تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 357 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 3561

نام تاپيک: Mafia II - نسخه PC

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اخرین و کاملترین کرکی که برای بازی اومده و بدون مشکل میشه تا اخر بازی کرد کدوم کرک هستش ؟ یکی از دوستان لینکش رو بذاره .

این اسکید رو هم کرکش میگن مشکل داره که از این گروه بعید بود این کرک !!!!!

منتظر کرک سالم هستم .

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

آقا مشهد کجا آوردن ؟

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

شما عصبی نشو.به زودی نقدشو خودم میزارم

آخه اعصابم خورد شد بخدا .. هر کی میاد تو این تاپیک فکر میکنه داریم در مورد نسخه جدید جی تی ای صحبت میکنیم نه مافیا ...
    هی منتظر میمونم یکی بیاد نظرش رو در مورد بازی بنویسه تا بدونم چجوریاست .. طرف گیر داده سرعت ماشیناش مثل جی تی ای نیست شما منتظر مافیا بودید ؟ یا نسخه جدید جی تی ای ؟ نکنه فکر کردی اینجا فرمول یک قرار بازی کنید؟ هنوز طرف نفهمیده بابا اون موقع سرعت اونجوری بوده .. تا اینو بهش حالی کنی صبح میشه
    ایها الناس این یه بازی بیشتر نیست اسمشم مافیاست با یه موضوع متفاوت و خط داستانی متفاوت ... قرار چند روی هممون رو سرگرم کنه و بعدش هم میره تو سطل آشغال .. هر کی میره سراغ زندگیش

4. 2 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

یکی یک لینک کرک سالم به ما بده..................ممنون...بی زحمت قیلتر یا رپید شیر هم نباشه............!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

دوستان کلا چند تا چپتره؟
    گیم پلیش کلا چند ساعته؟
    من تازه چپتر 4 هستم .

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

با احترام به دوستان ولی این تاپیک حال منو داره بهم میزنه ..
    خودتون رو گیر آوردید بخدا .. یه ساعته تاپیک رو میخونم یکی بیاد یه نقد درست حسابی از خودش بنویسه اما همش با مقایسات مسخره روبرو میشم
    همش دارید مافیا رو با جی تی ای مقایسه میکنید .. تمومش کنید بابا .. کسی زورتون کرده مگه مافیا بازی کنید هر چیزی تو بازی میبینید میخاید با جی تی ای مقایسه کنی...د بابا این دو تا کلا موضوعشون فرق میکنه
    ببخشید ولی کجای اینا با هم فرق میکنن . اینا که هر دو تو یه سبکن . ولی منم در مورد مقایسه باهاتون موافقم . مقایسه نشه بهتره .
    در مورد نقد هم منم می تونم الکی گیر بدم به بازی و بگم امتیاز من 6/10 هست . سایتهای نقد بازی رو ساختن که ما الکی از خودمون نقد در نکنیم . البته این نظر منه . شاید دوستان حرفه ای نکته بین تر از این حرفا باشن و یه نقد مشتی ارائه بدن .

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

از کجا میشه ببینیم چند درصد رفتیم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamedchtsz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    معدن زر

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Mafia II CRACK ONLY SKIDROW Crackfix-DARK SLASH
    This crackfix has all the thing u need and it also has 7 chapter playthrough and no bugs like loosing health, ENJOY
    1. Unrar
    2. Copy all files from unrar to installed directory\Mafia II\pc
    3. Run " Mafia 2 Crackfix " first
    4. Then run " Mafia2.exe " to play game
    5. Enjoy

---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------

آخه اعصابم خورد شد بخدا .. هر کی میاد تو این تاپیک فکر میکنه داریم در مورد نسخه جدید جی تی ای صحبت میکنیم نه مافیا ...
    هی منتظر میمونم یکی بیاد نظرش رو در مورد بازی بنویسه تا بدونم چجوریاست .. طرف گیر داده سرعت ماشیناش مثل جی تی ای نیست شما منتظر مافیا بودید ؟یا نسخه جدید جی تی ای ؟ نکنه فکر کردی اینجا فرمول یک قرار بازی کنید؟ هنوز طرف نفهمیده بابا اون موقع سرعت اونجوری بوده .. تا اینو بهش حالی کنی صبح میشه
    ایها الناس این یه بازی بیشتر نیست اسمشم مافیاست با یه موضوع متفاوت و خط داستانی متفاوت ... قرار چند روی هممون رو سرگرم کنه و بعدش هم میره تو سطل آشغال .. هر کی میره سراغ زندگیش
    شما که خیلی حالیته تو فروم های انگلیسی نقد ریخته برو بخون فشار بیخودی هم به خودت نیار

10. 2 کاربر از hamedchtsz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

ببخشید ولی کجای اینا با هم فرق میکنن . اینا که هر دو تو یه سبکن . ولی منم در مورد مقایسه باهاتون موافقم . مقایسه نشه بهتره .
    در مورد نقد هم منم می تونم الکی گیر بدم به بازی و بگم امتیاز من 6/10 هست . سایتهای نقد بازی رو ساختن که ما الکی از خودمون نقد در نکنیم . البته این نظر منه . شاید دوستان حرفه ای نکته بین تر از این حرفا باشن و یه نقد مشتی ارائه بدن .

آقا والا بلا من تو عمرم فقط 2 بار جی تی ای کوفتی که شما میگید رو بازی کردم ..
    مافیا رو هم بازی کرده بودم بخدا قسم اون موقع اصلا حتی یه ذره هم به ذهنم خطور نکرد این دو تا شبیه هم هستند حالا اینو بزار به حساب خنگی من

اما اینو میتونم بگم اکثر بچه های نسل قدیمتر بازیخور (نه نسل جدید ) موافقند که مافیا رو با خاطرات خوبش و جدا از جی تی ای میشناسند و الان که نسخه دو اومده اصلا ذهنشون سراغ جی تی ای و تشابهات نمیره و میخوان مافیای جدید رو با موضوع جدیدش بشناسند ...
    بهرحال اختیار تاپیک با خودتونه هرکاری دوست دارید انجام بدید فقط تروخدا این وسطا بیکار میشید یه ذره از دید مافیایی هم بیاید بازی رو از دید خودتون و لذتی که میبرید یا نمیبرید شرح بدید .. این میشه یه نقد ساده ... قرار نیست حرفه ای نقد کنیم

12. 3 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان لطفا بگین
    از کجا میشه ببینیم چند درصد رفتیم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •