نه سریع کارت میده(دیده هم میشه) و تو داوری مشکلاش زیاد شده
نه سریع کارت میده(دیده هم میشه) و تو داوری مشکلاش زیاد شده
مشکل دسته رو قبلا آرمین جان که خیلی هم دوسش دارم ، توضیح داده
باز هم ازش تشکر می کنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عجب بازی ایه پسر
کسی تکنیک های بازی رو بلده ؟ انواع دربیل ؟
سلام دوستان .
اقا یه مشکلبا این بازی دارم کات گرافیکم 5770 1 gig مارک سفایر هست تو همه بازی رو اخرین ریزولیشن جواب میده حتی کرایسیس
ولی تو این نه داره تیک میزنه چه گرافیک رو بالا میزارم چه پایین حالا من فکر کنم ماله فیزیگس هست که این کارتای ATI ندارن و من اشتباه کردم خریدم. چون فیزیکس نداره از سیپیو هم خیلی کار میکشه رو 70 تا 80 درصد لود میکنه به نظرتون سی پی یو رو اور کنم خوب بشه؟ ایا کسایی که کارت ATi دارن این مشکل رو دارن؟ میدونم شاید هم اینجا جاش نباشه ولی خو تاپیک fifa 11 دیگه
![]()
آقا خدایی دم فیفا بازا گرم . من از 2001 دیگه فیفا بازی نکردم حالم به هم میخورد ازش و چسبیدم به pes . ولی خدایی الان که فیفا 11 رو بازی میکنم خیلی خوفه . اولش حال نکردم ولی وقتی چند روز بازی کردم و دستم اومد بازیش میبینم خیلی حال میده . البته بعد از اینکه سیستم پاسارو گذاشتم رو semi . روassist خیلی مصنوعیه و حس خوبی به آدم نمیده .
حالا میفهمم این بچه های فیفای کنسولی چی میگفتنبه خاطرش رفتم یه گیمپد طرح xbox فراسو گرفتم .
البته سیستم پاس pes 11 بهتره و دریبلاش خیلی کارامدتره نسبت به فیفا 11 ولی خدایی فیفا خیلی فیزیک بهتر و طبیعی تری داره
چجوری میشه صحنه آهسته گلارو سیو کرد؟
Last edited by night lord; 03-10-2010 at 00:24.
با کیبورد نمیشه برای دریبل دکمه های مناسب رو تنظیم کرد؟
من که یکمی قاطی کردم. توی قبلی ها مثل با shift یا z یه سری حرکت ها می کرد ولی با این نمی دونم چه جوریه
آخه لازم میشه مخصوصا برای بازی کردن دو نفره. اگه کسی می دونه حتما بگه
ممنون
منم با 4890 این مشکل رو دارم! انگار کلا با کارتای ATI مشکل داره. در هر صورت مشکل از خود بازیه چون توانی بالاتر از اونچه نیاز داره از سخت افزار می گیره!
---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM ----------
انگار نمیشه سیو کرد، فقط میشه آپلود کرد! که اونم مستلزم داشتن نسخه اریجینال بازی برای وصل شدن به سرور EA ه. واقعا فاجعه س که نشه صحنه آهسته رو سیو کرد
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------
برای منم گاهی داور کارت نامرئی میده
---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------
MSAA رو off کن. تغییر گرافیکی قابل ملاحظه ای نداره. در واقع چاره ای هم نیست، روشن باشه بازی افت فریم ناچیز اما اعصاب خورد کنی پیدا می کنه.
سلام
طبق تنظیمات کیبورد من که توی یکی دو پست قبلی گذاشتم:
z+e=حرکات نمایشی
skill moves=z
در حالت ایستادن بازیکن:نگه داشتن دکمه z و همزمان فشردن کلید c پشت سر هم روپایی زدن.بلافاصله در حین روپایی زدن فشردن یکی از کلیدهای 2/4/6/8 در قسمت کلیدهای اعداد کیبورد باعث حرکات نمایشی جالبی میشه.
Last edited by hamidkabiri6270; 03-10-2010 at 00:50.
دوستان این بازی کامل هست؟
یعنی لیگ های مختلف و جام جهانی و ... (همه چیز) ردیفه؟
فرقش با نسخه کنسول چقدره؟
اونایی که از بازار خریدن بگن از کدوم شرکت بگیرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)