من هر دو تا رو طی چند روز پیش امتحان کردم
باید بگم که فرقی نمیکنه و سرعتش برا من مثل دایل آپ بوده
من هر دو تا رو طی چند روز پیش امتحان کردم
باید بگم که فرقی نمیکنه و سرعتش برا من مثل دایل آپ بوده
ایرانسل با پرداخت 10 هزار تومان میشه 2 گیگ در یک ماه ازش استفاده کرد
االبته همونطور که دوستمون گفت برای دهه فجر شما با پرداخت 20 تومن میتونید در یک ماه 4.5 گیگ ازش استفاده کنین
حاجی این همراه آخر که gprs ــش کلا تعطیله حتی Edge
ایرانسل خیلی بهتره
سلام
شما تجربه ای از طرح سه ایکس کم مصرف دارین؟
بسته چهارصد مگ یکماه که فقط برای اعتباریاس با قیمت ۴۹۵۰ خریدم.احساس میکنم سرعتش به نسبت بسته های افزایشی دو گیگ یکماه سیم کارت دایمی کمتره.
از طرفی تو تبلیغات بسته های افزایشی قید شده "با سرعت دو برابر"
ممکنه طرح سه ایکس قابلیت اتصال با سرعت دوبرابرو نداشته باشه؟ کسی مقایسه کرده؟
سلام
سرعت edge ایرانسل من حدود 10 کیلو هست و واقعا اعصاب خردی هست !!!
با گوشی وصل شدم همین قدر بود و با یو اس بی مودم هم وصل شدم حدود 6 بود و واقعا من اعصابم بهم ریخته !!!
مشکل از چیه؟؟؟
با تشکر
دوست عزیز این طرحی که شما میگید 3 ایکس نیست.
اسم این طرح ضرب در 3 هست.
ببینید شما کلا چه بسته یا طرح فعال کرده باشید و یا چه فعال نکرده باشید تاثیری در سرعت شما نداره.
طرح ها فقط تعرفه شما رو عوض می کنند و همچین موردی اصلا امکان نداره.
اگه نوکیا S60 داری از Field Test استفاده کن.نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزيز
گوشي من نوكيا N73 هست اين چيزي كه شما مي گيد چي هست؟؟
اگر از مودم هايي هست كه مثل يو اس بي هست ( يو اس بي سيم كارت خور) استفاده كنم بهتر نيست؟؟؟
با تشكر
استفاده از مودم های یو اس بی توی کیفیت ارتباط شما تاثیر داره ولی نه اونقدر که محسوس باشه ولی این مودمها خوبیشون به اینه که گوشی سالم می مونهنوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Field Test هم یه برنامه مخصوص گوشیای نوکیاس که میشه باهاش دکل های اطراف محل خودتون رو آزمایش کرد دید کدام ارتباط بهتری به شما میده
سلام
ما نقل مکان کردیم خونه جدید و تا بخوام درخواست وصل Adsl واسه این خط بدم یه مدت طول میکشه حالا میخوام تا وصل شه از بسته های ایرانسل استفاده کنم ولی تا حالا سیمکارت ایرانسل نداشتم و با شارژ و ایناش اشنایی ندارم حالا یه سیمکارت ایرانسل جور کردم رفتم سایت ایرانسل زده :
شارژ ویژه GPRS
با این پیشنهاد تشویقی، شما مشترکین اعتباری می توانید با خرید کارت شارژ و شماره گیری کدویژه شارژ حساب GPRS، از تخفیف ویژه بهرهمند شوید.
جزئیات این طرح در جدول زیر آمده است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب این چجوریه الان ؟ من یه شارژ 5 تو.منی میگیرم بعد این کدی که گفته رو میزنم خوب اونا از کجا میفهمن من کدوم بسته رو میخوام ده روزه میخوام یا بیست روزه ؟
یه راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام
شما وقتی یک کارت شارژ 5000 تومانی تهیه کنید و رمز شارژ رو با *145 وار کنید خوده شبکه متوجه میشه که شارژ 5000 هست و بسته 10 روزه واسه شما فعال میشه. بقیه بسته ها هم به همین صورت هست.
در کل شما باید نسبت به بسته ای که میخواهید تهیه کنید کارت شارژ بخرید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)