تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 37 از 386 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

تو نمایشگاه ایران خودرو پشت فرمون این ماشین نشستم. پدالهای نرم و صندلی راحتی داشت. معلومه سواری خوبی داره...اما شکل داشبوردش ناامید کننده بود. شیب داشبوردش 90 درجه بلکه بیشتر بود بخاطر اون جا لیوانی مسخره... اما در کل اگه قیمتش پایین بیاد ماشین خوبیه... صندوق عقب جاداری هم داره... پراید در مقابلش حرفی برای گفتن نداره.

آخر فروم باز لوگان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تو نمایشگاه ایران خودرو پشت فرمون این ماشین نشستم. پدالهای نرم و صندلی راحتی داشت. معلومه سواری خوبی داره...اما شکل داشبوردش ناامید کننده بود. شیب داشبوردش 90 درجه بلکه بیشتر بود بخاطر اون جا لیوانی مسخره... اما در کل اگه قیمتش پایین بیاد ماشین خوبیه... صندوق عقب جاداری هم داره... پراید در مقابلش حرفی برای گفتن نداره.
    آقا شما اینو با پراید مقایسه میکنی
    اگه قیمتش بیاد پایین و کیفیتش نیاد پایین بازار فروش دیگر خودرو ها رو هم تحت شعاع قرار میده.(سمند 405 اس دی 206 پرشیا ریو ...) ولی زیاد شدنش به علت افزایش قطعاتش میتونه خوب باشه

3. 2 کاربر از لوگان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باید همین اتفاق بیافته ، پراید هم شد ماشین؟
    البته این که چرا تو لیست فروش از e2ها سخنی به میان نیومده جای تعجب و تفکر داره! چون این مدل پرفروش ترین تندر بوده!
    اگر اونجوري شه شما همينجا مياي و ميگي اخه تندر هم شد ماشين !
    اگر اونجوري شه كه نميشه ....

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

سمند 405 اس دی 206 پرشیا ریو
    شاید رو ریو تاثیر بزاره... ولی فکر نکنم بازار سمند و پرشیا و 405 رو بگیره.... حقیقتا ظاهر ضایعی داره مخصوصا از جلو.... زیبایی خاصی تو طراحی این ماشین دیده نمیشه. در ضمن بخاطر ارتفاعش از یه جهت واسه جاده ها و خیابانهای ایرانی خوبه ولی از یه طرف احساس سواری پیکان به آدم دست میده.

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من سخت ميشه با قيافش ( از عقب ) كنار اومد . ولي نميشه گفت ماشين خوبي نيست !!!!
    البته به قول لوگان جان اگه قيمتش بياد پايين كيفيتش هم پايين مياد !!!

7. این کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

به نظر من سخت ميشه با قيافش ( از عقب ) كنار اومد . ولي نميشه گفت ماشين خوبي نيست !!!!
    البته به قول لوگان جان اگه قيمتش بياد پايين كيفيتش هم پايين مياد !!!
    نمیدونم چرا خیلی ها از قیافه این ماشین بدشون میاد

ولی من عاشق قیافه لوگان هستم مخصوصا عقبش با چراغهای متفاوت و ارتفاع زیاد

اگر هم این ماشین رو بخرم فقط به خاطر ایمنی خوب و ظاهر زیبای عقبش هست

شاید الان کلی بهم بخندید ولی من حتی این ظاهرش رو از خیلی ماشین های مدرن هم بیشتر دوست دارم

یه دلیلش اینه که طرح متفاوتی داره ، اکثرا ماشین پشتشون کشیده با چراغ های افقی کشیده داره

ولی این ماشین دقیقا بر عکسه یعنی با چراغ های عمودی و ارتفاع زیاد

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در پي عدم تعيين قيمت مدل E2 اتفاق افتاد؛
    بلاتكليفي خريداران تندر با قيمت‌هاي بالاتر از نرخ مصوب

خبرگزاري فارس: عدم تعيين قيمت تندر 90 مدل E2 از سوي وزارت صنايع، بلاتكليفي خريداران اين خودرو را در خصوص ميزان مبلغ پرداختي به همراه داشته است.

به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، پيش‌فروش تندر 90 روز گذشته در حالي آغاز شد كه در ليست فروش ابلاغ شده از سوي خودروسازان به نمايندگيهاي فروش نامي از مدل E2 برده نشده و قيمتي نيز براي اين خودرو تعيين نشده است.
    اين در حالي است كه برخي از مشتريان در مدت زمان بلاتكليفي قيمت تندر به خريد مدل E2 اين خودرو بر اساس قيمت‌هاي نامشخص اقدام كرده‌اند و هم‌اكنون براي پرداخت مبلغ باقي مانده خريد خود با مشكل روبرو شده‌اند.
    تعدادي از اين خريداران كه در دور دوم پيش‌فروش تندر پارس خودرو ثبت‌نام كرده‌اند براي خريد مدل E2 فول مبلغ 5 ميليون و 800 هزار تومان به عنوان وديعه پرداخت كرده‌اند و حال بايد هزينه باقي مانده خودرو را پردخت كنند تا قرارداد خريدشان فسخ نشود، به اين ترتيب علي‌رغم اينكه قيمت نهايي فروش تندر در قرارداد آنها قيد نشده، نمايندگان شركت پارس خودرو در تماس اين دسته از خريداران از آنها خواستند تا مبلغ 8 ميليون تومان را به حساب اين شركت واريز كنند كه با احتساب وديعه اوليه پرداخت شده، قيمت تندر 90 مدل E2 به 13 ميليون و 800 هزار تومان مي‌رسد.
    در چنين شرايطي برخي از خريداران تنها امروز را براي پرداخت مبلغ باقي‌مانده خودروي خود فرصت دارند و اين درحالي استكه تكليف قيمت مدل E2 از سوي وزارت صنايع هنوز مشخص نشده است.
    از سويي در مدت زماني كه قيمت تندر90 تعيين تكليف نشده بود تعدادي از مصرف‌كنندگان به خريد اين خودرو اقدام كردند كه بهاي پرداختي آن بيش از قيمتهاي قبلي مصوب وزارت صنايع بوده است. در نتيجه در شرايط فعلي تكليف اين دسته از خريداران نيز مشخص نيست و آنها نمي‌دانند آيا امكان دريافت هزينه اضافي پرداخت شده برايشان وجود دارد يا خير؟

* پيگيري مجلس و وزير صنايع

حميدرضا فولادگر، عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس در اين مورد به خبرنگار فارس گفت: در صورتيكه قيمت نهايي فروش خودرو در قرارداد ذكر شده باشد خريدار نمي‌تواند اعتراض كند زيرا اين موضوع مورد توافق فروشنده و خريدار بوده است ولي اگر قيمت نهايي مشخص نشده و فروش نقدي خودرو با قيمت بالاتر از نرخ مصوب انجام شده باشد، اين كار تخلف محسوب مي‌شود و خودروساز بايد پاسخگو باشد.
    وي با بيان اينكه موضوع فروش تندر90 با قيمت‌هاي بالاتر از نرخ مصوب از طريق كميسيون صنايع مجلس با وزير صنايع و مسئولين شركت سايپا پيگيري خواهد شد گفت: طي ماه‌هاي اخير قيمت جهاني مواد اوليه توليد خودرو كاهش يافته و در نتيجه دليلي براي افزايش قيمت خودرو در كشور وجود ندارد.
    محسن صالحي‌نيا، مديركل خودرو و نيرو محركه وزارت صنايع نيز در اين مورد به فارس گفت: شركت پارس خودرو به موقع در اين مورد اطلاع‌رساني خواهد كرد و ما نيز به مسئولان اين شركت اعلام كرده‌ايم كه براساس اصول تعيين شده با متقاضيان خود برخورد كنند.
    وي تأكيد كرد: خريداران معترض به شركتهاي فروشنده خودرو مراجعه كنند زيرا قرار است اين شركتها پاسخگوي خريداران باشد.

87/10/10

10. 3 کاربر از franch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی شما دوست داری که سوار ماشینی شی که وقتی گربه روش راه میره جا پاش روش میمونه؟؟!!!(پراید!!!)
    اگه شما خودت رو دوست نداری و برای جونت ارزش قایل نیستی مشکل بقیه نیست، من خودم رو دوست دارم و باید حق انتخاب داشته باشم که از بین ماشین های مختلف بهترین رو انتخاب کنم ، واسه همین هم من به شدت با گمرکی ماشین مخالفم!!!
    یعنی شما میگی که تندر از پراید بدتره؟؟!! و نباید قیمتش بیاد پایین؟؟!! و مردم هم باید قوطی حلبی سوار شن؟؟!!!
    منظورم كلي بود كه هر چي كه ارزون شه ميگن اشغاله !

12. این کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمیدونم چرا خیلی ها از قیافه این ماشین بدشون میاد

ولی من عاشق قیافه لوگان هستم مخصوصا عقبش با چراغهای متفاوت و ارتفاع زیاد

اگر هم این ماشین رو بخرم فقط به خاطر ایمنی خوب و ظاهر زیبای عقبش هست

شاید الان کلی بهم بخندید ولی من حتی این ظاهرش رو از خیلی ماشین های مدرن هم بیشتر دوست دارم

یه دلیلش اینه که طرح متفاوتی داره ، اکثرا ماشین پشتشون کشیده با چراغ های افقی کشیده داره

ولی این ماشین دقیقا بر عکسه یعنی با چراغ های عمودی و ارتفاع زیاد
    دوست عزيز درسته !!!! اصلا روي قيافه نميشه بحث كرد . چون هركه يه سليقه اي داره . اصل كار ماشينه كه فكر ميكنم خوب امتحانشو پس داده !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Acro-Crown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

در مورد قیمت های تمام شده مطمئن هستید؟
    یعنی مثلا e1 فول 10.830.000؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •