O رو بزن و بعدش تو منوي باز شده Q رو بزن تا Voxophone هايي كه گرفتي ليست بشه. اونجا متن همشون هست و ميتوني اينتر رو بزني تا خونده هم بشن.
O رو بزن و بعدش تو منوي باز شده Q رو بزن تا Voxophone هايي كه گرفتي ليست بشه. اونجا متن همشون هست و ميتوني اينتر رو بزني تا خونده هم بشن.
سلام دوستان این بازی علمی-تخیلیه؟ میشه لطف کنید بگید شبیه به کدوم بازیه؟
سلام
من تازه اسم این بازی رو شنیدم
قیافه بازی مثل انیمیشنه ؟؟
انگلیسیمون ضعیفه اکشال نداره؟
کدوم دولوپر عاقلی تنظیم زیرنویس رو توی بخش صدا میزارهمن که نصف بازی رو هیچی نفهمیدم
آره علمی تخیلی هست.. البته جنبه تخیلیش خیلی قویتره.. در واقع اصلا پایه علمی ندارهاینکه شبیه کدوم بازیه رو نمیدونم آخه خیلی وقته بازی نکردم.. تخیلی بودنش ربطی به مدرن بودن نداره.. در واقع تفنگ ها قدیمی هستن و بیشتر جو و داستان و قدرت ها تخیلی هست..
شبیه انیمیشن که نمیدونم والا ولی خیلی جو شادابی داره.. من تا حالا بازی به این شادابی با UE3 ندیده بودم.. نه اگه با زیرنویس کارت راه میفته اونقدر سخت نیست.. ولی خب برای من به راحتی COD: BO2 هم نیست..
این اولین بازی نیس که اینطوریه،کدوم دولوپر عاقلی تنظیم زیرنویس رو توی بخش صدا میزارهمن که نصف بازی رو هیچی نفهمیدم
![]()
به هر حال خیلی هم دور از ذهن نیس، زیرنویس واسه صداها و دیالوگ های بازیه دیگه![]()
يه چيزي از خودت ميگي ها! اساس داستان بازي روي Multiverse ها و مكانيك كوانتومي هست كه هر كدوم نظريه هاي مفصلي دارن كه اينجا ميتوني يه نگاهي بهشون بندازي و خوف كني و صفحه رو ببندي D:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضي قسمت هاي داستان هم اشاراتي به ديگر نظريه ها مثل نظريه گربهي شرودينگر ميشه.
من توی cheathappens چیزی پیدا نکردم برای این بازی
کسی سراغ نداره؟
پس باید این رو بزارم به حساب اینکه من 2 ساله بازی نکردم
oh oh! راست میگیادمت گرم یه چیزی یاد گرفتیم.. الان رفتم خوندم دیدم آره! تو بازی فقط دیدم به همون قسمت های کوانتوم فیزیک اشاره کرد! شاید هم چون من زیرنویس نداشتم نفهمیدم شرمنده :
برای سایر دوستان :
باز کردن دریچه یا همان Tear توی بازی که از یک دنیا به یک دنیای موازی میره از ایده ی Multiverse گرفته شده.. چیزی که فکر کنم تو سریال فرینج هم بود
معلق بودن محیط بازی تو هوا هم از فیزیک کوانتوم الهام گرفته شده فک کنم!
وجود Lady Comstock هم همون گربه ی شرودینگره
یک سوال :
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان :|
ممنون دوستانولی یه اشاره ای بکنید ببینم این بازی شبیه چه بازیی هست که ببینم ارزش داره بخرم یا نه؟
جنگ بین انسان ها واسه نجات شهره یا هیولا و اینجور چیزا هم داره؟
سلام ممنون میشم این قسمت رو دوستان توضیح بدن که استفاده ترکیبی از ویگورها یعنی یک بار یکی رو بزنم بعد با بعدی ویگور رو بزنم یا همزمان میشه دوتا رو با هم استفاده کرد؟
و این قسمت هم برام سواله و این که اصلا چطور میشه و کجاها میتونیم پول بیشتری پیدا کنیم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)