تلویزیون سونی W660F
بهترین تلویزیون Full HD سونی
![]()
تلویزیون سونی W660F
بهترین تلویزیون Full HD سونی
![]()
تلویزیون ال ای دی شهاب 43 اینچ
مدل :43SH92N1
![]()
کیفیت خیلی خوب به نظر میاد . فکر نمیکردم برند های ایرانی اینطور باشند .![]()
تلویزیون شیائومی یکی از دوستان
MI TV2 49 inch
![]()
پ
واقعا جدای از امکانات که با یک اندروید باکس یا .... قابل حله ! کیفیت تصویر در ارزانترین تلویزیون سونی هم عالی هست . و سونی کمترین درصد خرابی را دارد .
با افتخار Sony 43X7000G (سیستم عامل اندروید ، Wifi ، 4K HDR و بهترین پنل IPS) قیمت بدون گارانتی 6.150
![]()
Last edited by mojt90; 30-06-2020 at 18:22.
منم سالهاست یه 32 اینچ سونی دارم مدل v550 و بدون هیچ مشکلی کار میکنه. فقط اگه فلش فیلم ساپورت میکرد عالی بود
الان دنبال خرید سامسونگ هستم چون مدلهای جدید سونی قیمتها خیلی بالاست![]()
Last edited by moriss; 10-02-2020 at 13:39.
سلام
درسته در سایز های یکسان کمی از مدل های سامسونگ و ال جی گرون تر هست .
ولی دیگه خیالت راحته تو این وضعیت گرونی کمتر نسبت به برند های دیگه دچار خرابی میشه و نیاز به تعمیر پیدا میکنه . و در اثر گذر زمان پنل دچار افت کیفیت نمیشه .![]()
Last edited by mojt90; 14-02-2020 at 08:31.
LG Sm8100 (پرفروش ترین مدل ال جی در بانه) برگرفته از سایت دیجی بانه
Sony X8500G (پرفروش ترین تلویزیون سونی در بانه) برگرفته از سایت دیجی بانه
![]()
sony 49w800g
![]()
سلام
دوستان برای کسانی که تازه میخوان تلویزیون بخرند ، حتما به تلویزیون های شیائومی هم فکر کنند . چند مورد دیدم مخصوصاً Mi 4s شیائومی عالی بود .
اصلا نسبت به قیمتشون کیفیت ساخت و تصویرشون فراتر از قیمت هست . برای مثال سایز 65 اینچ برابر 18 میلیون با گارانتی هستش .
اگر بخواهم سطح کیفیتش رو بگم براتون ، به طور قطع میگم کاملاً بالاتر از کلیه مدل های داخلی هست !!!!!!!!!!!!!!!!
و کیفیت تصویر هم کم از برند های مطرح نداره و با تلویزیون های میان رده برند های دیگه قابل رقابت هست .
عکس های زیر رو از یوتو/ب استخراج کردم .
گوشی کم بودشیائومی رفته تو کار تلویزیون ، ببینید شیائومی چه کرده
(ببخشید عکس ها بزرگ هستند)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)