كردم كارشون درسته ولي بسته بنديشون اصلا تعريفي نداره

2. این کاربر از amir3852 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال NEED FOR PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

والا دیجی خوبه اکثر قیمتاش نمیدونم چرا مشکل دارن ملت یا شایدم انتظار معجزه! البته بحث رقابت هم هست نباید به هرکس و هر حرفی اعتماد کرد،ولی محتاط بودن خوبه.

پروفشنال years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

الان LG G3 32gig با گارانتی چند شده ؟
    دی جی کالا میده 1379 ؟

آخر فروم باز poorya_2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

الان LG G3 32gig با گارانتی چند شده ؟
    دی جی کالا میده 1379 ؟
    LG G3 - 16GB = قیمت بدون گارانتی 1150
    LG G3 - 32GB = قیمت بدون گارانتی 1200

با گارانتی هم نهایتا 100 تومن گرونتر باشه ، که هر جور حساب کنید دی جی کالا گرونتر میده

6. این کاربر از poorya_2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

والا دیجی خوبه اکثر قیمتاش نمیدونم چرا مشکل دارن ملت یا شایدم انتظار معجزه! البته بحث رقابت هم هست نباید به هرکس و هر حرفی اعتماد کرد،ولی محتاط بودن خوبه.
    انتظار معجزه چیه؟چرا حرف در میاری.حرف ما اینه به چیزی که میگن و دارن همه جا تبلیغش را میکنند حداقل عمل کنند نه اینکه موقع کار بزنن زیر حرفشون.در ضمن دیجی کالا خیلی گران فروشه تعجب میکنم شما چرا میگی قیمتاش مناسبه.دیشب من یه گوشی سامسونگ گرند پرایم به قیمت 530 با گارنتی خاورمیانه به قیمت 530 خریدم ولی همین گوشی را دیجی کالا به قیمت 569 میفروخت!!!!حالا دیجی کالا ارزون فروشه به نظر شما؟

8. این کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

انتظار معجزه چیه؟چرا حرف در میاری.حرف ما اینه به چیزی که میگن و دارن همه جا تبلیغش را میکنند حداقل عمل کنند نه اینکه موقع کار بزنن زیر حرفشون.در ضمن دیجی کالا خیلی گران فروشه تعجب میکنم شما چرا میگی قیمتاش مناسبه.دیشب من یه گوشی سامسونگ گرند پرایم به قیمت 530 با گارنتی خاورمیانه به قیمت 530 خریدم ولی همین گوشی را دیجی کالا به قیمت 569 میفروخت!!!!حالا دیجی کالا ارزون فروشه به نظر شما؟
    البته این نکته را باید در نظر گرفت که من یا شما برای خرید یک محصول درگیر ۱۰ یا ۳۰ هزارتومان اختلاف قیمت نیستم اگر هم هر شخصی حرفی میزنه برای افزایش اطلاعات خریداران هست وگرنه دی جی کالا یا هر سایت دیگری عاشق چشم و ابروی ما نیستند که اجناس را زیر قیمت به ما بفروشند یا با تخفیف هایی که یک یعضی هاشون اصلا منطقی نیستند مثلا همین گوشی که فرمودید فرض کنید در قسمت پیشنهاد ویژه باشه قطعا سود کالا و همینطور هزینه ارسال را ار خریدار دریافت میکنه و کسی که اطلاع نداره میگه woow چقدر عالی....

10. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

البته این نکته را باید در نظر گرفت که من یا شما برای خرید یک محصول درگیر ۱۰ یا ۳۰ هزارتومان اختلاف قیمت نیستم اگر هم هر شخصی حرفی میزنه برای افزایش اطلاعات خریداران هست وگرنه دی جی کالا یا هر سایت دیگری عاشق چشم و ابروی ما نیستند که اجناس را زیر قیمت به ما بفروشند یا با تخفیف هایی که یک یعضی هاشون اصلا منطقی نیستند مثلا همین گوشی که فرمودید فرض کنید در قسمت پیشنهاد ویژه باشه قطعا سود کالا و همینطور هزینه ارسال را ار خریدار دریافت میکنه و کسی که اطلاع نداره میگه woow چقدر عالی....
    با حرفتون موافقم .واقعا یه جای کار دیجی کالا میلنگه !اینا هر روز حراجی یا به قول خودشان تخفیف 30 تا70 درصد میذارند مگر ممکنه یه همچین چیزی؟معلوم نیست چقدر میخرن که میتونن 30 تا 70 درصد تخفیف بدن .با سازمان تعزیرات با این سایت اینترنتی برخورد کنه .چند روز پیش گام شماری که 350 هزارتومن میفروختن را 99 هزار تومن واسه فروش گذاشت معلوم نیست اینا قیمت خریداشون چقدره که میان 200 درصد تخفیف میدن به شدت مشکوک میزنن .قاچاق این کالا ها را وارد میکنند که با این قیمتا به فروش میذارند.

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

گارانتی خاور میانه ارزشش از باد معده هم کمتره،دلیلی نداره گرون بفروشه اعتبار و ارزش خودشو که از تو جوب آب پیدا نکرده

همون شما برو جا دیگه بخر کاری هم به دیجی نداشته باش.

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

الان ملت گرون بخرن میگن ای بابا چه گرون فروشه !
    ارزون بخرن میگن از اینجا نخریم یجای کار میلنگه!!

من موندم اسم همچین موجوداتی چیه اصن

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوبار سرم کلاه گذاشته
    همین هفته ی پیش گوشی پیکسل سوخته دار فرستاد
    دیگه ازش خرید نمیکنم
    لعنت بهش

15. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •