با سلام
من نسخه 1112.2
را نصب کردم هیچ تغییری متوجه نشدم.
با سلام
من نسخه 1112.2
را نصب کردم هیچ تغییری متوجه نشدم.
سلام
چطور میشه شبکه و... رو رکورد کرد و بر روی هارد سیو بشه؟ راهی پیدا نکردم!
-منظورتون قابليت PVR هست؟
والا اسمش رو نمیدونم ولی فکر کنم همینه!
مثلا یه فوتبال رو بخوام ضبط کنم....
-نه اين قابليت در بعضي ريجن ها از جمله اسيايي ها حذف شده تا جايي كه اطلاع دارم همون PVR هستش
-در مورد تيونر ديجيتال هم دوستاني كه سري هاشون مثل C6200-C6900-C7000-C8000 اين قابليت فعال هست لطف كنند و چند تا عكس از منوي مخفي دستگاهشون بگزارند ببينيم به نتيجه اي ميرسيم يا نه ؟
با تشكر
ghoghnous55
سلام دوستان. درموردDVB-T باید خدمت دوستانعزیز عرض کنم من یه 40C6960 با گارانتی سام دارم که گیرنده دیجیتال هم داره یعنی زمان سرچ کانال ها میشه انتخاب کرد که فقط دنبال کانال های آنالوگ بگرده یا دیجیتال یا هر دو. البته لازم به ذکره که زبان منو و تله تکست و .... رو انگلیسی انتخاب کردم. قبلا خونده بودم که اگر فارسی انتخاب کنیم کانال های دیجیتال رو از دست می دیم.
من تو راهنماییهای قبلی عکس منو مخفی برای گیرنده دجیتال با منو مخفی من خیلی فرق داشت اصلا قابل تغییر نیست نتونستم فعال کنم منوی تلوزیون من هم فارسی است
آیا با اضافه کردن کارت سخت افزاری میتونیم گیرنده دیجیتال c7000 را فعال کنیم
-خوب بحث همينجاست كه چطور گزينه هاي عير فعال رو فعال كنيم
-اگر در slot مربوطه كارتي تحت عنوان ----t هماهنگ با سامي وجود داشته باشه حتما كار ميكنه
وا ! پس غیرفعاله این PVR ؟! اخه چرا !!! خیلی مسخرست...
واسه منم غیرفعاله این ----t ش
-بله خوب ديگه اسياست ديگه...3rd world
-مجددا خدمت دوستاني كه ----t فعال دارند لطف كنند چند تا عكس از منوي مخفي بزارند
من تا اونجایی که از مدل های قبلی اطلاع دارم PVR به کمک یک دستگاه خارجی معمولا DVD recorder یا مشابه که خود سامسونگ تو دفترچش گفته امکان پذیره و خودش ضبط نمی کنه دفترچه جدیدا را ندیدم. اونا ربطی به آسیا و اروپا نداشت ولی --- t/c/s ربط داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)