تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 507 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

دوستان من همین الان یه تجربه ی تلخ یادم اومد باید بهتون بگم....
    بچه بودم حدودا 7-8 سال داشتم همسایه بغلیمون یه دختر به اسم مریم داشت و اون هم بازی من بود من از همون بچگی بدجوری عاشقش بودم و تا همین الان که 18 سالمه به غیر از اون عاشق هیچ دختر دیگه ای نشدم اون موقع ها تو عالم بچگی خودم همیشه فک میکردم یه روزی ما زن و شوهر میشیم و اینا غافل از این که یه روزی رسید و اونا از اون خونشون رفتند و حالا دیگه ازش رد و نشونی ندارم..... الان 7 سال و 2 ماه و 21 روزه که ندیدمش.... همش به این فک میکنم که همون موقع ها که بچه بودم باید بی خیال خجالت میشدم و به مامانم قضیه رو میگفتم و حالا اینجوری نبودم.... اصلا نمیدونم این قضیه به این تاپیک ربط داشت یا نه!!!! اما همین جوری گفتم منم یه چیزی بنویسم
    بچه ها برام دعا کنین دوباره پیداش کنم و مال من بشه و گرنه بدجوری تا آخر عمر حسرتش توی دلم میمونه
    سلام

اگر قسمتِ شما باشه بهش میرسی حتی اگر بری چین

اگر قسمتتون نباشه , اگر عالَم و آدم هم باهاتون باشند بهش نمیرسید

حکمتی هست که میگه

أنا اُرید وَ أنتَ تُرید وَ اللهُ یَفعَلُ ما یَرید
    I WILL. YOU WILL AND GOD DOES WATH HE WILLS

همه ی تلاشتون رو به کار ببرید تا از راههای خداپسندانه بهش برسید اما اگر با این وجود به هم نرسیدین دیگه شک نکنید که قسمتِ شما نبوده .

این حکمت رو فراموش نکنین :

اگر چیزی براتون اتفاق نیافتاده , فقط به این دلیل هست که اصلا قرار نبود براتون اتفاق بیافته

و اگر چیزی براتون اتفاق افتاد فقط به این دلیل هست که اصلا قرار نبود که براتون اتفاق نیافته .

این وسط تنها چیزی که مهم هست عکس العملِ شماست .

اگر همه ی تلاشتون رو از راههایِ خداپسندانه انجام دادین اما به هدفتون نرسیدین , هرگز پاتون رو از حد و مرزی که خدا تعیین کرده فراتر نذارین برای رسیدن به هدفتون .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 02-02-2011 at 20:53. دليل: تصحیح

2. 6 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Vespoher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تاپیک خیلی جالبه . از خوندن تجربیات دیگران لذت میبرم و احساس میکنم خیلی مفیده ... ممنون از دوستانی که اینجا از تجربه هاشون گفتن ..

4. 2 کاربر از Vespoher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگه تجربه ای اینجا باشه که توهین آمیز باشه آقای بابک حذفش میکنه ...

بهتره به نظرات هم احترام بذاریم هر کس آزاد نظر و تجربشو اینجا بذاره البته بدون توهین کردن به کسی ..

6. 4 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirfiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین جا

پيش فرض

تو فرومها افراد عقده ای هستند که در محیط بیرون سرکوب شدند و هیشکی تحویلشون نگرفته.میان در فضای مجازی فحش و ناسزا می دن بلکه مورد توجه قرار بگیرن.
    اینم تجربه من بود

8. 6 کاربر از amirfiri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dusti55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین دوست

13 پیشنهاد چندقرار!

سلام به همه.
    باور کنید نمیخوام درس اخلاق بدم و در کل دوست ندارم نصیحت کنم ولی لطفاً به مطلبم توجه کنید!
    میتونید این حرفها را تجربه من فرض کنید!
    خوب برخی برای تاپیک، معادل گفتمان انتخاب کردند حقیقتاً معادل خوبیه! البته معادل‌های دیگه‌ای هم گفتند:
    فرنام، جُستار، سر‌گفتار، سرنامه، رشته‌ی گفت‌وگو (فرهنگ پارسیمان- بابیلون).
    خوب وقتی میگیم گفت و گو یعنی دو نفر یا بیشتر به همراه آرامش و ادب با هم صحبت میکنند.
    من قوانین پی۳۰ورد رو دوباره مرور کردم دیدم صحبتهایی که بین بعضی از دوستان در این تاپیک رد و بدل شد چندان مطابق قوانین تالار گفتگوها (انجمن) نیست! به گمونم این دوستان هیچ کدوموشون آدمای بدی نیستند و این حرفها بیشتر بخاطر عصبانیت یا سوء‌تفاهم است که برای هر کسی میتونه پیش بیاد. واقعیتش اینه ما معصوم نیستیم به قول معروف انسان جایز الخطاست.
    این گفتمان یکی از بهترین‌هایی است که تا حالا توی انجمن پی۳۰ورد دیدم و منم واسه مشارکت یه نظری دادم! هر از گاهی هم سری بهش میزنم؛ واقعاً حیفه درِ این گفتمان تخته بشه!
    هرچند قانون‌هایی که پی۳۰ورد گذاشته کامله ولی بهتره این پیشنهادها رو نیز رعایت بشه تا بلکه مشکل کمتر باشه:

۱- وارد هیچ بحثی که منجر به جدل می‌شود نشوید بخصوص در موارد مربوط به جنسیت (زن و مرد).
    ۲- اگر از نظر و مطلب شخصی ناراحت شدید بلافاصله پاسخ ندهید، جواب را برای زمانی بگذارید که آرامش دارید. البته ناسزا و تهمت و موارد از این دست به عقیده من نظر و مطلب نیست ولی باز هم سعی کنید آرامش داشته باشید.
    ۳- اگر در برابر نظر کسی می‌خواهید انتقاد کنید ابتدا به او سلام کنید. مطمئن باشید تأثیر مثبتی می‌گذارد.
    ۴- نظرهایتان را چندبار مرور کنید، شاید با بررسی دوباره مطلبتان ترجیح بدهید برخی کلمات و جمله‌ها را حذف یا اصلاح کنید.
    در مورد کسانی که در پروفایلشان نام قوم و شهر و این گونه اطلاعات را نوشته‌اند (کلی میگم به همه) متوجه باشند بالقوه نماینده قومیت و دیارشان هستند پس توی گفته‌هاشون متانت بیشتری بخرج بدهند وگرنه توی هویتشان شک خواهند برد چرا که هیچ عاقلی نمیخواد نماینده بدی برای... هویتش باشه!

کلام آخر: بدی از هر کسی شاید بروزکند از جمله منی که اینها را نوشتم! بدانیم آن بدی شاید روزی از سوی ما و شما بروزکند پس در گفتارمان این نکته را در نظر داشته باشید و دیگران را تا می‌توانید ببخشید!

Last edited by dusti55; 16-02-2011 at 15:23.

10. 6 کاربر از dusti55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

من با یک جا مخالم. آچار فرانسه نباشید!!!
    الان من خودم بار ها شده یک کسی رو برای یک کاری پیدا کردم که برام 1000تا کاره دیگه هم داشتم انجام داده و همین طور خودم. به نظر من اگه واقعا کسی رو می شناسیم و واقعا می تونیم کمکش کنیم باید انجام بدیم.تا فردا روز به خودمان کمک شود!

12. این کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من به شخصه از آقای بابک عزیز میخوام اگر براشون ممکنه پست های این دو سه روز رو در اولین فرصت حذف کنند

یه بار تاپیک بسته شده با مذاکره و خواهش تونستم بازش کنم

حالا که به جاهای خوبش داره میرسه خواهشا خرابش نکنید.....

در ضمن به هر 3 دوستمون عرض میکنم

تو قوانین اخلاقی و همینطور تو آمیزه های دینی مون هم گفتن

اگه می خوای ایرادی به کسی بگیری جلو بقیه این کار رو نکن

و طرف رو خرد نکن

می تونستید تو پیغام خصوصی بهشون بگید

نه اینکه کار به جایی کشیده بشه که پای ناموس همدیگه رو وسط بکشید....

آخه مردونگی تون کجا رفته؟؟؟

14. این کاربر از shahinfarasystem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    تاپیک ویرایش شد. و با دوستانی که تاپیک رو از مسیز خارج کردن برخورد شد.

لطفا به هر شکل از درگیری خود داری کنید. فروم جای تبادل آرا ست. نه کوبیدن نظرات همدیگه. اگر احساس میکنید کسی از مسیر گفتمان خارج شده و وارد محدوده توهین شده خیلی راحت روی این دکمه کلیک کنید و موضوع رو گزارش کنید و برخورد رو به تیم مدیران واگزار کنید و بی خودی فکر با ارزشتون رو صرف بیهودگی و پوچی نکنید.

ممنون از توجه و بردباریتون.

داره خودمونی میشه narges.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    در سايه ي محبتش.

پيش فرض

هیچوقت منتظر یک تحول خاص نباشید که خوب زندگی کنید، خیلی ساده میشه زندگی رو دوستداشتنی کرد، کافیه از توجه به خودتون شروع کنید.
    یک بار هم خودتون با لفظ عزیزم خودتونو صداکنید و برنامه ی روزتون رو برای خودتون یادآوری کنید. به ظاهر خودتون وقتی تنهایید بها بدید، یک کوچولو مایه هایی رو که برای دیگران میذارید برای خودتون بذارید تا ببینید زندگی چقدر قشنگ تره.............

17. 8 کاربر از narges. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

هیچ وقت زود قضاوت نکنید ...

می‌دونم بارها و بارها اینجا گفته شده و تو گوشمون هم خوندن، ولی متاسفانه خیلی کم بهش عمل می‌کنیم ... پیش داوری چیزیه که همیشه ازش ضربه می‌خوریم و بعداً چیزی جز پشیمونی برامون نداره ...

این پیش‌داوری که میگم خیلی ابعاد گسترده‌ای رو شامل میشه ... از کوچک‌ترین غیبت‌های روزانه که به راحتی از روی ظاهر آدم‌ها در موردشون قضاوت می‌کنیم، تا اختلافات شدید با کسی که دوستش دارید و با دیدن کوچک‌ترین چیزها در موردش قضاوت‌هایی می‌کنید که با روشن شدن اصل ماجرا، نه تنها از طرز فکرتون شرمنده میشید، بلکه عذاب وجدان می‌گیردتون و فکرتون رو واسه مدت زیادی مشغول می‌کنه ...

همیشه به تمام جوانب کاری که می‌کنید یا تصمیمی که می‌گیرید نگاه کنید ...
    اون قدر به فکرتون عمق بدید که ذهن اجازه‌ی سطحی نگری پیدا نکنه ... وقتی با ظاهر یه چیز در موردش تصمیم می‌گیرید، خودتون هم می‌دونید که انتخاب و تصمیمتون درست (ترین) نیست ... همیشه بهتره به عمق قضایا نگاه کنید و بعد از بررسی همه‌ی ابعاد قضیه، در موردشون فکر کنید ...
    چیزیه که همیشه ازش جواب گرفتم ... اگه می‌خوام چیزی بگم، کاری بکنم یا تصمیمی بگیرم، قبلش خیلی سریع اما دقیق به عواقبش فکر می‌کنم و بعد اون کارو انجام میدم ...

19. 11 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •