اگه می دونستم این ها بهانه در میارن همون 512 رو تو نمایشگاه همت و تلاش 3 ساله برمی داشتم
حیف شد 14 تومن هم بیشتر نبود![]()
اگه می دونستم این ها بهانه در میارن همون 512 رو تو نمایشگاه همت و تلاش 3 ساله برمی داشتم
حیف شد 14 تومن هم بیشتر نبود![]()
سلام.
این نمایشگاه که گفتی چی بود کجا بود ؟
الان تو امضات اینی که نوشتی چیه ؟ 256 گرفتی ؟ اگه اینطوره توضیح بده ببینم چطوره ؟
نمایشگاه همت و تلاش توی همون هفته ای بود که آقا اومده بودن قم محلش هم مجتمع امام خمینی توی گلزار بود(که برای همه سرویس ها 30 درصد تخفیف می داد هزینه راه اندازیش هم 5 تومن بود)
واسه گرفتن سرویس بالاتر از 128 هم یه کپی از کارت دانشجویی یا کارت حوزه داشته باشی حله(اون موقع گیر نمی دادن که این کارت بربای خودت هست یا دوستت ویا فامیلت خیلی راحت می دادن )
و در باره خط 256 فعلی که دارم قبل از این بود که دوباره محدود کن و کلا بالاتر از 128 ندن(چه با مدرک چه بی مدرک)
با این اوصاف مخابرات سرویسش رو جمع کنه سنگین تره
سلام من اشتراکم برای صبانت هست و داره تموم میشه
از صبا خیلی راضی ام سرعت دانلود منیجرم رو 100 کیلو هست ولی مشکلم اینه که مصرفم بلاس و ترافیک اونجا کم
میخوام برم از مخابرات بگیرم
منطقه منم توحید هست
به نظر شما می ارزه ؟ یا بمونم و بابات هر گیگی 5 تومن بدم ؟؟
من فقط برام مهمه که به اینترنت وصل بشم سرعت مهم نیست مهم ترافیک نامحدوده
نظر ؟؟
Last edited by absa2004; 25-03-2011 at 20:02. دليل: ؟
الان مخابرات از 128 بالاتر نمیده
تازه همون 128 رو هم شانس بیاری که گیرت بیاد
همون صبا بمون بهتره
سرعت دانلود شاتل 17 هستش 128 منم میخوام صبا نتی شم خفه شدم 3 ماه شاتل تحمل کردم و پینگش بیخود
امروز رفتم اشتراک 256 رو تمدید کنم ، بی وجود گفت تمدید نمیکنن ، فقط و فقط 128 ، چه با نامه یا بی نامه
اوایل که اومده بود ، هر سرعتی میخواستی میدادن اونم بدون محدودیت حجمی ==> نا محدود .
بعد از اینکه کلی مشتری جمع کردند حالا اون روی اصلی خودشون رو نشون دادند ،
کجای دنیا آخه همچین قانون احمقانه ای رو دارند ؟؟؟ سرعت بالای 128 ممنوع !!! آخه واسه چییییی ؟؟؟!؟!؟!؟
همه ی کشور ها روز به روز سرعت اینترنت رو بیشتر و قیمت رو کمتر میکنند ، اصلا سر این موضوع بین کشور ها رقابت وجود داره ،
اما اینجا با کمال بی شرمی و پررویی ، قانون تصویب میکنند سرعت بالای 128 واسه مردم ممنوع و خطرناکه حسن !!
با تمام وجودم دارم حرص میخورم ، امام زمان زودتر بیا ما رو از شر این حیوانات تهی مغز ، خلاص کن
اگر دو تا اشتراک 128 را روی دو خط تلفن بگیریم می توان داده های دریافتی را اتوماتیک روی یک کامپیوتر دریافت و ادغام کرد و به صورت یک خط 256 استفاده کرد؟
منظورم اذغام خودکار و اتوماتیک داده های دریافتی از هر دو خط روی یک کامپیوتر است؟
بابا غصه نخور.
منم واسه همین مسخره بازیهایی که اینا در میارن Adsl نگرفتم.
به نظرم همون Dial up از همه بهتره![]()
آقا اینا به کنار. تمدید نکنن به درک . اما من پول برای 256 دادم ولی سرعتم چند روزه روی 15 هست :o
اینو چی میشه اسمشو گذاشت؟ توی یه اداره دولتی دارن تو روز روشن دزدی میکنن. این مال حروم هست. ایشالا خرج دوا دکترشون بشه
شما میتونی صبر کنی تا امام زمان بیاد کارارو ردیف کنه. من که سال دیگه دارم میرم افغانستان اقامت بگیرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)