تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 109 اولاول ... 273334353637383940414787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 1081

نام تاپيک: میزگرد علمی-فلسفی

آخر فروم باز Sharim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

سلام به همه دوستان

خدمتتون عرض كنم ،‌ من به شخصه از بحث كردن در محيط بسته و جهت يافته متنفرم . چون به طور كلي دو دسته وجود دارن كه بحث ميكنن ،‌يك دسته هرچي بخوان بگن (هرچي ، هرچي ،‌هرچي) ،‌تف هم توي صورتت بندازن هيچ ايرادي نداره ،‌ و ازشون حمايت ميشه اما اگر اون عده مخالف بگن آقا بالاي چشم شما ابرو ،‌ واااويلا ...

اين داستان بحث هاي مذهبي در محيط ماست .
    به همين دليل كمتر توي چنين محيطي در بحث شركت ميكنم .

اگر توي يك محيط آزاد فرصت بحث وجود داشته باشه ،‌ نتيجه با چيزي كه الان هست خيلي متفاوت خواهد بود ...

خداوند این جهانو خلق کرده ، از ازل تا ابدشو خبر داره ، موقع خلق انسان فرشته ها بهش میگن بازم میخوای داستان درست کنی ، میگه به شما ربطی نداره. این از این. پس خدا می خواد یه امتحان راه بندازه. .... حالا اینکه به امتحان چه نیازی داره یا نداره رو یه بحثیه.

بعد حالا امتحان چیه ، میگه روش رو من براتون می فرستم. انتخاب با خودتونه . پس فردا که مردی اینجا نگاه نمی کنن کی بودی ، چی بودی. کلید بهشت همون چیزی که برات فرستادن. در واقع مثل معلمیه که با زور به دانش اموزاش درس یاد نمیده. ولی موقع امتحان ترم از دماغشون میکشه بیرون
    اين حرف ، عقيده شماست ؟

من اسم اين جرياناتي كه فرموديد رو ميزارم يك بازي !

اول ترم توي برد گروه ميزنن ،‌تاريخ امتحان روز فلان ساعت فلان در فلان مكان ... دانش آموزان معلم رو ميبينن و ‌درك ميكنن ، درسش رو ميفهمن . معلم درس مستند و مفهوم رو به دانش آموزا ميده و دانش آموزان ميفهمن كه اين قسمت از زندگيشون درسه و الان سر كلاس درس هستن ،‌يك دانش آموز تفاوت كلاس درس با بيابان برهوت رو تشخيص ميده ،‌ دانش آموز اگر نفهميد از معلمش سوال ميكنه ،‌و معلم وظيفه داره قانعش كنه . اگر دانش آموز از معلم اعتراض داشت ميره پيش مدير . معلم در شرايط يكسان با همه دانش آموزاش برخورد ميكنه ،‌ يكي رو نميفرسته از پشت در كلاس درس ياد بگيره ،‌يكي رو بذاره بغل دست خودش ،‌يكي رو كور كنه ،‌يكي رو كر كنه ، يكي رو ...
    و ...
    و در نهايت دانش آموزا اگه نخوان درس ياد نميگيرن ،‌اگه نخوان امتحان هم نميدن و راه ديگه اي رو انتخاب ميكنن ...

---------

راستي من يك سوال از استاد معارف دانشگاهمون پرسيدم كه نهايتش به اخراج از كلاس انجاميد .
    اميدوارم اين جا نهايتش به اخراج از كلاس نينجامه !! :

ما بچه كه بوديم توي محلمون يك نفر رو داشتيم معروف علي چله !
    اين شخص عذاب محله بود ،‌وارد جزييات نميشم ولي كار گناهي نبود كه اين نكرده باشه .
    در يك كلام انساني از حيوان بدتر ...
    اين شخص مادر زاد مشكل رواني داشت . ديوانه مادر زاد بود .

سوال : جايگاه اين شخص در جهان آخرت ميتواند طبقه هفتم بهشت باشد ؟؟؟؟

(اين معناي تبعيض است )
    Last edited by Sharim; 25-11-2010 at 18:39.

2. 2 کاربر از Sharim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

اين حرف ، عقيده شماست ؟

اول ترم توي برد گروه ميزنن ،‌تاريخ امتحان روز فلان ساعت فلان در فلان مكان ... دانش آموزان معلم رو ميبينن و ‌درك ميكنن ، درسش رو ميفهمن . معلم درس مستند و مفهوم رو به دانش آموزا ميده و دانش آموزان ميفهمن كه اين قسمت از زندگيشون درسه و الان سر كلاس درس هستن ،‌يك دانش آموز تفاوت كلاس درس با بيابان برهوت رو تشخيص ميده ،‌ دانش آموز اگر نفهميد از معلمش سوال ميكنه ،‌و معلم وظيفه داره قانعش كنه . اگر دانش آموز از معلم اعتراض داشت ميره پيش مدير . معلم در شرايط يكسان با همه دانش آموزاش برخورد ميكنه ،‌ يكي رو نميفرسته از پشت در كلاس درس ياد بگيره ،‌يكي رو بذاره بغل دست خودش ،‌يكي رو كور كنه ،‌يكي رو كر كنه ، يكي رو ...
    و ...
    و در نهايت دانش آموزا اگه نخوان درس ياد نميگيرن ،‌اگه نخوان امتحان هم نميدن و راه ديگه اي رو انتخاب ميكنن ...
    معلم ما هميشه ميگه آماده باشيد .شايد ناگهاني امتحان كويز گرفتم.ما هم هر لحظه آماده ميشيم چون نميدونيم ممكنه كي امتحان بگيره
    معلم ما منبع رو معرفي ميكنه ميگه بريد تحقيق كنيد و مطالعه كنيد. تحقيق نمره داره اما تحقيق نكردن هم نمره نداره و از اونجايي كه معلوم نيست كي امتحان بگيرم ، تحقيق واسه خودتون خوبه.
    ما تو برهوت درس ميخونيم و ميدونيم
    راستي معلم ما لنگه نداره .دانشمنده .تاحالا ما نتونستيم ايرادي ازش بگيريم چون نداشته
    چن نفرم نخواستن درس بخونن نميدونم تو امتحان چن ميگيرن

دوستان لطفا بحثهاي مزخرف نكنيد جواب دوستمونو بديد اين مقاسيه ها و حرفاي بيربط چيه؟ لطفا از جو تاپيك و سوال دوستمون خارج نشيد
    لطفا

دوباره بخونيد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از .:HAMED:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Sharim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

دوستان لطفا بحثهاي مزخرف نكنيد جواب دوستمونو بديد اين مقاسيه ها و حرفاي بيربط چيه؟ لطفا از جو تاپيك و سوال دوستمون خارج نشيد
    چقدر سريع مصداقي پيدا شد براي صحبتي كه اول پست قبل كردم . از نظر من حرفم مذخرف نيست و بي ربط هم نيست . اين كه شما جواب نداريد دليل بر مذخرف بودنش نميشه . البته ديگه عادت كرديم . شما اگر به عقايد من بگي مذخرف ايراد نداره ولي من اگر به عقايد شما بگم مذ... .

فقط همين رو بگم كه حرف شما و امثال شما تا وقتي بر پايه منطق نباشه كوچكترين اهميتي براي من نداره ،‌حالا چه توهين باشه ،‌چه ...

تاحالا ما نتونستيم ايرادي ازش بگيريم چون نداشته
    تاحالا شما نتونستيد .... چون نخواستيد

در ضمن سوالات دوستمون به نظر من بيشتر خودش پاسخه . نيازي به پاسخ نداره ،‌نياز به فكر داره ...

6. این کاربر از Sharim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

خوب شد باز اون مناظره رو يادم انداختيد !معناي اكثريت مخالف رو هم فهميديم (2نفر)درضمن آخر اون مناظره هم دوستان مخالف اصلا بدون خداحافظي رفتن
    دوست عزيزي هم كه گفتن مغلطه روي داده گمان كنم معناي مغلطه ر انميدانند !
    من که هنوزم اگه باشه هستم .. اون موقع هم مشکلاتی برای من پیش اومد که دسترسی به نت نداشتم. برگشتم دیدم همه چیز کن فیکون شده !!

سلام به همه دوستان

خدمتتون عرض كنم ،‌ من به شخصه از بحث كردن در محيط بسته و جهت يافته متنفرم . چون به طور كلي دو دسته وجود دارن كه بحث ميكنن ،‌يك دسته هرچي بخوان بگن (هرچي ، هرچي ،‌هرچي) ،‌تف هم توي صورتت بندازن هيچ ايرادي نداره ،‌ و ازشون حمايت ميشه اما اگر اون عده مخالف بگن آقا بالاي چشم شما ابرو ،‌ واااويلا ...

اين داستان بحث هاي مذهبي در محيط ماست .
    به همين دليل كمتر توي چنين محيطي در بحث شركت ميكنم .

اگر توي يك محيط آزاد فرصت بحث وجود داشته باشه ،‌ نتيجه با چيزي كه الان هست خيلي متفاوت خواهد بود ...

اين حرف ، عقيده شماست ؟

و ...

---------

راستي من يك سوال از استاد معارف دانشگاهمون پرسيدم كه نهايتش به اخراج از كلاس انجاميد .

اين شخص عذاب محله بود ،‌وارد جزييات نميشم ولي كار گناهي نبود كه اين نكرده باشه .

(اين معناي تبعيض است )
    در مورد محیط اینجا ، خداروشکر اینطوری که شما میگید نشده ... هر کی چیزی گفته یکی شنیده و جدال هم شده . ولی دوستانه. ولی هنر اینه که با دستهای بسته حریف رو قانع کنی . البته داشتن فضای آزاد هم حق طرفین بحث هست .

البته نظر من نیست ... برداشت من از دیدگاه مذهب هست. نظر من چیز دیگریست
    اگر دقت کرده باشید در قرآن آمده که خداوند به اندازه کافی به شما اطلاعات داده ... یعنی جزوه داده در حد المپیک ... سوال و اشکالو ... باقی نزاشته. یعنی این بهونه هایی که اوردید از دید مذهب وارد نیست. وقتی کتابی رو معرفی می کنن که برای همه ی عصرهاست . دیگه جای هیچ چیز خالی نیست.
    البته صرفا جهت مثال بود در مورد امتحان ترم. نه اینکه تفاوت نداشته باشن.

در مورد سوالت ، نظر شخصی من : وقتی میگید طرف دیوونه مادرزاده ، یعنی دنیای طرف دنیای متفاوتیه ... مثلا ممکنه تمام چیزهایی که بهش فکر میکنه برای ما شرارت به حساب بیاد ... دیگه انتظار کار خوب داشتن از ایشون بسیار بی جا هست. و بر عکس هر چه به شرارت ادامه بده در فکر خودش بهشت برین در انتظارشه. ولی اگه خدایی بالا باشه هم اگه موجودی باشه که منطق منو تو رو داشته باشه ، به نظرم جهنم حقش نیست. در مورد بهشت رفتنش نظری نمیشه داد.

لطفا

دوباره بخونيد:
    کد:
    مزخرف !!؟؟ یعنی چی ؟ چطور بی ربطه ؟!

8. 3 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

مزخرف !!؟؟ یعنی چی ؟ چطور بی ربطه ؟!
    مزخرف يعني برخلاف باطن ،ظاهرش زيبا باشه
    از آن جهت كه شما حرفايي ميزنيد يا در كل حرفايي ميزنيم كه منطقي "علمي-فلسفي"نيستند وگرنه قانع ميشديم
    بيربط از آن جهت كه اكيدا مربوط به سوال نيست و بحث كشدار و بي پايان هستش
    تاحالا شما نتونستيد .... چون نخواستيد

در ضمن سوالات دوستمون به نظر من بيشتر خودش پاسخه . نيازي به پاسخ نداره ،‌نياز به فكر داره ...
    و شما ميخواهيد اما نميتوانيد.
    بازي با كلمات
    ادامه بدين
    نيازي به پاسخ نداره ،‌نياز به فكر داره
    پس چرا پاسخ ميدين؟بهتر نيست فكر كنيد يا به تحقيق در اين زمينه بپردازيد؟
    ممنون

10. این کاربر از .:HAMED:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

معلم ما هميشه ميگه آماده باشيد .شايد ناگهاني امتحان كويز گرفتم.ما هم هر لحظه آماده ميشيم چون نميدونيم ممكنه كي امتحان بگيره
    معلم ما منبع رو معرفي ميكنه ميگه بريد تحقيق كنيد و مطالعه كنيد. تحقيق نمره داره اما تحقيق نكردن هم نمره نداره و از اونجايي كه معلوم نيست كي امتحان بگيرم ، تحقيق واسه خودتون خوبه.
    ما تو برهوت درس ميخونيم و ميدونيم
    راستي معلم ما لنگه نداره .دانشمنده .تاحالا ما نتونستيم ايرادي ازش بگيريم چون نداشته
    چن نفرم نخواستن درس بخونن نميدونم تو امتحان چن ميگيرن

لطفا
    دوباره بخونيد:
    کد:
    يك پست رو نياز نيست دوبار بخونيم و دوبار جواب بديم !
    کد:
    تيپ روشنفكري برداشتن و سوالات اينجوري فقط براي درست كردن كج فهمي از يه مسئله است !

---------- Post added at 08:05 AM ---------- Previous post was at 08:03 AM ----------

لطفا اين داستان شاگرد و معلم رو هم ديگه ادامه ندين!

12. 2 کاربر از Hasan.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

کد:
    اين آدرس از ويكي پديا كه گمان نكنم كمتر كسي سراغش رفته باشه مربوط به كلمه ي "محمد" است و اگه بخونيد براتون خوبه !
    حداقل گستره ي قلمرو اسلامي رو ميبينيد و بعضي سوالات در مورد ايران و اسلام براتون رفع ميشه !
    سال تولد پيامبر كه 700سال قبل از رنسانس است و باعث به وجود آمدن هنرهاي اسلامي و علوم اسلامي و مهمتر از همه ارزش هاي اسلامي كه از طريق مسلمانان به ايتاليا رفت رو ميبنيد و ديگه از رنسانس حرف نميزنديد !
    دلايل ازدواج پيامبر رو ميخونيد !
    ميخونيد و ميفهميد كه ازدواج دختر 8ساله در اون زمان رسم بوده نه جنايت ! همچنين ازدواج پسر 14ساله !
    اينها هنوز مربوط به 1400سال قبل ايران است و اگر بخوام از خواستگاه انديشه و خرد از ايران حرف بزنم بايد برم سراغ شعر 8000ساله ي ايران !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اين كه انديشه از غرب برخواسته به نظر من يه لطيفه ي مضحكه چون اگه انديشه ميكرد سنگي كه خود ساخته بود نميپرستيد !
    من که هنوزم اگه باشه هستم .. اون موقع هم مشکلاتی برای من پیش اومد که دسترسی به نت نداشتم. برگشتم دیدم همه چیز کن فیکون شده !!
    دوستان ديگتون كه دسترسي داشتن هم نيومدن ! مناظره هم ديگه لازم نيست !
    Last edited by Hasan.M; 26-11-2010 at 11:13.

14. 3 کاربر از Hasan.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

مکتب...ایده...فلسفه..فکر..نظر.. وووووووووو ارتباطش با خدا که به عنوان قدرت مطلق حساب میشه کاملا تخیل و زاده انسان در عصرهای مختلف هست حالا یکی واقعا نیت خیری پشت خیالبافی و تخیلش داشته و دیگری برای مقاصد شخص عنوانگر توهمات و توضیحات مغزیش برای عموم بوده.....
    من بر این عقیده هستم که اصل موضوع خداوندی و خالق مطلق که عنوان شده خودش نقض و نقص تمام ایده هایی هست که اشخاص تو تاریخ عنوان کرده اند.......
    این نظرات تا حدی سطح پایین و در دایره تفکرات انسانی اون هم از نوع بچه خوردسال بازگو شده که همیشه جای سوال برام هست که چرا بحث بیهوده رو این موضوع میشه...
    کمی فکر در مورد اینجور ایده ها کاملا نمیانگر تقلید و تکرار نظرات در زمانهای مختلف و با سلایق متفاوت هست....
    حاکم+درباریان+تشکیلاتش=خدا ند+فرشتها+تشکیلاتش======

16. این کاربر از iranmjh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

(اين معناي تبعيض است )
    جواب: به نظر من نمیتونه جایگاهش خیلی والا باشه. چون به اندازه ی عمل هر کسی به او پاداش داده خواهد شد. اگه قرار باشه این شخص جایگاه خیلی خوبی داشته باشه، پس لابد طبق فرضیه ی شما بچه هایی که مثلا تا قبل از یک سالگی از دنیا میرن باید طبقه ی هفتم رو هم سوراخ کنن و برن بالاتر!! چنین اشخاصی به سبب درک ناسالمی که از حقیقت و وظایف خودشون دارند (البته به طور غیر عمدی اینطوری هستند) نه مجازات میشن و نه آنچنان پاداشی براشون در نظر گرفته میشه. لا یکلف الله نفسا الا وسعها.
    این سوال شما خیلی تابلوه از این جهت که سالها قبل بهش پاسخ داده شده. من برای شما داستان دیگه ای رو تعریف میکنم که باز به عدالت خدا شک کنین. دو مرد که یکیشون فرد بسیار صالح و دیگری بسیار فاسق بود، هر دو به یک مرض دچار شدند (البته نه به طور همزمان) طبیب به هر دوی آنها در زمان بیماری توصیه کرد که از گوشت فلان ماهی که در فلان رودخانه زندگی میکنن بخورن. موقعی که فرد صالح خواست ماهی بگیره، همه ی ماهی ها از اون محل رفتند و به اعماق دریا گریختند ودر نهایت فرد صالح به خاطر نرسیدن دارو از دنیا رفت. وقتی که فرد فاسق با همین نسخه از سوی طبیبان مواجه شد به سادگی تونست ماهی مورد نظرش رو به تعداد کافی از آب رودخانه بگیره و حالش خوب شد و به فسق و کناه خودش ادامه داد. وقتی که یکی از افراد اون منطقه به عدالت خدا در این باره شک کرد نزد پیامبر زمان خودش (ظاهرا حضرت موسی) اومد و شبهه ی ذهنی خودش رو مطرح کرد و گفت که آخه این تبعیض نیست؟؟؟ حالا من از شما میپرسم که آیا واقعا این با عدالت خدا ناسازگار نیست؟؟ جوابش رو بعد از اینکه شما نظتون رو دادین میگم

----------------

در مورد اون بحثی هم که انسانها رو به شاگردان کلاسی تشبیه کرده بودن که خدا ازشون امتحان میگیره، نظر من اینه که:
    فرق خدا با اون معلم اینه که خدا هر لحظه و بدون این که بگه داره امتحان میگیره، داره امتحان میگیره ولی معلم میگه که چه موقعی میخواد امتحان بگیره.
    خدا بهترین معلمیه که درسهای زندگی رو آموزش میده ولی معلم معمولی ممکنه اشتباه داشته باشه.
    خدا برای خودش امتحان نمیگیره و برای شناسوندن هر کس به خودش امتحان میگیره ولی معلم برای فهمیدن عیار هر دانشجو امتحان میگیره.
    خدا راه تقلب و دسترسی به جوابهای درست رو باز گذاشته (توکل به خودش و توسل به کسانی که خود خدا مشخص کرده) ولی معلم راه هرگونه تقلب رو بسته.

موفق باشین.
    89/9/5
    Last edited by davy jones; 26-11-2010 at 13:14.

18. 3 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه visual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام ... نمیخوام نقل و قول کنم چون طولانی میشه :

1. در مورده صحبته اول دوستمون که گفته بود کفار باید کشته بشند ؟؟؟؟؟؟؟؟ کی گفته کفار باید کشته بشند . چرا حرف درمیاریند ؟ کفار حربی ( یعنی کفاری که با مسلمانان در حال جنگ هستند ) با کفار معمولی فرق دارند . لطفا قبل از زدن پست دقت فرمایید .

2. یه دوستمون گفت که کتاب معرفی نکنید ؟؟؟ یه صحبت با اون دوستمون دارم . اگر شما بخواهید یک برنامه کامپیوتری بنویسید و رشته ی شما ادبیات باشه خوب طبیعیه که برنامه را میدید به اون برنامه نویسی که در این رشته تمرکز کرده و قبولش دارید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •