تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 69 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 687

نام تاپيک: مباحث و مشکلات مربوط به نصب و اجرای برنامه های اندروید

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

3: چطور میطونم روشنرم افزار نصب کنم ؟
    4: روی مموری چندتا نرم افزار دارم چطور باید نصبشون کنم ؟
    سلام /

باید به یکی از 3 طریق زیر قبل از هرچیز یه برنامه ی فایل منیجر نصب کنید :

1- یا به اینترنت وصل بشید و فایل منیجر دانلود کنید و نصب کنید تا به محتوای مموری دسترسی داشته باشید/

2- از طریق بلوتوث توسط یه گوشی دیگه فایل نصب فایل منیجر براتون فرستاده بشه و نصبش کنید /

3- از طریق برنامه ی HTC Sync که روی کامپیوتر باید نصب بشه ( برنامه رابط کاربری که با حجم تقریبا 160 مگ روی خود سایت اچ تی سی موجوده ) برنامه ی مورد نظرتون رو میتونید از روی کامپیوتر روی گوشی نصب کنید ( از طریق اتصال یو اس بی و انتخاب گزینه ی HTC Sync از بخش choose a connection type در notification که بالای ال سی دی گوشی نمایش داده میشه )

برای نصب رام فارسی تا جایی که من پیگیری کردم رام فارسی معتبر برای چاچا هنوز نیومده ، شاید اونی که شما گرفتید رام عربی هستش که به جای فارسی به ملت تحویل میدن

ضمن اینکه اگر تجربه ی زیادی در نصب رام و روت کردن گوشی و تنظیمات بوت اون ندارید پیشنهاد میکنم ببرید بیرون براتون این کارها رو انجام بدن ( از طرف یک درد کشیده در این مورد )

آموزشهایی هم که توی نت گذاشته شده به نظرم خیلی قابل اطمینان و کاملا دقیق نیستن چون نیومدن از پایه شروع کنن به آموزش پس روزه ی شک دار نگیرید

2. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه GAMELAIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

چه جوری باید آنتی ویروس نورتون رو آپگریت کرد .

HTC Sensation

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام گوشیم htc explore ست و از خارج از کشور آوردن . سیم کارت ایرانی رو نمیخوند ولی بردم جمهوری برام درستش کردن و الان سیم کارت ایرانی توش فعاله.سوالم اینه که اگر بخوام ورژن اندرویید رو ببرم بالا این قابلیت هم پا بر جا باقی میمونه یا نه دوباره باید ببرم تا سیم کارت ایرانی رو توش فعال کنند.با تشکر

آخر فروم باز reza2pars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام من دیروز یه گوشی گالکسی گرند دو سیم کارته سامسونگ خریدم و هر چی نرم افرار آندروید دانلود میکنم رو نمیداره نثب کنم و میگه برنامه هایی رو که از گوگل پلی نگرفتی بخاطر امنبت نصب نمیشه. چکارش کنم صمنا ورژن اندروبدش 4.1 هستش

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام من دیروز یه گوشی گالکسی گرند دو سیم کارته سامسونگ خریدم و هر چی نرم افرار آندروید دانلود میکنم رو نمیداره نثب کنم و میگه برنامه هایی رو که از گوگل پلی نگرفتی بخاطر امنبت نصب نمیشه. چکارش کنم صمنا ورژن اندروبدش 4.1 هستش
    بروید در
    Settings>security>unknown sources
    و تیک allow را بزنید.

7. 3 کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام . راستش من تازه به جمعتون اضافه شدم. کمکم کنید

یک گوشی خریدم سونی ایکس پریا نول مدل mt2 خریدم
    اما الان که میخوام عکس که گرفتم داخل سیستمم بریزم .یو اس چی که میزنم به گوشی هیچ چیزی رو سیستمم نمیاد که من بخوام اطلاعات وارد کامپیوتر کنم.الان میخواستم بدونم نیاز به نرم افزار داره؟ چه نرم افزاری؟

باید چیکار کنم تا بتونم عکسا وارد کامپیوتر کنم یا برعکس وازد گوشی کنم. ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام . راستش من تازه به جمعتون اضافه شدم. کمکم کنید

یک گوشی خریدم سونی ایکس پریا نول مدل mt2 خریدم
    اما الان که میخوام عکس که گرفتم داخل سیستمم بریزم .یو اس چی که میزنم به گوشی هیچ چیزی رو سیستمم نمیاد که من بخوام اطلاعات وارد کامپیوتر کنم.الان میخواستم بدونم نیاز به نرم افزار داره؟ چه نرم افزاری؟

باید چیکار کنم تا بتونم عکسا وارد کامپیوتر کنم یا برعکس وازد گوشی کنم. ممنون
    سلام
    گوشیهای سونی نرم افزاری دارند بنام PC Companion که اگر در تنظیمات گوشی تیکش را برنداشته باشیدُ خودش روی کامپیوتر نصب میشه.
    علاوه برآن برنامه های بسیاری برای تبادل فایل میان آندروید و ویندوز هست از جمله Snappea
    راه بدون نرم افزار هم وجود داره. مثلاْ ویندوز موقع اتصال گوشی میپرسه که چه کار کنم و شما گزینه دلخواه را انتخاب میکنید.
    برای اتصال به ویندوز باید
    setting>connectivity>USB connection mode روی media transfer mode باشه و
    settings>system>Developer option تیک USB debugging خورده باشه.

10. 2 کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kahkeshane_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان چند روزی میشه sony xperia خریدم سیستمش اندرویده وقتی برنامه یا بازی از اینترنت دانلود میکنم و به گوشی بفرستم کجا میره؟چجوری پیداش کنم؟تازه کارم رم 2گیگ هم دارم لطفا توضیح کامل بدید خواهش از الف تا ی مرسی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان چند روزی میشه sony xperia خریدم سیستمش اندرویده وقتی برنامه یا بازی از اینترنت دانلود میکنم و به گوشی بفرستم کجا میره؟چجوری پیداش کنم؟تازه کارم رم 2گیگ هم دارم لطفا توضیح کامل بدید خواهش از الف تا ی مرسی
    سلام
    بستگی داره چطوری دانلود میکنید. اگه از مودم وایرلس یا اینترنت سیمکارت استفاده میکنید؛ خودش بعد از پایان دانلود میپرسه که نصب کنم؟ و با تایید شما نصب میکنه.
    نیازی نیست دنبالش بگردید. ولی هر وقت بخواهید توی پنل یه آیکون هست که دانلودها را نشون میده.
    اگر بخواهید مثل ویندوز فایلها و فولدرها را ببینید میتونید یک فایل منیجر نصب کنید.
    اگر روی کامپیوتر دانلود میکنید بعد از اتمام با به هر فولدری که خواستید در گوشی بفرستید و با فایل منیجر پیدا و نصب کنید.
    دفترچه راهنماش را هم بخونید بد نیست. (انگلیسی)

13. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdy2504's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام ///دوستان کسی اطلاعی از نحوه کار کردن با برنامه app 2 Sd که مربوط به انتقال نرم افزار ها قابل انتقال از حافظه گوشی به حافظه جانبی در آنروید هست می دونه چطور کار می کنه..وقتی توی محیط نرم افزار روی برنامه ها کلیلک میکنی صفحه اصلی مربوط به اون نرم افزار میاد بالا که توش گزینهای مثل لغو نصب یا توقف اجباری و امسال این داره اما گزینه ای در مورد انتقال به حافظه جانبی نداره ...گوش galaxy s3 min آنروید 4.1.2

سوال بعدی در مورد force stop هستش که آیا برنامه ها ی در حال اجرا رو توقف اجباری بزنیم مشکلی پیش میاد آخه توی گوشی من از رو 1 گیگی که داره معمولا 80 درصدش پر هستش و هر کاری میکنم پایین تر نمیاد آیا باید این نرم افزار ها force stop دارن میشه توقف اجباری زد یا خبر یک توضیحی در این مورد هم بدید ممنون
    Last edited by mahdy2504; 23-04-2013 at 14:22.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •