نمی دونم اینجا جاش هست یا نه ولی باعثه افتخاره کشور و فوتبال ایرانه که:
حشمت مهاجرانی: خوشحالم که به مراسم ای اف سی دعوت شده ام
كنفدراسيون فوتبال آسيا قصد دارد يک روز پيش از مراسم انتخاب بهترين بازيكن آسيا از مربيان برتر آسيا بصورت حضورى تقدير كند
به گزارش شاهین بوشهر دات آی آر، ابرار ورزشی - حشمت الله مهاجرانى ، محمود بياتى و جلال طالبى جزو نامهايى هستند كه كنفدراسيون فوتبال آسيا از آنها طى مراسمى تقدير خواهد كرد. در اين مراسم از على پروين و منصور پورحيدرى نيز اسم برده مى شود اما اين دو مربى به مراسم دعوت نشده اند. حشمت الله مهاجرانى مدير فنى تیم فوتبال شاهین بوشهر ضمن تأييد مطلب فوق گفت: روز دوشنبه طى تماسى كه از كنفدراسيون فوتبال آسيا با من گرفتند رسماً براى حضور در اين مراسم از من دعوت شد. مهاجرانى در مورد موفقيت هايش با تيم ملى ايران گفت: من پرافتخارترين مربى آسيا هستم و فكر مى كنم هيچ مربى اى در آسيا افتخارات مرا بدست نياورده است. من مربى اى هستم كه تيم ملى ايران را به دور دوم مسابقات المپيک در سال هفتاد و شش رساندم و در دور دوم بازى را به تيم روسيه با حضور بازيكنانى چون بلوخين واگذار كرديم. جدا از اين من ايران را به جام جهانى هفتاد و هشت آرژانتين رساندم و قبل از آن هم موفق شدم كه تيم ملى را در مسابقات جام ملت هاى آسيا قهرمان كنم. به همين دليل هم مى گويم كه هيچ مربى اى نتوانسته افتخاراتم را در آسيا كسب كند. مهاجرانى در پايان گفت: خوشحالم كه به عنوان يک مربى ايرانى به چنين مراسم مهم و پراعتبارى دعوت شده ام هر چند كه گاهى اوقات در مملكت خودمان ما فراموش مى شويم و نامى از ما برده نمى شود