اخرین و کاملترین کرکی که برای بازی اومده و بدون مشکل میشه تا اخر بازی کرد کدوم کرک هستش ؟ یکی از دوستان لینکش رو بذاره .
این اسکید رو هم کرکش میگن مشکل داره که از این گروه بعید بود این کرک !!!!!
منتظر کرک سالم هستم .
اخرین و کاملترین کرکی که برای بازی اومده و بدون مشکل میشه تا اخر بازی کرد کدوم کرک هستش ؟ یکی از دوستان لینکش رو بذاره .
این اسکید رو هم کرکش میگن مشکل داره که از این گروه بعید بود این کرک !!!!!
منتظر کرک سالم هستم .
آخه اعصابم خورد شد بخدا .. هر کی میاد تو این تاپیک فکر میکنه داریم در مورد نسخه جدید جی تی ای صحبت میکنیم نه مافیا ...
هی منتظر میمونم یکی بیاد نظرش رو در مورد بازی بنویسه تا بدونم چجوریاست .. طرف گیر داده سرعت ماشیناش مثل جی تی ای نیست شما منتظر مافیا بودید ؟ یا نسخه جدید جی تی ای ؟ نکنه فکر کردی اینجا فرمول یک قرار بازی کنید؟ هنوز طرف نفهمیده بابا اون موقع سرعت اونجوری بوده .. تا اینو بهش حالی کنی صبح میشه
ایها الناس این یه بازی بیشتر نیست اسمشم مافیاست با یه موضوع متفاوت و خط داستانی متفاوت ... قرار چند روی هممون رو سرگرم کنه و بعدش هم میره تو سطل آشغال .. هر کی میره سراغ زندگیش
یکی یک لینک کرک سالم به ما بده..................ممنون...بی زحمت قیلتر یا رپید شیر هم نباشه............!!!!!
دوستان کلا چند تا چپتره؟
گیم پلیش کلا چند ساعته؟
من تازه چپتر 4 هستم .
ببخشید ولی کجای اینا با هم فرق میکنن . اینا که هر دو تو یه سبکن . ولی منم در مورد مقایسه باهاتون موافقم . مقایسه نشه بهتره .![]()
در مورد نقد هم منم می تونم الکی گیر بدم به بازی و بگم امتیاز من 6/10 هست . سایتهای نقد بازی رو ساختن که ما الکی از خودمون نقد در نکنیم . البته این نظر منه . شاید دوستان حرفه ای نکته بین تر از این حرفا باشن و یه نقد مشتی ارائه بدن .![]()
از کجا میشه ببینیم چند درصد رفتیم؟
Mafia II CRACK ONLY SKIDROW Crackfix-DARK SLASHکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
This crackfix has all the thing u need and it also has 7 chapter playthrough and no bugs like loosing health, ENJOY
1. Unrar
2. Copy all files from unrar to installed directory\Mafia II\pc
3. Run " Mafia 2 Crackfix " first
4. Then run " Mafia2.exe " to play game
5. Enjoy
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------
شما که خیلی حالیته تو فروم های انگلیسی نقد ریخته برو بخون فشار بیخودی هم به خودت نیار
آقا والا بلا من تو عمرم فقط 2 بار جی تی ای کوفتی که شما میگید رو بازی کردم ..
مافیا رو هم بازی کرده بودم بخدا قسم اون موقع اصلا حتی یه ذره هم به ذهنم خطور نکرد این دو تا شبیه هم هستند حالا اینو بزار به حساب خنگی من
اما اینو میتونم بگم اکثر بچه های نسل قدیمتر بازیخور (نه نسل جدید ) موافقند که مافیا رو با خاطرات خوبش و جدا از جی تی ای میشناسند و الان که نسخه دو اومده اصلا ذهنشون سراغ جی تی ای و تشابهات نمیره و میخوان مافیای جدید رو با موضوع جدیدش بشناسند ...
بهرحال اختیار تاپیک با خودتونه هرکاری دوست دارید انجام بدید فقط تروخدا این وسطا بیکار میشید یه ذره از دید مافیایی هم بیاید بازی رو از دید خودتون و لذتی که میبرید یا نمیبرید شرح بدید .. این میشه یه نقد ساده ... قرار نیست حرفه ای نقد کنیم
دوستان لطفا بگین
از کجا میشه ببینیم چند درصد رفتیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)