نه رو بسته بندیش نوشته فول اچ دی تو تنظیمات گرافیکم 1920 1080 داره این که فوله شکی نی حالا زیر 23 معنا نداره رو نمیدونم
نه رو بسته بندیش نوشته فول اچ دی تو تنظیمات گرافیکم 1920 1080 داره این که فوله شکی نی حالا زیر 23 معنا نداره رو نمیدونم
خوب این طوری نیست چون من بازی نمیکنم لازم ندارم خیلی. فقط این موضوع رو شنیده بودم.این که فوله شکی نی حالا زیر 23 معنا نداره رو نمیدونم
اون سوالهای قبلی که پرسیده بودم یادت نره دوست من. ممنون.
آقا در حد 200 300 چی بخرم مانیتور؟
معیارام ایناس
کنتراست بالا(فکر کنم LED ها موفق تر باشن)
ورودی اچ دی
فول اچ دی هم باشه
سایزم حول و حوش 22
Last edited by mos2010; 20-06-2011 at 12:51.
پیشنهاد مدل :
ms 228 حدود قیمت 280
پورت اچ دی و led
سلام به همگی.
شاید این سوال تو این تاپیک باشه.
بین همین مانیتور سامسونگ و ASUS MS238Ht کدوم پیشنهاد میشه؟
سامسونگ زاویه دید بهتری داره ولی مشکلی که داره یه نور متمایل به بنفش در تصاویر مشکی از پایین صفحه دیده میشه. مدل ایسوس زاویه دید کمتری داره نسبت به سامی ولی در عوض نوردهی بهتری داره. بهترین راه برای انتخاب مشاهده هر دو از نزدیک هست.
ببینید مانیتورهایی که تو ایران هستند خیلی حرفهای نیستند و مشکلاتی دارن.
سامسونگ lcd سری bx رو چک کردم مشکل نور بنفش نداشت و سیاه تقریبا خالص رو میتونست نشون بده.
بعضی از سامسونگ ها و led هاش مشکل نور بنفش دارن
asus هم چند نفر گفتن از کیفیت نوردهیش خیلی زیاده اذیت میشن و قابل تنظیم نیست!! (شاید عادت ندارن!) بعضیها هم گفتن asus خیلی خوبه.
هر چی خرید میکنید پشتیبانی راحت و خدمات پس از فروشش رو در نظر بگیرید.
سامسونگ آدم رو خسته میکنه تا بیاد سفارش بگیره و بعد بفرسته و بعد پشتیبانی کنه و بعد عوض کنه و از این حرفها
asus اغلب با گارانمتی متفرقه هست و نمایندگی توی شهرستان نداره
LG هم نپرسیدید پس چیزی نمیگم.
این نظرات شخصی بود![]()
به نظر من شما باید بری تو فروشگاه هر دو مانیتور رو از نزدیک ببینی،مقایسه کنی و یکیشو انتخاب کنی!
نمیشه گفت کدوم یکی از بقیه بهتره!
هر کدوم یه سری محاسن داره یه سری معایب!
سلام دوستان عزیز :
لطفا به این تاپیک یه سر بزنید و درباره این مانیتور 2285 نظرتون رو اونجا بنویسید که برای خودش یه تاپیک جدا داشته باشه و جمع و جور تر بشه .ممنون
ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوالای قبلیتو کم و بیش جواب دادم در کل مانیتور عالیه گیر اوردی بگیر مانیتور عالیه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)