تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 827 اولاول ... 273334353637383940414787137537 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordsaber's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

نظرتون درباره هارد های بوفالو چیه ؟

کیفیت ؟ سرعت ؟ اعتبار ؟
    بوفالو جزو برندهای معتبر در زمینه storage هست. ولی شما باید به پشتیبانی هم فکر بکنی و یه خرید مطمئن داشته باشی. الان تقریبا 80 درصد هاردهای بازار چینی هستند بلکه بیشتر. ولی پشت خیلی ها زده مالزی سنگاپور کوفت درد که خیلی هاشون دروغه. می خری کلی هم حال می کنی که ارزون خریدم ولی دو ماه بعد که خراب شد می ری گارانتی می بینی یا جمع کرده یا می پیچونندت. ولی وقتی یه جنس از یه برند معتبر(مثل سیگیت یا وسترن) با یه گارانتی معتبر می خری خیالت راحته. درسته شاید بهترین جنس موجود تو کل برندها نباشه ولی تو شرایط موجود بازار ما به نظر من بهترین خریده.
    موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordsaber's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ممنون از پاسختون ولی دوچیز رو خوب متوجه نشدم
    مورد اول : 2 ترابایت elite طرفای 200 تومنه!!!
    شما مطمئنین 3 ترابایت 170 تومن میشه {البته مظنه بازار دستم نیست}

مورد دوم : ببخشید فکر نمیکنین باید مینوشتین مادربرد نه هارد

نکته : درسته که مادربردم USB3 نداره ولی دارم فکر آینده رو هم میکنم
    عزیزم آینده نگری در مورد قطعات کامپیوتری واقعا بی مورده. تا usb3 بیاد همه گیر بشه تو ایران و به اونجایی که باید ، برسه usb4 میاد!
    شما الان باید با توجه به نیاز الانت و با یه آینده نگری کوچولو خرید کنی.
    مدل goflex سیگیت واقعا ایده خیلی جالبی داره که شما می تونی پورت رو عوض کنی! اصلا می تونی مستقیم ساتا به هاردت وصل کنی بدون آداپتور و فرت و فرت دیتا بریزی رو هاردت حالشو ببری. پسفردا اگه پورت دیگه ای هم لازم داشتی می ری اداپتورش رو می خری حالشو می بری.
    به نظر بنده هم بهترین انتخاب در حال حاضر این مدل هست چه دسکتاپ چه پرتابل.

3. 3 کاربر از lordsaber بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Alishmas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

هارد يک ترا چه رنج قيمتی داره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedadash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Wall Street

پيش فرض

مگه هارد با برند ایرانی هم داریم که با برندهای خارجی قابل قیاس باشه و غیر استاندارد هم باشه !
    دوست عزیز همه هاردهای موجود در بازار که از برندهای معتبر هستن مثل سیگیت و وسترن و سامسونگ با هر ظرفیتی مشکلی ندارن فقط باید دید از هارد قراره چه استفاده ای یشه مثلا قراره اطلاعات توش آرشیو بشه یا فقط نرم افزار و بازی روش نصب بشه انوقت با توجه به نیازتون اقدام به خرید هارد با ظرفیت مناسب کنید

من نگفتم برند ایرانی

من گفتم برندی هائی که در ایران هست استاندارد نیست ...

یه نمونه الان خدمت شما عرض میکنم باقی رو خودتون فکر ارز یابی کنید

یکی از گارانتی های معروف تو ایران داره هار هائی رو بفروش میروسونه با گارانتی خودش

که از هارد از اروپا عودت داده شده به محل تولید بعنوان هارد ایراد دار تعمیر شده و تو ایران داره بفروش میرسه

لطفا اسم گارانتی رو نخواهید که نمی گم .

مطلب بعدی

هارد وسترن که تو ایران خیلی ازش تعریف میشه اصلا جایگاه بین المللی نداره و تو ارزشیابی های دنیا

تو اخرین هاست این هارد موجود در بازار ایران دارای 3 مدل هست که فروشنده ها به خریدار اطلاعات

کافی نمی دن مگر شما در مورد هارد اطلاعات داشته باشید

اول -- هارد بلو این هارد از قدرت جستجو ی بالا و عمر کم برای استفاده در سرور با قیمت بسیار گران

دوم - هارد بلک این هارد دارای 2 موتور جستجوی 32 مگ وافر میباشد که جمعا 64 مگ وافر هست

البته این رو هم بعضا دوستان نمی دونند که اگه 7200 دور در دقیقه باشه عمر اون کوتاه و سرعت بالاست

که خودم من پیشنهاد میدم اگه کسی تو ایران هارد بخواد 5400 دور بلک استفاده کنه البته گارانتی خاص

سوم - هارد گرین -- این هارد اگه 32 مگ وافر باشه مشگلی نیست ولی اگه فروشنده به شما گفت 64 مگ وافر

صد در صد داره کلاه بزرگی رو برای سر شما تهیه میکنه چرا ؟ چون این هارد حتی 32 مگ وافر هم نیست

و نبست به مدل 32 مگ وافر اون سرعت خیلی کمی داره باید یه برنامه دانلود کنید بوسیله اون شما تا 64 مگ

... این یعنی چی کلاه برداری تو روز روشن خریدار از همه جا بی خبر که اطلاعات کافی نداره فکر میکنی

چه اتفاقی براش می افته یه هارد خرید کرده به اسم 64 مگ

یه یه کوتاه بود از هارد های وسترن تو بازار بماند که هارد های 1 ترا به بالا چه بساطی واسه خودشون دارن

مارک سیگیت تو ارزشیابی جهانی بهترین مارک شناخته شده البته تو ایران این هارد رو باید از سریال که

تو سایت داده منطبق بر اون خرید کنی و اگه سریالی غیر از سریال موجود باشه این هارد تقلبی هست

مثلا دومین مارک فوجی هست که ما تو ایران داریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مارک های معروف برای اینکه کالای مورد نظر مصرف کننده رو بهش تحویل بدن تو خارج از ایران همواره دارن

اطلاع رسانی میکنند و گارانتی های نجومی میدن البته قیمت ها کمی از ایران بیشتر ه ولی شما خیالت

راحت تره من فکر میکنم 3 یا 5 درصد تو ایران در مورد هارد اطلاعات کافی دارن و میدونن هارد چیه باقی

مصرف کنندگانی هستند که فقط جیب فروشندگان هارد رو پر میکنند

---------- Post added at 12:37 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------

هارد يک ترا چه رنج قيمتی داره ؟

اگه خواستی تهیه کنی وسترن بلک 64 مگ وافر 5400 دور با گارانتی ...... حدودا 130 بوده که

شده 95

من نمی دونم اسم گارانتی میتونم اینجا بگم یا نه ولی جز بهترین های ایرانه البته حتما

اینتر نال بگیر ها اگه میخوای و برات ارشیو یا مطالبت مهمه هست بیشتر توضیح بدی میتونم کمک

بیشتری بهت کنم

---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------

راستی یادم رفت بگم اگه میخواهید هارد تهیه کنید کمی دست نگه دارید یه مدل هارد با تکنولوژی جدید داره وارد

بازار میشه یه نسل جدید از هارد هست

6. این کاربر از saeedadash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه سعید6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض 500 گیگ

سلام

به نظر شما دوستان بهترین هارد اکسترنال تو ظرفیت های 500 گیگ و 1 ترا که سرعت بافرشم 64 باشه کدوماست؟

پروفشنال psp2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

با نام خدا وسلام
    دوستان من دیروز یه هارد seagate go flex 500gb خریدم . فقط یه سوال دارم چرا ظرفیت خالی رو 465gb میزنه اون 35 gb واسه چی استفاده شده؟

با تشکر...

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هارد وسترن که تو ایران خیلی ازش تعریف میشه اصلا جایگاه بین المللی نداره و تو ارزشیابی های دنیا

تو اخرین هاست
    ببخشید اما من کلا 8 ترا هارد اکسترنال وسترن دارم که کاملا ازش راضی هستم و اصلا مشکلی نداشته(صد هزارمرتبه خدارو شکر میکنم)
    بعدش این سایت ارزشیابی که شما میگین کجاست ماهم بریم نگاه کنیم ببینیم اوضاع از چه قراره
    بعدش شرکت های گارانتی کننده اگه بخواهن هاردهای بنجل به مردم بندازن درنهایت خودشون هستن که ضرر میکنن بنابراین فکر نکنم این کارو بکنن

10. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Acro-Crown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با نام خدا وسلام
    دوستان من دیروز یه هارد seagate go flex 500gb خریدم . فقط یه سوال دارم چرا ظرفیت خالی رو 465gb میزنه اون 35 gb واسه چی استفاده شده؟

با تشکر...

اون در حقیقت 500 گیگا بیت هستش که به بایت تبدیل کنید چیزی در همین حدود بدست میاید...

آخر فروم باز Traceur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوستان ....

نظرتون راجع به این سه مدل هارد چیه ؟

• Western Digital Portable My Passport Essential 500GB
    • Western Digital Portable My Passport Elite 500GB
    • Western Digital Portable My Passport Studio 500GB

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام.

ما هم رفتیم.StoreJet 25D3 رو خریدیم.
    خیلی راضیم. بدون صدا. 8مگ بافر. سیستم save power هم باحاله.دستگاه خاموش میشه ولی کانکته.از اینکه انتی شوکر داره جایه بسی خوشحالیه. Travel Pouch که داره.
    Last edited by omid405; 01-12-2010 at 14:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •