تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 78 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 775

نام تاپيک: درمان لاغری - راه های افزایش وزن

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

خوب دوستان این هم حاصل تجربیات من در مورد چاق شدن:
    1- سپروهپتادین
    افزایش تضمینی اشتها در حدی غیر قابل تصور! اما....
    اولین عارضه خواب الودگی شدید و دائمی
    و بی اثر شدن دارو بعد از چند مدت استفاده
    ولی...
    عارضه وحشتناکی که دامنگیر شما میشه میل به خودکشی و نابودی حافظه و تمرکز که شخصا این رو تجربه کردم و خدا رو شکر توی یک سایت خارجی فهمیدم این عارضه به علت مصرف سپروهپتادین هست

2- پودر افلاطون
    چاق کننده تضمینی و فوری در حد5 کیلو در ماه اما...
    کافیه یک هفته فقط یک هفته نخورید تا تموم وزنی که اضاف کردید به طور شگفت انگیزی از بین بره این رو شخصا تجربه کردم
    از همه بدتر نابودی کبد که دوستانم قبل من دامنگیرش شدن
    و دو تا فرضیه واسش هست
    اول اینکه توی تست شیمیایی پودرهای افلاطون مشخص شد مواد شیمیایی استفاده کردن
    دوم اینکه خود این پودر مضره که من دقیقا نمی دونم کدومش درسته ولی پودرهایی که الان توی بازار میاد همه ترکیبات شیمیایی رو دارن

3- عرق یونجه
    دارم تستش می کنم ظاهرا اشتها رو زیاد می کنه ولی در کل فوق العاده مفیده به خصوص خود یونجه

4- مخمر ابجو
    اول اینکه باید به مقدار زیادی مصرف کرد و به صرفه در نمیاد و دوم اینکه من هرچی مصرف کردم اشتها رو زیاد نمی کنه و اثرش تقریبا مثل افلاطونه

2. 4 کاربر از ELDORAMO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

تکنیک من که با اون توی مدت کمی وزنم رو بالا بردم این بود:
    جدا از پودر ها و داروهایی که استفاده می کردم برای ایجاد اشتها همیشه غذا رو جلوی سیستم می خورم
    چرا؟
    چون اوضاع خونه کسل کنندست و افسرده میشم میام جلو سیستم پای فیلم یا بازی یا هر چیز دیگه تا روحیم عوض شه
    و یه نکته ظریف دیگه اینکه وقتی شما داری بازی می کنی و نهار می خوری تموم حواست توی بازیه به خصوص اگه انلاین باشه این باعث میشه جدا از حس و حالی که میگیری فقط سعی می کنی زودتر هر قاشق رو تموم کنی تا به بازی ادامه بدی و خیلی وقت ها نمی فهمی چی خوردی و کی تموم شد! حتی بیشتر از گنجایش هم می خوری!! این رو از وقتی اجرا کردم که یه بنده خدایی توی اخبار گفت بچه ها میشینن جلو سیستم بازی می کنن و مدام می خورن و این سبب چاقی میشه چون حواسشون نیست چقدر خوردن و چی خوردن! وقتی اشتها کم باشه هربار که نگاه بشقاب می کنی میبینی نصفش مونده و بیشتر اذیت میشی
    ورزش هم مفیده

یه سوال در مورد استمناء
    درسته که سبب لاغری میشه؟؟؟ هر عملی که سبب ارضا بشه هم همین اثر رو داره؟؟
    Last edited by ELDORAMO; 08-04-2011 at 21:00.

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

یه سوال در مورد استمناء
    درسته که سبب لاغری میشه؟؟؟ هر عملی که سبب ارضا بشه هم همین اثر رو داره؟؟
    خیر ارتباطی با لاغری نداره

5. 3 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

شما مطمئین؟؟؟
    من نسبت به قبل بیشتر غذا می خورم داروهای اشتها و چاقی هم می خورم اما برای ازمایش هم که شده حدود 10 روز روزی 1-3 بار استمناء رو انجام دادم الان در حد مردن لاغرم در حالی که با اوضاع غذایی فعلی که دارم اگه چاق نشم امکان لاغر شدنم وجود نداره

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما مطمئین؟؟؟
    من نسبت به قبل بیشتر غذا می خورم داروهای اشتها و چاقی هم می خورم اما برای ازمایش هم که شده حدود 10 روز روزی 1-3 بار استمناء رو انجام دادم الان در حد مردن لاغرم در حالی که با اوضاع غذایی فعلی که دارم اگه چاق نشم امکان لاغر شدنم وجود نداره
    فکر کنم صحبت کردن در مورد این چیزها خلاف قوانین این بخش باشه اما به هر حال حرف شما درسته و این کار باعث لاغر شدن میشه البته عوارضش برای همه افراد یکی نیست و ممکنه تو شکلهای مختلف تاثیر خودش رو نشون بده مثلا ممکنه یه نفر همچین کاری انجام بده و فقط به بیماری های روحی مبتلا بشه و چیزی از وزنش کم نشه.

راستی من نسبت به قدی که دارم خیلی وزنم کمه شما داروی گیاهی خوب برای افزایش اشتها سراغ دارید که نیازی به تجویز پزشک نداشته باشه؟
    Last edited by Pessimist; 10-04-2011 at 17:44.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

عرق یونجه ظاهرا تاثری خوبی داره
    شما هم امتحان کن ببین چقدر تاثیر می ذاره

---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------

عرق یونجه ظاهرا تاثری خوبی داره
    شما هم امتحان کن ببین چقدر تاثیر می ذاره

9. این کاربر از ELDORAMO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

شما مطمئین؟؟؟
    فکر کنم صحبت کردن در مورد این چیزها خلاف قوانین این بخش باشه اما به هر حال حرف شما درسته و این کار باعث لاغر شدن میشه البته عوارضش برای همه افراد یکی نیست و ممکنه تو شکلهای مختلف تاثیر خودش رو نشون بده مثلا ممکنه یه نفر همچین کاری انجام بده و فقط به بیماری های روحی مبتلا بشه و چیزی از وزنش کم نشه.

راستی من نسبت به قدی که دارم خیلی وزنم کمه شما داروی گیاهی خوب برای افزایش اشتها سراغ دارید که نیازی به تجویز پزشک نداشته باشه؟
    خیر دوستان از نظر علمی هیچ ارتباطی بین این دو مورد وجود نداره و بار ها هم در این فروم در موردش بحث شده و شما میتونید سرچ کنید و پیدا کنید تا از نتیجه بحث ها مطلع شوید .

11. 3 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

من به طور عجیبی توی 2-3 هفته لاغر شدم در حدی که هر کی منو میبینه با نگرانی به این موضوع اشاره می کنه
    غذا هم زیاد و کامل می خوردم هم نهار و هم شام
    خیلی کنجکاوم بدونم دلیل این لاغری عجیب چیه
    درسته که دیگه افلاطون مصرف نمی کنم اما بعید میبینم واسه این باشه
    قبلا هم چندبار اون موضوعی که بحثش باعث بن شدن میشه! رو امتحان کردم اینبار تقریبا مطمئنم که لاغریم واسه اونه اما دو هفته دیگه خبر قطعی رو میدم
    البته صبح ها هم به علت خواب الودگی شدید نمی تونم تا 11 بیدار شم و گاهی یا دیر صبحانه می خورم یا کلا نمی خورم شاید هم واسه اینه بهرحال ناهار و شامم کامله و 7-8 کیلو لاغر شدم

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

من به طور عجیبی توی 2-3 هفته لاغر شدم در حدی که هر کی منو میبینه با نگرانی به این موضوع اشاره می کنه
    غذا هم زیاد و کامل می خوردم هم نهار و هم شام
    خیلی کنجکاوم بدونم دلیل این لاغری عجیب چیه
    درسته که دیگه افلاطون مصرف نمی کنم اما بعید میبینم واسه این باشه
    قبلا هم چندبار اون موضوعی که بحثش باعث بن شدن میشه! رو امتحان کردم اینبار تقریبا مطمئنم که لاغریم واسه اونه اما دو هفته دیگه خبر قطعی رو میدم
    البته صبح ها هم به علت خواب الودگی شدید نمی تونم تا 11 بیدار شم و گاهی یا دیر صبحانه می خورم یا کلا نمی خورم شاید هم واسه اینه بهرحال ناهار و شامم کامله و 7-8 کیلو لاغر شدم
    عزیز فقط تلقینه . تنها تفاوت استمنا با س.... در اینه که در موقعه استمنا خودتو سفت میگیری و باعث سوختنه چربیها میشه که اگه خودتو سفت نگیری هیچ تاثیری نداره ( هیچ ضرری ) .اینو یه جایی خوندم.

در کل واسه امتحان هم این کارو نکن . عادت میکنی دیگه نمیتونی ترکش کنی . کاره درستی هم نیست کلا" . حالا دیگه خود دانی .
    Last edited by Reza Azimy_RW; 12-04-2011 at 15:57.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

عزیز فقط تلقینه . تنها تفاوت استمنا با س.... در اینه که در موقعه استمنا خودتو سفت میگیری و باعث سوختنه چربیها میشه که اگه خودتو سفت نگیری هیچ تاثیری نداره ( هیچ ضرری ) .اینو یه جایی خوندم.

در کل واسه امتحان هم این کارو نکن . عادت میکنی دیگه نمیتونی ترکش کنی . کاره درستی هم نیست کلا" . حالا دیگه خود دانی .

در مورد صبحانه نخوردن یا حدود 10 - 11 صبح، صبحانه خوردن نظرتون چیه؟ این سبب لاغری میشه؟ البته همون طور که گفتم ناهار و شامم رو کامل می خورم ولی به همین نسبت ممکنه دیرتر شه شاید ساعت 3 یا 4 عصر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •