تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 47 اولاول ... 27333435363738394041 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 470

نام تاپيک: رفتن به دانشگاه از «الف» تا «ی» (ثبت نام ،کتاب ،خوابگاه و...)

اگه نباشه جاش خالی می مونه ati_1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نه نمیرن :(

خوابگاه هی ها لباس نشسته نپوشید :|

2. 5 کاربر از ati_1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

به نظر من مشک آن است که خود ببوید ! نه آنکه عطار بگوید
    این هم جواب شما :

خداوند زمین را آفرید و گفت :
    به به چه زیباست.سپس مرد را آفرید و گفت : جانمی این دیگه آخرشه !
    و بعد هم زن را آفرید و با کمی اخم گفت : اشکالی نداره آرایش میکنه !!!

4. 14 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

بحث سر جزوه و این چیزا شد گفتم منم یه چیزی گفته باشم ...
    آقا من همیشه جزوه می نویسم. یعنی فقط جزوه های خودم رو می تونم خوب بخونم !
    اوایل فک می کردم خطم بده ! ولی بعدش که دیگه از دست جزوه گرفتن های این و اون خسته شده بودم دیگه
    نظرم عوض شد ! تازه فهمیدم توی جزوه نویسی خیلی استعداد دارم !
    دوستان این که می گم به خودم ثابت شده. شما اگه سر کلاس همیشه جزوه بنویسید پایان ترم خیلی خیلی
    راحت تر می تونید اون درس رو بخونید و یاد بگیرید ! آخه مگه چکار داره این جزوه نوشتن ! ناسلامتی دانشجوییم
    دیگه ! بعضی دانشجوها هستن همینجوری آس و پاس میان سر کلاس بعد بعضی استادا گیر میدن که آقا همه
    باید جزوه بنویسن ! حالا اینا باید کاغذ رو از یکی گدایی کنن خودکار هم از یکی دیگه بشینن به زور بنویسن !
    بعدشم اونایی که آخر ترم میرن از یکی جزوه کامل رو میگیرن ! اون طرفی که جزوه رو میده یه جورایی زیاد توی دلش راضی نیست ! بحث خسیسی اینا نیستا ! نمیدونم چرا ولی آدم دلش نمیخواد جزوه رو بده ! البته اینجور هم نیست که خیلی راحت جزوه رو در اختیارتون بذارن ! خیلی ها هستن که می پیچونن یا اینکه صاف تو چشمت زل می زنن و می گن نمیدم !
    من که تا حالا نشده از کسی پایان ترم جزوه بگیرم ! تازه پایان ترم نمیشه توی این انتشاراتی ها سوزن انداخت !
    حالا خدایی نکرده اگه جزوه طرف رو گم کنید یا توی دستگاه پاره بشه ببینید دیگه چه فاجعه ای میشه !
    دفتر هم من این اواخر همش مارک برکه می گیرم ! دیزاین دفترهاش خیلی عالیه ! واقعا دفترهاش خوشگلن !
    دخترها که میان از من جزوه بگیرن همش میگن چه دفتر خوشکلی
    آقا دستت درد نکنه دیگه یعنی ما آس و پاس بودیم تو دانشگا دیگه ! اون کسی هم که جزوه نمی ده می ترسه پس فردا نمره ما بیشتر از اون بشه یه جاییش بسوزه ! وگرنه از این بحثا نیست بابا بزرگ شدیم دیگه ! البته من جهت کامل بودن جزوه معمولا جزوه دو نفر رو کپی می کردم ! و هر دوتاشو می خوندم ... بماند که ترم اخری تو کلاس ما تقریبا هیچکی جزوه نمی نوشت ! به جز یه نفر از خانوم ها که کل کلاس رو ساپورت می کرد !

سر کلاس قبول دارم برای دکورم که شده یه دفتر و خودکار همراه داشته باشید ، من یه دفتر معمولی با یه خودکار معمولی می بردم سر کلاس نقاشی می کشیدم ! استاد ها هم هیچ وقت هیچی بهم نگفتن ! معدل ترم آخرمم هم 17.54 شده می خواید ریزنمرات بذارم ، البته خیلی ها هستن نمی تونن جزوه بقیه رو بخونن ، من که رشتم کامپیوتر بود اساتیدم معمولا سوادشون کمتر از من و خیلی از دوستان بود کلا جزوه هم نمی نوشتیم قبول می شدیم !

6. 6 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

وای اینجارو نیگا چقدر دانشجو ریخته....
    ای بابا مگه کلاس ها شروع شده........
    کی حال داره بازم 6 صبح پاشه بره دانشگاه......
    نصیحت من به دوستانی که ترم اولشونه:
    همیشه ته کلاس بشینید / جزوه ننویسید و آخر ترم از یکی بگیرید / تا جائی هم که متونید کلاس هارو ببپیچونید / اینارو من نمیگم تجربه مگه.....
    Last edited by CHEGUEVARA.; 25-09-2010 at 09:53.

8. این کاربر از CHEGUEVARA. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال majid.khaledi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

اولین روزهای خوابگاه

--------------------------------------------------
    ساعت ۲ نصف شب(یک اتاق)

ساعت ۳ نصف شب(کل خوابگاه منهای سرپرست )

ساعت ۴ صبح هنگام خواب

وضعیت تحصیل در خوابگاه

گفت و گوی صمیمانه برسرآماده کردن صبحانه بعد از گذست چند روز

پایان گفت و گو

امکانات غذایی در خوابگاه

طریقه ظرف شستن در خوابگاه

تبادل نظر بر سر یک مسئله

تبادل نظر با پیروزی یک نفر پایان میابد!

و این هم آخر عاقبت زندگی در خوابگاه!!

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

اوه چه حالی داشتن 27 ام رفتن کلاس....ما که تازه 7 ام مهر کلاس توجیهی و آشنایی و از این مباحث داریم...
    راستی من دانشگاه ازاد یه شهرستان دیگه قبول شدم کرایه خونه هاشم زیاد بالا نیست توان پرداختش رو دارم به نظرتون تکی بگیرم بهتر نیس؟؟ چون با هر کسی هم نمیسازم و از طرفیم ترم اولی هم هستیم یه دفعه با چند تا شاسکول هم خونه بشم دیگه خیلی ضد حاله.....
    زیادم تو تریپ دلتنگیو تنها بودن این چیزا هم نیستم

11. این کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان امروز رفتم دانشگاه اولين نتيجه اي كه گرفتم اين بود كه بيكار تر از دانشجو تو كشور ما كسي نيست
    خلاصه رفتم سر كلاس ديدم از يه كلاس 40 نفري 10 تا پسر بقيه دختر بودن بعد رفتم پيش پسرا نشستم به جز 3 -4 نفرشون بقيه يبوست مزمن داشتن كه اونا رو كم كم راه انداختم
    سعي كردم به توصيه دوستان گوش كنم و روز اولي تيكه نندازم ولي نشد يه موقعيت هايي پيش اومدكه نتونستم جلوي خودمو بگيرم و تيكه رو انداختم و كلاسم تركيد
    ساعت اول زبان عمومي داشتيم استاد اومد بچه ها رو ارزيابي كنه ببينه در چه سطحين با انگليسي با بچه ها صحبت كرد اول از دخترا شروع كرد يه خورده از حرفاشو ميفهميدن و يه خورده هم شكسته جواب ميدادن ولي به پسرا كه رسيد نه كسي ميفهميد استاد چي ميگه نه ميتونستن چيزي رو به انگليسي جواب بدن به جز 1 نفر كه اونم قبلا كلاس رفته بود خلاصه آخرش به اين نتيجه رسيد كه سطح عمومي كلاس زير مبتدي هست
    كلاس 3 ساعته زبان تو 1 ساعت تموم شد رفتيم سوراخ سنبه هاي دانشگاه رو پيدا كرديم ساعت 12 رفتيم سلف غذا خورديم خداييش كيفيتش خوب بود بعدم از 1 تا 3 همايش معرفي بود بعدم كلاس بعد از ظهر كنسل شد اومديم خونه
    روز سختي بود من كه تو سالن آمفي تئاتر كه همايش بود رو صندلي خوابيدم

13. 5 کاربر از GHOST RECON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آقا دستت درد نکنه دیگه یعنی ما آس و پاس بودیم تو دانشگا دیگه ! اون کسی هم که جزوه نمی ده می ترسه پس فردا نمره ما بیشتر از اون بشه یه جاییش بسوزه ! وگرنه از این بحثا نیست بابا بزرگ شدیم دیگه ! البته من جهت کامل بودن جزوه معمولا جزوه دو نفر رو کپی می کردم ! و هر دوتاشو می خوندم ... بماند که ترم اخری تو کلاس ما تقریبا هیچکی جزوه نمی نوشت ! به جز یه نفر از خانوم ها که کل کلاس رو ساپورت می کرد !

سر کلاس قبول دارم برای دکورم که شده یه دفتر و خودکار همراه داشته باشید ، من یه دفتر معمولی با یه خودکار معمولی می بردم سر کلاس نقاشی می کشیدم ! استاد ها هم هیچ وقت هیچی بهم نگفتن ! معدل ترم آخرمم هم 17.54 شده می خواید ریزنمرات بذارم ، البته خیلی ها هستن نمی تونن جزوه بقیه رو بخونن ، من که رشتم کامپیوتر بود اساتیدم معمولا سوادشون کمتر از من و خیلی از دوستان بود کلا جزوه هم نمی نوشتیم قبول می شدیم !
    خب البته استثناهایی هم وجود داره !
    منم این چیزایی که شما گفتید رو می دونستم ! ولی گفتم نگم که بد آموزی نشه !
    ولی جدای از شوخی اگر بخوای در حالت کلی حساب کنی و همه جور رشته و دانشگاهی رو در نظر بگیری
    شما خودت هم می دونی که این چیزایی که من گفتم میتونه خیلی به نفع دوستان باشه. بالاخره شما خودت
    اون بیچاره هایی رو که مشروط میشن یا درسی رو می افتادن یا مجبور میشن آخر ترم نرن امتحان بدن تا حذف
    بشه و کلی دیگه موارد اینجوری رو دیدی ! من همیشه دلم واسه اینا می سوخت ! فرقی هم نمی کرد که حالا
    خودش کمکاری کرده بود یا نه ...
    مثلا شما فک کن یکی دانشگاه آزادی باشه با اون شهریه ! تازه دانشجوی شهرستان باشه ! تازه خوابگاه هم
    نباشه و خودش خونه گرفته باشه و کرایه خونه هم بده ! یه ترمم توی سرما گرما پاشه بیاد سرکلاس و دانشگاه
    بعد آخرشم مثلا مواردی که بالا گفتم آخرش واسش پیش بیاد آخه خدا رو خوش میاد خداوکیلی
    خلاصه دیگه چرا عاقل کند کاری که باز آرد بشیمانی !

15. 2 کاربر از Glad Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اوه چه حالی داشتن 27 ام رفتن کلاس....ما که تازه 7 ام مهر کلاس توجیهی و آشنایی و از این مباحث داریم...
    راستی من دانشگاه ازاد یه شهرستان دیگه قبول شدم کرایه خونه هاشم زیاد بالا نیست توان پرداختش رو دارم به نظرتون تکی بگیرم بهتر نیس؟؟ چون با هر کسی هم نمیسازم و از طرفیم ترم اولی هم هستیم یه دفعه با چند تا شاسکول هم خونه بشم دیگه خیلی ضد حاله.....
    زیادم تو تریپ دلتنگیو تنها بودن این چیزا هم نیستم
    همه اولش همینو میگن ! ولی اگه تا حالا تنهایی زندگی نکردی اولش میتونه برات سخت باشه ...
    من پیشنهاد می کنم اگه اینجوریه که خونه رو میتونی از پس مخارجش بر بیای؛ خونه بگیری بعد توی ترم بگردی
    یه نفر که می دونی می تونی باهاش بسازی و آدم خوبیه پیدا کنی باهاش هم خونه بشی. حالا دو نفرم شدن
    اشکال نداره. اینجوری کرایه هم راحت تر می تونی بدی ...
    البته اینم بگم اینجوری کلی از خاطرات خوابگاه و بچه های خوابگاه رو از دست میدی ! ولی به نظرم خونه باشی خیلی راحت تر می تونی به درست برسی. البته اگه هدفت درس باشه و دنبال بازیگوشی و بعضی کارا نباشی
    اینم بگم که خیلی از شاگرد اولی ها خوابگاهی هستن ...
    حالا دیگه هرجور خودت میدونی.

17. این کاربر از Glad Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان امروز رفتم دانشگاه اولين نتيجه اي كه گرفتم اين بود كه بيكار تر از دانشجو تو كشور ما كسي نيست
    کاملا حق با شماست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •