تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 284 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

اگه نباشه جاش خالی می مونه schumi_268's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سرزمین کوروش

پيش فرض

سلام دوستان من سه ساله براون 360 كمپلت (8995) دارم به نظر شما ارزش داره با سري 7 مدل 790 تعويض كنم ؟ ريش تراش فعليم يه مقدار طول ميكشه گردن رو اصلاح كنه و كيفيت اصلاح گردن مثل صورت نيست ، البته فويل و تيغه سالم است و كند نشده .
    با براون سری7 خیر ارزش نداره چون اینطور که من شنیدم براون سری 7 هم برای اصلاح زیر گردن مشکلاتی داره.

2. این کاربر از schumi_268 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 22arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با براون سری7 خیر ارزش نداره چون اینطور که من شنیدم براون سری 7 هم برای اصلاح زیر گردن مشکلاتی داره.
    به نظر شما چه ريش تراشي زير چانه و گردن رو كامل اصلاح ميكنه و ايجاد التهاب نميكنه ؟
    البته ريشتراشهاي فويلي مد نظرم است در ضمن پوست من حساس است .

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سرزمین کوروش

پيش فرض

به نظر شما چه ريش تراشي زير چانه و گردن رو كامل اصلاح ميكنه و ايجاد التهاب نميكنه ؟
    البته ريشتراشهاي فويلي مد نظرم است در ضمن پوست من حساس است .
    والا بنظر من پاناسونیک es-la92 یا همون es-la93 (سفارش آمریکا).
    عکسشو هم میتونید دو سه صفحه قبل ببینید.قیمتش چیزی حدود 400 تومنه.بهترین ریش تراش دنیاس.

5. این کاربر از schumi_268 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

والا بنظر من پاناسونیک es-la92 یا همون es-la93 (سفارش آمریکا).
    عکسشو هم میتونید دو سه صفحه قبل ببینید.قیمتش چیزی حدود 400 تومنه.بهترین ریش تراش دنیاس.
    دوست عزيز صفحات قبل رو خوندم شما خودتون ظاهرا اين ريش رو داريد آيا كاملا راضي هستيد ؟
    بين مدل 63 و 93 پاناسونيك به غير از پايه شستشو تفاوت ديگري هم هست ؟
    براي من صاف كردن صورت (شش تيغه ) مهمه چون باعث ميشه ديرتر ريش در بياد و پوست حساس سالم تر بمونه.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سرزمین کوروش

پيش فرض

دوست عزيز صفحات قبل رو خوندم شما خودتون ظاهرا اين ريش رو داريد آيا كاملا راضي هستيد ؟
    بين مدل 63 و 93 پاناسونيك به غير از پايه شستشو تفاوت ديگري هم هست ؟
    براي من صاف كردن صورت (شش تيغه ) مهمه چون باعث ميشه ديرتر ريش در بياد و پوست حساس سالم تر بمونه.
    والا من جدیداً این ریش تراشو از آمریکا خریدم و خیلی خیلی هم راضی هستم ازش.زیر گردونو راحت میزنه بدون هیچ درد و جوشی.
    بین این دو مدلی که شما میگین تفاوتشون فقط همین پایه شستشو هست.

8. این کاربر از schumi_268 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه samira065's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مدل ES-LA94 رو ندیده بودم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

والا من جدیداً این ریش تراشو از آمریکا خریدم و خیلی خیلی هم راضی هستم ازش.زیر گردونو راحت میزنه بدون هیچ درد و جوشی.
    بین این دو مدلی که شما میگین تفاوتشون فقط همین پایه شستشو هست.
    دوست عزيز از چه نظر ميگيد سفارش آمريكا بهتر از سفارش خاورميانه است ، منظورتون از نظر قيمته يا كيفيت ريش تراش؟
    Last edited by 22arash; 02-08-2011 at 04:18.

پروفشنال nima_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

جناب [Uschumi_268] اگه امکان داره طرز استفاده از پایه شستشوی بروان سری7 توضیح بدید

من بعد از اصلاح میزارم توی دستگاه و دکمه پاور که روی دستگاه هست رو میزنم. چندین بار اتوماتیک خاموش و روشن میشه و بعد صدای محلول شستشو میاد که داره تمیزه میکنه. بعدش هر موقع ماشین رو از دستگاه در میارم سر فویل خیس هستش.

لطفآ توضیح بدید چگونه باید استفاده کنیم؟

امروز واسه یکی از آشناها یکی دیگه خریدم (سری 7) ولی پایین فویل زده بود سری7 و لی مال خودم که چند وقت پیش گرفتم درست همونجا زده pulsonic !!

میشه راهنمایی کنید.

هردو مدل هم 790CC هستش

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

جناب [Uschumi_268] اگه امکان داره طرز استفاده از پایه شستشوی بروان سری7 توضیح بدید

من بعد از اصلاح میزارم توی دستگاه و دکمه پاور که روی دستگاه هست رو میزنم. چندین بار اتوماتیک خاموش و روشن میشه و بعد صدای محلول شستشو میاد که داره تمیزه میکنه. بعدش هر موقع ماشین رو از دستگاه در میارم سر فویل خیس هستش.

لطفآ توضیح بدید چگونه باید استفاده کنیم؟

امروز واسه یکی از آشناها یکی دیگه خریدم (سری 7) ولی پایین فویل زده بود سری7 و لی مال خودم که چند وقت پیش گرفتم درست همونجا زده pulsonic !!

میشه راهنمایی کنید.

هردو مدل هم 790CC هستش
    دوست عزيز شما بايد اجازه بدي زمان شستشو كه روي lcd ميزنه كامل بشه اونوقت ريش تراشو برداري البته مال من هم كه 360 كمپلت است بعضي وقتا با اينكه زمان شستشو كامل شده فويل كمي خيسه ، واحد شستشو يه گرم كن داره كه در آخر مرحله شستشو باعث خشك شدن ريش تراش ميشه شايد بعضي وقتا زورش نميرسه كامل خشك كنه به هر حال زياد مهم نيست و اشكالي ايجاد نميكنه
    در ضمن دوست عزيز از سري 7 مدل 790 كاملا راضي هستي ؟ با اصلاح گردن چطوره ؟ خوب صاف و صيقلي ميكنه ؟ به نظر شما براي پوست حساس مناسبه و در كل ارزش داره با مدل 360 كمپلت تعويض كنم ؟
    Last edited by 22arash; 02-08-2011 at 10:05.

پروفشنال nima_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوست عزيز شما بايد اجازه بدي زمان شستشو كه روي lcd ميزنه كامل بشه اونوقت ريش تراشو برداري البته مال من هم كه 360 كمپلت است بعضي وقتا با اينكه زمان شستشو كامل شده فويل كمي خيسه ، واحد شستشو يه گرم كن داره كه در آخر مرحله شستشو باعث خشك شدن ريش تراش ميشه شايد بعضي وقتا زورش نميرسه كامل خشك كنه به هر حال زياد مهم نيست و اشكالي ايجاد نميكنه
    در ضمن دوست عزيز از سري 7 مدل 790 كاملا راضي هستي ؟ با اصلاح گردن چطوره ؟ خوب صاف و صيقلي ميكنه ؟ به نظر شما براي پوست حساس مناسبه و در كل ارزش داره با مدل 360 كمپلت تعويض كنم ؟
    باسلام بله کاملآ راضی هستم. پوست من بسیار حساس هستش قبلآاز تیغ مچ3 استفاده میکردم یک روز بعد از اصلاح صورتم حسابی جوش میزد که تا یک هفته نمی تونستم اصلاح کنم. ولی الان با این ماشین اصلاح که واقعآ در حد تیغ شیو میکنه هیچگونه مشکلی ندارم نه جوش ونه حساسیت. من که واقعآ راضی هستم.

14. این کاربر از nima_ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •