تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 124 اولاول ... 273334353637383940414787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 1233

نام تاپيک: سایپا 131

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببینم مگه نمایندگی قبل از 4500 کیلومتر مشکل ماشینو بر طرف می کنن؟ چجوری با 400 کیلومتر بردی واسه گارانتی؟

اگه اینجوریه منم ببرم . در ماشین انقدر سفت بسته میشه که 4 ستون ماشین می لرزه
    من تا الان 2 بار بردم نمایندگی!
    بار اول برای بوق و مخزن شیشه شوی که سوراخ بود، البته مهم نبود اینقدر، بیشتر بخاطر بستن دزدگیر چون گفتن باید خودمون ببندیم (البته کارشناس اش اونجاگفت مشکلی نیست بدی بیرون فقط سیستم برق اش رو دستکاری نکنن)
    بار دوم که چند روز پیش بود، از کمک های عقب صدا می اومد بردم درست کردند، توی پست قبلی ام شرح دادم.

یکی گفت ارزش نداره ببری نمایندگی و برای رگلاژ ببر صافکار! چرا ارزش نداره؟ اونها که قبول می کنند کار ات هم راه می ندازن! مشکلی پیش میاد مگه؟

2. 2 کاربر از Mo5tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من تا الان 2 بار بردم نمایندگی!
    بار اول برای بوق و مخزن شیشه شوی که سوراخ بود، البته مهم نبود اینقدر، بیشتر بخاطر بستن دزدگیر چون گفتن باید خودمون ببندیم (البته کارشناس اش اونجاگفت مشکلی نیست بدی بیرون فقط سیستم برق اش رو دستکاری نکنن)
    بار دوم که چند روز پیش بود، از کمک های عقب صدا می اومد بردم درست کردند، توی پست قبلی ام شرح دادم.

یکی گفت ارزش نداره ببری نمایندگی و برای رگلاژ ببر صافکار! چرا ارزش نداره؟ اونها که قبول می کنند کار ات هم راه می ندازن! مشکلی پیش میاد مگه؟
    تهران بردی؟ کدوم نمایندگی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

موضوع سر وقت و زمانه!
    شما رگلاژ در که بیرون ازت 2-3 تومن میگیرن و سر 10 دقیقه هم کارت رو انجام میدن رو مقایسه کن با ساعت 6 صبح بری در نمایندگی صف وایستی، پذیرش بشی ، تحویل بدی ماشینو، و حداقل تا ظهر علاف شی.
    نظر شخصی من اینه برای تعمیرات زیر 10-15 تومن نمایندگی رفتن اشتباهه مگه اینکه عیب جوری باشه ببری بیرون گارانتی ماشین رو باطل کنن
    عیبهایی مثل ریگلاژ درها، ریگلاژ ترمز دستی، تعویض لنت ترمز ، تعویض تیغه برف پاکن و از این جور مشکلات رو نمایندگی بردن اشتباهه مگه این که کاملا بیکار باشی و هیچ مشغله ای نداشته باشی که اونم کمترین ضررش اینه که یه صبح تا ظهر ماشین نداری.
    در ضمن دوستان ندیدن کارآموزای رشته مکانیک تو نمایندگیها چه بلا هایی سر ماشین نمیارن! بیرون می بری پیش یه مکانیک کاردرست که از قبل میشناسی و کارت به بهترین نحو انجام میشه.

5. 3 کاربر از ebi1952 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ronin_2607's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان. یه سوالی برام پیش آمده. همراه سوییج ماشین کارت کلید میدن؟؟ یا همون پلاک فلزی کفایت میکنه.آخه به من کارتی برای کلید ندادن. جدیدا نمیدن؟؟ چون همکارم پرایدش 84 داره.
    یه سوال دیگه. سرویس اولیه دقیقا چکارایی انجام میدن؟؟ برای همه یکسانه یا اگه مثلا من موردی بخوام انجام میدن؟ از کجا بفهمم ماشینو نیمزنن خراب کنن؟ شکر خدا من تا حالا از ماشین راضی بودم. میگم ندم نمایندگی ببخشید عذر میخوام .... تو ماشین بره. اصلا این گارانتی می ارزه؟ که آدم نگهش داره؟ مثلا این گارانتی دقیقا چکارهایی میخواد انجام بده ؟؟ زستش من حتی میترسم چیزی از ماشین باز کنن. پراید که چیز تحفه ای نیست. اما از قدیم گفتن مال خودتو سفت بچسب، همسایه رو دزد نکن. مثلا من قبل از 4500 تا بردم یه سرویس قبل از سفر انجام بدن که یارو دست هم نزد. فقط گفت کاپوتو بزن بالا من ببینم تا موتورو دید نه گذاشتو نه برداشت میگه بوسترت کره ایه. شانس آوردی. خب، برندارن همین به اصطلاح بوسترو با ایرانی یا چینی تعویض کنن منم که خب متوجه نمیشم. من کلا رو ماشین خیلی حساسم. لازم باشه شماره سریال تک تک قطعاتشو یادداشت میکنم و ازشون با دوربین عکس می گیرم. وای بحالشون اگه یه پیچ جابجا بشه. کل نمایندگیو خراب میکنم سرشون. کاری ندارم. من که بردم بیرون روغنو فیلتر روغنو تعویض کردن. که داخلش پر براده بود. تو کیلومتر 1200 انجام دادم. این خودروسازهای داخلی یه روده راست تو شکمشون نیست. می گه موردی نداره برو 4500 تا کار کرد بیا.
    از دوستان کسی تعمیرکار درست و حسابی سراغ داره به من معرفی کنه واسه کارهام؟؟ یکی که واقعا حرفه ای باشه. نه ماشینو موش آزمایشی کنه. اگه میشناسین لطف کنید تو پیام خصوصی معرفی کنید که اینجا تبلیغ هم نشه یه موقع ادمین گیر نده. ممنون میشم.

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام دوستان. یه سوالی برام پیش آمده. همراه سوییج ماشین کارت کلید میدن؟؟ یا همون پلاک فلزی کفایت میکنه.آخه به من کارتی برای کلید ندادن. جدیدا نمیدن؟؟ چون همکارم پرایدش 84 داره.
    یه سوال دیگه. سرویس اولیه دقیقا چکارایی انجام میدن؟؟ برای همه یکسانه یا اگه مثلا من موردی بخوام انجام میدن؟ از کجا بفهمم ماشینو نیمزنن خراب کنن؟ شکر خدا من تا حالا از ماشین راضی بودم. میگم ندم نمایندگی ببخشید عذر میخوام .... تو ماشین بره. اصلا این گارانتی می ارزه؟ که آدم نگهش داره؟ مثلا این گارانتی دقیقا چکارهایی میخواد انجام بده ؟؟ زستش من حتی میترسم چیزی از ماشین باز کنن. پراید که چیز تحفه ای نیست. اما از قدیم گفتن مال خودتو سفت بچسب، همسایه رو دزد نکن. مثلا من قبل از 4500 تا بردم یه سرویس قبل از سفر انجام بدن که یارو دست هم نزد. فقط گفت کاپوتو بزن بالا من ببینم تا موتورو دید نه گذاشتو نه برداشت میگه بوسترت کره ایه. شانس آوردی. خب، برندارن همین به اصطلاح بوسترو با ایرانی یا چینی تعویض کنن منم که خب متوجه نمیشم. من کلا رو ماشین خیلی حساسم. لازم باشه شماره سریال تک تک قطعاتشو یادداشت میکنم و ازشون با دوربین عکس می گیرم. وای بحالشون اگه یه پیچ جابجا بشه. کل نمایندگیو خراب میکنم سرشون. کاری ندارم. من که بردم بیرون روغنو فیلتر روغنو تعویض کردن. که داخلش پر براده بود. تو کیلومتر 1200 انجام دادم. این خودروسازهای داخلی یه روده راست تو شکمشون نیست. می گه موردی نداره برو 4500 تا کار کرد بیا.
    از دوستان کسی تعمیرکار درست و حسابی سراغ داره به من معرفی کنه واسه کارهام؟؟ یکی که واقعا حرفه ای باشه. نه ماشینو موش آزمایشی کنه. اگه میشناسین لطف کنید تو پیام خصوصی معرفی کنید که اینجا تبلیغ هم نشه یه موقع ادمین گیر نده. ممنون میشم.
    سلام .
    همراه با کلید به شما کارت کلید میدن . اون تیکه فلزی کلا منقضی شده.
    اگر غیر مواردی چون آپارکشی و چک کردن موارد ماشین و روغن وفیلتر اگر کاری دیگه دارید برانون انجام میدن.اگر اجازه میدن بالا سرشون وایسید.

8. 2 کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .
    همراه با کلید به شما کارت کلید میدن . اون تیکه فلزی کلا منقضی شده.
    اگر غیر مواردی چون آپارکشی و چک کردن موارد ماشین و روغن وفیلتر اگر کاری دیگه دارید برانون انجام میدن.اگر اجازه میدن بالا سرشون وایسید.
    منم یک ماه و نیم ماشین رو گرفتم . کارت بهم ندادن

فقط همون پلاک فلزی رو داشت

10. 2 کاربر از hobgoblin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

کلا دو بار گارانتی بردم و برخوردشون اصلا خوب نیست بجای اینکه ما طلبکار باشیم بدهکاریم انگار
    الان کارهامو میبرم پیش یه مکانیک آشنا
    راحت

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

سلام

همون پلاک فلزی کافی هست. سرویس اولیه کارهایی که انجام میشه در دفترچه نوشته شده ولی تعویض روغن و بررسی آب و روغن موتور و روغن ترمز و ... و آچارکشی کامل از جمله موارد هست. به نظر بنده تمامی سرویس ها را ببرید که گارانتی باطل نشه چون شانسه دیگه ممکنه یک مشکل کلی پیش بیاد در موتور و گیربکس و ... که هزینش خیلی زیاده .(داشتیم افرادی که موتور ماشینشون کامل عوض شده در دوران گارانتی)

معمولا نمایندگی ها اینقدر بیکار نبستند که قرار باشه قطعه شما را با قطعه دیگری عوض کنند.(کمی هم مثبت اندیش باشیم)

سرویس هم بردید با توجه به اینکه خودتون روغن و... را عوض کردید ، حتما بهشون بگید که عوض نکنند.

موفق باشید

13. 2 کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تهران بردی؟ کدوم نمایندگی؟
    فکر نمی کنم فرقی کنه، نمایندگی 110 خانجانی، نزدیک رباط کریم!

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

فروش 131مدل EXوLE تحویل سی روزه اغاز شد.

16. 2 کاربر از irinn65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •