از نظر صدا خوبه و طراجی خوبی داره و گرماش متوسط هست کیفیت تصویرهم خوبه تو این رنج 1380 این خوبه اگه بیشتر داری میتونی سری گیم اسوس بگیری حدود 2 تا 2200 هست و یه پست میدی صبر کن تا جواب بدم یا یکی دیگه جواب یده
از نظر صدا خوبه و طراجی خوبی داره و گرماش متوسط هست کیفیت تصویرهم خوبه تو این رنج 1380 این خوبه اگه بیشتر داری میتونی سری گیم اسوس بگیری حدود 2 تا 2200 هست و یه پست میدی صبر کن تا جواب بدم یا یکی دیگه جواب یده
روی xps l501 ویندوز xp 64bit نصب کنم مشکل پیدا نمیکنه؟اصلا میشه نصب کرد؟!
اگه واسه نصب تنظیمات خاصی لازمه لطف کنید بفرمایید ممنون میشم
ok dadash mamnon man ta 1.400 mikham begiram ke az xps l501 khosham omad rasti az nazare bazi chetore ???? va dige inke farghe l501-a ba l501-x chea ianam vasam eakam tozih bede ??? khaili lotf mikoni javab bedi .mamnon dadash![]()
سلام
بچه ها فرق xps L401X باxps L501X چيه؟
نصب میشه و داریور نداره و فایده هم نداره
اره الان فکر کنم 1350 هم گیر بیاری
برای بازی خوبه ولی نوت بوک هست نیاید زیاد فشار بیاری روش
فرقش تو سخت افزار هست مثل رام .و هارد
chera maseejam dir miad ro safe asli !!!!!!
دوست عزیز اولا سعی کن نوشته هات با زبان فارسی بنویسی
دوما شما تو مرحله ازمایشی قرار دارید و و نوشته هاتون باید از طرف مدیران تایید بشه واسه همنم یکم طول میکشه تاتو تایپک قرار بگیره
با سلام مختار داداش 1 سوال دیگه تو گفتی gta4 با ram 6 بالاترین سطح بازی رو گذاشتی یکم کند بود به نظرت اگه من با ram 8 بگیرم این کندی بازی از بین می ره ؟؟؟؟؟؟
بچه ها خواش میکنم کمکم کنین 2دلم DELL XPS L501 رو بگیرم یا LENOVO Y560 ؟؟؟؟میگن از نظره بازی LENOVO Y560 خیلی بهتره راست میگن ؟؟؟؟ کمکم کنین لطفا
اون مال باگ بازی هست که 7 تا پج بازی رو بریزی روون میشه بازی همون 6 گیگ کافی هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)