کیز چیه؟؟؟
دوم اینکه دوستان چجوری باید دیکشنری سارادیک رو نصب نصب کنم پر از فایل و فولدر.
لطفا کامل راهنماییم کنید.
من هیچی از گوشی های سامسونگ نمیدونم.
ممنون.
کیز چیه؟؟؟
دوم اینکه دوستان چجوری باید دیکشنری سارادیک رو نصب نصب کنم پر از فایل و فولدر.
لطفا کامل راهنماییم کنید.
من هیچی از گوشی های سامسونگ نمیدونم.
ممنون.
Last edited by WOLF PACK; 18-05-2011 at 20:04.
Samsung Kies اسم برنامه رابط گوشی و کامپیوتر هست که روی کامپیوتر نصب میشه و برنامه های مخصوص سانسونگ و همچنین فریمور (سیستم عامل ) گوشی از طریق اون نصب میشه
تمام برنامه های سامسونگ از اینترنت توسط کیز دانلود و با کابل به گوشی منتقل میشوند
فقط و فقط از طریق کایز میشه برنامه نصب کرد
نمیشه برنامه از توی بازار خرید و ریخت توی گوشی
برنامه ای که دانلود کردی رو فقط روی یه گوشی میشه ریخت (و همچنین بازی )
البته برنامه های جاوا رو میشه روی گوشی کپی و Paste کرد و سپس با گوشی نصب کرد
سارا دیک هم یه برنامه جاوا هست
دوست عزیز شما با برنامه سارا دیک اشتباه برخورد کردید
- برنامه های جاوا با سوند Jar موجود هستند مثل :
SaraDic.Jar
که شما اشتباها این فایل رو با WinRar بازشون کردید (Extract کردین) و با کلی فایل و پوشه مواجه شدین
تموم فایل رو پوشه ها رو پاک کنین و فایلی با نام SaraDic.Jar رو (که 1 فایل هست . البته بعضی مواقع 2 تا فایل هستند یکیشون پسوندشون JAD هست که زیاد مهم نیست وی اگه 2 تا هستن دوتاشون رو با هم منتقل کن ) به گوشی منتقل کن (از طریق Mass Storage ) و روی فایل از طریق خود گوشی کلیک کن و نصبش کن (مثل تموم گوشی ها )
راستی اگه از اول این تاپیک شروع به خوندن کنی تموم گوشی رو فول آب میشی
یا علی
سلام اقا یاشار گوشی ویو رو می فروشید؟
دوستان کجا میشه بازی های خوب برای این گوشی گرفت؟؟نه ازین مسخره ها..بازیهایی مثل SPLINTER CELL و NFS و اینجور بازیا...(رایگان)
ممنون.
سلام دوستان راستی wave 2 تشخیص دستخط داره ؟ هر چی می گردن نیستش ؟
ایا داره وقتی متنی وارد می کنی کلمات فاریسی مشابه رو بیاره ؟
آره داره
موقع تایپ روی کلید Fa همونی که عکس کره زمین داره و بغل Space هست یکمی دستت رو نگه دار و از قسمت Qerty نوشتن تمام صفحه رو انتخاب کن
و با دست بنویس
برای انتخاب متن پیشگو هم و ورودی پی در پی هم فقط روی گزینه Qwerty میتونی اونو تیک بزنی و متن پیشگو هم کار میکنه
تازه توی این حالت توی ویو 2 میتونی جمله رو تایپ کنی بدون اینکه دستت رو از روی صفحه کیبورد جدا کنی !!!! خیلی لذت بخشه و کلی هم میتونی باهاش پز بدی !!!!! ولی کاربرد آنچنانیی نداره
سلام دوستان
از دوست عزیزمون adame_haji تشکر می کنم بابت جواب های مفیدشون
دوستان من سی دوی این گوشی رو روی ویندوز 7 نصب کردم یکمی هم کنده ، حالا می خوام از طریق این نرم افزار بتونم برم تو سایت سامسونگ و بازی دانلود کنم ولی وقتی sumsong app رو می زنم می گه باید دانلود بشه حالا 70 مگابایت هم هست یه سوال دارم اینکه دانلود کنم یا نه ؟ و اینکه بعد دانلود چطور اون فایل اپدیت رو پیدا کنم تا اگر وندوز نصب کردم دیگه update کیز رو نکم؟
ایا چنین راهی وجود داره که از اینترنت کامپیوتر برای لب تاب استفاده کنم (بدون wifi)
راستی بعضی می گفتند باید ثبت نام کنم توی سامسونگ و باید کشوری بجز ایران انتخاب کنم ؟ درسته کدوم سایت اید برم برای ثبت نام ؟
خواهش میکنم دوست عزیز
دارم خمس چیزایی که از بچه های دیگه یاد گرفتم و پس میدم . (وظیفمه )
کند بودن ربطی به خود برنامه داره که خیلی برنامه رو سنگین درست کردن و مثلا خیلی خواستن امنیت رو زیاد برن بالا
اون برنامه کیز رو جدیدا که آپدیت میکنی دیگه گوشی رو نمیشناسه و این یه مشکل توی آپدیت جدید هست حدود 1 ماه پیش شروع شد . اما 1 هفته من نصب نکردم ببینم مشکل رفع شده یانه ؟
البته 1 ماه پیش آپدیتش 50 مگ بود که الان شما میفرمایید 70 مگه
بسه اینکه ببینی گوشی رو میشناسه یا نه ؟ گوشی روی تنظیمات سامسونگ کیز وصل کن به کامپیوتر و حدود 10-20 ثانیه دیگه اسم گوشی شما بالا سمت چپ کیز میاد و گوشی وصل میشه
البته بعضی مواقع کامپیوتر قاطی میکنه و نمیشناسه (البته ویندوز میشناسه ولی کیز نمیشناسه ) توی اون لحظه باید یه ریستارت بکنی و تا سیستم اومد بالا و برنامه هات لود شد کیز رو باز کنی و گوشی رو با تنظیمات سامسونگ کیز (از توی تنظیمات و گزینه اتصال و Usb ) به پورت وصل کنی
راهی که اون 70 مگ رو آپدیت نکنی اینه که بری ورژن جدیدش رو از سایت بگیری که حدود 200 مگ هست . البته لینک دانلود همه ورژن هاش توی سایت موبایلستان هست مستونی راحت از اونجا دانلود کنی
دوست عزیز گوشی شما ویو 2 هست .
ویو 2 هنوز -- نشده و بازی پولی روش جواب نمیده و اسپوف نمیشه
فقط بازی های مجانی که از سامونگ اپز و از طریق کایز میگیری رو میتونی نصب کنی رو بازی کنی
البته چند تا بازی 3 بعدی مشتی هم رایگان وجود داره
که جمع همشون حدود 100-150 مگی میشه
مثل
Final Strike 3d
Mr Dork
Ground Effect
Sky jumping
Crazy Maze
heaven
Fantasy Dewdrop
Caligo
nomzero
infernal
یه چند تایی هم فوتبال و کریکت و این چیزا
(این بازی رو فقط با کایز میتونی نصب کنی )
ولی اگه گوشی ویو 1 هست همه بازی ها راحت میتونی اسپوف کنی
لینک دانلود و این حرفا هم توی سایت موبایلستان هست (لینک مستقیم )
البته یه راه برای بازی بازی های پولی اومده اونم فریمور روسی هست که همه بازی ها اجرا میشه ولی کیبورد فارسی میپره و اس ام اس ها چپه میشن و منو ها هم روسی میشن ولی میتونی بازی کنی که خیلی مزخرف میشه
موفق باشید
میشه روش اندوید رو پورت کرد؟
اگه اره سرعت چه جوریه ؟ می ارزه ؟ ،
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)