به نظر من lenovo y560 بهتره 1کی از دلایلش گرافیک بهتر y560 میتونه باشه![]()
به نظر من lenovo y560 بهتره 1کی از دلایلش گرافیک بهتر y560 میتونه باشه![]()
من دارم با این مدل میگیرم فردا :
LENOVO Y560
cpu : i7 -740
ram :4 ya 6
gerafik : 5730 hd
15.6 HD LED
blueray ya dvd
فقط نمیدونم با ram 6 بگیرم یا 4 آخه میترسم رو بازی های سنگین ram4 کم بیاره نظرتونو لطفا سریع بگین بچه ها ؟؟؟؟
راستی به نظرتون ارزش داره 70-80 بیشتر بدی ... core ie7 740 به جای 720
و هارد 640 به جای 500 ؟؟؟؟؟؟؟
کدومش بگیرم ؟
core i7 740Q+640HDD or core i7 720Q+500HDD[COLOR="Silver"]
Last edited by mohammadrezag; 12-03-2011 at 01:46.
به نظر من 740 بگیری بهتره اونم با هارد 750
و ارزششو داره
سلام . مال منم face detect داره. مال من i5 460 و خریدم 1070. با یه موس ارزون لنوو.
---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------
ویندوزش home premmium و سرویس پک 1 مال این مدل نیست . فکر کنم مال u;tra باشه
مبارکت باشه داداش
فعلا همون 4 کافیه من پیشنهاد میکنم یه چند ماه دیگه رم رو افزایش بدین که قیمت رم هم بالطبع پایین خواهد اومد
و مستقیم به 8 گیگ ارتقاش بدین
چه کیف خوشگلی!!! از کجا میتونم تهیه کنم؟
نمایندگی های سازگار
ولی اولش که نمیداد... کلی مخ زدم تا بلاخره رو کرد که این کیفم داره و بهم داد
بچه ها یه چند تا سئوال :
1- زاویه دید صفحه نمایش چطوره ؟ منظورم اگه از چپ یا راست یا ... نگاش کنی ، وضوح چطوره ؟ و تو چند تاپیک خوندم که بچه ها از لپ تاپاشون ( نه لنوو ) شاکی بودن که فقط کارایی یه نفره داره ، یعنی چند نفره مثلا بخواهیم بازی کنیم ، دچار مشکل می شیم یا نه ؟ ( همون بحث زاویه دید رو می گم )
2- تو Hardware zone که می خوندم دربارش ، این Y560رو مدلی برای بازی و استفاده مولتی مدیا مناسب دونسته ، پس من که می خوام علاوه بر بازی های سنگین ، نرم افزارهای مهندسی و کاهاری سنگین دیگه رو انجام بدم ، مناسب خواهد بود برام این مدل ؟
3- و آخرین سئوال که تاپیکای قبل مطرح شد ، اینه که گرافیکش تا 4 گیگ می تونه share کنه ؟ کلا تا چقد می تونه ؟
ممنون داداش . سفارش دادم گفت بعد ظهر بیا بگیر فقط نمیدونم بعد اینکه گرفتم چه چیزهایی رو نیاز هست نصب کنم اگه بهم کامل توضیح بدی ممنون میشم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)