مثل اینکه سیمبین آنا صفحه کلید معمولی (آلفا) نداره:-(
مثل اینکه سیمبین آنا صفحه کلید معمولی (آلفا) نداره:-(
سلام آقا سک سوال داشتم من تو بلوتوث کردن بعضی برنامه ها مشکل دارم آهنگ و فیلم میتونم بفرتم اما نرم افزار ها چه با فرمت سیس چه جاوا نمیشه میگه فایل محافظت شده است و ارسال فایل محاففففظت شده ممکن نیست حتی یک فایلی که از یکی گرفتم میره تو قسمت recived بعد دوباره همونو بخوام ارسال کنم میگه فایل محافظت شده هست منظورم فایل نصبش هست نه خود برنامه
---------- Post added at 12:23 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------
سلام آقا یک سوال داشتم من تو بلوتوث کردن بعضی برنامه ها مشکل دارم آهنگ و فیلم میتونم بفرتم اما نرم افزار ها چه با فرمت سیس چه جاوا نمیشه میگه فایل محافظت شده است و ارسال فایل محاففففظت شده ممکن نیست حتی یک فایلی که از یکی گرفتم میره تو قسمت recived بعد دوباره همونو بخوام ارسال کنم میگه فایل محافظت شده هست منظورم فایل نصبش هست نه خود برنامه
سلام
کلا همه ی گوشیهای نوکیا اینگونه اند و اگر میخواهید نرم افزاری را برای کسی بفرستید با قرار دادن کارت حافظه و کپی کردن نرم افزار روی رم و یا وصل شدن به کامپیوتر اینکار رو انجام بدید.
یا باید نرم افزار explorer رو روش نصب کنی که ماشالا برای این گوشی خیلی راحت پیدا می شه نیاز به ساین هم نداره بعد با اون هر چی رو دوست داشتی بلوتوث کنی
یا اینکه حرف آخر پسوند فایل رو حذف کنی بعد بلوتوث کنی مثلا اسم فایل هست sky.sis این s اخر رو در قسمت rename ازش حذف کن بشه sky.si بعد از اون خیلی راحت بلوتوث می شه ...
راحل سوم هم اینه که اگه مموری گوشی تو با مموری گوشی طرف مقابل می خونه مموریت رو در بیاری بندازی به گوشی اون بعد اونجا با نرم افزار مدیریت فایلها انتقال بدی به حافظه گوشی
اگه گوشیت c7 هست و کابل فلش مموری براش خریدی می تونی دو تا گوشی رو با کابلهاشون بهم وصل کنی بعد حافظه گوشی طرف می شه یکی از درایوهای گوشی شما...
خیلی ممنون که جوابمو دادید راهنماییتون مفید بود
سلام
واقعا ممنون مخصوصا درمورد تغییر نام وارسال کردن فایل تا حالا نمیدونستم.
سلام دوستان من این گوشی رو و این برند رو تازه دستم گرفتم
در مورد بلوتوثی که از یکی میگیرم حالا چه عکس چه کلیپ چه جوری میشه اون فایل رو فرستاد تو البومه عکسها یا ویدوهات
بدجور رو مخمه
یه چیز دیگه
نمیدونم چه را نقشه گوشیم رو که آپدیت کردم حالا ماهواره منو نمیبینه
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
با سلام
وقتی با باوتوث چیزی دریافت میکنید در پیامهاتون ذخیره میشه و فقط اون رو باز کنین و بعد ازش خارج شوید.با این کار اون فایل که گرفتید در پوشه ی recieve در حافظه ی 8 گیگی ذخیره میشه و لازم به هیچ کاری نیست و میتونین بلافاصله پس از دیدن فایل در صندوق ورودی اون رو پاک کنین.
دوست عزیز همونطور که میدونید C7 سیمبین3 هستش و در سیمبین3 فایلهای بلوتوث شده مستقیم در مس مموری ذخیره میشه حتی اگه اون فایل رو بدون باز کردن در قسمت پیامها حذف کنید.
خوبیش اینه که مثلا 100 عکس گرفتی لازم نیست تک تکشون رو باز کنی حتی برای حذف کردن هم لازم نیست دونه دونه مارک کنی و میتونی تو قسمت کانورسیشن یه جا حذفش کنی...
ممنون از راهنمایی
من این رو میدونستم فقط میخواستم ببینم چه جوری این فایل ها رو انتقال باید داد به photo یا به آلبوم ؟؟؟
ممنون میشم![]()
Last edited by Bofoon; 30-07-2011 at 16:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)