البته اگه میخوای با دزد یا اساسین بری بهتره جادوهای sorcery رو انتخاب کنی چون بیشتر به کارت و کلاست میان .
البته اگه میخوای با دزد یا اساسین بری بهتره جادوهای sorcery رو انتخاب کنی چون بیشتر به کارت و کلاست میان .
با سلام و ممنون از راهنما ییتون
اگه کسایی که در بازی وسایل میفروشن رو بکشیم در مراحل بعد مشابهش هست ؟
مثلا من اون پیرمرد آهنگر رو اشتباهی کشتم که اسحه ها رو ارتقا میده کلید جنگل رو گرفتم
حالا جایی هست اسلحه هام رو دوباره در بازی ارتقا بدم؟
دو تا اژدهای بالای پشت بام هم کشتم یک کسی تو کلیسا وسایل میفروشه هم کشته شد
لولم 45
Last edited by mahpesar; 14-10-2013 at 10:45.
دمت گرم، اونجا قتل عام راه انداختی دیگه
توی بازی همه رو میشه کشت، ولی خب بعضیا رو نباید کشت که متاسفانه شما این کارو کردی.
4 تا آهنگر توی بازی هست که هر کدوم قابلیت های خاصی دارن شما الآن یکی رو کشتی بنابراین دیگه از قابلیت هاش نمی تونی استفاده کنی (مثلا یکی از قابلیت هاش درست کردن شمشیر برقی بود که دیگه نیست)
اون بدبختی هم که رو سقف کلیسا کشتی، آدم بدرد بخوری بود و تنها راه نجاتت که اونو هم زدی کشتی، آفرین
اون یارو یه آپشنی داشت که اگه اشتباهی به یه خودی اتک بدی و طرف باهات شروع کنه جنگیدن (مثلا همون آهنگره که بهش اتک دادی و مجبور شدی بکشیش)، می تونستی بری پیشش یه پولی بدی تا بخشیده بشی و دوباره با NPC ها رفیق بشی ...
هر دو بار اشتباهی دستم خورد به کلید حمله
با هام دشمن شدن یعنی به نظرشما دوباره از اول برم بهتره؟
خیلی بازیش حالا میده هیف دیر اینو دیدم نصف عمرم بر فناست
آدرس آهنگری بعدی رو میتونی حدودی بدی ممنون میشم تو یک پیج خودنم بعد از ناقوس بعدی
خیلی ازناقوس اول فاصله داره؟
Last edited by mahpesar; 14-10-2013 at 23:47.
فکر کنم یکم در مورد بازی توضیح بدم به دردت بخوره :
اول اینو بگم که اگه به من بگن سه تا از بهترین بازی های عمرتو بگو قطعا یکیش اینه
1 - این بازی خیلی گسترده ست ... خیــــــــــــلی . می تونی از اول بری و اشتباهات قبلی رو نکنی، می تونی تمومش کردی یه بار دیگه بری و کارهایی که نکردی رو بکنی، با این تفاوت که بار دوم هم کاراکتر خودت قوی تر شده هم دشمنا ( خود من 3 بار این بازی رو رفتم و جزو معدود بازی هایی بود که بیشتر از یک بار تمومش کردم )
2 - توی این بازی قبلی و بعدی وجود نداره، چون کلا همه جا می تونی بری! آهنگرها 4 تا هستن ... یکی همونی که دیدی نزدیک کلیسا توی Undead parish ... یکی دیگه توی Catacombs هست که برای رسیدن بهش باید از یک راه تقریبا مخفی بری ... یکی توی Anor Londo هست که یه غول خیلی بزرگه و توی تالار سمت چپ غول های اون مرحله هست ... یکی هم که نیمچه آهنگره همون اول بازی توی فایر لینک می تونی بری پیشش، اون پایین توی New londo ruins هست که از راه سمت راست فایر لینک بری بهش میرسی.
3 - سعی کن هر جا می تونی بری، مثلا اینجوری نباشه که بیخیال فلان قسمت بشی، همه جا رو بگرد، چیز های عجیب غریب زیاد می بینی.
4 - داستان کاراکتر ها رو دنبال کن، خیلی جالبن.
5 - تا می تونی فارم کن و روح بگیر و خودتو ارتقا بده چون هر چی میری جلوتر بازی سخت تر و سخت تر میشه .
6 - کسی که بهت حمله نمی کنه رو نکش![]()
من فکر کنم به باگ خوردم 4 تا روحو دادم لرد وسل کوفت کرد اما در باز نمیشه چیزی به نظرتون میاد ؟
سلام
بعد از مدت ها اومدم یه پیام بدم تا هم یک یادی از بازی بشه و هم شاید مفید باشه
من یه فیلم دیدم که یارو کنار در پرید تو دره سمت راست و مرد ، بعد وقتی بازی در حال لود کردن شد با استفاده از گزینه ی خروج ایکس باکس بود نمیدونم پلی استیشن بود از بازی خارج شد و وقتی دوباره بازی رو اجرا کرد و سیوش رو آورد از اون طرف در اومد.
این یه باگ برای استفاده نکردن از 4 تا روح بوده فکر کنم
شایدم 4 تا روح رو ندادی
شاید یادت رفته از سمت tomb of the giant بری و Nito رو بکشی
من پشیمونم دارک سولز رو خیلی دیر رفتم
موقعی که بازی منتشر شد که کنسول نداشتم بعدشم که برای پی سی اومد احساس کردم زیاد بهینه نیست و پورت خیلی خوبی نشده و حتما هم بلزی دسته می خواد که من معمولا توی پی سی از دسته استفاده نمی کنم و دوس دارم بازی با موس و کیبورد بهینه باشه که این مشکل توی شماره دوم بازی حل شده و دقیقا توی پی سی بازی بهینه ست
بعد اینکه بازی برای پی سی منتشر شد تقریبا چند ماه بعدش من کنسول هم داشتم ولی زیاد پیگیر این بازی نشدم یعنی می خواستم بازیو بگیرم برم ولی موقعیتش پیش نیومد
پست های اولیه تاپیک هم خیلی جالبه
جا داره از علیرضای عزیز هم تشکر کنم که خیلی به بچه ها کمک کرد
یعنی بعضی از راهنمایی هاش خیلی عالی بود
حالا واقعا اونایی که چه نسخه کنسول چه نسخه پی سی رو شروع کردن و توی تاپیک اعلام کردن دارن بازیو میرن الان اعتراف کنن که همه شون بازیو تموم کردن؟
من یه بار بازیو رفتم بدون هیچ راهنمایی و چون زیاد بازیو بلد نبودم خیلی بد رفتم
بعدشم دوباره شروع کردم با Bandit رفتم که اینبار خیلی خوب رفتم و الانم دارم ادامه میدم
حتی اون باس فایت هایی که بعضی ها می گفتن خیلی سخته رو راحت بعد دو سه بار کشتم
نکته مهم بازی اینه که دیگه واقعا بی تعارف همه باید حداقل یکمی از Walkthrough و ویکی بازی و اینجور چیزا استفاده کنن وگرنه باید هی عذاب بکشی![]()
مثلا همین Drake Sword رو فک کنم کمتر کسی بتونه خودش بدون هیچ راهنمایی کشف کنه که باید بگیره
همین شمشیر خودش باعث میشه حداقل اوایل بازی یکمی راحتر بشه وگرنه بدون اون یه سری جاها غیر ممکن بودش
کلا از اون بازی هاست که ویکی اون خیلی به درد می خوره و می تونی جزئیات مختلفی رو از اون بفهمی
من دارم همون نسخه Prepare to Die Edition رو میرم ولی توی X360
پشیمونم بازیو دیر رفتم ولی این احساس رو ندارم مثلا یه بازی دو سه سال از انتشارش گذشت پس تموم شد نباید بری!
بازی های تاپ همیشه تاپن و حتی بعد از یه نسل هم بری برات لذت بخشن و من خودم خیلی بازی ها رو با تاخیر بازی کردم ولی جزو بازی های مورد علاقم تبدیل شدن
فقط یه مشکلی هست بازی حس کنجکاوی ایجاد می کنه و این خودش باعث اعتیاد میشه که آدم از کار و زندگی می افته
نکته مثبتش اینه که مولفه های نقش آفرینی بازی فوق العاده ست یعنی توی بازی اگه پیشرفت نکنی یعنی الکی داری بازیو میری و هیچ کاری نمی تونی کنی و همین طور کلا انگار همه بازی براساس انتخابای گیمره چون میشه حتی یه نفر که به درد می خوره رو هم کشت و اون فرد دیگه اصلا وجود نداشته باشه و همین طور خیلی موارد دیگه که همه اینا باعث میشه که شاید 1000 نفر هم بازیو برن به 1000 حالت مختلف و با انتخاب های مختلف بازیو رفته باشن...
اره بابا . بدون ویکی که اصلا بازی های RPG حال نمیدن . مگه اینکه سیستم بازی نسبتا واضح باشه .
یه بازی مثل DS که همه چیزش secret ـه و واقعا بدون دفترچه راهنما یا ویکی نمیشه به Walkthrough ایده الت برسی . یا مثلا اسکایریم مخصوصا مود شده اش .
اما بیشتر بازی های CRPG یا Turn Based رو میشه بدون ویکی هم رفت . چون حملات به صورت اتوماتیک انجام میشه و کاراکتر هم که زیاد داری و بر خلاف بازی های RPG دیگه لزوم چندانی نداره که کاراکترت رو بخوای perfect در بیاری .
من توی بازی های دیگه معمولا قبل یه بار تموم کردن سمت ویکی و اینا نمیرم
مثلا در مورد همین دراگون جدید بعد یه بار تموم کردن رفتم ببینم که یه سری انتخاب ها از شماره های قبلی چه تاثیری توی این شماره داره و برای گیم پلی که مطمئنا اصلا بهش نیازی ندارم و فقط برای موارد خاص داستان
ولی بحث دارک سولز فرق داره چون مسئله بازی اینه که همین یه بار اولش رو تموم کنی حالا بارهای بعدی پیشکش
برای دارک سولز بیشتر بحث گیم پلی و مکان ها و آیتم های مختلف به ویکی یکمی نیازه وگرنه داستانش رو آدم خودش متوجه میشه
بیشتر همین بار اول مهمه وگرنه مثلا ng+ رو که آدم بره دیگه بازیو قشنگ می دونه چه جوریه و مهم هم نیست اشتباه بزرگی کنه ولی توی بار اول اشتباه کنی ممکنه مجبور باشی از اول بری!
حالا جالبه توی این ویکی جزئیات همین ng+ رو هم نوشته و مثلا یه باس توی ng+ چه قدر روح میده
یه نکته هم اینکه اونایی که توی کنسول بازیو رفتن و dlc های بازیو رو هم نگرفتن حتما این نسخه Prepare to Die Edition رو هم باید یه بار تجربه کنن که برای کنسول هم موجوده
یه سری آیتم و سلاح و جادوی جدید که توی بازی هست به اضافه یه سری باس جدید که فک کنم تعدادشون 4 تا باشه
از این باس های جدید می ترسم و خدا می دونه چی هستن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)