تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 227 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

مرسی layken جان.

این عکس اخریه چیه!!! نبود ازینا شاید ماده turian هاست!!!!

راستی یک سوال این شادو بروکر از یک نژاد جدید بود به نظرتون این نژاد وحشی چقدر در نسخه 3 نقش دارن؟ به سختی میمیرن!! شاید اصلا استفاده نشن

داداش 82 دقیقه رو حذف نکردن . من الان خبر اصلی رو خوندم منظور cut-scenes بوده . یعنی بازی 82 دقیقه سینماتیک داره . فکر کنم از مس افکت های قبلی بیشتر باشه. در ضمن ایندفعه انگار خبری از رومانس نیست چون در رده بندی سنی چیزی در مورد sexuality اشاره نشده.

در ضمن 3 روز بازی تاخیر خورد بازهم امکانش هست احتمالا.

! دو تا فیلم جدید هم توی سایتش اومده

اینهم نظر جالب یک کاربر در فروم بازی
    رومنس ک خوب بود ....حیف!
    نظر جالب رو ندیدم ...میشه یه جای دیگه آپ کنی؟ (واسه من باز نمیکنه)

2. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

رومنس ک خوب بود ....حیف!
    نظر جالب رو ندیدم ...میشه یه جای دیگه آپ کنی؟ (واسه من باز نمیکنه)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

مرسی layken جان.

این عکس اخریه چیه!!! نبود ازینا شاید ماده turian هاست!!!!

راستی یک سوال این شادو بروکر از یک نژاد جدید بود به نظرتون این نژاد وحشی چقدر در نسخه 3 نقش دارن؟ به سختی میمیرن!! شاید اصلا استفاده نشن

داداش 82 دقیقه رو حذف نکردن . من الان خبر اصلی رو خوندم منظور cut-scenes بوده . یعنی بازی 82 دقیقه سینماتیک داره . فکر کنم از مس افکت های قبلی بیشتر باشه. در ضمن ایندفعه انگار خبری از رومانس نیست چون در رده بندی سنی چیزی در مورد sexuality اشاره نشده.

در ضمن 3 روز بازی تاخیر خورد بازهم امکانش هست احتمالا.

! دو تا فیلم جدید هم توی سایتش اومده

اینهم نظر جالب یک کاربر در فروم بازی
    در مورد آخری که گفته no more .... scenes از کجا میشه نتیجه گرفت که رمنس نیست؟ شاید رمنس باشه ولی اون cut scene هایی که آخر رمنس نشون میدن توش se...lity نباشه.(خیلی عادی و معمولی باشه)
    البته تو مس 2 هم همچین اتفاقی افتاد و هیچ صحنه خاصی نداشت موقع رمنس ها درست برخلاف مس 1 که همچین چیزایی داشت.که من فکر میکنم حالت رمنس 3 مث 2 باشه با cutscene های معمولی

6. این کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

در مورد آخری که گفته no more .... scenes از کجا میشه نتیجه گرفت که رمنس نیست؟ شاید رمنس باشه ولی اون cut scene هایی که آخر رمنس نشون میدن توش se...lity نباشه.(خیلی عادی و معمولی باشه)
    البته تو مس 2 هم همچین اتفاقی افتاد و هیچ صحنه خاصی نداشت موقع رمنس ها درست برخلاف مس 1 که همچین چیزایی داشت.که من فکر میکنم حالت رمنس 3 مث 2 باشه با cutscene های معمولی
    نه رومانس هست منظورم همون صحنه هاشه. مطمئنا رومانس هست چون نتیجه رومانس هامون توی نسخه 2 نسخه قبلی رو میبینیم من منتظر بچه شپرد و میراندام.

8. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یک خبر خوب اینکه تیم ساخت بازی و تهیه کنندگان بازی مخصوصا اقای hudson به سختی دارن روی فیلم کار میکنند . استدیو موفق Legendary سازنده بازیه که فیلم های موفق batman begins , dark knight , inception , hangover , superman returns , man of steel رو در کارنامه خودش داره. در سال 2012 هم با دو فیلم mass effect و dark knight rises قراره بترکونه .کارگردان فیلم احتمالا کارگردان فیلم 300 خواهد بود که ساخته همین کمپانیه .کاش کریستوفر نولان کارگردانی میکرد فیلمو. دو تا مساله هست فیلم دارای یک داستان جدید نسبت به بازیه که البته یکم ربط داره به بازی . داستان حول محور شپرد نر میچرخه و اینکه صدا پیشه جوکر در بازی نقش جوکر رو بازی نمیکنه!!! اینم سوال جوابایی که در نمایشگاه کمیک کان از مسولان فیلم پرسیدند.

Q: Will it just be an adaptation of the first game, second game, or a completely new story?
    A: It will be a completely new story

Q: How are you going to address the element of ‘choice’ that the players have in the game?
    A: A movie narrative is different than gameplay. There won’t be a choice aspect to this film, just a normal film narrative.

Q: Will it be a trilogy?
    A: We are really focused on making this a great movie, so we’ll see where it takes us. We have to get the first one right to know whether there will be more.

Q: Will Seth Green portray Joker (that character he voiced in the game?)
    A: No.

Q: Will the movie be focused on Sheppard?
    A: Yes.

Q: If the movie is focused on Sheppard, will it be the male Sheppard or the female Sheppard?
    A: Male.

Q: Can you give any hints to potential casting?
    A: No. Stay tuned.

Q: Will BioWare allow plot/character changes?
    A: Yes, we are working closely with BioWare on the development of this project.

Q: Would you consider Daft Punk to do the soundtrack?
    A: We love Daft Punk, but it’s too early to say who will produce the soundtrack.

Apparently someone at Legendary Pictures noticed the inconsistencies, as the Q&A has now changed. Here’s what it now says:

Q: Will it just be an adaptation of the first game, second game, or a completely new story?
    A: It will focus on Commander Shepard’s journey, centering around the story of the original Mass Effect game.

Q: How are you going to address the element of ‘choice’ that the players have in the game?
    A: The writer is weaving a path through Shepard’s decisions that best supports the narrative of the movie and the motivations of its characters.

A: We are really focused on making this a great movie, so we’ll see where it takes us. We have to get the first one right to know whether there will be more.

Q: Will Seth Green portray Joker, the character he voiced in the game?
    A: No casting decisions have been made yet.

Q: Will the movie be focused on Shepard?

Q: If the movie is focused on Shepard, will it be the male Shepard or the female Shepard?

Q: Will BioWare allow plot/character changes?

A: We love Daft Punk, but it’s too early to say who will produce the soundtrack

update : این سوال جوابای جدیده که گفته شد فیلم بر اساه نسخه اول بازی ساخته میشه .

A: It will focus on Commander Shepard’s journey, centering around the story of the original Mass Effect game.

A: The writer is weaving a path through Shepard’s decisions that best supports the narrative of the movie and the motivations of its characters.

Q: Will Seth Green portray Joker, the character he voiced in the game?
    A: No casting decisions have been made yet.

Q: Will the movie be focused on Shepard?

Q: If the movie is focused on Shepard, will it be the male Shepard or the female Shepard?

Q: Will BioWare allow plot / character changes?

A: We love Daft Punk, but it’s too early to say who will produce the soundtrack.

شما دوس دارین کی نقش شپرد رو بازی کنه ؟ من دوس دارم Tom Hardy بازی کنه بهش میاد شپرد بودن

نقش اشلی میراندا(فکر کنم توی فیلم نقشش نباشه ولی اگر بود بهتره خود مدلش بازی کنه) کایدن و رکس رو کی بازی کنه؟

10. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

فقط دوست دارم شپرد بمیره چون زننده موندش می تونه ادامه بازی در سال های آینده رو خراب کنه : دی
    میخوای افسانه ای بشه ؟ دست شپرد رو اگه با ریپر ها بذارن توی یه کاسه ، افسانه ای ترین پایان ِ تاریخ بازی ها میشه . کاری به خوب و بدش ندارم . ولی فک نکنم فک ِ کسی موقع پایان بازی بیشتر از این باز بمونه

12. 6 کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

میخوای افسانه ای بشه ؟ دست شپرد رو اگه با ریپر ها بذارن توی یه کاسه ، افسانه ای ترین پایان ِ تاریخ بازی ها میشه . کاری به خوب و بدش ندارم . ولی فک نکنم فک ِ کسی موقع پایان بازی بیشتر از این باز بمونه
    این پست ترین کاریه که می تونن انجام بدن .. الان یه لحظه از شپرد بدم اومد
    فکر کنم اگه اینطوری بشه همون آخر بازی کنترلر بره سمت مانیتور : دی
    البته به عنوان یکی از پایان های بازی می تونه خیلی جالب توجه باشه... ایول خیلی ایده خوبی بود

14. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

این FEMALE SHEPARD کیه ؟
    این والپیر:(واسه اینکه سایت سنگین نشه آپیدم )

16. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این FEMALE SHEPARD کیه ؟
    این والپیر:(واسه اینکه سایت سنگین نشه آپیدم )
    خب این شپرد زنه دیگه
    شپرد رو می تونیم جنسیتشو انتخاب کنیم و می تونه زن باشه

18. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

خب این شپرد زنه دیگه
    شپرد رو می تونیم جنسیتشو انتخاب کنیم و می تونه زن باشه
    پ ن پ ،مرده! تو ME2 هم میشد شپرد زن انتخاب کنیم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •