rasti man adsl daram bebinam agar kable shabakaro mostaghiem be modem vasl konam aya mishe az internet estefadeh kard?
rasti man adsl daram bebinam agar kable shabakaro mostaghiem be modem vasl konam aya mishe az internet estefadeh kard?
سلام:
آره همينه فايل آپديت NX700/800 هم واسه 40 و هم واسه 46 و 52 و 60 اينچ هست ميتونيد دانلود كنيد .
خب دوست عزيز آنتن و كابل رو چك كنيد به احتمال زياد كابل آنتن مشكل داره از كابل مرغوب استفاده كنيد و كابل از آنتن تا tv تون يكسره باشه اگه كابل تكه تكه باشه سيكنال بسيار ضعيف ميشه .
دوست عزيز از قوانين سايت اينه كه فارسي تايپ كنيد .![]()
سال نو بر شما مبارك
1/1/1390
salam vali ma ke halam geretest dorost nashod ke nashod
سلام من یک تلویزیون kld-4nx700گرفتم حدود 5 ماهی میشه اما الان حدود 1 ماهه اولان که کانالهای دیجتال رو وقتی میخوام بگیرم تصویر در جا فریز میشه وانالوگ هم وقتی دارم تلویزون تما شما میکنی گاهی اینطوری میشه بعد هی خودش ریست میکنه وخاموش روشن میشه واصلن تصویری دیگه نداره بعد باید بزارم یک نیم ساعت تلویزون خاموش باشه بعد باز ریست فکتوری کنم تا بتونم انالوگ بیگرم دیجتال که جواب نمیده به نظر شما چه گلی به سرم باید بگیرم درضمن نرم افزار تلویزیون هم به روز کردم فایده ای نداشت ؟
سلام دوست عزیز....
این dlna رو می شه با یک مودم وایرلس ای دی اس ال که روتر هم هست استفاده کرد...!! ممکن هست که شما بگین که کامپیوترتون چیه و چطور شبکه کردین؟ یعنی حتی می شه دسکتاپ رو هم دید..؟
ممنون
سلام دوست عزیز
شماره port را چند گذاشتید؟
مرسی
سلام دوستان عزیز
عید شما مبارک باشه.
بهترین سینمای خانگی که با این تلویزیون سازگاری کامل داره چیه؟ من میخواهم یک سینمای خانگی بخرم .
مرسی
Last edited by fafarnana; 29-03-2011 at 22:33.
با سلام دوستان عزیز
سال جدید مبارک
با راهنمایی شما دوستان و اساتید اینجا تلویزون رو با کامپیوتر شبکه کردم بصورت بیسیم حالا میخوام به اینترنت هم وصل باشه هر کار می کنم نمیشه ADSL که گرفتم هم 128 سرعتشه اصلا با این سر عت اینترنت میشه یا نه
دوستان ببخشید سوال من خارج از بحث های تخصصی NX700 هستش ولی خوب باعث تنوع میشه
چه نوع میزی برای این تلویزیون خوبه یعنی با هاش ست میشه دوستانی که تمایل دارند و اگه امکانش هست عکس از میز و تلوزیونشون رو بذارند.![]()
باتشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)