امکانش هست که بوسیله بلوتوث به کامپیوتر وصل شد و بعد از طریق اینترنت adsl کامپیوتر با گوشی رفت داخل اینترنت
امکانش هست که بوسیله بلوتوث به کامپیوتر وصل شد و بعد از طریق اینترنت adsl کامپیوتر با گوشی رفت داخل اینترنت
------------
برنامه های در این رابطه هست که باید در کامپیوتر و گوشی نصب بشن و تنظیمات خاصی انجام بشه تا بتونی این کار رو انجام بدی اما برای سیستم عامل شما کار نمی کنه و برای گوشیهای قدیمیه
بهترین راه استفاده از وایرلس گوشیه
موفق باشی
با سلام نمیدونم چی شده که هرچی فایل ام پی تری بلوتوث می کنم نمیتونم تو مموری گوشی سیو کنم روش کار اینجوری بود که بعد باز کردن فایل وبستن مجدد ازم سوال میکرد که سیو کنم اما الان مدتیه به هر دلیل این اتفاق نمی افته تنظیماتش احتمالا به هم ریخته گوشیم سی فایو صفر سه هستش ممنون میشم یکی کمک کنه
دوستان عزیز این گوشی مشکل جی پی اس نداره شما باید یه پروداکت کد دیگه رو امتحان کنید که زبان فارسی هم داشته باشه.من لینک سایتIR-TCI رو براتون میزارم برین پرداکت کد رو دانلود کنین بعد تو همون سایت آموزش فلش زدن با فونیکس رو یاد بگیرید و گوشیتونو فلش بزننین صد در صد درست میشه.حتی این گوشی رو میشه کوک کرد.این گوشی بهترین گوشی s60v5 هست.اینم لینک یه سایت که ورژن 21.00.03 رو کوک کرده اگه انگیلیستون خوبه حتما اجرا کنین من که خیلی راضیم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک قبلی ببخشین یادم رفت
---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک قبلی ببخشین یادم رفت
دوست عزیز داخل همین انجمن آموزش موجوده
لطفا لینک انجمنهای دیگه رو اینجا نزارید
موفق باشید
سلام.من تم روی گوشیم (مموری) نصب کردم حالا میخوام پاکش کنم نمیدونم باید چیکار کنم؟؟؟!!!
اگه کسی میدونه بگه؟؟؟!!!مرسی
سلام.برای فارسی کردن کیبورد گوشی نه عربی راهی هست؟؟
مرسیییییییی![]()
در مورد آهنگ گوشی ازت سوال نمیپرسه ... خودش اتوماتیک سیو میکنه ...
بعد از باز کردن آهنگ و بستنش فایل باید توی پوشه ی Attachment توی مموری گوشی سیو بشه ...
تم هم مثل نرم افزارها حذف میشه ... برید تو قسمت تنظیمات ، نرم افزار ها و نرم افزارهای نصب شده ... توی لیست نرم افزارهای نصب شده دنبال اسم تم که نصب کردی بگرد ... حذفش کن ...
ورژن گوشیتون فارسی نیست ؟ اگه نه به نظر من بهترین روش دانلود یه فریمور فارسی و فلش کردن با فونیکس هست ... میتونی طوری فلش بزنی که تنظیمات گوشی و نرم افزارها و فایلهات حذف نشه و فقط گوشی آپدیت بشه ...
نه فارسی نیست.زمانی که گرفتم بدون گارانتی بود! چند وقت پیش هم آپدیت کردم.
از کجا میتونم firmware را بدست بیارم؟ گوشیم برهم نمیریزه دارم به وؤژن قبلی آپدیت میکنم؟ چون گوشیم الان آپدیت شده هست؟؟ راه نرم افزاری دیگه ای نیست؟؟
مرسی![]()
بچه ها این گوشی من همش میگه رم پر شده لطفا برنامه های اضافی را پاک کنید.البته زمان وبگردی.چه با مرورگر خودش چه با اپرا.ورژن Firmware هم جدیدترین نسخه هست.
چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)