سلام دوستان من توی این بازی فقط موندم چه جوری مهاجرها یا هر گروه دیگه رو سوار کشتی کنم و به قاره های دیگه ببرم منظورم جایی به غیر از خشکی که من خودو توش هستم؟؟؟؟
سلام دوستان من توی این بازی فقط موندم چه جوری مهاجرها یا هر گروه دیگه رو سوار کشتی کنم و به قاره های دیگه ببرم منظورم جایی به غیر از خشکی که من خودو توش هستم؟؟؟؟
باید کشتی رو ببری توی بندر ( شهر بندری ) بعدش یک گزینه میاد عکس یک کشتی با یک چوب برای سوار شدنش.
با سلام
امکان داره یکی از دوستان اون مودی رو که باعث می شه
تمدن ها سرجای واقعیشون قرار بگیرن رو واسه دانلود
یا خودشو یا یه لینکی ازش بزاره!
ممنون
سلام.
من الان بازی از همین شاپ بازی جدید رسید دستم.
منتهی کار نمیکنه برام، یعنی آخرش که رو لانچر بازی کلیک میکنم، و میگه که دایرکت ایکس رو انتخاب کنم که به جز 9 نمیشه انتخاب کرد. بعدش ارور میده.
و اینکه من برای کارت گرافیکم باید نسخه چند درایورش رو داشته باشم که مطمئن باشم نیازی به آپدیت نداره؟؟؟ الان فکر کنم ، ورژنش 197 هست.
استیم هم از قبل رو سیستمم نصب بوده و الان هم آپدیت شد ، اما این بازی تو لیستش نیومد. از همون اول هم با این اسکیدرو نصب شد.
Last edited by REZAt1980; 09-03-2011 at 14:39.
خوب بعد از کلی تلاش، تونستم وارد دمو بشم، اما سریع dont send میده.!!! دلیلش چیه؟
راستی فقط دایرکت ایکس 9 رو میاره. با 11 کار نمیکنه.
وقتی کرکی که برای دایرکت ایکس11 هست رو میزنم میگه که فایل d3d11.dll پیدا نشده و اجرا نمیشه.!!!
لطفا یکی کمک کنه
Last edited by REZAt1980; 09-03-2011 at 15:20.
خوب با هزار بدبختی آخرش هم تو ویستا نیومد.
رفتم تو ایکس پی اجراش کردم. اونجا هم البته دو مرتبه وسط بازی پرید بیرون. از اونجایی هم که اینجا خیلی دوستان فعال هستند. سوالتم رو هم نمیپرسم....!![]()
اقا بازی اجرا میشه اما اول بازی یه حرکت کوچیک میکنه دیگه تکون نمیخوره.
نسخه ریپک رو دارم.
مشکل از چیه؟
از وقتی که این بازی اومده من هنوز تو نصبش گیر کردم!!![]()
آقا من حدود 13 تا شهر دارم و دوروبرای سال 1950 هستم ولی نمیدونم چرا کم کم مردمم عصبانی شدن.
چطور خوشحالشون کنم ؟
بعضی از شهر ها هم میگه کمبود غذا دارن .چیکار کنم ؟
برو تو شهر سخنرانی کن بگو : ریلکس ریلکس ریلکس تر !!
شما میتونی تو اون قسمت construction اون wonder هایی رو انتخاب کنی که نوشته happiness رو اضافه میکنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)