تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 73 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 722

نام تاپيک: Tomb Raider

اگه نباشه جاش خالی می مونه SCORPION8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما اون وسیله ایی که قدرت طناب رو زیاد می کنه رو گرفتید؟(وسیله ایی که از یک طرف غول هیکل میگیری)اگه گرفتید و تکون نیمخوری شما با یک باگ طرفی اینقدر از چک پوینت بیا تا درست بشه.اپدیت جدید رو هم بریزید
    نه یادم نمیاد از اون غول هیکل چیزی گرفته باشم اصلا این بازی یه ضعفی که داره اینه که نمیشه اون مرحله خاص رو دوباره از اول بری یعنی هر وقت سیو میشه دوباره ار همون سیو میاد ولی اگه بهم بگی اون غوله دقیقا تو کدوم مرحله بود میتونم با مسافرت سریع برم اون مرخله ممنون میشم بگی

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بچه ها بازی رو تازه دارم شروع می کنم . به نظر بازی خوبی میاد و در نظر اول همه چی خوبه از گیم پلی گرفته تا گرافیک امیدوارم همین طور پیش بره تا اخر .

فقط ممنن میشم در مورد کلید های کاربردی روی کیبورد تو بازی و نقششون بگید مثلا کدوم کلید ها کاربرد بیشتر و دارن تو بازی ؟

مثلا الان همین اول بازی که گرگ ها میان حمله می کنند به دختره اول می گه جهت های مخالف رو بزن بعد یه دایره نشون میده روی گرگ اما هر کاری می کنم هیچ چی نمیشه !!! اینجا وقتی اون دایره میاد باید چیکار کنم تا گرگ رو بکشه و گرنش رو گاز نگیره ؟

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

راستی یه پ. ن همی برم در مورد بازی انصافا این لارا عجب چیز مشتیه انصافا از طراحی چهره تا فرم بدن و غیره رو خیلی خوب طراحی کردن و تو دل برو شده ادم همین جور می خواد بازی رو ادامه بده

4. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

بچه ها بازی رو تازه دارم شروع می کنم . به نظر بازی خوبی میاد و در نظر اول همه چی خوبه از گیم پلی گرفته تا گرافیک امیدوارم همین طور پیش بره تا اخر .

فقط ممنن میشم در مورد کلید های کاربردی روی کیبورد تو بازی و نقششون بگید مثلا کدوم کلید ها کاربرد بیشتر و دارن تو بازی ؟

مثلا الان همین اول بازی که گرگ ها میان حمله می کنند به دختره اول می گه جهت های مخالف رو بزن بعد یه دایره نشون میده روی گرگ اما هر کاری می کنم هیچ چی نمیشه !!! اینجا وقتی اون دایره میاد باید چیکار کنم تا گرگ رو بکشه و گرنش رو گاز نگیره ؟
    همه کلید ها کاربر خاص و به موقع خودشون رو دارن
    برای این که گرگ ها گازت نگیرن موقعی که اون دایره میاد چند لحظه صبر کن تا دایره پر بشه و بهت دکمه اعمال رو نشون بده ، روی کنسول Y هستش روی PC نمی دونم شاید F باشه

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

نه یادم نمیاد از اون غول هیکل چیزی گرفته باشم اصلا این بازی یه ضعفی که داره اینه که نمیشه اون مرحله خاص رو دوباره از اول بری یعنی هر وقت سیو میشه دوباره ار همون سیو میاد ولی اگه بهم بگی اون غوله دقیقا تو کدوم مرحله بود میتونم با مسافرت سریع برم اون مرخله ممنون میشم بگی
      محتوای مخفی: طریقه گرفتن وسیله 
    این وسیله رو تو کشتی که تو ساحل هست و الکس رفت اچار بیاره برای درست کردن قایق برای ترک جزیره میگیرید.همون ابتدا که وارد کشتی میشید یک طرف غول هیکلی هست که تقریبا 3 برابر خودتون هست و میگه این کشتی موش داره و لارا میگه وایسا ببین این موش چیکار میکنه(دیالوگ رو کامل گفتم که یادتون بیاد اگه رفته باشید)فکر نکنم شما هنوز این مرحله رو رفته باشید.اگر رفتید لازم نیست برگردید و اگه اون قفس رو از داخل زمین در اوردید بعد از این طناب رو بهش زدید 2 ثانیه بعد دکمه E رو نگه دارید خودش میکشه

نویسنده و کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل GOLDFINCH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

پيش فرض

کاش همه ش فکری بود . اما بازی خوبیه ...

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

اینی که شما میگید ضعف نیست. یه داستانی داره اتفاق میفته. وقتی چند قدمش را رفتی جلو منطقی نیست برگردی عقب!

این وسیله هم در ادامه خط داستانی بازی هست. داسان بازی و ماموریت ها را برید جلو خود به خود به اون وسیله می رسید و اینطوری نیست که مثلا جا انداخته باشیدش

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینی که شما میگید ضعف نیست. یه داستانی داره اتفاق میفته. وقتی چند قدمش را رفتی جلو منطقی نیست برگردی عقب!

این وسیله هم در ادامه خط داستانی بازی هست. داسان بازی و ماموریت ها را برید جلو خود به خود به اون وسیله می رسید و اینطوری نیست که مثلا جا انداخته باشیدش

من دیگه کلافه شدم الان به خاطر راهنمایی دوست عزیزمون رفتم اون سمت جزیره و رسیدم به اون کشتی سفیده که توش یکی از در اتاقاش بازه ولی برگشتم و نه هیولایی اومد نه چیزی هر چه قدرم این طناب رو میزنم و بعد e رو میگیرم هیچ اتفاقی نمی افته و باز طناب از دست میره الانم که میخوام دوباره برم اون قفس رو در بیارم نمیشه تو همون جزیره به جایی بود که آسانسور بزرگی بود و درش با طناب بسته شده بود که توش یک اهرم بود حتی اون دری که با طناب بسته شده یا دیوارهای طناب پیش رو هم نتونستم خراب کنم اینگار طناب کارایی نداره

داره خودمونی میشه D J V A H I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

منم 67 % تمومش کردم

هر کی گیر کرد به خودم بگه

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم 67 % تمومش کردم

هر کی گیر کرد به خودم بگه

شما که رفتی جواب منو بده ممنون میشم سوالمو بالا پرسیدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •