تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 449 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

دوستان اخر این داستان explore شده برام یه معما ؟ من فایل explore ویندوز رو که تو درایو c و پوشه windows هست رو قبلن تو ویروس توتال اپلود کردم و سالم بود اما الان با دقت بیشتر با اون تاریخی که اخرین بار فیلی با این نام تو سند باکس رفت دریافتم که این فایل تو پوشه windows و system 32 هست اما هر چی میگردم پیداش نمکنم و از گزینه فولدر اپشن هم show hidden و protect رو بر می دارم بازم هم نمیتونم پیداش کنم و تا هر نوع نرم افزار سیستم رو زیر رو کردم هیچ ویروسی تو سیستم نیست و حتی از دیسک نجات بیتدفندر هم استفاده کردم اما باز هم هیچ؟!
    به نظر شما دلیل این اتفاقات چیه؟

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

خواهش میکنم,
    اینم از خرابکاریهای ویروس newfolder.exe بود که باقی مونده بود
    واقعا مال اىن ويروس بوده؟

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

دوستان اخر این داستان explore شده برام یه معما ؟ من فایل explore ویندوز رو که تو درایو c و پوشه windows هست رو قبلن تو ویروس توتال اپلود کردم و سالم بود اما الان با دقت بیشتر با اون تاریخی که اخرین بار فیلی با این نام تو سند باکس رفت دریافتم که این فایل تو پوشه windows و system 32 هست اما هر چی میگردم پیداش نمکنم و از گزینه فولدر اپشن هم show hidden و protect رو بر می دارم بازم هم نمیتونم پیداش کنم و تا هر نوع نرم افزار سیستم رو زیر رو کردم هیچ ویروسی تو سیستم نیست و حتی از دیسک نجات بیتدفندر هم استفاده کردم اما باز هم هیچ؟!
    به نظر شما دلیل این اتفاقات چیه؟
    شما همین الان هم پیام دیفنس + کمودو رو توی سیستم 32 دارید ؟ یا این پیام برای گذشته هست ؟

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

سلام

مهران جان بازم ممنون از زحماتت ، من این نرم افزار رو نصب کردم و تا حالا که ازش خوشم اومده و با راهنماییهای شما تنظیمش کردم و

قصد دارم یه چند روزی زیر و تهش رو در بیارم و حالا یه سئوال :

اگه ما بخواییم رم یه گوشی و یا دوربین رو ویروس کشی کنیم و در این کار فقط از بین بردن ویروسهای اون رم برامون در اولویت قرار داره

و نمیخوایم که اون موارد رو روی سیستم اجرا کنیم که این آنتی ویروس اونها رو بلوکه کنه و سندباکس . . . ، خوب آیا اینجا به یک آنتی

ویروس با دیتابیس قوی مثل آویرا و یا جی دیتا و . . . . نیاز پیدا نمیکنیم ؟ منظورم استفاده از یک آنتی دیگه در حالت غیر ریل تایم هستش

و فقط بعنوان یک اسکنر ازش استفاده کنیم .

ممنون

5. این کاربر از amir.7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

سلام

مهران جان بازم ممنون از زحماتت ، من این نرم افزار رو نصب کردم و تا حالا که ازش خوشم اومده و با راهنماییهای شما تنظیمش کردم و

قصد دارم یه چند روزی زیر و تهش رو در بیارم و حالا یه سئوال :

اگه ما بخواییم رم یه گوشی و یا دوربین رو ویروس کشی کنیم و در این کار فقط از بین بردن ویروسهای اون رم برامون در اولویت قرار داره

و نمیخوایم که اون موارد رو روی سیستم اجرا کنیم که این آنتی ویروس اونها رو بلوکه کنه و سندباکس . . . ، خوب آیا اینجا به یک آنتی

ویروس با دیتابیس قوی مثل آویرا و یا جی دیتا و . . . . نیاز پیدا نمیکنیم ؟ منظورم استفاده از یک آنتی دیگه در حالت غیر ریل تایم هستش

و فقط بعنوان یک اسکنر ازش استفاده کنیم .

ممنون
    خواهش میکنم امیر جان,
    اول در مورد گوشی ها یک توضیحی بدم که iphone, WebOS, Linux,JAVA رو کلا باید بیخیال شی چون ویروسی براشون نوشته نشده. برای Windows Mobile هم ویروسی وجود نداره بلکه چند نمونۀ آزار دهنده مانند جک ویروس براشون وجود داره که با اجرا کردنش ممکنه گوشی هنگ کنه اما با روشن کردن گوشی اون فایل دوباره غیر فعال میشه چون رام گوشی ویندوز مبایل این اجازه رو بهش نمیده. مثل هستۀ ویندوز های 64 بیتی که به روتکیت ها و حتی برنامه های امنیتی اجازه نمیده اون رو در اختیار بگیرند.

