تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 1124 اولاول ... 2733343536373839404147871375371037 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان لازم ديدم چند نكته رو بيان كنم تا دوستان با بعضي از مسايل كاملا آشنا بشوند
    1. در كشور ما تمام شركتهاي اينترنتي خطوط خودشان را با ضريب اشتراك ارايه مي كنند و اين مسئله مخصوص يك شركت خاص نيست يا يك عيب براي شركت محسوب نمي شود بهترين شركتها ضريب اشتراك 1 به 7 دارند و بدترين ها ضريب اشتراك 1 به 12 و اين مصوبه كميسيون تنظيم مقررات و ارتباطات است كه در لينك زير قابل مشاهده است
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2.وقتي كه از شركت مخابرات خط ميگيريم اون 7 صفحه قراردادي كه امضاء مي كنيم تو صفحه سوم يك بندش نوشته خطوط شركت با ضريب اشتراك 1 به 12 ارائه مي شود حالا فعلا مشترك كمه نمي فهميد 1 به 12 يعني چي وقتي كه مشترك مخابرات زياد شد تازه اين قضيه خود نمايي مي كند

3.اون كه يك خط مال يك نفر باشه بهش ميگن خطوط اختصاصي ديتا يا DEDICATED كه تعرفه اون رو هم در زير ببينيد بد نيست
    کد:

4. شركت مخابراتي كه سابقش قبلا تو بحث تلفن ثابت و همراه با كلاهبرداري و گرانفروشي مشخصه حالا كه خصوصي شده نمياد دلش براي من و شما بسوزه و خط ارزون بده فعلا مي خواد همه شركتها را كله پا كنه بعد كه خودش موند حسابي دهن همه رو سرويس كنه والا مخابرات هم يه شركته كه خط رو با قيمتهاي بند 3 مي خره چطور مياد به صورت اختصاصي به قيمتهاي بند 2 بفروشه اين يعني ضرر هزار درصد

5. جمع شدن شركتهايي مثل شاتل ، صبانت ، آسياتك ، حسابگر و پارس آنلاين يعني نابودي من و شما و كنترل همه طرفه مخابرات روي ما و نابودي اينترنت پس به ورشكستگي اين شركتها زياد خوشحال نباشيد

6.مخابرات فعلا قصد جذب كردن مشتركهاي جديد را دارد و وقتي كه اين اتفاق افتاد كم كم مثل بقيه استانها هم سرويسها را گران مي كند و هم آنها را به حجمي تبديل مي كند وقتي هم كه شما مي خواهيد مجدد از مخابرات به شركت ديگري برويد اعلام مي كند كه در صورت جمع آوري خط ما امكان رانژه براي هيچ شركتي را ندارد چون كافوها نوري شده يا از اين چرنديات كه شما را مجبور به ماندن روي خطوط خودش كند

در هر حال آگاه باشيد درست فكر كنيد درست انتخاب كنيد و به ديگران هم احترام بگذاريد

2. 2 کاربر از mitr@ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

مودم من tp-link مدل TD-8811 هست
    از مخابرات هم چک کردم گفتن مشکلی نداره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

مخابرات گفت باید ریست کنی یه چیزیم درباره عدد 0 و 35 گفت

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

سلام دوستان لازم ديدم چند نكته رو بيان كنم تا دوستان با بعضي از مسايل كاملا آشنا بشوند
    1. در كشور ما تمام شركتهاي اينترنتي خطوط خودشان را با ضريب اشتراك ارايه مي كنند و اين مسئله مخصوص يك شركت خاص نيست يا يك عيب براي شركت محسوب نمي شود بهترين شركتها ضريب اشتراك 1 به 7 دارند و بدترين ها ضريب اشتراك 1 به 12 و اين مصوبه كميسيون تنظيم مقررات و ارتباطات است كه در لينك زير قابل مشاهده است
    کد:
    2.وقتي كه از شركت مخابرات خط ميگيريم اون 7 صفحه قراردادي كه امضاء مي كنيم تو صفحه سوم يك بندش نوشته خطوط شركت با ضريب اشتراك 1 به 12 ارائه مي شود حالا فعلا مشترك كمه نمي فهميد 1 به 12 يعني چي وقتي كه مشترك مخابرات زياد شد تازه اين قضيه خود نمايي مي كند

3.اون كه يك خط مال يك نفر باشه بهش ميگن خطوط اختصاصي ديتا يا DEDICATED كه تعرفه اون رو هم در زير ببينيد بد نيست
    کد:

4. شركت مخابراتي كه سابقش قبلا تو بحث تلفن ثابت و همراه با كلاهبرداري و گرانفروشي مشخصه حالا كه خصوصي شده نمياد دلش براي من و شما بسوزه و خط ارزون بده فعلا مي خواد همه شركتها را كله پا كنه بعد كه خودش موند حسابي دهن همه رو سرويس كنه والا مخابرات هم يه شركته كه خط رو با قيمتهاي بند 3 مي خره چطور مياد به صورت اختصاصي به قيمتهاي بند 2 بفروشه اين يعني ضرر هزار درصد

5. جمع شدن شركتهايي مثل شاتل ، صبانت ، آسياتك ، حسابگر و پارس آنلاين يعني نابودي من و شما و كنترل همه طرفه مخابرات روي ما و نابودي اينترنت پس به ورشكستگي اين شركتها زياد خوشحال نباشيد

6.مخابرات فعلا قصد جذب كردن مشتركهاي جديد را دارد و وقتي كه اين اتفاق افتاد كم كم مثل بقيه استانها هم سرويسها را گران مي كند و هم آنها را به حجمي تبديل مي كند وقتي هم كه شما مي خواهيد مجدد از مخابرات به شركت ديگري برويد اعلام مي كند كه در صورت جمع آوري خط ما امكان رانژه براي هيچ شركتي را ندارد چون كافوها نوري شده يا از اين چرنديات كه شما را مجبور به ماندن روي خطوط خودش كند

در هر حال آگاه باشيد درست فكر كنيد درست انتخاب كنيد و به ديگران هم احترام بگذاريد
    در مورد قسمت
    1-تو سایتی که شما زدید ضریب اشتراک 1 به 10 هست
    2-من از مخابرات سرویس گرفتم فقط و فقط یک صفحه داشت که چنین چیزی هم توش نزده بود
    3-تعرفه نزده
    4-چی میشه کرد باید بسازیم (میخوای بریم از حسابگر 512 بگیریم 120000 تومان )
    5-در هر صورت مخابرات اگه بخواد میتونه کنترل داشته باشه
    6-معلوم نیست باید دید
    من نمیگم که شرکت مخابرات فوق العادست اما در حال حاضر بهترین سرویسها رو داره میده و شرکتهایی مثل حسابگر و .... فقط و فقط با پول چاپیدن از مردم به فکر سر پا موندن خودشون هستن
    مثلا من برم از حسابگر 512 بگیرم 120000 در حالی که مخابرات 20 هزار میده یا اینکه برم از صبانت و یا شاتل و .... بگیرم با اون همه محدودیت حجمی که داره
    قضاوت با شما
    Last edited by behnam-k; 25-03-2011 at 19:50.

6. 2 کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزیز شرکت پارس انلاین در طول عید 1 تا 13 فرودین حجم کل روز رو رایگان کرده(هر چی دلت میخواد بگیر)
    سرویس چند داری؟یه تست دانلود هم بزار

.
    ممنون دوست گلم خبر از اين بهتر ديگه نميشد داد متشكرم

سرويس 512

شرمنده يه مقدار تازه واردم يعني راستشو بخوايد مهمونم و صاحب خونه نيست البته بگم اجازشو گرفتم
    اين تست دانلود رو توضيح بديد بازم ميبخشيد

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

در مورد چند نکته ای که بعضی از دوستان گفتند من هم چند نکته بگم.....

1-ضریب اشتراک در ADSL برای همه جا هست..... ولی اون ضریب 1 به 10 حداکثره که توی همون سایت شرکت مخابرات و زیرساخت و رگلاتوری و ... مشخص شده! حالا شرکتی مثل حسابگر یکسره رفته سراغ حداکثر!! مخابرات در بدترین وضعی که براش پیش بیاد تازه میره سه به وضعیت حسابگر فعلی یعنی 1 به 10 !

2- کدوم 7 صفحه؟ مال من 2-3 صفحه بیشتر نداشت.

3و4:

اولاً چرا به مخابرات توهین میکنید؟ شما که ادعایه احترام گذاشتن به دیگران رو دارید!

ثانیا در بحث قیمتهای تمام شده پهنای باند باید دقت کرد که شرکت زیرساخت که پهنای باند ایران رو میفروشه هرچه قدر بیشتر ازش پهنای باند بخری قیمت تمام شده برای هر مگ کاهش پیدا میکنه به صورت زیر:

بین پهنای باند 4 مگ و 155 مگ فقط 13 میلیون تومن اختلافه ولی این کجا و اون کجا؟

پس اگه مخابرات ساختار استفاده و پول خرید لینک های STM1 رو داشته باشه میتونه هزینه خرید پهنای باند نسبت به سایر شرکتها کاهش بده ....

که هم ساختارش رو داره و هم پولشو ....یه سر به مرکز دیتا مخابرات بزنید ببینید چه خبره....

یه نکته دیگه در بحث هزینه های شرکت هاس!
    بالاخره حسابگر چند تا کارمند داره که حقوق میگیرن و برای مکانش هم تو پاساژ باید هزینه هایی رو بده.... و سایر هزینه ها...
    ولی مخابرات برای راه اندازی سرویس ADSL کارمندی و بخشی رو اضافه نکرده! ساختمونها همون مراکز مخابراتیه... کارمندها هم همونهایی هستند که قبلاً هم بودن و چه ADSL باشه و چه نباشه خواهند بود! و حقوقشون رو هم دولت میده !!

بنابر این هر جور حساب کنی پرونده شرکتهایی مثل حسابگر بستس!

5و6:
    در این مورد مخابرات اگه روزی سرش شلوغ شه تازه میشه حسابگر الان !!!!! آدم عاقل نقد رو ول نمیکنه بره دنبال نسیه ....

9. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

لطفا منو یکی راهنمایی کنه
    دارم از سرعت پایین dial up
    چرا
    کد:
    باز نمیشه؟
    کلافم کرده
    کاش شاتل میگرفتم

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چرا
    کد:
    باز نمیشه؟
    کلافم کرده
    کاش شاتل میگرفتم
    قبلاً یکی از دوستان در این باره توضیح دادند.

باید گزینه سوم رو بزنید که دسترسی رو تایید کنید بعد وارد صفحه میشید.(این یک صفحه امنیتیه برای همینم دفعه اول وارد نمیشید ونیاز به تایید شما داره)

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

ممنون دوست گلم خبر از اين بهتر ديگه نميشد داد متشكرم

سرويس 512

شرمنده يه مقدار تازه واردم يعني راستشو بخوايد مهمونم و صاحب خونه نيست البته بگم اجازشو گرفتم
    اين تست دانلود رو توضيح بديد بازم ميبخشيد
    خواهش میکنم دوست عزیز
    تست هم بیخیال
    برای خودت یه ضرب دانلود کن

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

چرا
    کد:
    باز نمیشه؟
    کلافم کرده
    کاش شاتل میگرفتم
    یه عکس از اون صفحه ارور بگیر بزار اینجا تا راهمناییت کنیم

---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------

رفقا سلام
    از یه مسافرت 5 روزه برگشتم تو بحثاتون نبودم یه سوالی دارم
    یکی درستو حسابی این ظریب اشتراک رو برام توضیح بده؟؟
    نکات مبهمی برام پیش اومده می خوام به جوابش برسم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •