این گزینه 2 خیلی باحاله هاااا...من رتبه 10000 منطقه 3 میدم بهش بهترین رشته که میاره علوم قرآن مجید اونم شبانه است
در حالی که دوستام با 20000 برق شبانه دانشگاه شیراز قبول شدن...
پ.ن:البته اینم بگم که 20000 مال سال 86 بود...
این گزینه 2 خیلی باحاله هاااا...من رتبه 10000 منطقه 3 میدم بهش بهترین رشته که میاره علوم قرآن مجید اونم شبانه است
در حالی که دوستام با 20000 برق شبانه دانشگاه شیراز قبول شدن...
پ.ن:البته اینم بگم که 20000 مال سال 86 بود...
Last edited by masud-000000; 04-08-2010 at 18:26.
اه این انتخاب رشته ی گزینه 2 چیه ! این قدر از اطلاعات میخواد از ما ادم فکر میکنه داره فرم استخدام یه شرکت رو پر میکنه ...
اصلا وقتی این هفت خوان رو میگذرونم اصلا دیگه دلم نمیخواد صفحه شو ببندم![]()
مسعود!! 20 هزار و برق شيراز؟؟
بيخيال بابا...رفيق من كه بومي شيراز هم بود با 1800 نتونست برق بره...
![]()
باور کن برق شیراز شبانه رو قبول شده بود!
باور نداری برم صداش کنم بیاد!
نمیدونم شاید به خاطر این بوده که اون موقع ظرفیت پذیرشش بیشتر بوده و این رفیق ما تونسته بره...![]()
دوستان یه چیزی به نظرتون بین معماری (روزانه) یا کامپیوتر-سخت افزار(روزانه) و عمران(شبانه) یا برق-کنترل( شبانه) کدوم بهتره انتخاب کنم؟ اصلا هیچ فرقی هم واسم نمیکنه که چه رشته ای بخونم فقط میخوام واسه کار درس بخونم وگرنه ...
به!همشهری عزیز
برادر اگه فقط واسه کار می خوای باید بهت بگم برق کنترل شبانه
چون تو رشته های برق از همه سبکتره و کار هم براش خیلی هست
سلام
تو انتخاب رشته گزینه دو تو قسمت زیرگروه نوشته رتبه در زیرگروه ، منظور رتبه کشوریه یا رتبه سهمیه به نظرتون؟
من که سهمیه رو زدم![]()
سلام بر رفقا
تو انتخاب رشته باید شبانه رو بعد از روزانه بزنیم یا نه هر جوری دلمون خواست؟
در ضمن این دانشگاه علوم اداری و امام صادق (ع) چه موقع اسامی چندبرابر ظرفیتشون رو اعلام کردن که حالا سازمان سنجش نوشته ؟ از کجا باید بدونیم اسممون هست یا نه؟
کنترل گرایش خوبیه و به لحاظ کاری هم بد نیست به خصوص کارهای مربوط به ابزار دقیق ولی مسئله اینه که از بقیه گرایش های برق هم استخدام میکنن و کلا خیلی فرق نمیزارن (توی شرکتهای دولتی)...
ضمنا کنترل گرایش سبکی نیست کلا توی گرایشهای برق، کنترل و مخابرات دو تا از گرایشهای سنگینش هستن البته سختی و سادگی نسبی هست ولی اگه سطح ریاضیات و وسعت ریاضی شونو با هم مقایسه کنین کلا ایندو گرایش جزء گرایش های سخت برق هستند...
در کنار اینها اگر وضع مالیتون خوبه...عمران به لحاظ کاری خیلی خوبه...منظورم اینه که خودتون بتونین شرکت بزنین و برین تو کار ساخت و ساز و پیمان کاری ... از بقیه رشته های مهندسی هم ساده تره...(به لحاظ همون ریاضیش...)
امکان نداره دوست عزیز..........احتمالا سهمیه ای چیزی داشته ... شما خبر ندارین...آخه 20000 منطقه سه یعنی....
یه سوال دوستان:
زمان ماتوی انتخاب رشته سراسری اولویت بندی رشته ها هیچ تاثیری نداشت....ضمن اینکه سهمیه جنسیتی هم نبود.....حالا یه بنده خدائی اومد پیش من بر همین اساس گفتم که انتخاب رشته خیلی هم ساده اس فقط بر اساس علاقه اش لیست کنه...(کارش ساده بود چون فقط پزشکی میخواست...) بهش گفتم هیچ تاثیری نداره....حالا مردد شدم تغییری نکرده؟ این سهمیه جنسیتی در چه حدی هست؟
Last edited by MasterGeek; 05-08-2010 at 09:28.
احتمالا امروز ، فردا اعلام بشن !!! در مورد انتخاب رشته هم اجبار كه نيست بگن كدومو قبل كدوم بزن ! هر جور كه دوست داري بزن !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)