میمونه مموری کارت گوشی. مموری کارت گوشی و فلش مموری ها بلکه ممکنه کرم ها از طریقش انتقال پیدا کنند. پس بحث ما بر سر انتقال ویروس و مخربی از طریق سیستم عامل گوشی و یا خود گوشی نیست بلکه بحث بر سر اون مموری کارتی هست که توشه و از محیط رام گوشی جدا هست.

در مورد مموری کارتها و فلش مموری ها هم خب اینطوری بهت بگم که من تا حالا هر چی کرم مال دوستایی که به ما محبت دارند و میارن براشون مثلا برنامه بزنم زدم به کامپیوتر کمودو سریع هم فایل autorun.inf رو توی گوشی پیدا کرده و هم فایل اصلی و اجرایی رو.

تا حالا من 3 آنتی ویروس رو هم همزمان آزمایش کردم. کسپرسکی, اواست و کمودو و هر سه تاشون پیدا کردند.
    پس بحث شما میشه بر سر دیتابیس آنتی ویروس که کمودو هم خودش دیتابیس داره. وقتی هم بحث دیتابیس آنتی ویروسها پیش میاد هیچ آنتی ویروسی نیست که بتونه همیشه اونچه که هست باشه. مثلا کسپرسکی رو من شخصا خیلی قبول دارم امامن همین الان میتونم نزدیک به 40 تا 50 تا ویروس و تروجان رو بهت معرفی کنم که کسپرسکی هنوز اونها رو در دیتابیسش ثبت نکرده اما کمودو اونها رو میشناسه.

این اتفاق برای کمودو و حتی Avira هم پیش میاد و فرقی نمیکنه که شما از چه آنتی ویروسی استفاده کنید. اگر به تاپیک معرفی و دانلود ویروسهای جدید سر بزنی متوجه میشی که من و دوستان دیگه گاهی ویروسها و تروجانهای خیلی خطرناکی رو معرفی میکنیم که از 43 آنتی ویروس در دنیا هیچ کدومشون شناسایی نمیکنه.

کرمهایی هم که روی فلش مموری ها وجود دارند دقیقا به همین شکل عمل میکنند. وقتی کرم خودش رو به یک دیوایس دیگه کپی میکنه در اصل خودش رو بازنویسی میکنه تا اگر آنتی ویروسی اون کرم رو قبلا در دیتابیسش ثبت کرده دیگه نتونه نمونۀ جدیدش رو تشخیص بده

در کل استفاده کردن از یک آنتی ویروس دیگه بصورت غیر فعال در کنار کمود ضروری و لازم نیست, چون نظر من رو خواستید میگم. اما اگر خودتون دوست دارید داشته باشید خب این دیگه پرسیدن نداره, اختیار دست خودتونه و میتونید برید و استفاده کنید.

اما اگر من باشم برنامۀ MalwareBytes AntiMalware را در کنار CIS بصورت یک نسخۀ رایگان نصب میکنم. چون این برنامه به نظر من در پاک کردن رد پای Fake-AV ها و تروجانها و غیره حتی از کسپرسکی هم بهتره. کسپرسکی رو اینجا بصورت یک نمونه گفتم چون اکثرا قبولش دارند. اما کسپرسکی در صورت شناسایی تروجانی فقط فایل اجرایی اون رو پاک میکنه و اگر اون تروجان 100 تا فولدر و 100 تا رجیستر کی هم در رجیستری ثبت کرده باشه بهشون کاری نداره. اما MBAM و گروه ویروسیابی MalwarBytes قبل از ثبت نمونه ها در دیتابیس MBAM اونها رو اجرا میکنند تا رد پاشون رو بدست بیارند و موقع آپدیت همۀ رد پا و خرایکاریهای تروجان رو در دیتابیسش ثبت میکنند.

اگر هم از این ترس داری که اگر روزی فلش مموری را به کامپیوترت بزنی و کرمی توش باشه که آتی ویروس کمودو نتونه تشخیص بده, نترس... خب بذار تشخیص نده, فوقش چی میشه؟ کرم میخواد اجرا بشه؟ میخواد خودشو توی کامپیوترت کپی کنه؟

همۀ این فعالیت ها از قبل برای هر کرمی در کمودو بسته شده و اجازۀ این کار رو نخواهد داشت.

اگر هم مثل من زیاد با ویروسها بازی میکنی و فقط میخوای که به خاطر شناسایی اونها و نه به خاطر اینکه سیستمت آلوده بشه آنتی ویروسی رو بصورت غیر فعال در کنار کمودو نصب کنی تا برای کلیک راست ازش استفاده کنی اونوقت من اینها رو پیشنهاد میکنم.

Avira Antiviru Personal Free
    Hitman Pro
    MalwareBytes AntiMalware

اگر هم لایسنس دکتر وب رو میتونی گیر بیار اونم آنتی ویروس فعالیه در دیتابیس و غیر فعال نصب کردنش هم آسونه. البته من ندارم ولی قبلا استفاده کردم. الان اگر نیاز شد CureIt هم کار رو راه میندازه.

موفق باشید
    .

---------- Post added at 02:44 AM ---------- Previous post was at 02:39 AM ----------

واقعا مال اىن ويروس بوده؟
    بله, خودت باید بهتر از من بدونی

7. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

استاد مهران برس به دادم
    فکر کنم دیشب زیاده روی کردم ویروس های زیادی رو سیستم اجرا کردم شب سیستم رو گذاشتم برا دانلود صبح که رفتم پیشش چشمت روز بد نبینه مانیتور تصویر نداشت منم مجبور شدم با دکمه پاور خاموشش کنم الان که روشنش کردم قیافه ویندوز عوض شده کانکشن های اینترنت از کار افتاده اکثر برنامه ها از کار افتادن کومودو ارور می ده که یه سری از فایلام مشکل داره اسکن کومودو از داخل خود برنامه کار نمی کنه مگر با راست کلیک روی درایوا قیافه ویندوز شده شبیه ویندوز 98 چیکار کنم
    الان با موبایل اومدم نمی تونم بیشتر بنویسم

9. این کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اقا مهران شما یادت نیستکه کدوم ویروس فایله juzif.exeرو ایجاد می کرد
    کومودو موقع اسکن پیداش می کنه ولی نمی تونه پاکش کنه

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

استاد مهران برس به دادم
    فکر کنم دیشب زیاده روی کردم ویروس های زیادی رو سیستم اجرا کردم شب سیستم رو گذاشتم برا دانلود صبح که رفتم پیشش چشمت روز بد نبینه مانیتور تصویر نداشت منم مجبور شدم با دکمه پاور خاموشش کنم الان که روشنش کردم قیافه ویندوز عوض شده کانکشن های اینترنت از کار افتاده اکثر برنامه ها از کار افتادن کومودو ارور می ده که یه سری از فایلام مشکل داره اسکن کومودو از داخل خود برنامه کار نمی کنه مگر با راست کلیک روی درایوا قیافه ویندوز شده شبیه ویندوز 98 چیکار کنم
    الان با موبایل اومدم نمی تونم بیشتر بنویسم
    شما هر ویروس و تروجانی رو که فکر میکنی در سیستمت داری برای من بفرست تا من اجراش کنم و نتیجه اش رو با کمودو برات بذارم.

اینو گفتم که خیالتو راحت کنم. اگر کمودو فعال باشه ویروسها نمیتونند خارج از محیط سند باکس اجرا بشند. بر فرض مثال شما تعداد زیادی ویروس اجرا کردید و همشون رفتند توی سند باکس اما کامپیوتر شما هنگ کرده چون همشون فعال هستند. در این صورت شما با یکیبار ریستارت کردن سیستم, کاری میکنید که همشون غیر فعال بشند.

من نمیدونم شما جواب پیغامها رو چطور دادی, از چه تنظیماتی استفاده کردی و غیره...واسه همین جواب مشخصی من نمیتونم به شما بدم.

الان هم مسئله اینه که سیستم شما به هر دلیلی آلوده شده و بعد از آلودگی هم آدم چیکار میکنه؟ خب معلومه استفاده از برنامه های کمکی, پست دوم رو بخون اونجا دیسک نجات آنتی ویروس ها وجود داره, MBAM را آفلاین و یا اگر میتونی آنلاین آپدیت کن و باهاش اسکن کن.

---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------

اقا مهران شما یادت نیستکه کدوم ویروس فایله juzif.exeرو ایجاد می کرد
    کومودو موقع اسکن پیداش می کنه ولی نمی تونه پاکش کنه

1.فایلو جایی آپلود کن.
    2. سیف مد برای اینجور مواقع وجود داره

12. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

باشه
    با اون سیستم که نمی تونم به نت وصل بشم
    اون فایل رو تو سیف مد هم نمی تونم ببینم
    مجبورم اول عکس ازشون بگیرم
    بعد ویندوز عوض کنم بعد اینجا بزارم
    تنظیمات کومودو هم طبق همون چیزایی که شما گفتید انجام دادم
    Last edited by mehdi_08; 13-10-2010 at 14:41.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

به خدا سیستم ترکید 6 ساعت منتظر موندم خبری از کسی نشد میرم ویندوز رو دوبارو نصب کنم

مهدی جان من که نمیتونم 24 ساعت پشت در این تاپیک بشینم تا یکی اومد تو بهش جواب بدم.
    اتفاقا من همین الان از بیرون اومدم و با وجود اینکه ساعت اینجا با ساعت شما فرق میکنه, موقع اومدن من تازه اینجا ظهر بود یعنی ساعت 12:30 .

به هر حال امیدوارم سیستمت درست بشه. اما خیلی خوب میشد که اگر فکر میکنی ویروسی باعث این کار شده اول اون رو آپلود میکردی. مسیر ویروسها اگر درست متوجه باشم میدونید کجاست. پس میمونه استفاده کردن از یک سی دی بوتیبل مانند HirensBootCD و یا Ubuntu که بتونی برای و هم ویروس رو پاک کنی و هم اونو جایی ذخیره کنی.

15. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •