خوب یه دفعه صورت امام حسین رو هم نشون بدن دیگه !!!
خوب یه دفعه صورت امام حسین رو هم نشون بدن دیگه !!!
ای ياری شده بميران.
توهین به دوستان نباشه ها
ولی آدم میاد تو این تاپیک یاد حسینیه میوفته
بجای اینکه دوستان فیلم و بازی ها رو نقد کنن فقط یاحسین یاحسین میگن یا اینکه به یزید و کوفیان فش میدن
صداوسیما هم که همیشه عزا بوده از اون موقعه ای که این سریال رو گذاشته بدتر هم شده و یا بعد از سریال نقد چگونگی فتنه و خوارج میزاره یا در طول روز صحنه های از سریال مختار پخش میکنه و بعدش سینه زنی و عزاداری نشون میده
و واقعا خوشی رو از مردم گرفتن
و در آخر یه سخن از گوروش بزرگ میزارم
او که شادمانی مردم را نمیخواهد از ما نیست , او برده بی مزد اهریمن است
دوست عزیز، شما برای انبساط خاطر مبارکتون میتونین امثال سریالهای آبگوشتی خوش نشینها رو ملاحظه بفرمایین که خیلی هم شاد طراحی شده. ولی خواهشا به سلیقه ی سایرین احترام بذارین.
دوست عزیز انگار حرف های من رو بد برداشت کردی به نظر من هم مختار نامه یکی از بهترین سریال های تاریخی که تا به امروز ساخته شده حرف های بنده انتقادی به دوستانی که اینجا رو با حسینیه اشتباه گرفته اند بود و همچنین صدا وسیما که اون دوران رو ربط میده به زمان حال
و در اخر من سریال های لوده بازی مثل خوش نشینها و امثالهم را اصلا نمیبینم
بدرود
دوست من!
تو این تاپیک خوشبختانه راجع به هر قسمت، نقاط قوت و ضعفش صحبت میشه!
چون موضوع سریال مربوط به قیام مختار برای خونخواهی از حسین بن علی (ع) هستش، طبیعتا رخداد های تاریخی و مذهبی اون زمان هم توسط دوستان مورد گفتگو قرار میگیره...
پس اگه تاپیک انحرافی پیدا میکرد، صد در صد مدیران، برخورد لازم رو انجام می دادند...
واسه دیدگاهت هم راجع به شادی و عزاداری هم احترام قائلم... اما فکر کنم موافقه، متفاوت بودن عقیده ها باشید...
یاعلی![]()
با سلام
عذر میخوام ازتون شما وقتی درمورد کتاب بحث میکنید یاد کتابخوانه نمی افتید؟یا وقتی درمورد مریضی بحث میکنید یاد بیمارستان نمی افتید؟خوب وقتی که از فیلم امام حسین و تاریخ اون صحبت میشه حق دارید به یاد حسینیه بیافتید.
اگر هم زمان ها بهم ربط نداشتند عزیز من خوب اصلا پس بیکاریم بشینیم تاریخ بخونیم؟درس عبرت از تاریخ گرفتن یعنی چی؟خوب اگه صدا و سیما زمانها روشن گری نکنه که عبرت بگیریم کی اینکار رو انجام بده؟
شما قبول نداری تا حالا چند بار تاریخ به شدت شبیه بوده که بعضیها میگن تاریخ تکرار میشه؟اگر کوفیها از بی وفایی هاشون به امام علی ع درس عبرت گرفته بودند با امام حسن ع آنگونه رفتار میکردند؟یا اگر از رفتار خودشان و اشتباهاتشان و قصورشان با امام حسن ع درس عبرت میگرفتند آیا باید ماجرای کربلا اتفاق می افتاد؟
شمام اگه قبول داری که مختارنامه یکی از بهترین سریالهای تاریخی مذهبی هست چرا داری به صدا و سیما اشکال میگیری که زمانها رو بهم ربط میده؟آخه زمانها بهم مربوط هست لازم به ربط دادن نیست.تازه این نظر شماست که صدا و سیما داره اینکار رو انجام میده آیا هر چی نظر شماست صحیح است؟یا بالعکس هر چی نظر منه اون درسته؟
ما اینجا هستیم تا برامون حقایق روشن بشن و گرنه اگر هر کسی هر چی میگفت درست بود دیگه نیاز به مشورت و پرس و جو و امام و پیامبر دیگه نبود.
امیدوارم خدا به همه ما کمک کنه تا از تاریخ درس عبرت بگیریم و بتونیم یاور امام حی و حاضر خودمون باشیم.
یا علی![]()
سلام
نمی خواستم دیگه وارد این بحث بشم ولی
خب دوست عزیز انتقاد من هم در همینجاست که صداوسیما و کلا زمام داران حال خودشون رو امام حسین میدونن
و هرکی که مقابلشون باشه رو بهش یزیدی و اهل کوفه میگن
و در آخر هر شخص از تاریخ برداشت خودش رو داره
بدرود
امين زندگاني ـ بازيگر نقش «مسلمابنعقيل»:
هر بازيگري دوست دارد يك كار تاريخي را تجربه كند
در مختارنامه «مسلم» داوود ميرباقري به تصوير كشيده شده است
امين زندگاني كه در سريال «مختارنامه» نقش «مسلمابنعقيل» را بازي ميكند و فيلم «ملك سليمان» با بازي وي نيز در حال اكران در سينماهاست، گفت: دكور، صحنه و لباس در كارهاي تاريخي باعث ميشود، قدرت تخيل به كمك بازيگر بيايد و براي بازيگر تجربهي دلچسبتري ايجاد كند.
اين بازيگر سينما و تلويزيون در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در توضيح مطلب بالا گفت: البته اين بدان معنا نيست كه بازي در سريال رئال جذاب نيست؛ سريال رئال هم جذابيت خاص خود را دارد، اما هر بازيگري دوست دارد در دوران بازيگرياش بازي در يك كار تاريخي را تجربه كند.
وي دربارهي ايفاي نقش «مسلم» در سريال «مختارنامه» به كارگرداني داوود ميرباقري، گفت: سريال «مختارنامه» با پلان ورود «مسلم» به بيابانهاي كوفه در فرودين 83 آغاز شد؛ حدود سه سال به طور متفاوت در خدمت پروژه بودم و پس از دو سال براي ادامهي فيلمبرداري و اضافهكردن بخشهايي از نقش به پروژه برگشتم.
امين زندگاني با اشاره به انتقادات مجتبي راعي دربارهي شخصيت «مسلمابنعقيل» در «مختارنامه»، خاطرنشان كرد: انتقاد به هر اثر هنري وارد است؛ آنچه در «مختارنامه» به تصوير كشيده شده، مسلم داوود ميرباقري است و او در اين ابعاد داستان، صلاح ديده است كه به اين صورت به «مسلم» پرداخته شود. اگر هر كس ديگري بخواهد داستاني را در مورد قيام مختار بسازد، با يك نگاه ديگر ميسازد و نگاهها به تعداد هنرمندان ميتواند متفاوت باشد. استفاده از چهرههاي تاريخي نيز به همين صورت ميتواند متفاوت باشد و هيچ استاندارد خاصي در اين مورد وجود ندارد.
وي در پاسخ به اين پرسش ايسنا كه در ايفاي نقش «مسلمابنعقيل» تا چه حد به مستندات تاريخي توجه و تا چه حد به داوود ميرباقري به عنوان كارگردان سريال اعتماد كرده است؟ گفت: وقتي يك فيلمنامه نوشته ميشود، بايد به مستنداتي كه در طول نگارش فيلمنامه به آن توجه ميشود، اعتماد كرد؛ به همين دليل مطالعات شخصي در چنين شرايطي زياد به كمك بازيگر نميآيد، چون در نهايت بازيگر مقابل دوربين، كاتاليزور ذهن نويسنده و كارگردان است؛ تنها چيزي كه ميتواند كمك كند، باور نقشي است كه آن را بازي ميكني؛ بايد نقش را باور كني تا به تقدس نقش در ذهن مخاطب لطمه وارد نشود.
امين زندگاني ادامه داد: من ميتوانم چندين كتاب دربارهي زندگي حضرت «مسلم» بخوانم، اما كمك چنداني به من در ايفاي نقش نميكند. زمانهايي كه قرار است نقشهاي ويژهاي در درامهاي اجتماعي ايفا شود و ما به ازاي بيروني در مورد آن نقش وجود دارد، تحقيقات شخصي جوابگوست؛ اگرچه در همين سريالها به دليل سليقهي تهيهكنندگان، نقشها چندان پيچيدهاي نيستند كه بازيگر به تحقيقات شخصي نياز داشته باشد.
بازيگر نقش «مسلمابنعقيلم» در ادامه تاكيد كرد: در يك كار تاريخي كه مستنداتي وجود دارد، چيزي اضافهتر از تحقيقاتي كه متخصصين اين كار انجام دادند به كار اضافه نميشود. در بازيگري، وفادار بودن به متن و اينكه بازيگر بتواند به عنوان كاتاليزور، ذهنيت كارگردان و نويسنده را از ----- ذهني خودش رد كند، حرف اول را ميزند.
زندگاني در پايان گفت: در نقشهاي تاريخي، مطالعات شخصي بازيگر نميتواند آن چنان اثرگذار باشد، چون فيلمنامه از قبل نوشته شده است. وقتي فيلمنامه نوشته شده، بايد در اختيار نقشي بود كه در فيلمنامه نوشته شده است.
با سلام و تقدیم ادب و احترام
عزیز من اولا این برداشت شماست و لزوما صحیح نیست
دوما شما هم اگه واقعا میخوای حقیقت برات روشن بشه میتونی به علمای دینت مراجعه کنی تا حقیقت رو بفهمی نه اینکه بیای اینجوری تفسیر کنی که صدا و سیما اینجوری میخواد یا نه.
سوما شما به ما اشکال میگرفتی که موضوعمون رو گم کردیم و داریم حسین حسین میگیم بجای نقد فیلم الان شما داری اینجوری فیلم رو تحلیل میکنی یا صدا و سیما رو؟
چهارما عزیز من قرار نیست من بیام از صدا و سیما دفاع کنم ولی اینو بدون که ما به همه ی گفته هامون مسئولیم اگه حق باشن و موجبات روشنی مردم بشن که ثواب هم دارن اما اگر به دلایل دیگه باشن یا موجبات گمراهی بشن هم تو دنیا و هم تو آخرت باید به اون جواب بدین حالا اگه یه موضوعی فکر میکنین درست نیست ولی به اون اطمینان ندارین اول سعی کنین خودتون مطمئن بشین بعد اونو مطرح کنین اینکه بگین زمامدارای ما حق باهاشون نیست و اونهایی که جلوی روی اونها ایستادن حق باهاشونه خیلی حرف بزرگیه برای اون دلیل و مدرک دارین یا مثل بیشتر مردم شنیدید و حق دادید و یکطرفه قاضی رفتید و خوشحال برگشتید؟
امیدوارم متوجه حرفهاتون شده باشید در ضمن بحث 30یا30 هم در این جا مطرح نیست شما اگه اینجور بحثی دارید اگه اجازه هم دارید یه تاپیک بزنید همه در اون شرکت کنیم!![]()
Last edited by alonestar69; 16-11-2010 at 22:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)