یه سوال تو صفحه رسمی اوپن منیجر هنوز ورژن دو نرسیده این ورژن ها از کجا می آد !!!
صفحه رسمیش !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال تو صفحه رسمی اوپن منیجر هنوز ورژن دو نرسیده این ورژن ها از کجا می آد !!!
صفحه رسمیش !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان فرق اپن منیجر با بک اپ منیجر چیه..؟؟؟
راستی از دوستان کسی just couse 2 رو بک اپ نگرفته..؟؟؟
من ازش بک اپ گرفتم و بازی راحت بالا اومد ولی کلید دایره و ضربدر توش کار نمیکنن![]()
بابا ، بازی مالتی که ارزش نداره با Ps3 بازی کنید . 360 رو برای همین ساختند دیگه![]()
دانگولتون آپدیته!؟![]()
از آخرین ورژن Gaia Manager و Open Manager برای بک آپ گیری استفاده کنید و ببنید باز همین مشکل رو دارین.
اگه به اپن منیجر اپدیت کنم بازی ها که نمیپره...؟؟؟
اول از همه دانگلتون رو به ورژن زیر اپدیت کنید :
Gaia و Open رو هم اگه نصب کنید کاری به Backup Manager و بازیهای اون نداره!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما اون بازی که میگید اجرا نمیشه رو با Open Manager بکاپ بگیرید و ببینید اجرا میشه یا خیر.
باسلام و احترام
می خواستم یه توضیحی (واضحتر) در مورد ه ک شدن یا نشدن و روشها و چگونگی آن برام بزارید.
در ضمن آیا به نظر شما اقدام به خرید بازی کنم یا نه ...
مرسی
سلام
والا توضیح خاصی که نداره ولی اگه بخوایم کلی بگیم باید گفت که بله ه ک شده و تا به الان همه بازی ها به صورت کپی بر روی این کنسول اجرا شدن!
مشکل و نگرانی که فعلا هست اینه که هکرها تا فریمور 3.41 رو تونستن ه ک کنن و دو ورژن 3.42 و 3.50 رو هنوز نتونستن ه ک کنن . البته فعلا بازی های ورژن 3.42 از جمله MOH رو با کلک رشتیتونستن اجرا کنن و فعلا هم بازی که آپدیت اجباری 3.50 را بخواد عرضه نشده!
همچنین هکرها قول دادن تا چند روزه دیگه خبر های خوشی رو برای کپی بازها داشته باشن!![]()
سلام
می شه بگین برای انجام این کار چکار کنم و چطوری میشه این برنامه ه ک رو بگیرم......
ممنون میشم راهنمایی کنید و
در ضمن پس بازی دیگه نخرم یعنی این که می گید 100 % OK .....
![]()
سلام
شما اول از همه نیاز به یک دانگل برای -- کنسول دارین که فعلا مدل های مختلفیش در بازار هست و از 25 داره تا 50 تومن!
چیزی که باید در هنگام خرید دانگل توجه کنید اینه که دانگلی که میخرین حتما از نوع AT90 باشه و قابلیت آپدیت رو داشته باشه و از نوع PIC نباشه ( البته PIC هم آپدیت میشه ولی شما نمیتونین این کارو کنید و باید ببرین همون فروشگاهی که خریدید تا براتون آپدیت کنه که اصلا به دردسرش نمیارزه!)
نشونه AT90 هم وجود یک دکمه ریست در روی بورد هست.
بعد که این دانگل رو تهیه کردید دیگه کار راحته و باید با استفاده ازون یه Manager روی کنسول و یه برنامه FTP را نصب کنید.
بازیهای کپی هم اگه روی هارد اکسترنال بخواین بریزین 5000 تومن میگیرن و روی DVD هم بعضی جا ها میفروشن که با توجه به حجم بازیها از 5000 تومن هست تا حدودا 10000 تومن!
در ضمن یه بازی اوریج ( از هر بازی باشه فرقی نداره) هم حتما داشته باشید چون بعضی از بازیها برای اجراشون حتما باید دیسک داخل دستگاه باشه و گرنه درست و حسابی اجرا نمیشه!
دیگه هم به نظره من لازم نیست بازی اوریج بخرین! فقط برین توی کاره کپی!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)