تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما اعتقاد دارید که 2012 پایان دنیاست؟

راي دهنده
547. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی؟

74 13.53%
  • خیر؟

473 86.47%
صفحه 37 از 157 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 1562

نام تاپيک: 2012_ پایان زندگی؟

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

حرفای شما در مورد مد غلط نیست.
    ولی مد به چه معناست؟
    به معنای کوتاه کردن لباسا؟به معنای پاره کردن شلوار ها(جدیداً شلوار لی هایی که دیدم همش اینجوری بودن)
    به معنای نشان دادن بدن و یا بردن روسری به عقب و آخرش برداشتن؟
    اگه اینا غیر طبیعی و به قول شما مد هست؟
    پس چرا یکی نمیاد حجاب و انسان زیستی رو مد کنه؟
    چرا نمیان اخلاق خوب رو مد کنن؟
    چرا نمیان به جوونا درست زندگی کردن و طرز برخود با بزرگتر رو یاد بدن؟
    چطور هر چیزی به ضرر جامعه ایران باشه اسمشو میذارن مد؟و هرچیزی که به صلاح جامعه باشه میشه خز؟
    ای بابا ! به خدا کل جهان ایران نیست که مُد رو طراحی کنن برای چند میلیارد نفر تا به 70 میلیون ایرانی آسیب بزنن ! اونا اصلآ ایران رو توی این چیزا حساب هم نمیکنن ! اگه دقت کنین , هرچیزی مُد میشه با چند ماه تآخیر میاد توی ایران ! شرکتهای طراح مُد میلیونها دلار خرج میکنن و بعد در سطح جهان چند صد میلیون یا چند میلیارد نفر اون مُد رو تعقیب میکنن. این وسط ایران که حتی کپی رایت هم نداره و لباس و شلوار چینی با مارکهای آمریکایی و اروپایی به فروش میره هیچ نقشی نداره !
    اتفاقآ اخلاق اون وری ها در اکثر زمینه ها از ایرانی ها بهتره ! از غیبت کردن پشت سر بقیه و دروغ و رعایت نکردن قانون و صف و ... بگیر تا چیزهای مهم تر !

خوب اینکارو انجام دادم.
    و بیش از 20000 مطلب در این مورد یافت شد...
    آقا اینجوری نمیشه...
    اصلاً حرف منو بی خیال شماره پروازیه چیز دیگست...
    خوب شما که اینقدر با سایت های خارجی سروکار دارید باید بدونید که همیشه به جای New Yourk مینویسن NY همه هم تقریباً میدونن که عدد 33 عدد فراماسون هاست...
    که 33 پله و قلان.....
    Q هم دیگه چه شکلی شبیه بمب نیست نمیدونم!!!
    Q33NY که میشه:

چطور طبیعیه؟

اصلاً اینارو بیخیال.
    جناب رائفی پور میگن دیگه این فراماسون ها باید بیان جلو چشتون بهتون بگن کار ما بوده تا باور کنید.
    اون برجهای دوقو که توی دلار بود چی؟

دیگه خودتون قضاوت کنید.
    بازم بگید توهم...
    من وقتی توی سایتهای به قول شما خارجی رفتم , به خیلی چیزای دیگه هم رسیدم ! مثلآ اینکه خیلی ها از ته دل به این قضیه میخندن چون این فونت Wingding به قول دوستمون سال 1992 ساخته شده. حالا اونهایی که باور دارن شماره پرواز هواپیما این بوده , دو راه بیشتر پیش رو ندارن :
    1. شیطان پرست های بی وجدان از سال 1992 میدونستن این دو تا برج به وسیله هواپیما ترکونده میشه و حتی شماره هواپیمای مورد نظر رو از هم روی گوی جادویی خودشون پیش بینی کرده بودن !
    2. شیطان پرست های نامرد رفتن کلی توی Wingding گشتن و به این ترکیب کد رسیدن و بعد اون رو چاپ کردن چسبوندن روی هواپیمایی که قرار بوده اون روز حرکت کنه ! یعنی شماره قبلی رو با پاک کن پاک کردن و یکی دیگه نوشتن !
    هر دو مورد انقدر احمقانه و سطحی هست که واقعآ نمیشه در موردش بحث کرد ! بگذریم از اینکه من با دلیل و مدرک ثابت کردم که توی آمریکا شماره هواپیماهای مسافربری با N شروع میشه و اصلآ Q نداره !
    در مورد NY کوچیکترین چیزی رو ثابت نمیکنه. N توی Wingding میشه اسکلت , Y هم میشه اون ستاره خوشگله ! NY کنار هم قاعدتآ میشه یه اسکلت و یه ستاره ! میشه با ترکیب های Wingding میلیون ها نماد ساخت و بعد توی سرمون بزنیم که ای داد بیداد ! این نماد فلان چیز رو ثابت میکنه !
    در مورد عدد هم والا نمیدونم چون من هر عددی رو میشنوم که نماد فراماسونرها هست ! احتمالآ از 0 تا بینهایت نماد این بروبچ هست دیگه ! گیریم که 33 یه نماد مخوف هست ! یعنی این شکل که با عدد 3 شروع میشه نمایشگر ساختمونه از نظر شما ؟! وجدانآ به صورت منطقی شما اون شکل رو ساختمون میبینین یا یه تیکه کاغذ با نوشته ؟!! اصلآ یه جور دیگه بریم جلو ! شما برین با فونت Wingding بنویسین 2 , 3 و 4 ! به ترتیب 3 شکل مختلف از کاغذ میاد ! عکس هم براتون گرفتم که راحت تر متوجه بشین. حالا این که یه کاغذ رو ربط میدن به برج , چیزی هست که فقط باعث کف کردن آدم میشه ! از اون جمله کارهایی که برای ربط دادن همه چیز به هم انجام میگیره !

جالبه کلآ این بحث اسکناس از قدیم وجود داشته ! یه زمانی میگفتن توی اسکناس های ده تومنی فلان جاش حیوون دیده میشه ! بعد گفتن توی اسکناس 5 هزار تومنی یه چیزی دیده شده ! الآن هم که دلار !! کلآ این برج های دوقلو در تمام وسایل و اجناس وجود داره ! چند وقت دیگه میگن توی برج میلاد هم نمادی از برج های دوقلو دیده شده !
    شما الآن همین دلار رو جلوی یه نفر بذار بدون اینکه هیچی بهش بگی. اگه گفت شبیه برج های دوقلو هست اسمم رو عوض میکنم ! (البته اسم من رو که نمیدونین !) رابطه مغز و چشم انسان یه جوریه که وقتی یه چیزی رو بخواد باور کنه , میکنه ! الآن شما (و حتی من) چون این تصویر رو کنار اون یکی دیدیم , واقعآ میخوایم باور کنیم که ربطی به هم دارن درحالی که بیشتر شبیه یه گلدون هست تا برج ! از این بازیها با دلار زیاد میشه ! مثلآ یه جور دیگه خمش کنین , اسم اسامه بن لادن درمیاد ! ولی ربطی به این نداره که موقع طراحی همچین هدفی داشتن.

این جناب رائفی پور رو هم نمیشناسم ! احتمالآ برادر جناب دکتر عباسی هستن !

این آخرین پست من در مورد این چیزا هست چون کم کم دارم باور میکنم فراماسونرها خدا هستن و قدرت های جادویی دارن و میترسم علاقمند بشم برم سراغشون ! افرادی که میتونن در انواع طرح های دلار , برج دوقلو بکارن یا شماره هواپیما رو از 10 سال قبل پیش بینی کنن , مطمئنآ قدرت فرابشری دارن و منم بدم نمیاد از این قدرتها بگیرم البته اگه راهم بدن !

2. 6 کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن دات نت عــــلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

سلام.
    صبح بخیر.
    این آخرین پست من در مورد این چیزا هست
    حرفاتونو کامل جواب دادم ولی وقتی این حرف رو خوندم همه رو پاک کردم.
    شما ترجیح دادین که حرف آخر رو بزنین...
    من دنبال روشن کردن موضوعات بررسی شده بودم...
    یه جورایی بیشتر حرفای هردومون خنده دار بود چون من میبینیم و تعصب دینی روی حرفام دارم و شما میبینید و تعصب علمی دارید.
    به جواب نرسیدیم چون اعتقاداتمون فرق میکرد.

چه دعایی کنمت بهتر از این که خدا پنجره ی باز اتاقت باشد.
    التماس دعا

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام.
    صبح بخیر...

حرفای شما در مورد مد غلط نیست.
    ولی مد به چه معناست؟
    به معنای کوتاه کردن لباسا؟به معنای پاره کردن شلوار ها(جدیداً شلوار لی هایی که دیدم همش اینجوری بودن)
    به معنای نشان دادن بدن و یا بردن روسری به عقب و آخرش برداشتن؟
    اگه اینا غیر طبیعی و به قول شما مد هست؟
    پس چرا یکی نمیاد حجاب و انسان زیستی رو مد کنه؟
    چرا نمیان اخلاق خوب رو مد کنن؟
    چرا نمیان به جوونا درست زندگی کردن و طرز برخود با بزرگتر رو یاد بدن؟
    چطور هر چیزی به ضرر جامعه ایران باشه اسمشو میذارن مد؟و هرچیزی که به صلاح جامعه باشه میشه خز؟

ابنقدر گفتیم که آخر خودمون 2012 میزنیم دنیا رو خراب میکنیم
    برادر رفیق داداش به چه زبونی به شماها بفهمونیم که آقا جای ملت تصمیم نگیرید به منو تو چه طرف چه لباس میپوشه ؟ شما بابای طرفی ؟ شما به نظرت این لباس پوشیدنا مشکل داره یعنی داری درست میگی ؟ این همه کشور تو جهان یعنی نمیفهمند امثال تو میفهمند ؟
    بنده به شدت خوشحال میشم نسل چادر و روسری از ایران کنده بشه .. بابا بیخیال تروخدا گندشو در آوردید فکر میکنید خدا شمارو فرستاده زمین برای ملت تصمیم بگیرید .. تروخدا یکم این فقر فرهنگیتون رو درست کنید و کمی روشن فکر تر باشید بخدا با این افکار افراطی و پوچ به هیچ جا نمیرسید

5. 5 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

آسمان در 21 دسامبر 2012

یک هم محوری نادر
    خورشید در حالت انقلاب زمستانی خویش در شکاف تاریک کهکشان خواهد گرفت

در طلوع آفتاب روز انقلاب زمستانی در سال 2012 میلادی، خورشید دقیقاً در شکاف سیاه راه شیری قرار خواهد گرفت و جهت طوری خواهد بود که حلقه کهکشان راه شیری در تمام نقاط افق دیده خواهد شد مانند اینکه کهکشان روی زمین فرود آمده باشد و آن را در افق لمس می کند و مانند این است که دروازه آسمان گشوده باشد، البته "دروازه آسمان" یک اصطلاح است برای این حالت که در آن راه شیری افق را در بر می گیرد و ربطی به شکاف تاریک راه سیری ندارد.

این مطلب و من با بابک قبلا مطرحکردم و ایشون گفت هر ساله در اواخر پاییز انقلاب زمستانی خورشید اتفاق میوفته.
    Last edited by shabe.saket; 07-03-2011 at 13:07.

7. 2 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

بر اساس نظریه هایدو ایتاکاوا (Hideo Itokawa)
    منجم ژاپنی کلیه سیارات منظومه شمسی در آگوست سال 2012 در یک راستا قرار خواهند گرفت و هم محور خواهند شد.
    این پدیده بسیار عجیب و احتمال وقوعش نزدیک به صفر ولی ناممکن نیست.
    ایتاکاوا این نظریه رو در سال 1980 بیان داشت.

به احتمال قوی اگر این پدیده رخ بده باعث تغییرات شدید در آب و هوای کره زمین خواهد شد. تسونامی های عظیم دور از ذهن نیست.

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

سلام.
    هنوز خیلی کارا مونده.اووووووه...دنیا که تموم شدنی نیست.
    حالا حالا ها خیلی چیزا مونده.

10. این کاربر از vahid0801 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام من پیشنهاد میکنم دوستان مستند داخل امضا نگاه کن که سندیت بهتری نسب به بقیه داره در موضع اثبات مطالب که الان دارید بحث میکنید
    این مستند توسط چند نفر در امریکا ساخته شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه prong's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یکی به من بگه این قضیه 2012 آخرش به کجا میرسه؟؟؟یعنی همه چی کن ف یکون میشه؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

یکی به من بگه این قضیه 2012 آخرش به کجا میرسه؟؟؟یعنی همه چی کن ف یکون میشه؟؟؟
    DOH

هیچی نمیشه عمو... برو بشین با خیال راحت سیمپسونز نیگا کن...

14. 3 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    forum.p30world.com/member.php?u=989

پيش فرض

سلام.............
    به نظرتون زلزله و سونامی ژاپن ربطی به قضیه 2012 داره؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •