تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 37 از 515 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ببینید دوست من .. موسسات کار خاصی نمیکنند .. من پیشنهادم اینه که اگه وضع مالی خوبی دارید چند درس رو دبیر خصوصی بگیرید و سنجش هم شرکت کنید .. اگر هم اصرار دارید برید آموزشگاه من اندیشه فائق رو بهتون پیشنهاد میکنم..
    مگه اندیشه فائق پسرونه هم داره؟؟
    کادر اندیشه فائق تو هدف هستن برای پسرا... البته به طور تقریبی چون هدف یکم قویتره

راستی شما خبر ندارید قمری (دبیر فیزیک) کجا پسرونه درس میده؟
    اگه ممکنه یک دبیر خوب هم برای هندسه و گسسته به من معرفی کنید

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

مگه اندیشه فائق پسرونه هم داره؟؟
    کادر اندیشه فائق تو هدف هستن برای پسرا... البته به طور تقریبی چون هدف یکم قویتره

راستی شما خبر ندارید قمری (دبیر فیزیک) کجا پسرونه درس میده؟
    اگه ممکنه یک دبیر خوب هم برای هندسه و گسسته به من معرفی کنید
    والا اندیشه فائق قبلا پسرونه داشت و چند سال پیش که من یکی رو فرستادم اونجا گفت دیگه فقط دخترونه هستش .. من گفتم شاید دوباره برای پسر ها کلاس گذاشته باشن
    من چون خودم فیزیک تدریس میکنمنمیتونم بگم بیا پیش خودم چون تبلیغ خودم میشه ..خیر من آقای قمری رو نمیدونم کجا درس میده اما اگه اشتباه تو خاطرم نمونده باشه یه شخصی به نام آقای سامانی تو فیزیک هستند که واقعا دبیر خوبی هستند .. پیشنهاد میکنم اول بری دنبال ایشون
    واسه هندسه تحلیلی و گسسته هم واسه خصوصی استاد سراغ دارم که یکیشون از دوستان بنده هست که از لحاظ قیمت مناسبتر در میاد واستون و یکی هم میشناسم که خب از لحاظ اسم و رسم معروف تر هستند ولی جلسه ای 200 هزار تومان میگیرند!!! برای گسسته میدونم که 70 جلسه با یکی گرفته بود جلسه ای 200 هزار تومان .. اینا رو واسه خصوصی گفتم .. واسه آموزشگاه که سید موسوی حرف اول رو میزد که من پارسال زنگ زدم حال و احوال کنم منشیش گفت از ایران رفته و آقای مشفق خیلی کارشون خوب بود که باز هم من ازشون بی خبر هستم و نمیدونم کجا هستند یا در قید حیات هستند یا خیر !!
    من خودم هم زبان انگلیسی و فیزیک تدریس میکنم که چون یک قرار داد با یک کارخونه بستم که تا حدود 20 روز دیگه معلوم میشه ساعت کاری بنده و تعداد روز ها چطور خواهد بود اینه که نمیتونم تدریس کنم تا ساعت کاریم معلوم بشه و چون خونه نشین هستم میام نت که اگه کمکی ازم بر اومد انجام بدم

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

من به عنوان يك كنكوري 89 كاملا با اين حرفها مخالفم. سنجش نه سوالاش استاندارده نه برنامش خوبه و نه براي رضاي خدا و شماها آزمون ميگيره. اين كه قيمتش هم كمه به خاطر خدمات نامطلوبشه.
    در اينکه سوالات سنجش رو استاندارد نميدونيد که من حرفي با شما ندارم چون بي شک سنجش بهترين سوالات رو داره.. مگه هر سال کنکور استاندارده؟؟؟ يا مثلا شما از استانداردش خبر داري.. من نميگم سنجش عاليه ولي ميگم از همه بهتره
    مطلب دوم :خدمات مطلوب رو نام ببريد؟؟؟ مثلا اون مشاوري که بعد آزمون قلم چي زنگ ميزنه خدمات مطلوبه؟؟؟ شما نديدي اون آگهي هايي که قلم چي تو دانشگاه ميزنه واسه جذب پشتيبان که اينو ميگي.. يا مثلا اراجيفي که- پوردستمال چي- تو تلويزيون به خورد داوطلب ها ميده رو خدمات ميدوني؟؟؟ مياد جلوي دوربين کارنامه جعلي نشون ميده و کسي هم نميتونه بگه مرد حسابي آخه از کجا؟؟؟ پول در آوردن به چه قيمت؟؟ يا مياد ميگه اگه کسي سه ماه آخر 15 ساعت درس بخونه مثل کسي ميمونه که 9 ماه روزي 5 ساعت درس خونده؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! بینید یک عده از نیاز شما سوء استفاده میکنند و شما فکر میکنید دارن بهتون لطف میکنن.. حالا تصمیم با خودتونه .. شاید چند سال بعد که به عقب نگاه کردید به حرف من برسید

داره خودمونی میشه meysamghaderi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اصفهون طوخچی

پيش فرض

نه بابا وضع مالیم در اون حد نیست که دبیر خصوصی بگیرم
    من فقط نیاز به یک برنامه ریزی دارم و نمیدونم از کی باید شروع کنم
    و یه کلاس که روش تست زنیو یادم بده
    به نظر شما برم کانون و برنامه ی ازموناشا بگیرم؟؟؟؟
    برنامش بد نیست
    قیمت همه ی ازموناشا دارید؟؟؟البته از مهر شروع بشه

---------- Post added at 11:06 AM ---------- Previous post was at 11:04 AM ----------

بابا این سنجش چه مرگشه؟؟؟
    هر چی انتخاب رشته را میزنیم و کدها را وارد میکنیم میگه صفحه ها را ببندید و دوباره وارد کنید

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

در اينکه سوالات سنجش رو استاندارد نميدونيد که من حرفي با شما ندارم چون بي شک سنجش بهترين سوالات رو داره.. مگه هر سال کنکور استاندارده؟؟؟ يا مثلا شما از استانداردش خبر داري.. من نميگم سنجش عاليه ولي ميگم از همه بهتره
    مطلب دوم :خدمات مطلوب رو نام ببريد؟؟؟ مثلا اون مشاوري که بعد آزمون قلم چي زنگ ميزنه خدمات مطلوبه؟؟؟ شما نديدي اون آگهي هايي که قلم چي تو دانشگاه ميزنه واسه جذب پشتيبان که اينو ميگي.. يا مثلا اراجيفي که- پوردستمال چي- تو تلويزيون به خورد داوطلب ها ميده رو خدمات ميدوني؟؟؟ مياد جلوي دوربين کارنامه جعلي نشون ميده و کسي هم نميتونه بگه مرد حسابي آخه از کجا؟؟؟ پول در آوردن به چه قيمت؟؟ يا مياد ميگه اگه کسي سه ماه آخر 15 ساعت درس بخونه مثل کسي ميمونه که 9 ماه روزي 5 ساعت درس خونده؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! بینید یک عده از نیاز شما سوء استفاده میکنند و شما فکر میکنید دارن بهتون لطف میکنن.. حالا تصمیم با خودتونه .. شاید چند سال بعد که به عقب نگاه کردید به حرف من برسید
    وقتی شما خود کنکور رو غیر استاندارد میدونین قطعا سنجش استاندارده چون توی کنکور سوال غلط نهایتا 1سوال باشه ولی سنجش چون از همه بهتره همیشه 4-5تا سوال غلط میذاره ببینه کسی متوجه میشه غلطه یا نه

6. 2 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان با رتبه 16200 کنکور ریاضی حدودا کجا میشه در اومد؟!

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    من رشته ام ریاضی هست ولی ساله دیگه میخوام کنکور پزشکی آزاد رو هم بدم .اگه قبول شدم میتونم برم یا باید دیپلم تجربی داشته باشم؟اگه به زیست شناسی و زمین شناسی دست نزنم و اون یکی هارو بالا80 یا 90 بزنم به چی میتونم قبول بشم؟
    مرسی

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    من رشته ام ریاضی هست ولی ساله دیگه میخوام کنکور پزشکی آزاد رو هم بدم .اگه قبول شدم میتونم برم یا باید دیپلم تجربی داشته باشم؟اگه به زیست شناسی و زمین شناسی دست نزنم و اون یکی هارو بالا80 یا 90 بزنم به چی میتونم قبول بشم؟
    مرسی
    منعی نداره نیازی به دیپلم تجربی نیست. پزشکی آزاد زمین نداره. زیست رو حتما باید 100 بزنید تا قبول شید. اگه بهش دست نزنید قبول شدنتون زیر سوال میره

10. این کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

نه بابا وضع مالیم در اون حد نیست که دبیر خصوصی بگیرم
    من فقط نیاز به یک برنامه ریزی دارم و نمیدونم از کی باید شروع کنم
    و یه کلاس که روش تست زنیو یادم بده
    به نظر شما برم کانون و برنامه ی ازموناشا بگیرم؟؟؟؟
    برنامش بد نیست
    قیمت همه ی ازموناشا دارید؟؟؟البته از مهر شروع بشه

---------- Post added at 11:06 AM ---------- Previous post was at 11:04 AM ----------

بابا این سنجش چه مرگشه؟؟؟
    هر چی انتخاب رشته را میزنیم و کدها را وارد میکنیم میگه صفحه ها را ببندید و دوباره وارد کنید
    یکسال بدون معلم و کلاس؟؟؟ از جو کنکور دور میمونید... ارزش وقتتون رو تو یکسال محاسبه کنید و بعد هم قیمت کلاس رفتن یا دبیر گرفتن رو ببینید.. ارزششو داره ..
    آزمون هم سنجش شرکت کنید .

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بچه ها من فصل 4 و 5 شيمي 2 رو نخوندم ولي ميخوام شيمي 3 رو شروع كنم . ممكنه همچين چيزي ؟‌
    البته فصل 4 رو تا نصفه خوندم و پيوند كوالانسي و سختارهاي لويس و ... رو بلدم

كلا براي شيمي 3 چه چيزهاي از شيمي 2 ( مخصوصا 2 فصل اخرش ) لازم هست ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •