تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما ورزش بدنسازی و پرورش اندام کار میکنید؟

راي دهنده
412. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

301 73.06%
  • خیر

111 26.94%
صفحه 37 از 221 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 2203

نام تاپيک: ◄◄ تاپـیـک جامــع بدنـسـازی و پرورش انـدام ►►

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام برو بكس ورزشكار

كسي كه به مابرنامه نداد من هم دو شب هستش كه برنامه مربي رو كنار گذاشتم و خودم كار ميكنم بدك نيست لااقل خودم ميفهم با چه حركتي بيشتر حال ميكنم و بيشتر بهم جواب ميده ديشب سرشونه داشتم با پشت بازو اون حركت تمركزي كه براي نشر دوستان گفته بودم رو از مربيم پرسيدم گفت فقط باعث ضعف مفرط ميشه وبهتره كه با هالتر از جلو بري و تمركزي كار كني
    اين حركتو زدم بد نبود
    در ضمن در مورد بازوم هم گفتم فقط حجم داره يه حركتي رو شنيدم كه رو عضله براكيلي كار ميكنه دوستان ميتونن چند تا حركت براي اين عضله بهم بدن و كي بايد اون حركتا روبزنم هرشب يا شبي كه بازو دارم - درضمن يك whey پروتيين با يك سوپر كراتين 500 گرمي با هم گرفتم بدرد ميخوره مصرف كنم

ياعلي

بازم ممنون از همه ---
    اگر منظورتون به من هست که من نگفتم نش بزنی ( نشر نیست) گفتم حرکاته سرشونه رو تمرکزی بزن
    بعد شما بالاخره مربیت رو قبول داری یا نه؟
    یا قبولش داری و برنامش رو انجام میدی یا قبولش نداری که در این صورت دیگه لازم نیست به حرفش توجه کنی بعد حرکته تمرکزیه نشر !! باعثه ضعف مفرط میشه ولی نش هالتر از جلو تمرکزی باعثه قوته مفرت میشه:d

فکر کنم حق با همون دوستمون دکتر فیری من بود ، بنده اشتباه کردم که خواستم کمکی کرده باشم
    همین حرفها رو ما تو باشگاه میزنیم و یه برنامه میدیم 30000 تومن شاگرد پول میده

ببخشید که فکر کردم میتونم کمکی بکنم یادم نبود تو ایران همه استاد هستن
    یا علی
    Last edited by ئظا; 01-12-2010 at 11:37.

داره خودمونی میشه سكسك's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

با سلام

اقا چه زود بهتون برميخوره ماكه منظوري نداشتيم هدف ما ازشركت تو اين تاپيك فقط و فقط اين بوده كه يه چيزي از دوستان و استادان خودمون يادبگيريم يعني علم بدنسازي رو ، اصلا باور كنيد من تا حالا اسم نش به گوشم نخورده بود حالا شما بگين اين چه حركتيه ماهم ياد بگيريم دعاتون ميكنيم
    درضمن مربي بنده پاور كار ميكرده اينه كه برنامش اگه رو ريل باشه خستگي مفرط مياره اينم كه ميگم اگه روريل نباشه چون واسه برنامه نوشتن كه كسي بهش پول نميده اينه كه اگه حالش مساعد باشه برنامش خيلي سنگينه وگرنه كه يكي در ميون برنامه ها مثل همه
    حالا شما قضاوت كن وقتي بنده اي كه 4ساله كار ميكنم يه حركتي رو دارم ميزنم بعد ميبينم بغل دستيم كه شايد1ماهه اومده باشگاه داره همون حركت رو ميزنه بايد به اين مربي اعتماد كنم حالا يه وقت حركات پايه ايه ادم اهميت نميده ولي حركات rpt و حركات تركيبي ديگه اي كه اصلا بنده خدا استيل درسشو نميتونه اجرا كنه
    اگه بي احترامي شد ببخشيد باور كنيد منظوري نداشتم
    ياعلي

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

این حرفا چیه دوسته من؟
    همین آقا فیروز که الان هنرپیشه شده ( فیروز سلیمانی ) یه زمان تو باشگاته ما تمرین میکرد
    ساله 80 بود فکرکنم ، چند تایی هم شاگرد داشت ، فقط دوست داشتم برنامه هایی رو که میداد میدیدی
    از مجله گل آقا طنز تر بود
    شما هم اگر این عکسی که تو آواتارت گذاشتی خودت هستی ، واقعا سرشونت ضعیفه
    یه چیزی هم بگم بهت سرشونه و زیر بغل از سخت ترین نقاط بدن هستن برای رشد
    پیشنهاده من اینه که تمرکزت رو بگذاری رو سرشونه از پشت ، و سرشونه دمبل جفته چرخشی
    حرکاته دیگه مثله نش ( تو حالته نشسته یا ایستاده دمبلها رو کناره بدنت میگیری دستات صاف هست
    تو همون حالت دستها از کنار بالا میان تا 90 درجه به شکلی که از خط فرضی شونه ها بالاتر نرن
    و با تمرکز پایین میان ) با دمبل سبک و سیم کش یا پارالل
    چندتا عکس از فیگورهای مختلف بگذاری راحتتر میشه کمکت کرد مثلا معمولی وایستی از پشت و جلو
    جفت بازو از پشت و جلو زیر بغل از پشت و جلو
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

يه دنيا ممنون از شما دوست عزيز و گرام خودم

شما احيانا ايميل ندارين تا من عكسام رو براتون ميل كنم
    درمورد مكمل ها هم نظري ندادين
    ممنون ميشم نظرتون رو بگين كه نقاط قوت بدنم كجاست

5. این کاربر از سكسك بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

بازوم کوچیکه ولی قویه
    چی کارش کنم بزرگ شه؟

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

بازوم کوچیکه ولی قویه
    چی کارش کنم بزرگ شه؟
    این حرفو همه میگن ولی شما اگه میخوای حجم بازو تو اضافه کنی باید تمرین کنی و اینم یادت باشه نمیشه فقط رو بازو کار کرد ... باید تمرینات کلی رو هم کنارش انجام بدی ... ولی میشه رو بازو تمرکز بیشتری داشته باشی

البته اگه این عکس خودتون باشه هنوز خیــــلی جای کارداری

موفق باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه anahita2002_anahita2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    در افق ابی

پيش فرض

من قدم 172 وزنم 85 سن 26

میخواهم فقط وزن کم کنم نه اینکه سر شو نه و............... داشته باشم

هدفم فقط کاهش وزنهههههههههههههههههههه

ایا باشگاه بدنسازی با سونا بخار بهم کم میکنه یا نه !!!

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من قدم 172 وزنم 85 سن 26

میخواهم فقط وزن کم کنم نه اینکه سر شو نه و............... داشته باشم

هدفم فقط کاهش وزنهههههههههههههههههههه

ایا باشگاه بدنسازی با سونا بخار بهم کم میکنه یا نه !!!
    شما برای وزن کم کردن یه نکته رو همیشه مد نظر داشته باشید
    وزن کم کردنی مفید هست که از حجمه چربیه بدنتون کم بشه نه اینکه آب از دست بدید یا عضله بسوزونید
    برای کم کردنه حجم چربی باید توازنه منفی به کالریه دریافتی و مصرفیتون بدید
    به این شکل که یا باید از کالریه دریافتی نسبت به مصرفی کم کنید ( رژیم غذایی ) یا کالریه مصرفی رو نسبت به دریافتی بالا ببرید( ورزش و ایروبیک )
    و اگر هر دو با هم انجام بشه نتیجه بهتری میگیرید
    که همون رژیم گرفتن همراه با ورزش و ایروبیک هست ، البته باید با برنامه و تحت نظره متخصص انجام بشه
    چون در غیر این صورت لطمه های جبران نا پذیری به بدن وارد میشه

موفق باشید

10. 4 کاربر از ئظا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه deadboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان

بنده حدود 3 تا 4 ساله پرورش اندام كار ميكنم فراز و نشيبهاي زيادي رو ديدم و چون عشق به اين ورزش داشتم رهاش نكردم كاهش وزن داشتم اضافه وزن و...
    به هر حال از بدنم راضي نيستم يعني به هركه تو باشكاه بگم 4 ساله كار ميكنم بهم ميخنده چون اصلا تفكيكي تو بدنم نيست البته توشهرستان ما وقتي من باشگاه رو شروع كردم يكي از بچه ها چون چند تا مقام استاني و شهرستاني سبك وزن داشت و دور بازوش از همه بيشتر بود با التماس بدون ديدن عيب و حسن بدن ما واسمون برنامه مينوشت البته ناگفته نمونه كه تولباس بدنم رديفه و تقريبا توجه همه رو جلب ميكنه مثلا سرشانه ضعيفه و بازم فقط حجم داره و تفكيك بدنم در حد صفره لطف كنين يه برنامه رديف بهم پيشنهاد بدين ساعدو شكم هم باشه
    اونقدر ناراحتم كه ميخوام برم كشتي به خودم ميگم اين همه وقت گذاشتم سرما و گرما را بجون خريدم اعتراض دوستان پدر و مادر و حالا همسر ...
    باور كنيد فوق ليسانس قبول نشدم بخاطر اين باشگاه لعنتي تورو خدا راهنمايي كنين خدا خيرتون بده
    سلام.
    برام خیلی عجیبه که شما با این علاقه ای که میگی درونت نهفتس نمیری پی یه مربی تپل(منظورم چاق نیستا).ببین داداشم برو دنبال یه مربیه خوب.نهایتش اینه که ماهی 30-40تومن پیاده میشی.ولی جواب میگیری.
    حتی اگه تو شهرتون مربیه خوبی نیست برو جایه دیگه.4سال زمان کمی نیست تو پرورش اندام که بخوای بدون برنامه و همین طور کشکی بری جلو.
    من یادمه اون اوایل ورزشم بعد از 3-4 ماه تمرین سرخود رفتم پیش یه مربی خوب وقتی لخت شدم و بدنمو دیدو فهمید 4ماهه که کار میکنم میخواست بلندشه چکیم کنه!!؟
    اینو گفتم که بدونید چند ماهم تو این ورزش مهمه چه برسه به چند سال.
    تهشم بگم تو این تاپیک نمیشه برا کسی برنامه نوشت.اینجا فقط بدرده تجربیات و نکته های ریز میخوره نه برنامه.با احترامی که نسبت به همه دوستان دارم باید بگم منتظر این نباشید که اینجا برنامه خوبی گیرتون بیاد.
    ساری که سرتونو درد اوردم.
    Last edited by deadboy; 02-12-2010 at 20:52.

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

با سلام

در مورد استفاده از پروتئين و كراتين اگه اونا رو قبل از باشگاه با اب قاطي كني و بعد از باشگاه يعني يك و نيم ساعت بعد مصرف كني ايا تاثيري تو كيفيتش ميزاره يا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •