شما اون نرم افزارش رو باید دانلود کنید بعد توی نرم افزار سریال رو وارد کن بعد یه کلیپ بهت میده دانلودش کن بریز رو فلش و روی تلویزیون پخشش کن . درست میشه
شما اون نرم افزارش رو باید دانلود کنید بعد توی نرم افزار سریال رو وارد کن بعد یه کلیپ بهت میده دانلودش کن بریز رو فلش و روی تلویزیون پخشش کن . درست میشه
باتشکر . دوست عزیز مهم همون نرم افزاره که نمی دونم از کجا ی سایت باید دانلود کنم از کدوم قسمت
ميتونين از اينجا دانلود کنين
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از آدرس زیر دانلود کنید :
پسورد فايل زيپ :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز این لینک رو من دانلود کردم 45 مگ ولی هیچ اتفاقی نیفتاد بدون دانلود این هم وارد سایت میشدم اما نمی دونم کجا باید سریال led رو بهش بدم تا فیلم رو بهم بده تا با فلش وصل کنم به تلویزیون تا Divex فعال بشه این هم سریال دایوکس led من لطفا اگه شما می دونید این فیلم را برایم بزارید باسپاس
شما چرا اینقدر می پیچی ؟این نرم افزار که دانلود کردی رو نصب کن بعد اونجا باید سریال رو بزنی و فیلم رو دانلود کنی. کاری نداره .
این فیلم مختص هر تلویزیون است و مثلا فیلم تلویزیون من به مال شما نمیخوره
باتشکر مشکل حل شد . دوست عزیز یه سوال دیگه شاید شما کمک کنید . وقتیLed Sony 710 خریدم سیستم دیجیتال داخلی هم داره ولی نماینده که اومد سیستم رو نصب کنه گفت برای اولین بار باید آپ دیت بشه تا بتوانی سیستم دیجیتال رو داشته باشی و هزینه آنهم 15000 تومان هست . قبول کردم یک یواس بی گذاشت و سیستم دیجیتال فعال شد . حال اون چه فایلی را در یو اس بی داشت که دیجیتال فعال شد آیا خودم هم میتوانم از اینترنت دانلود کنم ؟ لطفا نام فایل و از چه سایتی میشود اینکار را انجام داد . باسپاس
فایل آپدیت که میتونی دانلود کنی اما ربطی به دیجیتال نداره دیجیتال برای ایران باید کشورتو بذاری سنگاپور فایل آپدیت هم من گرفتن حدود 30 مگ بود
Sony UWA-BR100 Wireless LAN Adapter توانمندي اینترنت بیسیم يکي از قابليت هاي بسيار ارزشمند تلويزيون LED Sony است که امکان وصل شدن بي سيم کاربر را به اينترنت به راحتي ميسر کرده است. با استفاده از يک روتر خانگي که شبکه بي سيم را پشتيباني کند، کاربران به راحتي قادرند تلويزيون خود را به اينترنت يا به رايانه شخصي خود در ساير اتاق هاي منزل به صورت بي سيم متصل کنند.(پیام بدید)
![]()
Last edited by behzad00; 05-05-2011 at 17:48.
مرسی دوست عزیز نگفتی این فایل رو از کجا بگیرم اگه میشه همینجا لطف کنید بزارید باسپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)