سلام دوستان. یه سوالی برام پیش آمده. همراه سوییج ماشین کارت کلید میدن؟؟ یا همون پلاک فلزی کفایت میکنه.آخه به من کارتی برای کلید ندادن. جدیدا نمیدن؟؟ چون همکارم پرایدش 84 داره.
یه سوال دیگه. سرویس اولیه دقیقا چکارایی انجام میدن؟؟ برای همه یکسانه یا اگه مثلا من موردی بخوام انجام میدن؟ از کجا بفهمم ماشینو نیمزنن خراب کنن؟ شکر خدا من تا حالا از ماشین راضی بودم. میگم ندم نمایندگی ببخشید عذر میخوام .... تو ماشین بره. اصلا این گارانتی می ارزه؟ که آدم نگهش داره؟ مثلا این گارانتی دقیقا چکارهایی میخواد انجام بده ؟؟ زستش من حتی میترسم چیزی از ماشین باز کنن. پراید که چیز تحفه ای نیست. اما از قدیم گفتن مال خودتو سفت بچسب، همسایه رو دزد نکن. مثلا من قبل از 4500 تا بردم یه سرویس قبل از سفر انجام بدن که یارو دست هم نزد. فقط گفت کاپوتو بزن بالا من ببینم تا موتورو دید نه گذاشتو نه برداشت میگه بوسترت کره ایه. شانس آوردی. خب، برندارن همین به اصطلاح بوسترو با ایرانی یا چینی تعویض کنن منم که خب متوجه نمیشم. من کلا رو ماشین خیلی حساسم. لازم باشه شماره سریال تک تک قطعاتشو یادداشت میکنم و ازشون با دوربین عکس می گیرم. وای بحالشون اگه یه پیچ جابجا بشه. کل نمایندگیو خراب میکنم سرشون. کاری ندارم. من که بردم بیرون روغنو فیلتر روغنو تعویض کردن. که داخلش پر براده بود. تو کیلومتر 1200 انجام دادم. این خودروسازهای داخلی یه روده راست تو شکمشون نیست. می گه موردی نداره برو 4500 تا کار کرد بیا.
از دوستان کسی تعمیرکار درست و حسابی سراغ داره به من معرفی کنه واسه کارهام؟؟ یکی که واقعا حرفه ای باشه. نه ماشینو موش آزمایشی کنه. اگه میشناسین لطف کنید تو پیام خصوصی معرفی کنید که اینجا تبلیغ هم نشه یه موقع ادمین گیر نده. ممنون میشم.