پودر سوخته که نمیتونه باشه.خودت میگی خالی کردی.
در صورتی که مراحل سرویس رو درست انجام بدی
کارتریج رو باز کن و بلید و فوم و مگنت و بلید مگنت را تمیز کن و جا بزن.
اگر درست نشد برای درام است.
پودر سوخته که نمیتونه باشه.خودت میگی خالی کردی.
در صورتی که مراحل سرویس رو درست انجام بدی
کارتریج رو باز کن و بلید و فوم و مگنت و بلید مگنت را تمیز کن و جا بزن.
اگر درست نشد برای درام است.
با سلام
من یه چاپگر hp photosmart plus b209a-m دارم
یه چند وقتیه که جوهرش حالا یا خشک شده یا تمام شده
رفتم کارتریج بخرم گفت میشه 70 تومن ، مخم سوت کشید
تازه گفت این مدل کارتریج شارژ نمیشه و فقط باید بخرم !
میشه راهنمایی کنید :
1. واقعا شارژ نمیشه ؟
2. اگه میشه چه جوری شارژ کنم و برای شارژ کردن به چه وسایلی نیاز دارم ؟
با تشکر
بله شما باید نو بخرید.
این دستگاه ها مناسب برای عکاسی هستند که پول خوبی از مشتری میگیرند{3*4}
و میتوانند نو بخرند.
پمپ هم نصب میشوند که من روی این مدل ها پمپ نصب نمبکنم.
این دستگاه را در صورت نداشتن استفاده هرچه سریعتر رد کنید اگر به کارتان نمیاد.
بعد از مدتی هدشون خشک میشه و هد این مدل ها روی دستگاه است و قیمت هد اگر باشه تقریبا هم قیمت پرینتر میشه.
پمپ رو من توصیه نمیکنم![]()
سلام
من پرینتر ارزان قیمت اچ پی مدل Deskjet D1663
دارم ، ایا کارتریج این پرینتر قابل شارژ هست ، برای شارژ چه وسیله خاصی نیاز هست
این پرینتر رو تازه از یک سایت خریده ام
میخواستم اگر شارژ میشود وسایل شارژ هم بخرم
ممنون میشوم اگر پاسخ بدهید
مدل کارتریج : 121
Last edited by ehsan6239; 19-07-2011 at 12:58.
بله باید کیت شارژ 121 بخرید.
ذکر کنید کیت مشکی کیت هد بلند باشد
با سلام ممنون از آموزش بسيار خوبتون
من پرينتر3كاره f4583 hpدارم مي خواستم بدونم اول اينكه خانه هاي اعلام رنگ باقيمانده اگر تمام شود كارتريج توسط دستگاه مي سوزد يا خير ؟و اگر چنين است براي جلو گيري بايد چيكار كرد ؟آيا ميشود دستگاه را ريست كرد؟ دوم اينكه من شارژ كردم و جوهر از هدش خارج شد و همچنين خانه هاي اعلام رنگ پر نشد؟سوم اينكه براي جلو گيري از كلين دسگاه راهي هست؟و در آخر اينكه آيا برچسب روي كارتريج را پس از شارژ دوباره قرار دهيم يا خير ؟در غير اينسورت آيا كارتريج خوشك نميشود؟
من پرينتر3كاره f4583 hpدارم مي خواستم بدونم اول اينكه خانه هاي اعلام رنگ باقيمانده اگر تمام شود كارتريج توسط دستگاه مي سوزد يا خير ؟و اگر چنين است براي جلو گيري بايد چيكار كرد ؟آيا ميشود دستگاه را ريست كرد؟ دوم اينكه من شارژ كردم و جوهر از هدش خارج شد و همچنين خانه هاي اعلام رنگ پر نشد؟سوم اينكه براي جلو گيري از كلين دسگاه راهي هست؟و در آخر اينكه آيا برچسب روي كارتريج را پس از شارژ دوباره قرار دهيم يا خير ؟در غير اينسورت آيا كارتريج خشك نميشود؟
من پرينتر3كاره f4583 hpدارم مي خواستم بدونم اول اينكه خانه هاي اعلام رنگ باقيمانده اگر تمام شود كارتريج توسط دستگاه مي سوزد يا خير ؟و اگر چنين است براي جلو گيري بايد چيكار كرد ؟آيا ميشود دستگاه را ريست كرد؟ دوم اينكه من شارژ كردم و جوهر از هدش خارج شد و همچنين خانه هاي اعلام رنگ پر نشد؟سوم اينكه براي جلو گيري از كلين دسگاه راهي هست؟و در آخر اينكه آيا برچسب روي كارتريج را پس از شارژ دوباره قرار دهيم يا خير ؟در غير اينسورت آيا كارتريج خوشك نميشود؟
خیر این مدلها نمیسورندكارتريج توسط دستگاه مي سوزد
کلین فقط به صورت دستی انجام میگیرد اما اگر منظورتان عمل پارکینک است تمام پرینترهای جوهرافشان عمل پارکینگ را انجام میدهند و مقداری جوهر تخلیه میکنند.براي جلو گيري از كلين دسگاه راهي هست
باید به همان صورت بچسبانید.آيا برچسب روي كارتريج را پس از شارژ دوباره قرار دهيم يا خير
دستگاه علم غیب ندارد.فقط سری اول کارتریج مقدار رنگ را تشخیص میدهد و بعد از شارژ دیگه چیپ قادر به تشخیص نیست {مهم نیستوم اينكه من شارژ كردم و جوهر از هدش خارج شد و همچنين خانه هاي اعلام رنگ پر نشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)