شفیع که کرکر خنده بود ، همچین سوتی میداد که الان مثلا یکی مثل تو 12 ساله یادته!
شفیع که کرکر خنده بود ، همچین سوتی میداد که الان مثلا یکی مثل تو 12 ساله یادته!
این یکی فوتبالی نیست اما خیلی قشنگه . یدالله اعتصامی در جریان گزارش مستقیم یکی از جدال های داخلی در حالی که از نمایش پسر یکی از کشتی گیران قدیمی به وجد امده بود تصمیم گرفت احساسش را در قالب یک بیت شعر بیان کند
((پسر کو ندارد نشان از پدر ...نشاید که نامش نهند آدمی!!!))
البته بسیاری از کارشناسان ادبیات معتقدند قدیم ها مصراع دوم این بیت ((تو بیگانه خوانش نخوانش پسر))بوده
آره اینم تیکه کلوم جدید فردوسی پور شدهتو بازی برزیل اول می گه که تنها تیمی که توش آلوز ممکنه نیمکت نشین باشه همین برزیله
تو بازی امروزم گفت ...
یه چند تا چیز دیگه هم هی تکرار می کرد
پرچم به نفع این تیم زده می شه ...!!!
تصویر برداریه فوق العاده !!!
کلا به نظر من مزدک از عادل بهتره
فردوسی پور خیلی چرت و پرت می گه ....
وای این خدا بوددر یکی از بازیهای تیم مراکش در جام جهانی 98 نام بازیکن این تیم به همراه پرچم قرمز رنگ مراکش روی صفحه تلویزیون حک شد. بهرام شفیع با هیجان فریاد زد ((بله،نفهمیدیم چی شد اما در هر صورت داور بازیکن مراکش را اخراج کرد و حالا این تیم باید ده نفره به بازی ادامه بده))
![]()
فوق العاده سوتی داد![]()
Last edited by dampayi; 17-06-2010 at 22:22.
البته من از قانون ctrl+c و ctrl+v استفاده کردم چون هیچ وقت حافظه خوبی نداشتم.
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------
البته همه گزارشگرا یه تیکه کلام دارن
مثلا علیفر هی میگه (و ادامه ماجرا از زاویه دیگر)
در کل فکر کنم عادل بهترینه
خیابانی همین الان اولین سوتیش رو داد
مکزیک توپ رو به تیرک زد در حالی که آساید بود ولی خیابانی اصرار داشت که کمک داور اشتباه کرده و آفساید رو نگرفته و فرانسه هم خیلی شانس آورده که توپ به تیرک خورده
نفهمید داور آفساید گرفته : ))
وای !!
خیابانی نمی ذاره بازی شروع شه !!!
مهاجم مکزیک می زنه به تیرک در حالیکه آفسایدش اعلام شده ! بعد خیابانی بعد از کلی تعریف و تمجید از حرکت یارو صحنه آهسته رو می بینه و می گه می شه گفت قطعا آفساید بوده ! اشتباه مسلم کمک داور !!!
ویرایش :
می گم ما هم نمیزاریم بازی شروع شه شروع می کنیم سوتی گرفتنخیابانی همین الان اولین سوتیش رو داد
مکزیک توپ رو به تیرک زد در حالی که آساید بود ولی خیابانی اصرار داشت که کمک داور اشتباه کرده و آفساید رو نگرفته و فرانسه هم خیلی شانس آورده که توپ به تیرک خورده
نفهمید داور آفساید گرفته : ))![]()
بابا بنده خدا الان به سوتیش اعتراف کرد![]()
Last edited by dampayi; 17-06-2010 at 22:20.
جوات :
داور در سوت خودش مي زنه :دي
بابا یکی به عمو جوات بگه مکزیک تو آمریکای جنوبی نیست
ممنون/![]()
سوتی های جوات در نیمه اول :
اعتراضهای بی اینجوری .
داور در صوت خودش می زنه!
آقای سالسیدو
ساعت گروه کارگردانی خراب شده!
(تازه یک ربع اول بازیم ندیدم وگرنه سوتیهای بیشتری جمع آوری میکردم)
Last edited by EhsanEricsson; 17-06-2010 at 22:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)