با سلام خدمت دوستان
بنده حدود 3 تا 4 ساله پرورش اندام كار ميكنم فراز و نشيبهاي زيادي رو ديدم و چون عشق به اين ورزش داشتم رهاش نكردم كاهش وزن داشتم اضافه وزن و...
به هر حال از بدنم راضي نيستم يعني به هركه تو باشكاه بگم 4 ساله كار ميكنم بهم ميخنده چون اصلا تفكيكي تو بدنم نيست البته توشهرستان ما وقتي من باشگاه رو شروع كردم يكي از بچه ها چون چند تا مقام استاني و شهرستاني سبك وزن داشت و دور بازوش از همه بيشتر بود با التماس بدون ديدن عيب و حسن بدن ما واسمون برنامه مينوشت البته ناگفته نمونه كه تولباس بدنم رديفه و تقريبا توجه همه رو جلب ميكنه مثلا سرشانه ضعيفه و بازم فقط حجم داره و تفكيك بدنم در حد صفره لطف كنين يه برنامه رديف بهم پيشنهاد بدين ساعدو شكم هم باشه
اونقدر ناراحتم كه ميخوام برم كشتي به خودم ميگم اين همه وقت گذاشتم سرما و گرما را بجون خريدم اعتراض دوستان پدر و مادر و حالا همسر ...
باور كنيد فوق ليسانس قبول نشدم بخاطر اين باشگاه لعنتي تورو خدا راهنمايي كنين خدا خيرتون بده
سلام.
برام خیلی عجیبه که شما با این علاقه ای که میگی درونت نهفتس نمیری پی یه مربی تپل(منظورم چاق نیستا).ببین داداشم برو دنبال یه مربیه خوب.نهایتش اینه که ماهی 30-40تومن پیاده میشی.ولی جواب میگیری.
حتی اگه تو شهرتون مربیه خوبی نیست برو جایه دیگه.4سال زمان کمی نیست تو پرورش اندام که بخوای بدون برنامه و همین طور کشکی بری جلو.
من یادمه اون اوایل ورزشم بعد از 3-4 ماه تمرین سرخود رفتم پیش یه مربی خوب وقتی لخت شدم و بدنمو دیدو فهمید 4ماهه که کار میکنم میخواست بلندشه چکیم کنه!!؟
اینو گفتم که بدونید چند ماهم تو این ورزش مهمه چه برسه به چند سال.
تهشم بگم تو این تاپیک نمیشه برا کسی برنامه نوشت.اینجا فقط بدرده تجربیات و نکته های ریز میخوره نه برنامه.با احترامی که نسبت به همه دوستان دارم باید بگم منتظر این نباشید که اینجا برنامه خوبی گیرتون بیاد.
ساری که سرتونو درد اوردم.