تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 42 اولاول ... 27333435363738394041 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 412

نام تاپيک: بررسی NX700 LED سونی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

rasti man adsl daram bebinam agar kable shabakaro mostaghiem be modem vasl konam aya mishe az internet estefadeh kard?

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

salam in hast dg
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    aghay baghebanzadeh anche man daryaftam vaghti signalhay daryafti zaeef bashe ya keyfiyat nadashteh basheh in jori misheh hala nmeidonam ino chetor hal konam?
    سلام:
    آره همينه فايل آپديت NX700/800 هم واسه 40 و هم واسه 46 و 52 و 60 اينچ هست ميتونيد دانلود كنيد .

خب دوست عزيز آنتن و كابل رو چك كنيد به احتمال زياد كابل آنتن مشكل داره از كابل مرغوب استفاده كنيد و كابل از آنتن تا tv تون يكسره باشه اگه كابل تكه تكه باشه سيكنال بسيار ضعيف ميشه .

دوست عزيز از قوانين سايت اينه كه فارسي تايپ كنيد .

3. این کاربر از baghbanzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سال نو بر شما مبارك

1/1/1390

5. 4 کاربر از baghbanzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

salam vali ma ke halam geretest dorost nashod ke nashod

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام من یک تلویزیون kld-4nx700گرفتم حدود 5 ماهی میشه اما الان حدود 1 ماهه اولان که کانالهای دیجتال رو وقتی میخوام بگیرم تصویر در جا فریز میشه وانالوگ هم وقتی دارم تلویزون تما شما میکنی گاهی اینطوری میشه بعد هی خودش ریست میکنه وخاموش روشن میشه واصلن تصویری دیگه نداره بعد باید بزارم یک نیم ساعت تلویزون خاموش باشه بعد باز ریست فکتوری کنم تا بتونم انالوگ بیگرم دیجتال که جواب نمیده به نظر شما چه گلی به سرم باید بگیرم درضمن نرم افزار تلویزیون هم به روز کردم فایده ای نداشت ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من امروز با استفاده از dlna تلویزیون رو با کامپیوترم شبکه کردم . خیلی حال داد میتونستم عکسها و فیلمها و موزیکهام رو روی tv ببینم - البته من کابل hdmi به طول 10 متر گرفته بودم و از خروجی کارت گرافیکم میتونستم تصویر کامپیوتر رو رو tv ببینم و با استفاده از یه موس وایرلس اونو کنترل بکنم . در کل حال داد. خواستین عکس هم بزارم
    سلام دوست عزیز....
    این dlna رو می شه با یک مودم وایرلس ای دی اس ال که روتر هم هست استفاده کرد...!! ممکن هست که شما بگین که کامپیوترتون چیه و چطور شبکه کردین؟ یعنی حتی می شه دسکتاپ رو هم دید..؟

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

تمام مطالب این پست با ذکر نام من hosn7 حسین و سایت وزین p30world.com مجاز است.
    سلام به همه دوستان - ببخشید اگه دیر جواب دادم - یه مدتی سرم شلوغ بود حال هیچ کاری رو نداشتم-شما برای اتصال به این سرویسها نیاز به خرید وی پی ان - ندارید - اگه adsl دارید کافیه برنامه QuickHideIP رو از اینترنت بگیرید - بعد جدید ترین ------ سرور رو که باید سرعتش هم بالا باشه رو از توش در بیارید رو کاغذ نوشته بعد حالا از طریق کابل شبکه که از طریق مودمتون به tv وصل شده ارتباط میدین (تلویزیون رو به اینترنت کانکت میکنین ) بعد تو تلویزیون در داخل تنظیمات بعد شبکه بعد تنظیمات شبکه و از طریق باسیم و در قسمت اتصال از طریق ------ کدی رو که رو کاغذ نوشته بودین در اون قسمت با کنترل تی وی تایپ میکنین بعد اتصال اوکی شد سریعا به قسمت محتویات اینترنت را تازه سازی کنید رفته و انجام دهید که در این قسمت یه مقدار صبر کنید و عجله نکنین تا تمام بر نامه ها و ویدجت ها رو دانلود کنه. بعد حالشو ببرید - اگه نشد آدرسهای دیگه ------ رو که اون برنامه میده تست کنین - این ایده رو خیلی وقت پیش داشتم که جواب نداده بود اما این برنامه خیلی بروزه و جدید ترین کدها رو بهتون میده که برا من بار دوم جوب داد - سربلند باشین

سلام دوست عزیز
    شماره port را چند گذاشتید؟
    مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    عید شما مبارک باشه.
    بهترین سینمای خانگی که با این تلویزیون سازگاری کامل داره چیه؟ من میخواهم یک سینمای خانگی بخرم .
    مرسی
    Last edited by fafarnana; 29-03-2011 at 22:33.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام دوستان عزیز
    سال جدید مبارک

با راهنمایی شما دوستان و اساتید اینجا تلویزون رو با کامپیوتر شبکه کردم بصورت بیسیم حالا میخوام به اینترنت هم وصل باشه هر کار می کنم نمیشه ADSL که گرفتم هم 128 سرعتشه اصلا با این سر عت اینترنت میشه یا نه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان ببخشید سوال من خارج از بحث های تخصصی NX700 هستش ولی خوب باعث تنوع میشه
    چه نوع میزی برای این تلویزیون خوبه یعنی با هاش ست میشه دوستانی که تمایل دارند و اگه امکانش هست عکس از میز و تلوزیونشون رو بذارند.

باتشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •