تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 59 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 581

نام تاپيک: Galaxy Tab P1000 » اولین Tablet سامسونگ با سیستم عامل Android و صفحه نمایش 7 اینچی

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

آیپد mkv نمیتونه خوب پخش کنه.....گلکسی تب خدا پخش میکرد...

با برنامه buzz player و ..... براحتي پخش مي كنه

پروفشنال iMosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

Last edited by iMosi; 07-03-2011 at 17:10.

3. این کاربر از iMosi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال iMosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

چرا گلکسی تب رو فروختم وآیپد گرفتم

علت1:
    سایز گلکسی تب هفت اینچ بود...من اول گفتم خوبه ورفتم گرفتم...دیدم دوستان راست میگن...اصلا تبلت زیر 9 اینچ تبلت نیست...موقع وبگردی خسته میشدم....اندازه اش اذیت می کرد...هی دوست داشتم با لپتاب وبگردی کنم...وقتی بعد از یک مدت کار با گلکسی تب میرفتم سراغ لپتاب انگار دنیا رو بهم داده بودن واز زندان آزاد شده بودم
    اما توی آیپد این گونه نیست..صفحه ده اینچیش جون میده برای ویگردی وخوندن کتاب..الان که باهاش راه بیفتم احتمالا لپ تاب رو میزام کنار

علت 2:
    شارژ باتری گلکسی تب کم هست....یعنی فی الواقع آندروید با باز کردن برنامه های بی مصرف در پشت صحنه داره باتری رو فدای آزادی سیستم عامل می کنه..شارژهفت ساعت ادعا میکنه...ولی اگر نور صفحه رو کم بکنید وهزارتا برنامه رو ببندید ونمیدونم روی حالت فلایت مود باشه وسینک با اینترنت رو از کار بندازین...شاید هفت ساعت....
    من مصرفم بالاست ...گلکسی تب باتریش جواب منو نمیداد

اما این آیپد باتریش معرکه هست....یعنی من 3 ساعت همه کار کردم رو 80 درصد مونده بود...تا نیم ساعت اول 95 درصد....تازه نور lcd آیپد اینقدر زیاده من دربدر دنبال یک برنامه ام که بتونم کمش کنم...چشم هام کور شد(قبل از خواب)...یعنی اگر اون کارهایی که روی گلکسی تب می کردم تا باتریش بیش تر بمونه روی این انجام بدم رسما 13 تا 14 ساعت دووم میاره که معجزه اپل که میگن اینه

علت 3:
    ریسک بالای عوض کردن رام که اصلا خوشم نمیومد...باید صد تا صفحه عربی رو میخوندم تا بفهمم رام مشکلی داره..نداره...اگر داشت چجوری برطرف میشه...اینقدره عربی خونده بودم داشتم عرب میشدم...توی سایت های فارسی تنها بودم...کسی نبود

اما آیپد اصلا نیازی به ریختن رام نیست....توی iTunes میزنیRestore پنج دقیق بعد iOS 4.2 رو بدون هیچ ریسکی روش میریزه...جیلبریکش هم مثل آبخوردن....ولی گلکسی تب وکلا آندروید اولین چیزی که بالای هرتاپیک آموزشی می بینی این جمله هست:

هرگونه خرابی وبریک شدن مسئولش خودتی ها

به قولی سادگی iOS یک چیز دیگست

علت 4:
    ساپرت افتضاح فارسی تو آندروید.....گلکسی تب با اینکه براش رام فارسی اومده نمیشه توش یک عبارت فارسی کپی وپیست کرد..میریزه به هم...توی آفیسش هم که نگو...اصلا نمیشه فارسی تایپ کرد...

توی iOS اینجوری نیست...قرار نیست صدتا رام فارسی براش بیاد...پیش فرض ساپرت میکنه..فونتشم خوشگله...البته توی آفیس مشکل داره که اونم توی تایپ هست نه توی نمایش...البته همه سیستم عامل ها با آفیس فارسی جوری مشکل دارن...

علت 5:
    ساپرت نرم افزاری گلکسی تب با توجه به سخت افزار قوی که داره افتضاح بود وهست...چرا اینجوریه؟
    گلکسی تب روش آندروید 2.2 هست که برای تبلت بهینه نشده وشما وقتی گلکسی تب داری انگار گوشی داری...یعنی احساس تبلت بودن بهت دست نمیده...دلیل دیگرش تنوع سخت افزاری آندروید هست که به نظر من اشتباه گوگل وشرکت های دیگه همکارش همینجاست...
    مارکت آندروید برای صدتا گوشی وتبلت از ضعیف تا قوی با هم یکی شده...طبقه بندی نداره...اپل استور اینجوری نیست...طبقه بندی شده برای سه دستگاه قوی آیپد وآیفون وآیپاد..
    دلیل دیگه اینه که گلکسی تب، 2 میلیون وخورده ای فروخته ولی آیپد 12 میلیون...نتیجه این میشه که توی اپل استور همه جور برنامه ای برای آیپد پیدا میشه..از همه مهم تر مخصوص آیپده....ولی توی مارکت آندروید یک بار سرچ کنی تبلت نا امید میشین چه برسه به گلکسی تب....
    توی هر سایتی میری .. هر روزنامه آنلاینی که بخوای...هر شبکه تلوزیونی معروفی که بگی ...برای آیپد برنامه دارن....هر دیکشنری که بگی برنامه مخصوص آیپد داره...اگر اهل بازی باشی 1523 تا بازی با گرافیک خارق العاده همین الان با لینک مستقیم برای آیپد پیدا میشه...سایتش هست..
    pdf ریدر های فوق العاده ای داره....رسما خوشحال میشی که آیپد گرفتی...

دلم بد جوری پره ...به زودی یک تاپیک می زنم هردو سیستم عامل رو با هر دو تبلت رو مقایسه می کنم....باید با آیپد راه بیفتم الان اینجوری ام

5. 8 کاربر از iMosi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال iMosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

الان سیل تبلت های هانی کومبی که سخت افزارشون از آیپد قوی تره بازار رو بر می داره ولی کو برنامه...کو یه مارکت طبقه بندی شده...آخه من که تبلت می گیرم باید برنامه ی دستگام با گوشی درپیت سونی اریکسون فرق کنه یا نه؟
    مارکت آندروید تا بیاد برنامه مخصوص تبلت ها بیاره...اپل زده جلو...هم نرم افزاری ..هم سخت افزاری....
    فقط امیدوارم سایه استیو از سر اپل کم نشه..حیفه این نابغه از دست بره

7. 2 کاربر از iMosi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hesam4388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    کنج دل خرابم

پيش فرض

مصطفی جان شما که گالکسی رو داشتین بنظرتون من برم بخرم یا نه؟ نمیخوام بعدا پشیمون بشم ...

پروفشنال iMosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

پشیمون میشی....

10. 2 کاربر از iMosi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

چرا گلکسی تب رو فروختم وآیپد گرفتم

علت1:
    سایز گلکسی تب هفت اینچ بود...من اول گفتم خوبه ورفتم گرفتم...دیدم دوستان راست میگن...اصلا تبلت زیر 9 اینچ تبلت نیست...موقع وبگردی خسته میشدم....اندازه اش اذیت می کرد...هی دوست داشتم با لپتاب وبگردی کنم...وقتی بعد از یک مدت کار با گلکسی تب میرفتم سراغ لپتاب انگار دنیا رو بهم داده بودن واز زندان آزاد شده بودم
    اما توی آیپد این گونه نیست..صفحه ده اینچیش جون میده برای ویگردی وخوندن کتاب..الان که باهاش راه بیفتم احتمالا لپ تاب رو میزام کنار

علت 2:
    شارژ باتری گلکسی تب کم هست....یعنی فی الواقع آندروید با باز کردن برنامه های بی مصرف در پشت صحنه داره باتری رو فدای آزادی سیستم عامل می کنه..شارژهفت ساعت ادعا میکنه...ولی اگر نور صفحه رو کم بکنید وهزارتا برنامه رو ببندید ونمیدونم روی حالت فلایت مود باشه وسینک با اینترنت رو از کار بندازین...شاید هفت ساعت....
    من مصرفم بالاست ...گلکسی تب باتریش جواب منو نمیداد

اما این آیپد باتریش معرکه هست....یعنی من 3 ساعت همه کار کردم رو 80 درصد مونده بود...تا نیم ساعت اول 95 درصد....تازه نور lcd آیپد اینقدر زیاده من دربدر دنبال یک برنامه ام که بتونم کمش کنم...چشم هام کور شد(قبل از خواب)...یعنی اگر اون کارهایی که روی گلکسی تب می کردم تا باتریش بیش تر بمونه روی این انجام بدم رسما 13 تا 14 ساعت دووم میاره که معجزه اپل که میگن اینه

علت 3:
    ریسک بالای عوض کردن رام که اصلا خوشم نمیومد...باید صد تا صفحه عربی رو میخوندم تا بفهمم رام مشکلی داره..نداره...اگر داشت چجوری برطرف میشه...اینقدره عربی خونده بودم داشتم عرب میشدم...توی سایت های فارسی تنها بودم...کسی نبود

اما آیپد اصلا نیازی به ریختن رام نیست....توی iTunes میزنیRestore پنج دقیق بعد iOS 4.2 رو بدون هیچ ریسکی روش میریزه...جیلبریکش هم مثل آبخوردن....ولی گلکسی تب وکلا آندروید اولین چیزی که بالای هرتاپیک آموزشی می بینی این جمله هست:

هرگونه خرابی وبریک شدن مسئولش خودتی ها

به قولی سادگی iOS یک چیز دیگست

علت 4:
    ساپرت افتضاح فارسی تو آندروید.....گلکسی تب با اینکه براش رام فارسی اومده نمیشه توش یک عبارت فارسی کپی وپیست کرد..میریزه به هم...توی آفیسش هم که نگو...اصلا نمیشه فارسی تایپ کرد...

توی iOS اینجوری نیست...قرار نیست صدتا رام فارسی براش بیاد...پیش فرض ساپرت میکنه..فونتشم خوشگله...البته توی آفیس مشکل داره که اونم توی تایپ هست نه توی نمایش...البته همه سیستم عامل ها با آفیس فارسی جوری مشکل دارن...

علت 5:
    ساپرت نرم افزاری گلکسی تب با توجه به سخت افزار قوی که داره افتضاح بود وهست...چرا اینجوریه؟
    گلکسی تب روش آندروید 2.2 هست که برای تبلت بهینه نشده وشما وقتی گلکسی تب داری انگار گوشی داری...یعنی احساس تبلت بودن بهت دست نمیده...دلیل دیگرش تنوع سخت افزاری آندروید هست که به نظر من اشتباه گوگل وشرکت های دیگه همکارش همینجاست...
    مارکت آندروید برای صدتا گوشی وتبلت از ضعیف تا قوی با هم یکی شده...طبقه بندی نداره...اپل استور اینجوری نیست...طبقه بندی شده برای سه دستگاه قوی آیپد وآیفون وآیپاد..
    دلیل دیگه اینه که گلکسی تب، 2 میلیون وخورده ای فروخته ولی آیپد 12 میلیون...نتیجه این میشه که توی اپل استور همه جور برنامه ای برای آیپد پیدا میشه..از همه مهم تر مخصوص آیپده....ولی توی مارکت آندروید یک بار سرچ کنی تبلت نا امید میشین چه برسه به گلکسی تب....
    توی هر سایتی میری .. هر روزنامه آنلاینی که بخوای...هر شبکه تلوزیونی معروفی که بگی ...برای آیپد برنامه دارن....هر دیکشنری که بگی برنامه مخصوص آیپد داره...اگر اهل بازی باشی 1523 تا بازی با گرافیک خارق العاده همین الان با لینک مستقیم برای آیپد پیدا میشه...سایتش هست..
    pdf ریدر های فوق العاده ای داره....رسما خوشحال میشی که آیپد گرفتی...

دلم بد جوری پره ...به زودی یک تاپیک می زنم هردو سیستم عامل رو با هر دو تبلت رو مقایسه می کنم....باید با آیپد راه بیفتم الان اینجوری ام

من خیلی با محصولات اپل حال میکنم یک دنیای دیگه است. اما هیچ وقت تا حالا هیج کدوم از محصولات اپل را
    نگرفته ام. با این توضیحاتی که شما دادید بدجوری به حوس افتادم ... !!!!!!!!!

یک سوال باید حتماً نرم افزار ها رو برای iPad خرید؟؟؟ نرم افزار های خفنی که برای iPad هست رو میشه Free
    پیدا کرد؟؟ اصلا نرم افزار بدردبخور Free داره یا نه؟؟؟

ممنون میشم دوستان یک راهنمایی بکنند ببینیم واقعاً چه باید کرد؟؟؟ اگر تبلت های Apple شاخ تره که انشاء ا...
    5 روز دیگه iPad2 معرفی میشه بعدش بریم بخریم ...

داره خودمونی میشه jebraiil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام به همه من یه سوال داشتم میخواستم برم ipad بخرم دیدم داره ipad 2 معرفی میشه
    میشه بگین اگه معرفی شه
    1.سیم کارت خورشم معرفی میشه یا نه؟
    2.چغدر طول میکشه به ایران برسه ؟
    اخه من نیاز مبرم به سیم کارت خورش دارم نه وای فای

پروفشنال iMosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من خیلی با محصولات اپل حال میکنم یک دنیای دیگه است. اما هیچ وقت تا حالا هیج کدوم از محصولات اپل را
    نگرفته ام. با این توضیحاتی که شما دادید بدجوری به حوس افتادم ... !!!!!!!!!

یک سوال باید حتماً نرم افزار ها رو برای iPad خرید؟؟؟ نرم افزار های خفنی که برای iPad هست رو میشه Free
    پیدا کرد؟؟ اصلا نرم افزار بدردبخور Free داره یا نه؟؟؟

ممنون میشم دوستان یک راهنمایی بکنند ببینیم واقعاً چه باید کرد؟؟؟ اگر تبلت های Apple شاخ تره که انشاء ا...
    5 روز دیگه iPad2 معرفی میشه بعدش بریم بخریم ...
    بیا یک سر به اینجا بزن...تو بخش آیپد همه برنامه های توپشو بالینک مستقیم داره...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این سایت تازه یکیشه...تو خود آیپد بعد از جیلبریک (عملی است بسیار آسان برای ریختن برنامه های کرک شده)یک برنامه به نام cydia هست هر برنامه کرک شده بخوای تو source هاش هست...اصلا یک عالمیه...
    من تو کف بازی های آیپد موندم گرافیک محشره....pdf ریدر وادیتور داره...خدا.....اصلا عالمیه....

واما آیپد 2....
    داستان اینه که این آقا آیپد 2 حداقل 6 ماه طول میکشه قیمتش قیمت واقعی شه...هنوز کسی نگرفته...اگه عجله کنین مثل من تو گلکسی تب همش باید سایت های خارجی رو بخونین تا باهاش راه بیافتین که کار زیاد داره....ولی آیپد 1 ....1 ساله اومده...جاافتاده...بازی براش اومده...برنامه اومده..چند وچونش تو ی فروم های فارسی زبان پیدا میشع راحت....

اگر تا 1 سال میتونید صبر کنید آیپد 2
    وگرنه آیپد 1 میینمم 32 گیگ وای فای ..همین الان دیجی کالا..ارزونترین قیمتی که دیدم میده 765 تومن..

موفق باشیم

---------- Post added at 10:31 AM ---------- Previous post was at 10:28 AM ----------

سلام به همه من یه سوال داشتم میخواستم برم ipad بخرم دیدم داره ipad 2 معرفی میشه
    میشه بگین اگه معرفی شه
    1.سیم کارت خورشم معرفی میشه یا نه؟
    2.چغدر طول میکشه به ایران برسه ؟
    اخه من نیاز مبرم به سیم کارت خورش دارم نه وای فای
    معرفی شه یک هفته بعد ایرانه ولی قیمت از 2 میلیون شروع میشه...

کاسب جماعت همینه دیکه....اونور میخره 1...میاد اینجا میده 2

آیپد 1 سیم کارت خور داریم ....3جی هستش...ولی 2 هنوز معرفی نشده نمیدونم...

حرف های بالا رو هم به ابراهیم جان گفتم بخون

14. 3 کاربر از iMosi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه jebraiil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بیا یک سر به اینجا بزن...تو بخش آیپد همه برنامه های توپشو بالینک مستقیم داره...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این سایت تازه یکیشه...تو خود آیپد بعد از جیلبریک (عملی است بسیار آسان برای ریختن برنامه های کرک شده)یک برنامه به نام cydia هست هر برنامه کرک شده بخوای تو source هاش هست...اصلا یک عالمیه...
    من تو کف بازی های آیپد موندم گرافیک محشره....pdf ریدر وادیتور داره...خدا.....اصلا عالمیه....

واما آیپد 2....
    داستان اینه که این آقا آیپد 2 حداقل 6 ماه طول میکشه قیمتش قیمت واقعی شه...هنوز کسی نگرفته...اگه عجله کنین مثل من تو گلکسی تب همش باید سایت های خارجی رو بخونین تا باهاش راه بیافتین که کار زیاد داره....ولی آیپد 1 ....1 ساله اومده...جاافتاده...بازی براش اومده...برنامه اومده..چند وچونش تو ی فروم های فارسی زبان پیدا میشع راحت....

اگر تا 1 سال میتونید صبر کنید آیپد 2
    وگرنه آیپد 1 میینمم 32 گیگ وای فای ..همین الان دیجی کالا..ارزونترین قیمتی که دیدم میده 765 تومن..

موفق باشیم

---------- Post added at 10:31 AM ---------- Previous post was at 10:28 AM ----------

معرفی شه یک هفته بعد ایرانه ولی قیمت از 2 میلیون شروع میشه...

کاسب جماعت همینه دیکه....اونور میخره 1...میاد اینجا میده 2

آیپد 1 سیم کارت خور داریم ....3جی هستش...ولی 2 هنوز معرفی نشده نمیدونم...

حرف های بالا رو هم به ابراهیم جان گفتم بخون
    دادا پولش مهم نیست 100 میلیونم باشه میدم ولی میخوام ببینم واقعا یه هفته بعد از معرفی ایرانه؟
    مگه ایپد 2 سیستم عاملش عوض شه دیگه برنامه های سیستم های پایین تر بهش نمیخوره؟
    راستی اگه ایپد 2 بیاد خیلی بهتر از ایپد هست؟
    تا حالا من اپل چیزی نداشتم یه نفرم هست اشنا میتونه از امریکا واسم بیاره در حالت کلی میگم شاخ هست ایپد 2 یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •