تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 93 اولاول ... 273334353637383940414787 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 928

نام تاپيک: LCD وLED های سری جدید LG

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

14

اگر به نمایندگی ها مراجعه کنید نوشته شده است اگر ابن مدل تلویزیون را با این مدل سینمای خانگی خریداری کنید چه قدر تخفیف میگیرید.
    در مورد سینمای خانگی به نظر من یکم صبر کنید تا قصر صدا وارد شود بهترین انتخاب در سینمای خانگی موجود همان است با قابلیت پخش بولوری.
    با تشکر.
    هادی
    با سلام
    آقا اصلا حرف این قصر صدا رو هم نزن که به ما فقیر فقرا نمیاد. همین نمایندگی شهرمون یه بغل کاتالوگ این موجود زیبا و دوست داشتنی رو برای مطالعه داد بمن و کلی عاشقش کرد و لی بعدش چشمت رزو بد نبینه یه قیمتی براش داد که نه فقط مغزم بلکه همه جای بدنم سوت کشید ؛ گفت قیمتش 2400 یعنی دومیلیون و چهارصد هزار ناقابل..... آقا چه خبره؟
    هادی جان شرط میبندم همین مدل هفت هشت ماه دیگه بیفته زیر نصف قیمتش حالا حالاها خوراک ما نیست
    میشه یه لطفی بما بکنی و یه سیستم باکیفیت باشرایطی که قبلا عرض کردم و راست کار ما بچه مستضعفین دردمند باشه معرفی بکنی؟
    دستت درد نکنه
    ارادت : ناصر

اگه نباشه جاش خالی می مونه amahdavi2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    سری جدید lcdهای lg در پخش فیلم از زیرنویس srt پشتیبانی نمی کنند بلکه باید
    زیر نویس srt رو با نرم افزارهایی نظیر vobsub وsub resyync و نظیر اون (با یک سرچ تو اینترنت پیدا می شن)
    تبدیل به فرمت smi کرد که بعد از تبدیل اون رو هم نام با فیلم کرده و در یک پوشه در فلش ریخته و به راحتی lcd اون رو اجرا میکنه

لینک نرم افزار تبدیل

http://www.farsisubtitle.com/download/index.php?act=view&id=122

و البته یکه سوال از دوستان
    ایا 42lcd470تیونر داخلی داره(چون بعضی ها میگن داره چون من در 460 که از بانه میارم گزینه ----tرو دیدم)
    چطور میشه از منوی مخفی اون رو فعال کرد وراه وارد شدن به منوی مخفی چیه
    لطفا راهنمایی کنید
    ممنون
    خود lcd660 فرمت srt فارسي را نشان مي دهد (البته فيرموير آپديت شده است) ولي sub/idx را كلاً نشان نمي دهد و سينماي خانگي ال جي بالعكس: فرمت srt فارسي را نشان نمي دهد ولي sub/idx را نشان مي دهد.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

5400 در سایز 42 و47 full.hd
    5600 در تمام سایز ها full hd.
    به نظر من یکم بودجه رو زیاد تر کنی 5600 بگیری خدایش خیلی بهتر است.
    2.امکانات 5600 با 660 یکی است اما امکانات 5400 از 660 کمتر است.
    4. همه مدل ها تلتکست دارند شک نکنید.
    5400قیمتش 1,550,000 یا کمتر.(42 اینچ)
    5600 قیمتش 1,699,000 یا کمتر.(42 اینچ)
    با تشکر.
    هادی
    هادي جان نزديك بود به خريدم شك كنم و دلم بسوزد و پيش خودم فكر كنم چرا 100 تومان بيشتر ندادم ال اي دي 5400 نخريدم!(البته 660 را هم به توصيه شما خريدم و سپاسگزارم)
    5400 در مدل 42 هم فول اچ دي نيست؛ سايت گلديران در مشخصات 42 اينچ آن آورده: وضوح تصویر : 1366*768 پیکسل
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حتي مدل 5600 هم با اين كه فول اچ دي است از نظر ساير مشخصات مثل:وضوح تصویر، انطباق تصویر و زمان پاسخ دهی به پاي 660 نمي رسد:
    کد:
    کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

12 مبارکه

هادي جان نزديك بود به خريدم شك كنم و دلم بسوزد و پيش خودم فكر كنم چرا 100 تومان بيشتر ندادم ال اي دي 5400 نخريدم!(البته 660 را هم به توصيه شما خريدم و سپاسگزارم)
    5400 در مدل 42 هم فول اچ دي نيست؛ سايت گلديران در مشخصات 42 اينچ آن آورده: وضوح تصویر : 1366*768 پیکسل
    کد:
    حتي مدل 5600 هم با اين كه فول اچ دي است از نظر ساير مشخصات مثل:وضوح تصویر، انطباق تصویر و زمان پاسخ دهی به پاي 660 نمي رسد:
    کد:
    کد:
    آقا سلام
    مبارکه 660 گرفتین؟چه سایزی؟ چندگرفتین؟ منم بین خرید این مدل و ال ئی دی 8600 هنوز موندم .
    میشه اگه زحمتی نیست یه کم از کیفیتش؛ پخش صحنه های سریع؛ ؛وضعیت تصویر روی کانالهای ایران و م.ا.ه.و.ا.ر.ه ؛از یو اس بی و روشنایی تصویرش و ..... برام بگین ؟
    اگه ممکنه یکی دو تا عکس از حالتهای پخش ( اچ دی و ایران و ....) بذارین دیگه حسابی گل میکنین
    ارادت :
    ناصر

در آغاز فعالیت alivevil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام.
    خسته نباشید دوستان.
    من یک عدد ال سی دی LG LD550 یک سیستم خانگی به مدل مادیران LG 768HTS یا به مدل اصل HT805TQ دارم.
    می خواستم فریمور این دو تا رو آپگرید کنم.
    چه طور و کجا می تونم فریمور های ال سی دی و سیستم خانگی ام رو پیدا کنم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با سلام
    آقا اصلا حرف این قصر صدا رو هم نزن که به ما فقیر فقرا نمیاد. همین نمایندگی شهرمون یه بغل کاتالوگ این موجود زیبا و دوست داشتنی رو برای مطالعه داد بمن و کلی عاشقش کرد و لی بعدش چشمت رزو بد نبینه یه قیمتی براش داد که نه فقط مغزم بلکه همه جای بدنم سوت کشید ؛ گفت قیمتش 2400 یعنی دومیلیون و چهارصد هزار ناقابل..... آقا چه خبره؟
    هادی جان شرط میبندم همین مدل هفت هشت ماه دیگه بیفته زیر نصف قیمتش حالا حالاها خوراک ما نیست
    میشه یه لطفی بما بکنی و یه سیستم باکیفیت باشرایطی که قبلا عرض کردم و راست کار ما بچه مستضعفین دردمند باشه معرفی بکنی؟
    دستت درد نکنه
    ارادت : ناصر
    هنوز گلدیران قیمت نداده کی این قیمت گفته ؟
    اخرش این سینمای خانگی قیمتش 800 تا 900 باشه.
    بهتره از بچه های بخش سینمای خانگی سوال کنید .
    امری بود در خدمت هستم
    با تشکر.
    هادی

---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------

کد:
    کد:
    کد:
    با تشکر انتخاب درستی کردید انشاالله که راضی باشید وهمیشه براتون با براقیت تمام کار کنه.
    در مورد وضوح تصویر سایت رو ول کن پنل هایی که دست من هست را به چسب رزولوشن 1920*1080(در سایز 42)
    این گلدیران کار تلتکست را کرده.حالا 660 تلتکست داره یا نه؟
    با تشکر.
    هادی

---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------

سلام.
    خسته نباشید دوستان.
    من یک عدد ال سی دی LG LD550 یک سیستم خانگی به مدل مادیران LG 768HTS یا به مدل اصل HT805TQ دارم.
    lcd شما وروردی lan دارد؟
    با تشکر.
    هادی
    Last edited by jabarsink2000; 28-11-2010 at 22:38.

7. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آق هادي يعني سايت ال جي ديوانه است در تمام بخش ها نوشته HD؟ جل الخالق! آخه وضوح كه مثل تلتكست چيز پيش و پا افتاده اي نيست؟
    البته من به حرف شما اطمينان دارم ولي چكار كنم روي برچسب پنل مدلي كه من در شهروند بيهقي ديدم خبري از وضوح نبود!
    سلام.
    خسته نباشید دوستان.
    فيرموير سينماي خانگي را من هم پيدا نكردم، اگر پيدا كردي خبر بده.
    اگر ال سي دي ات پورت شبكه داشت مي توانستي آپديت كني ولي اگر در سايت ال جي uk بگردي شايد بتواني فيرمويرش را پيدا كني؛ البته قطعاً نامش با آنچه در ايران و استرالياست فرق دارد و بايد از روي ظاهر و مشخصاتش پيدا كني كه ريسك دارد.
    Last edited by amahdavi2004; 28-11-2010 at 22:42.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

12

هنوز گلدیران قیمت نداده کی این قیمت گفته ؟
    اخرش این سینمای خانگی قیمتش 800 تا 900 باشه.
    بهتره از بچه های بخش سینمای خانگی سوال کنید .
    امری بود در خدمت هستم
    با تشکر.
    هادی
    با سلام خدمت هادي عزيز
    هادي جان ؛ اين قيمت رو نمايندگي گلديران تو شهر ما كه اسمشون هست آقاي گنجي موقعي كه بروشورهاشو ميداد بهم ؛گفت ديگه راست و دروغش پاي خودش ولي اگه قيمتش يخورده هم كمتر از اوني باشه كه شما فرمودين ارزش خريدن داره.
    بهر حال فرمودين اگه عرضي داشته باشم خدمتتون بگم عرض ميكنم: قسمت دوم سوالم كه مستقيما به ما فقرا ربط داشت بيجواب موند اونم معرفي يه سينماي خانگي شاخ از همين برند ال جي منتها شاخيش در حد همون پونصد هزار باشه دعا گو هستيم.
    ارادت :
    ناصر
    Last edited by mana341; 29-11-2010 at 14:35. دليل: اشتباه تايپي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

14

5400 در مدل 42 هم فول اچ دي نيست؛ سايت گلديران در مشخصات 42 اينچ آن آورده: [B][COLOR="Blue"]وضوح تصویر : 1366*768 پیکسل
    آقا سلام
    اخوي چرا خسيس بازي درمياري؟
    يه سوال كوچولو كرديم ها....
    يخورده از 660 برامون بگو از خوبيهاش و بديهاي احتماليش
    ازش راضي هستي؟
    خدانكرده از خريدت پشيمونت نكرده كه؟
    ميشه چندنا عكس از حالتهاي مختلف تصويريش بخصوص رو كانالهاي ايران و م.ا.ه.و.ا.ر.ه و فول اچ دي بذاري ببينيم چه شكليه؟
    برايتنس و كيفيت رنگ؟
    قربانت :
    ناصر

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آقا سلام
    اخوي چرا خسيس بازي درمياري؟
    يه سوال كوچولو كرديم ها....
    يخورده از 660 برامون بگو از خوبيهاش و بديهاي احتماليش
    ازش راضي هستي؟
    خدانكرده از خريدت پشيمونت نكرده كه؟
    ميشه چندنا عكس از حالتهاي مختلف تصويريش بخصوص رو كانالهاي ايران و م.ا.ه.و.ا.ر.ه و فول اچ دي بذاري ببينيم چه شكليه؟
    برايتنس و كيفيت رنگ؟
    قربانت :
    ناصر
    آقا جان قابل شما را ندارد ولي نمي دانم عكس گرفتن چه فايده دارد چون در هر حال كيفيت با عكس معلوم نمي شود و بايد با چشم ديد؛ ولي خوب اگر شما اصرار داريد چشم!
    البته بنده از .... استفاده نمي كنم تا از آن عكس بگيرم ولي اگر كيفيت شبكه هاي ديجيتالي ايران و نمونه دموي 1080p فيلم آواتار را بخواهيد مي توانم بگيرم.
    از خريدم پشيمان نشده ام و انصافاً چيز خوبي از آب در آمده است (من معمولاً سختگيرم). امكانات خوبي دارد كه شايد بعضي ها هم زيادي باشد مثل واي فاي و شبكه لن (البته من با شبكه لن آن از طريق خط adsl ورژن دستگاه را آپديت كردم) گيرنده ديجيتالي دارد كه گيرندگي اش از دستگاههاي جدا خيلي خيلي خيلي بهتر است.
    ساپورت usb آن خوب است و حتي بهتر از سينماي خانگي خودم فيلم ها را پشتيباني مي كند (فرمت فارسي srt را هم پشتيباني مي كند)
    كيفيت تصويرش را با نمونه هاي پلاسماي ال جي و ال سي دي سوني و سامسونگي كه در خانه ديگران داشتند مقايسه كردم خوب يا حتي بهتر بود (البته مال ايشان مدل هاي سال قبل بودند و به روز نبودند)
    براي تشخيص كيفيت بايد شما نمونه فيلم فول اچ دي را روي فلش بريزيد و در فروشگاهها تست كنيد و به حرف من و امثال من نيست ولي در هر حال من كه از كيفيت آن راضيم.
    البته موقع خريد تصويرش را با نمونه هاي ال اي دي كه كنارش بود مقايسه كردم و به نظرم فعلاً پول دادن براي ال اي دي بيخود است و همين ال سي دي 660 تصويرش از امثال 5400 و 5600 بهتر نباشد كمتر نيست بعلاوه كه امكانات بيشتري دارد.
    تنها چيزي كه اين ال سي دي ندارد و من بعنوان نكته منفي مي توانم بگويم نداشتن امكان تصوير در تصوير و ماشين زمان است. (البته در اين محدوده قيمتي من اصلاً نديده ام و اگر باشد ساير مشخصاتشان ضعيف است)
    سايز 42 هم به نظر من خيلي از 40 سامسونگ بهتر است و 7-46 هم براي محيط آپارتمان بزرگ است.
    Last edited by amahdavi2004; 29-11-2010 at 14:43.

12. 3 کاربر از amahdavi2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •