تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 403 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 4027

نام تاپيک: XPERIA™ X8 | گوشی خوب قیمت خوبتر

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام اقا من یکیش و خریدم ............میخواستم بدونم چطوری میشه قاب پشتشو عوض کرد یعنی چطوری از جاش در میاد؟
    به عکس زیر دقت کن.اونجا که دایره گذاشتم یه جای ناخن داره.ناخنت رو بنداز اونجا و اول یه طرفش رو در بیار بعد طرف دیگه خودش کم کم در میاد.

ممکنه یه کم قرچ قروچ کنه که اصلا مشکلی نیست.درش بیار.جا گذاشتنش هم به این صورته که قاب رو موازی با پشت گوشی قرار میدی پشتش و به همه ی قسمت با هم یه فشار مساوی میدی.خودش میوفته سر جاش!

2. این کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یه سوال دیگه
    محتویات جعبه x8-black چیه؟
    اون چهار تا قاب ورژن سفید رنگشو داره؟

تورو خدا یکی نظراتمو تایید کنه دیگه!!!!!
    شارژر دو تیکه - مموری 2 گیگ - هندزفری
    در ضمن هیچ قاب اضافه ای در جعبه وجود نداره
    همچنین سی دی درایور همراه گوشی نیست و با وصل کردن گوشیتون به کامپیوتر درایور و برنامه سونی اریکسون از روی گوشی نصب میشه

4. 2 کاربر از saeed2u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad450's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اقا خیلی ممنون مشکلمو حل کردی...خیلی باحالی..........اگه این مشکلمم حل کنید ممنون میشم...
    اونم اینه که من نمیدونم چطوری میشه رو این گوشی نصب کرد....میشه توضیح بدید تو کدوم پوشه باید برنامه هارو بریزم چطوری نصب کنم؟

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

اقا خیلی ممنون مشکلمو حل کردی...خیلی باحالی..........اگه این مشکلمم حل کنید ممنون میشم...
    اونم اینه که من نمیدونم چطوری میشه رو این گوشی نصب کرد....میشه توضیح بدید تو کدوم پوشه باید برنامه هارو بریزم چطوری نصب کنم؟
    دوست عزیز این گوشی ها (سری های Xperia) فایل منیجر ندارند و برای اینکه نرم افزار نصب کنید باید بار اول یه فایل منیجر نصب کنید.برای اینکار بهتره از Wireless استفاده کنید ولی میشه از GPRS همراه اول و ایرانسل هم استفاده کرد.

ابتدا با گوشیتون وارد مسیر زیر شوید:
    Setting-->Applications و تیک گزینه Unknown Source رو بزنید.

حالا باید با گوشیتون به اینترنت وصل بشید و Browser رو باز کنید و داخلش این آدرس رو وارد کنید:

(حروف کوچیک و بزرگ مهم است!)

کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا این برنامه با گوشیتون دانلود میشه و بعد از اتمام دانلود، فایل را اجرا کنید تا نصب شود.

حالا وارد لیست برنامه ها که شوید، برنامه ای نصب شده به اسم Apps installer.

با اجرای آن تمام برنامه ها، یعنی فایلهای apk که داخل گوشیتون هست رو میبینید و با تاچ کردن هر کدام میتونید نصبشون کنید.

یعنی هر چی فایل برنامه ریختی تو گوشی میاد تو منوی نرم افزار و میتونی اونا رو نصب کنی.

برگرفته شده از انجمن اندروئید ایرانی...

راستی اگه وایرلس دم دستت نیست یا نمیدونی چجوری وایرلس رو راه بندازی بگو.اگر میخوای از GPRS هم استفاده کنی بگو تا تنظیمات رو بگم.
    Last edited by solo8; 20-03-2011 at 20:45.

7. این کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوست عزیز این گوشی ها (سری های Xperia) فایل منیجر ندارند و برای اینکه نرم افزار نصب کنید باید بار اول یه فایل منیجر نصب کنید.برای اینکار بهتره از Wireless استفاده کنید ولی میشه از GPRS همراه اول و ایرانسل هم استفاده کرد.

ابتدا با گوشیتون وارد مسیر زیر شوید:
    Setting-->Applications و تیک گزینه Unknown Source رو بزنید.

حالا باید با گوشیتون به اینترنت وصل بشید و Browser رو باز کنید و داخلش این آدرس رو وارد کنید:

(حروف کوچیک و بزرگ مهم است!)

کد:

حالا این برنامه با گوشیتون دانلود میشه و بعد از اتمام دانلود، فایل را اجرا کنید تا نصب شود.

حالا وارد لیست برنامه ها که شوید، برنامه ای نصب شده به اسم Apps installer.

با اجرای آن تمام برنامه ها، یعنی فایلهای apk که داخل گوشیتون هست رو میبینید و با تاچ کردن هر کدام میتونید نصبشون کنید.

یعنی هر چی فایل برنامه ریختی تو گوشی میاد تو منوی نرم افزار و میتونی اونا رو نصب کنی.

برگرفته شده از انجمن اندروئید ایرانی...

راستی اگه وایرلس دم دستت نیست یا نمیدونی چجوری وایرلس رو راه بندازی بگو.اگر میخوای از GPRS هم استفاده کنی بگو تا تنظیمات رو بگم.
    یکی از دوستان تو پست های قبل اموزش فعال کردن gprsرو داد اما یکم مبهم گفته بودن من طبق گفته ی ایشون عمل کردم اما وقتی گوشی میخوا به نت وصل شه زمان میده امااصلا گوگل هم باز نمیکنه یعنی هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه..........حالا تا اینجا بنده هر چی که گفتیدو واقعا یاد گرفتم....اگه لطف کنید اموزش فعال کردنشو هم بگید ممنون میشم...تشکر

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

من یه پی سی سوئیت که مخصوص آندروید دارم و به اون روش برنامه هام و نصب میکنم
    البته بعد نصب لیندا فایل منیجر و کلا منیجر های دیگه روی گوشی کار راحت میشه و میریزی تو رم گوشیو و با اون فایل منیجر نصبش میکنی

این پی سی سوئیت چینیه

البته زبون انگلیش داره

این لینک دانلود آخرین ورژنشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یکم با هاش کار کنی لمش میا دستت

اول که باز میکنی زبونش چینیه

آیکونش میاد کنار ساعت راست کلیک کن راحت میتونی زبونشو انگلیسی کنی
    همیشه باید به روز باشه و الا کار نمیکنه

بعدم هر کاری برات میکنه

تم والپیپر برنامه وهر چی بخواه و فکرشو کنی داره و ...

آق من این برنامه رو نصب کردم.اما مشکلی که دارم اینه که وقتی گوشی رو وصل میکنم 3 تا زینه میاد تو گوشی.
    من یکی یکی امتحان کردم.وقتی گوشی نصب میکنم یک درایور جدید به کامپیوتر اضافه میشه و کلی توش پوشه هست.اما با این برنامه رو میزنم مرتب میگه گوشی وصل نیست.
    راهنمایی میکنید مشکل من از کجاست؟

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

یکی از دوستان تو پست های قبل اموزش فعال کردن gprsرو داد اما یکم مبهم گفته بودن من طبق گفته ی ایشون عمل کردم اما وقتی گوشی میخوا به نت وصل شه زمان میده امااصلا گوگل هم باز نمیکنه یعنی هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه..........حالا تا اینجا بنده هر چی که گفتیدو واقعا یاد گرفتم....اگه لطف کنید اموزش فعال کردنشو هم بگید ممنون میشم...تشکر
    شما لطف داری عزیز.این مطالب از خودم نیست.خودم یاد دارم و میتونم مشکلتو رفع کنم ولی واسه اینکه ابهامی پیش نیاد برات اینو دقیقا میذارم:

واسه اتصال به اينترنت با سيم كارت بايد يك APN درست كنيد واسه اينكار به اين قسمت بريد:
    setting > wireless controls > mobile network > access point settings
    اينجا كه وارد شديد دكمه menu رو بزنيد و new apn رو بزنيد حالا اين اطلاعات رو وارد كنيد:

براي همراه اول: name = MCCI Internet و APN = mcinet

براي ايرانسل:
    Name = Irancell_GPRS
    APN = mtnirancell
    Proxy = 10.131.26.138
    Port = 9201

و بقيه قسمت ها چيزي وارد نكنيد

بعد از وارد كردن كليد menu و سپس save را بزنيد

حالا هر وقت خواستيد به اينترنت وصل شيد وارد قسمت زير بشيد و تيك mms&data رو بزنيد و براي قطع اينترنت تيك رو برداريد:
    setting > wireless controls > mobile network > MMS & data

این آموزش دقیقا از سایت اندروئید ایرانی برگرفته شده و باید از اونها تشکر کرد.

بازم سوالی داشتی درخدمتم....راستی بهتره اگه میتونی از ایرانسل استفاده کنی.ولی من خودم از همراه اول استفاده کردم و مشکلی نداشت.

---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:08 AM ----------

آقا من این برنامه رو نصب کردم.اما مشکلی که دارم اینه که وقتی گوشی رو وصل میکنم 3 تا گزینه میاد تو گوشی.
    من یکی یکی امتحان کردم.وقتی گوشی نصب میکنم یک درایور جدید به کامپیوتر اضافه میشه و کلی توش پوشه هست.اما با این برنامه رو میزنم مرتب میگه گوشی وصل نیست.
    راهنمایی میکنید مشکل من از کجاست؟
    دوست عزیز من با این برنامه تا بحال کار نکردم.ولی چرا شما از روش های متداول و معمولی استفاده نمیکنی؟

اونا که خیلی راحتترند!

11. 2 کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

مرسی اقا این ادرسی که دادید یکم اسماش با این چیزی که توی گوشی من هستش فرق میکنه...مثلا من فقطwi-fi settingدارم ولی به هر حال وصلش کردم خیلی ممنون...تونستم برنامه هم روی گوشیم نصب کنم......اما برای قطع اون نمیدونم چیکار کنم از نت که میام بیرون باز اون علامت eبا 2تا فلش اون بالی صفحه میمونه خواستم ببینم چیکار باید کرد؟
    setting > wireless controls > mobile network > MMS & data
    این ادرس هم خیلی گشتم ام ااصلا پیدا نکردم...mms data نیست اصلا
    این تنها مشکلمه...ممنون

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

مرسی اقا این ادرسی که دادید یکم اسماش با این چیزی که توی گوشی من هستش فرق میکنه...مثلا من فقطwi-fi settingدارم ولی به هر حال وصلش کردم خیلی ممنون...تونستم برنامه هم روی گوشیم نصب کنم......اما برای قطع اون نمیدونم چیکار کنم از نت که میام بیرون باز اون علامت eبا 2تا فلش اون بالی صفحه میمونه خواستم ببینم چیکار باید کرد؟

این ادرس هم خیلی گشتم ام ااصلا پیدا نکردم...mms data نیست اصلا
    این تنها مشکلمه...ممنون
    دوست عزیز این آموزش واسه گوشی X10 بود چون X8 دم دستم نبود نتونستم تغییرات لازم رو ایجاد کنم.در هر صورات ببخشید.

مهم اینه که شما بتونی یه فایل منیجر نصب کنی.یا یک اینستالر.بقیه اش خیلی مهم نیست.

بهت میگم چطوری اون رو خاموش کنی.ببخشید ولی الان خیلی عجله دارم!

14. این کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام..
    ببخشید چند روزی نبودم سرعت خیلی افتضاح شده بود..
    سرانجام تونستم رام کاستوم 2.3.3 روی x8 نصب کنم همین الان نصب کردم
    باید بگن فوق العاده شده...
    رابطه کاربری بسیار زیبا و گالری بسیار زیبا
    همه چیز خیلی عالی کار میکنه
    فعلا فقط فیلم برداری نمیکنه!!

به زودی اطلاعات بیشتری قرار میدم
    در حال دانلود رام 2.2 هم هستم که میگن بهترین رام کاستوم هست( 2.3 در حال توسعه هست هنوز)

16. 2 کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •