دوست عزیز واقعا دمتون گرممشکلم حل شد....
یه سوال دیگه هم داشتم از دوستان عزیز اونم اینکه چطوری میتونم تو یاهو مسنجر اسممو(اونی که واسه دیگران نشون میده) رو عوض کنم؟
![]()
دوست عزیز واقعا دمتون گرممشکلم حل شد....
یه سوال دیگه هم داشتم از دوستان عزیز اونم اینکه چطوری میتونم تو یاهو مسنجر اسممو(اونی که واسه دیگران نشون میده) رو عوض کنم؟
![]()
اما هر دفعه که سیستم رو روشن میکنم همون فایل اضافه هست و یاهو باز هم همون مشکل رو داره باز با پاک کردن اون فایل درست میشه باز هم دفعه بعد و .............
چکار باید کرد ؟
سلام
اول باید از منوی Messenger گزینه My contact Details رو انتخاب کنید و اسم جدیدتون رو وارد و ذخیره کنید ، بعد
باید برای هر کدوم از افراد ادد لیستتون Ctrl+shift+c یا ( در منو اکشن > Send my contact details ) رو بزنین تا مشخصات جدیدتون رو براشون ارسال کنه ...
در ضمن اون افراد هم باید accept و save کنن مشخصات جدید رو .
در ضمن اینجا :
Yahoo! Mail / تمامی مسائل ياهو ميل در این تاپیک
برای سوالاتون راجبه یاهو مسنجر :
Yahoo! Messenger / تمامی مسائل ياهو مسنجر در این تاپیک (1 2 3 4 5 ... آخرين صفحه)
forum.p30world.com/showthread.php?t=230339
راست میگه . آقا شرمنده . حواس نیست که از بس بیکاری زده به سرمون توی این گرما![]()
سوال منم پاسخ بدید ممنون میشم
ممنونسلام
اکانت رو میخواید پاک کنین ؟
واسه اینکار به آدرس زیر برید و مراحل رو طی کنین ...
اکانت ایمیل پاک میشه و بعد از 90 روز به طور کامل از دیتا بیس یاهو حذف میشه .
بله اولی درسته .......
حالا تو این 90 روز من نباید برم تو میلم تا کلا حذف بشه ...............؟
با سلام
شما زمانی که اون رو پاکش کنید دیگه از روی دیتابیس حذف میشه
موفق باشید.
میلم المانی شده
مشکل از اونجا شروع شد که یه چیز پ.ی ان المانی رو کانکت شدم، داشتم میرفتم تو میل یه سوال پرسید حواسم نبود همین طوری تایید کردم بعدش دیگه المانی شدش
الان با چیز پ.ی ان، بدون چ.یز پی ان ، معمولی و غیر معمولی هم که کانکت میشم میلم المانیه
دیکشنری المانی به انگلیسی نصب کردم ولی هیچ گزینه ای برای تغییر زبان میلم نیست
جان من بگید چی کار کنم
چی کار کنم تا دوباره انگلیسی بشه![]()
سلام
از کدوم قسم این کارا انجام دهم؟
من باهمه نوع مرورگر دچار همچین مشکلی میشوم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)