تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 49 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 481

نام تاپيک: کارنامه اولیه کنکور سراسری سال 89

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان اصلاح می کنم فقط هنر مجاز شدم و تجربی روزانه مجاز نشدم
    کسی درباره (وضعيت رتبه و نمره کل داوطلب در هر زير گروه ، گروه آزمايشي : علوم تجربي) توضیح نمی ده منظورش از یک تا 5چیه؟
    من اصلا سهمیه کدوم منطقه هستم؟ اصلا من کی هستم؟
    رتبه کلا تو سهمیه این هست (تو ازمون تجربی)114180
    رتبه کلا بدون سهمیه این هست(تو تجربی) 266345
    البته این ازمون بر پایه اطلاعات فردی دادم
    کسی کمک نمی کنه؟
    راستی امیدی هست تو غیر انتفایی و... قبول بشم

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

آقا اين تعيين رشته مجازي با اين سي دي سنجش كه فردا ميشه گير آورد فرق داره؟
    همون 4000 تومنو بايد بديم بره؟

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

آقا اين تعيين رشته مجازي با اين سي دي سنجش كه فردا ميشه گير آورد فرق داره؟
    همون 4000 تومنو بايد بديم بره؟
    سامان رشته معرفی رشته ها و دانشگاه ها و شهرهاو... هستش.= رتبه های کشوری قبولی های پارسال. اما انتخاب رشته مجازی:
    اول باید از یکی از این دو طریق شماره پرونده و رمز رو بخری:
    1-با کارت های عضو شتاب و از طریق سایت سنجش. 2- با کارت های عضو شتاب و از طریق خودپردازهای بانک ملی یا صادرات. کارت رو که زدی، باید گزینه خرید کارت انتخاب رشته آزمایشی رو بزنی و 4000 تومن از حساب کم می کنه و یه فیش که روش شماره پرونده و... هست بهت می ده.
    بعد باید از سایت سنجش اول اطلاعات فردی و قبلی کنکور رو وارد کنی و بعد اون شماره هایی که گرفتی. بعد وارد نرم افزارش می شی...
    Last edited by Amir_oscar; 03-08-2010 at 01:26.

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

اینجا 2 رقمی نداشتیم ؟! ...
    فکر کنم رتبه دو رقمی رو تو خواب داشتیم( یه لحظه فکر کنم... آره ... یه چیزایی یادم می اد... درسته تو خواب دیدمش... سلامتون رو هم بهشون رسوندم ... ). خلاصه تو خواب بود، اینجا رو نمی دونم.

5. 2 کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

فکر کنم رتبه دو رقمی رو تو خواب داشتیم( یه لحظه فکر کنم... آره ... یه چیزایی یادم می اد... درسته تو خواب دیدمش... سلامتون رو هم بهشون رسوندم ... ). خلاصه تو خواب بود، اینجا رو نمی دونم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. 7 کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

1

یه کم طولانیه ، ولی بخونید ارزشش رو داره

سلام به همه ی عزیزان . نمیدونم کسی اینجا منو میشناسه یا نه . یه چند نفری که الان آنلاین هستند رو میشناسم .

رتبه و درصدهاتونو دیدم . توی هر چیزی که عدالت نباشه ، مطمئن باشین که توی کنکور هست . اینو مطمئن باشین که اون نفراتی که رتبه ی بهتر از شما آورن ، بیشتر از شما زحمت کشیدن . این از این .

مساله ی بعدی در مورد اعتراض و شکایت و من فردا دم سنجشم و تو دم سنجشی و ...
    سازمان سنجش هیچگاه توی تصحیح پاسخنامه ها اشتباه نکرده و نخواهد کرد . پس خودتون رو خسته نکنید و بیشتر سعی کنید با واقعیت کنار بیاید .

دوستانی که میخوان سال دیگه هم کنکور بدن اینو بدونن که هر چی بیشتر تلاش کنند ، بهتر نتیجه میگیرن . من نمونه ی بارز کسی هستم که 2 بار کنکور دادم و پیشرف فوق العاده ای داشتم . (رشته ام تجربی) سال اول 25000 منطقه شدم و اصلا انتخاب رشته نکردم . یک سال تمام درس خوندم و زحمت کشیدم . رتبه ام شد 2100 (ادبیات 50 عربی 50 دینی 8 زبان 60 زمین80 زیست 60 فیزیک 30 ریاضی30 شیمی 85 و معدل خیلی خراب) . درسته که رتبه ی زیاد خوبی هم نیست . ولی پیشرفت رو در نظر بگیرین . خلاصه ، با هزار نذر و نیاز اون رشته ای که میخواستم رو قبول شدم (مهندسی صنایع غذایی)

در مورد کسانی که میخوان برن دانشگاه آزاد : برید ، ایشالا همتون موفق میشید . همه چیز به خود آدم بستگی داره و این دانشگاه نیست که سرنوشت کسی رو مشخص میکنه ، تلاش خودتون هست .

در بالا از رتبه و رشته ی قبولیم گفتم واستون . از رشته ی قبولی در دانشگاه سراسری هم گفتم بهتون . ولی جالبه بدونید که فعلا دانشجوی دانشگاه آزاد هستم . داشنجوی همون رشته ی مهندسی صنایع غذایی دانشگاه آزاد . به دنبال دلیل این که چرا من رفتم آزاد نباشید . من دوستای زیادی توی همین تاپیک داشتم و دارم (مهرداد ، هستی و ...) ولی به هیچ کدومشون نگفتم . و نمیگم . بماند .

از اسم دانشگاه آزاد برداشت بد نکنید . اگر توانش رو دارین ، برین که خیلی هم عالیه . نمیگم از سراسری بهتره ؛ ولی بدتر هم نیست .

در جواب اون دوستمون که واسه آبجیشون پرسیدن : برادر من ، خواهر شما احتمالا رشته های پیام نور رو قبول میشه . رشته هایی مثل حسابداری و مدیریت و ...

خلاصه ، از فکر 2 چیز بیاین بیرون : 1-اعتراض به سنجش 2-اینکه دانشگاه آزاد بده !!!!

این چند روز مرتب میام و سر میزنم . اگر سوالی داشتید ، در خدمتم
    در رابطه با عدالت سنجش کاملا مخالفم من 87کنکور دادم بدون اینکه هنوز پیش دانشگاهی بخونم 51000شدم با درصدای خنده دار 88شرکت کردم بدون اینکه بخونم شدم 20000اینم با درصدای زیر 8 و89 با اینکه کمی خونده بودم اذبیات 32 معارف 40 زبان 10 شیمی30 فیزیک4 شدم 50000 واین برام جالب بود تازه ازاد پارسال 4000 شد ترازم در صورتی که امسال بالای 6000 میشه

9. این کاربر از dariush_chakavak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran - Rasht

12 درصد هاي من

سلام
    اينم كارنامه ي من

بايد دور دانشگاه تهران رو خط بكشم ؟
    Last edited by mahmoodonline; 03-08-2010 at 10:30. دليل: تايپ غلط

11. 8 کاربر از mahmoodonline بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با رتبه2447منطقه 1 (تجربی)توی تهران چه چیزایی میشه خوند؟ از بین روانشناسی-بینایی سنجی-تغذیه-پرستاری-علوم آزمایشگاهی-داروسازی-هوشبری-

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با رتبه2447منطقه 1 (تجربی)توی تهران چه چیزایی میشه خوند؟ از بین روانشناسی-بینایی سنجی-تغذیه-پرستاری-علوم آزمایشگاهی-داروسازی-هوشبری- کدوماش بهترن؟آیندشون بهتره؟

داره خودمونی میشه reyhaneh_1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

سلام
    اينم كارنامه ي من

بايد دور دانشگاه تهران رو خط بكشم ؟
    از بین مهدسی ها،مواد و علوم مهندسی دانشگاه تهران و میاری(البته معدنم میاری...ولی خو معدن نزن)

15. این کاربر از reyhaneh_1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •