تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 311 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من اینو دیشب پرسیدم گفتن جریانش به این شکله که :
    گزینه منیجر دقیقا همون منیجر مود نسخه های قبله .
    گزینه بازیکن هم همون B.A.P هستش .
    گزینه مربی - بازیکن ترکیبی از منیجر مود و Vircual Pro هستش یعنی شما مثل منیجر مود میتونی بعنوان مربی عمل کنی اما در بازی فقط میتونی بعنوان یک بازیکن توی زمین بازی کنی .
    احتمالا اخبار کاملتری از جزئیات و کارهایی که در جهت بهبود و بالابردن جذابیت Career Mode بخصوص بخش بازیکن انجام دادن توی نمایشگاه Gamescom منتشر میشه .

2. 12 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خوبی مهران جان کم سر میزنی این ورا !
    انیمیشنها رو انگار دست نزدن و دقیقا همون انیمیشنهای فیفا 10 باید باشه EA که اینجوری اعلام کرد در مورد پاسها هم ظاهرا تغییری توش ندادن و همون سیستم پینگ پنگی باید باشه البته بچه ها هر کی دوست داشت میتونه پاسها رو دستی یا نیمه دستی کنه که بازیو بشدت جذاب میکنه . روی حالت دستی اگه یکی تونست پایان فصل جزء 3 تیم بالای جدول باشه یک جایزه پیش من داره ( البته تمام گزینه ها رو دستی کنه ). قق میشه .
    سلام حسین جان!
    راستش من بودم ولی سایت فیل شده بود بنده هم فیل کش تو این خراب شده ندارم واسه خاطر همین هست نتونستم بیام!
    در مورد فیفا 11 PC یک مطلبی بود که باید اعلام کنم!این دقیقا یک قسمت از مطلب هست!اولین impression یا برداشتی هست که تو فروم فیفا نوشته شده!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یک قسمت متن این طوری گفته
    the game started , first impressions , the game looks great , better than Fifa 2010 on PS3. Yes, here a complete next-gen. All movements are smooth, realistic animation clearly better than in fifa 2010 PS3.
    و جالبه یک قسمت از این متن نوشته Movement Messi and C. Ronaldo did not resemble each other
    در مورد پاسهای پینگ پنگی راستی گفتی
    دستی یا نیمه دستی کنه که بازیو بشدت جذاب میکنه
    این تو فیفاهای قبلی بود؟اگه بود چطور میشد این کار را کرد!
    بعد من تو این تاپیک اون طور که دستگیرم شد پاسهای پینگ پنگی به نظر میرسه وجود نخواهند داشت!شما خواهشا یک نگاه بنداز شاید من اشتباه میکنم!
    کد:
    کد:
    یادش بخیر مهران چند ماه پیش تو اولین نفری بودی که خبر نکست شدن نسخه pc رو اعلام کردی و الان میبینم حرفت داره محقق میشه
    آره اون موقع اولین مطلب را دیدم خیلی خوشحال شدم البته اکثر دوستان اینجا باور نمیکردن!

4. 4 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

مهران تا الان با سیستم کمکی بازی میکردی ؟ با این اوصاف باید بهت بگم نصف لذت بازیو نبردی بخش زیادی از طرفداران این بازی بخاطر آزادی عمل در سیستم پاس و شوت و ... طرفدار این بازی هستن همین الان هم توی تالارهای گفتگو با وجود این سیستم جدید پاسکاری که قراره توی نسخه 11 پیاده بشه بازم بعضیا میگن سیستم پاسو روی دستی میزاریم خود من اول برای خرید کنسول دو دل بودم که امین بهم گفت این گزینه ها توی بازی وجود داره منم دیگه برای خرید کنسول درنگ نکردم . خدا رو شکر برای نسخه 11 توی حالت دستی هم سازوکار pro passing اعمال میشه بنابراین از این بابت مشکلی نیست هر کی دوست داره میتونه از سیستم دستی استفاده کنه و هر کی خواست میتونه گزینه کمکی و یا نیمه کمکی رو انتخاب کنه اما به هر حال ویژگیهای pro passing توی بازیش اعمال میشه . در ضمن قراره پاور بار این سیستم pro passing آپشنال باشه بنابراین هر کی خواست میتونه غیر فعالش کنه اما در حالت آنلاین برای اینکه بعضیا زرنگی نکنن همیشه فعاله .
    همونطوریکه میدونی سیستم pro passing از دو بخش تشکیل شده یک بخشش مربوط میشه به پاور بار و بحث underhit و overhit و یک بخشش که مهمتر هم هست مربوط میشه به سیستم ارور و خطای پاس که بر اساس شرایط , خطای پاس اتفاق میفته .

اگه تا الان گزینه های دستی رو فعال نکردی برو فعال کن بعد ببین بازی چقدر واقعی و سخت میشه گزینه های دستی شامل پاسها ( پاس معمولی , پاس تودر , سانترها ) و شوتها ( شوت معمولی و چیپ ) میشه و خود این موارد شامل دستی , نیمه کمکی و کمکی میشه یعنی حدودا 12-13 حالت وجود داره . برو اینا رو فعال کن بهت قول میدم روی درجه سختی متوسط هم به زور تیمهای حریفو میبری . نکته مهم این سیستم دستی اینه که دیگه این خودتی که بازی میکنی نه cpu یعنی هرجا دوست داری میتونی توپو بفرستی و آزادی عمل کاملی در جهت و همینطور قدرت پاس و یا شوت داری ( البته بستگی به این داره که نیمه کمکی باشه یا دستی ) . یک نکته جالب دیگه اینکه هیچ وقت نمیشه روی حالت دستی کاملا مسلط شد بنابراین جذابیت و سختی بازی همیشه وجود خواهد داشت . من تا الان بیش از 90 درصد بازیهامو توی سری نکست فیفا در حالت دستی انجام دادم اما با این حال بازم وقتی آمار دقت پاسو بعد از بازیهام نگاه میکنم بطور میانگین بیشتر از 75 درصد نمیشه در حالیکه وقتی گزینه کمکی پاسو انتخاب میکنم دقت پاسهام تا حدود 90 درصد هم میرسه توی فوتبال واقعی هم دقت پاسها خیلی زیاد نیست مثلا بارسا که سنبل دقت پاسه دقت پاسهاشون نهایتا 82-83 درصد بیشتر نمیشه و تیمهایی مثل اینتر که سیستم بازیشون فرق میکنه حدود 65 درصد بطور میانگین پاسهاشون دقت داره و از سه پاس فقط دو پاسشون به هدف میرسه .
    و یک نکته دیگه اینکه وقتی در مقابل یک نفر بازی میکنی اگه یکی از شما بازیش خیلی بهتر از اون یکی باشه میتونید با توافق هم کسی که بازیش بهتره گزینهای بیشتری از حالت دستیو انتخاب کنه تا توازن بین بازی برقرار بشه . علاوه بر اینها میشه توی منیجر مود وقتی در مقابل تیمهای قوی بازی میکنی درجه سختی بازیو روی حالتهای سخت تر بزاری تا فشار تیم قویتر ملموس تر بشه من معمولا بیشتر بازیهامو روی درجه متوسط قرار میدم اما تمام گزینه ها رو دستی میکنم در برابر تیمهای 4.5 ستاره درجه سختی ورد کلس رو انتخاب میکنم ودر مقابل تیمهای بسیار قوی 5 ستاره بالاترین درجه سختی رو انتخاب میکنم اینجوری بازی خیلی واقعی میشه .

توی لینکی که دادی بودی کار گردان نسخه 11 PC یعنی Jarvisem توی یک ویدئو در مورد ویژگیهای نسخه PC توضیح میده و هیچ اشاره ای به پاس حرفه ای و پرسنالدی پلاس نمیکنه توی اون لینکهای دیگه هم به همین شکل اشاره ای به ویژگیهای نسخه های کنسولی 11 در نسخه PC نشده .
    اصلا خود EA رسما اعلام کرد که قراره نسخه 10 فیفا نکستو با ورد کاپ ترکیب کنن کارگردان بازی هم گفت ویژگیهای جدید نسخه 11 کنسولی توی PC نیست . مگه اینکه توی این دو ماه باقی مونده نظرشون عوض بشه . لینکشو الان ندارم اما اگه خواستی پیداش میکنم . من فکر میکنم اون دو تا PP به اشتباهت انداخته این دو تا P مخفف PRO PASSING هستش نه PING PONG :
    FIFA 11 PC without PP in my opinion (Many News)
    در ضمن هر وقت دیدی سایت ف ی ل ت ر شده بجای دات COM از دات IR یا دات NET استفاده کن .

...................................

یک خبر هم بدم
    یکی از مهمترین مسائل بازی مساله STAMINA هستش که دقیق طراحی نشده یعنی ما توی دنیای واقعی هیچ نمیبینیم بازیکنان دائم توی زمین بدوند و خسته نشن اصلا این مساله نمای بازی رو هم غیر طبیعی کرده همش بازیکنا درحال دویدن هستن و توپو تعقیب میکنن . خبر خوب اینه که گری پترسن گفته ما داریم روی این مساله کار میکنیم و گفته اگه بتونیم کار رو بشکل بی نقصی به انجام برسونیم حتما توی نسخه 11 پیادش میکنیم .
    Last edited by 4039; 26-07-2010 at 12:25.

6. 8 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

مهران تا الان با سیستم کمکی بازی میکردی ؟ با این اوصاف باید بهت بگم نصف لذت بازیو نبردی بخش زیادی از طرفداران این بازی بخاطر آزادی عمل در سیستم پاس و شوت و ... طرفدار این بازی هستن همین الان هم توی تالارهای گفتگو با وجود این سیستم جدید پاسکاری که قراره توی نسخه 11 پیاده بشه بازم بعضیا میگن سیستم پاسو روی دستی میزاریم
    دقیقا همینطوره.پاس بصورت دستی بازی رو بشدت جذاب و واقعی میکنه.از خوبیهای این مورد میشه به کمتر شدن سرعت بازی و سختر شدن اون اشاره کرد.هیچ وقت هم نمیتونی کامل تسلط داشته باشی من خیلی وقته بازی میکنم ولی بازم بطور کامل تسلط ندارم به خودم شک داشتم که شاید مشکل از کم دقتی من باشه ولی حالا که حسین گفت دیدم که ایشونم بطور کامل تسلط پیدا نکرده.
    بهرحال باید از سازنده تشکر کرد که این نوع پاس رو در بازی قرار داده که بازی رو خیلی زیبا کرده مطمئن باش اینقدر سخت میشه که نتونی رو درجه لجندری در مود منیجر با تیمهای بزگ هم در لیگ اول بشی..
    با فعال کردن پاس بصورت کاملا دستی این خصوصیات به بازی اضافه میشه:

سخت تر شدن بازی.سخت ترین موقع اینه که بخوای با بازیکنی یک دو کنی باید خیلی مسلط باشی.

سرعت بازی بدلیل انتخاب گیمر برای تنظیم فدرت پاس کمتر میشه.فرض کن میخوای در خطوط دفاعی پاسکاری کنی بخاطر ریسک بالا قدرت پاس رو کم میگیری که همین سرعت بازی رو کمتر میکنه.

حس لذت بخش دادن یک پاس دقیق طولی بلند که در گیمر بوجود میاد.
    مهمتر اینکه کنترل 360 درجه بازی که اینقدر پارسال روی اون مانور میدادن به زیبایی نمایان میشه.آزادی عمل به اوج خودش میرسه و در هر نقطه خواستی میتونی پاس بدی یا شوت بزنی.
    ترکیب این نوع باس با پرسنالدی خیلی جالب میشه هر چند اگه این مورد رو اگر در pc اعمال نکنن بازم فیفا10 آنقدر جذاب هست که پی سی بازا رو یک سال در گیر خودش بکنه و هیچگاه از آسون شدن بازی زده نکنه!

یک خبر هم بدم
    یکی از مهمترین مسائل بازی مساله STAMINA هستش که دقیق طراحی نشده یعنی ما توی دنیای واقعی هیچ نمیبینیم بازیکنان دائم توی زمین بدوند و خسته نشن اصلا این مساله نمای بازی رو هم غیر طبیعی کرده همش بازیکنا درحال دویدن هستن و توپو تعقیب میکنن . خبر خوب اینه که گری پترسن گفته ما داریم روی این مساله کار میکنیم و گفته اگه بتونیم کار رو بشکل بی نقصی به انجام برسونیم حتما توی نسخه 11 پیادش میکنیم .
    اگه بشه این مورد رو اعمال کنن خیلی عالی میشه.الان در بازی یک بازیکن 120 دقیقه میتونه به راحتی بدوه که اصلا جالب نیست + این مورد هم به ویزگیه فردیت گرایی بازی کمک میکنه مثلا بازیکنانی مثل کویت و خاویر زانتی و دی یانگ و شواین اشتایگر استامینا بالایی دارن که از بقیه بازیکنا متمایزن.خصوصیات فردی بازیکنا خیلی در روند بازی و مخصوصا منیجر مود برای خرید بازیکنا میتونه موثر باشه و اینکه بدونی هر بازیکن تواناییها و مشخصات مخصوص به خودشو داره خدا رو شکر که فیفا این مورد رو داره به بازی اضافه میکنه.

راستی چرا یه ویدئو گیم پلی یا تریلر از بازی نمیذارن خسته شدیم دیگه اهههه
    Last edited by JUSTIN11; 26-07-2010 at 13:37.

8. 5 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

امیدوارم EA Sports سیاست قبلی خودش در مورد FIFA PC رو ادامه نده. از این نگرانم که FIFA 2011 PC برای سال ها فرق خاصی با FIFA های بعدی نداشته باشه.

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اگه تا الان گزینه های دستی رو فعال نکردی برو فعال کن بعد ببین بازی چقدر واقعی و سخت میشه گزینه های دستی شامل پاسها ( پاس معمولی , پاس تودر , سانترها ) و شوتها ( شوت معمولی و چیپ ) میشه و خود این موارد شامل دستی , نیمه کمکی و کمکی میشه یعنی حدودا 12-13 حالت وجود داره . برو اینا رو فعال کن بهت قول میدم روی درجه سختی متوسط هم به زور تیمهای حریفو میبری . نکته مهم این سیستم دستی اینه که دیگه این خودتی که بازی میکنی نه cpu یعنی هرجا دوست داری میتونی توپو بفرستی و آزادی عمل کاملی در جهت و همینطور قدرت پاس و یا شوت داری ( البته بستگی به این داره که نیمه کمکی باشه یا دستی ) . یک نکته جالب دیگه اینکه هیچ وقت نمیشه روی حالت دستی کاملا مسلط شد بنابراین جذابیت و سختی بازی همیشه وجود خواهد داشت . من تا الان بیش از 90 درصد بازیهامو توی سری نکست فیفا در حالت دستی انجام دادم اما با این حال بازم وقتی آمار دقت پاسو بعد از بازیهام نگاه میکنم بطور میانگین بیشتر از 75 درصد نمیشه در حالیکه وقتی گزینه کمکی پاسو انتخاب میکنم دقت پاسهام تا حدود 90 درصد هم میرسه توی فوتبال واقعی هم دقت پاسها خیلی زیاد نیست مثلا بارسا که سنبل دقت پاسه دقت پاسهاشون نهایتا 82-83 درصد بیشتر نمیشه و تیمهایی مثل اینتر که سیستم بازیشون فرق میکنه حدود 65 درصد بطور میانگین پاسهاشون دقت داره و از سه پاس فقط دو پاسشون به هدف میرسه .
    و یک نکته دیگه اینکه وقتی در مقابل یک نفر بازی میکنی اگه یکی از شما بازیش خیلی بهتر از اون یکی باشه میتونید با توافق هم کسی که بازیش بهتره گزینهای بیشتری از حالت دستیو انتخاب کنه تا توازن بین بازی برقرار بشه . علاوه بر اینها میشه توی منیجر مود وقتی در مقابل تیمهای قوی بازی میکنی درجه سختی بازیو روی حالتهای سخت تر بزاری تا فشار تیم قویتر ملموس تر بشه من معمولا بیشتر بازیهامو روی درجه متوسط قرار میدم اما تمام گزینه ها رو دستی میکنم در برابر تیمهای 4.5 ستاره درجه سختی ورد کلس رو انتخاب میکنم ودر مقابل تیمهای بسیار قوی 5 ستاره بالاترین درجه سختی رو انتخاب میکنم اینجوری بازی خیلی واقعی میشه
    چقدر خوب من اصلا نمیدونستم این قضیه را...........
    تقریبا 1 ماه Wc 2010 دستم بود و من از این قضیه چیزی نمیدونستم!ای کاش زود تر میدونستم!حالا دادم رفت فیفا جام جهانی را.......
    حالا باید برم ببینم فیفا 10 پیدا میکنم یا نه!
    راستی برای اینکه بخوام حالت پاس را به صورت دستی بگذارم باید چیکار کنم گزینه ای را باید فعال کنم یک راهنمایی کنین!خیلی مشتاق هستم این حالت را تجربه کنم!من خودم جز اشخاصی هستم که دوست دارم تیم حریف تو بازی منو نابود کنه!
    با این اوصاف خود پاسهای پینگ پنگی مشکلش حل میشه دیگه ها؟
    راستی چطور میشه رفت تو سایت یوتوب من تنها راهی که میتوانم دموها را ببینم همین یوتوب هست چون تا حالا نه دمویی از PES 2011 دیدم نه فیفا و ......................سرعت دانلودم هم افتضاح هست!

11. این کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_dij's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

هر کی دوست داشت میتونه پاسها رو دستی یا نیمه دستی کنه که بازیو بشدت جذاب میکنه
    دقیقا همینطوره.پاس بصورت دستی بازی رو بشدت جذاب و واقعی میکنه.
    چطوری میشه تو فیفا 10کنسول یا wc کنسول پاسها رو دستی یا نیمه دستی کرد.
    خدایی هر کی بلده بگه .چون من اصلا از این نوع پاسکاری پینگ پونگی خوشم نمیاد.
    خواهشا زودتر راهنمایی کنید

------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Last edited by hamed_dij; 26-07-2010 at 15:10.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

امیدوارم EA Sports سیاست قبلی خودش در مورد FIFA PC رو ادامه نده. از این نگرانم که FIFA 2011 PC برای سال ها فرق خاصی با FIFA های بعدی نداشته باشه.
    نه مطمئن باش این کار رو نمیکنن چون مساله پول در بینه . اگه نسخه های بعدی شبیه نسخه 11 باشه اونوقت دیگه کسی نمیره نسخه های بعدو بخره پس شک نکن نسخه های بعدی PC حتما بهتر از نسخه 11 خواهند بود و نسخه های بعدو بقدری بهتر میسازن که انگیزه خرید در مردم ایجاد بشه .

چقدر خوب من اصلا نمیدونستم این قضیه را...........
    تقریبا 1 ماه Wc 2010 دستم بود و من از این قضیه چیزی نمیدونستم!ای کاش زود تر میدونستم!حالا دادم رفت فیفا جام جهانی را.......
    حالا باید برم ببینم فیفا 10 پیدا میکنم یا نه!
    راستی برای اینکه بخوام حالت پاس را به صورت دستی بگذارم باید چیکار کنم گزینه ای را باید فعال کنم یک راهنمایی کنین!خیلی مشتاق هستم این حالت را تجربه کنم!من خودم جز اشخاصی هستم که دوست دارم تیم حریف تو بازی منو نابود کنه!
    با این اوصاف خود پاسهای پینگ پنگی مشکلش حل میشه دیگه ها؟
    راستی چطور میشه رفت تو سایت یوتوب من تنها راهی که میتوانم دموها را ببینم همین یوتوب هست چون تا حالا نه دمویی از PES 2011 دیدم نه فیفا و ......................سرعت دانلودم هم افتضاح هست!

یادمه پارسال که ما دموی PES 2010 رو بازی میکردیم خیلی دوست داشتی بدونی حریف تا چه حد میتونه روی دروازه ما فشار وارد کنه . حالا برو تمام گزینه ها رو روی دستی بزار و در جه سختی بازی رو روی بالاترین درجه قرار بده بعد در مقابل یک تیم مثل رئال یا بارسا بازی کن ببین چه فشاری روی یک سوم دفاعیت وارد میکنن یعنی راضی هستی یک امتیاز از بازی بگیری بیای بیرون اگه زمان بازی بیشتر از 10 دقیقه باشه مطمئن باش بدون دریافت گل از زمین بیرون نمیای . از اونطرف کل موقعیتهایی که میتونی روی دروازه این تیمها ایجاد کنی کلش به اندازه انگشتان یک دست هم نمیرسه .
    تنظیمات مربوط به حالتهای دستی و نیمه کمکی و کمکی توی منوی ستینگ بازیه ( منوی قبل از شروع بازی ) .

دقیقا همینطوره.پاس بصورت دستی بازی رو بشدت جذاب و واقعی میکنه.از خوبیهای این مورد میشه به کمتر شدن سرعت بازی و سختر شدن اون اشاره کرد.هیچ وقت هم نمیتونی کامل تسلط داشته باشی من خیلی وقته بازی میکنم ولی بازم بطور کامل تسلط ندارم به خودم شک داشتم که شاید مشکل از کم دقتی من باشه ولی حالا که حسین گفت دیدم که ایشونم بطور کامل تسلط پیدا نکرده.
    بهرحال باید از سازنده تشکر کرد که این نوع پاس رو در بازی قرار داده که بازی رو خیلی زیبا کرده مطمئن باش اینقدر سخت میشه که نتونی رو درجه لجندری در مود منیجر با تیمهای بزگ هم در لیگ اول بشی..
    با فعال کردن پاس بصورت کاملا دستی این خصوصیات به بازی اضافه میشه:

سخت تر شدن بازی.سخت ترین موقع اینه که بخوای با بازیکنی یک دو کنی باید خیلی مسلط باشی.

سرعت بازی بدلیل انتخاب گیمر برای تنظیم فدرت پاس کمتر میشه.فرض کن میخوای در خطوط دفاعی پاسکاری کنی بخاطر ریسک بالا قدرت پاس رو کم میگیری که همین سرعت بازی رو کمتر میکنه.

حس لذت بخش دادن یک پاس دقیق طولی بلند که در گیمر بوجود میاد.
    مهمتر اینکه کنترل 360 درجه بازی که اینقدر پارسال روی اون مانور میدادن به زیبایی نمایان میشه.آزادی عمل به اوج خودش میرسه و در هر نقطه خواستی میتونی پاس بدی یا شوت بزنی.
    ترکیب این نوع باس با پرسنالدی خیلی جالب میشه هر چند اگه این مورد رو اگر در pc اعمال نکنن بازم فیفا10 آنقدر جذاب هست که پی سی بازا رو یک سال در گیر خودش بکنه و هیچگاه از آسون شدن بازی زده نکنه!

اگه بشه این مورد رو اعمال کنن خیلی عالی میشه.الان در بازی یک بازیکن 120 دقیقه میتونه به راحتی بدوه که اصلا جالب نیست + این مورد هم به ویزگیه فردیت گرایی بازی کمک میکنه مثلا بازیکنانی مثل کویت و خاویر زانتی و دی یانگ و شواین اشتایگر استامینا بالایی دارن که از بقیه بازیکنا متمایزن.خصوصیات فردی بازیکنا خیلی در روند بازی و مخصوصا منیجر مود برای خرید بازیکنا میتونه موثر باشه و اینکه بدونی هر بازیکن تواناییها و مشخصات مخصوص به خودشو داره خدا رو شکر که فیفا این مورد رو داره به بازی اضافه میکنه.

راستی چرا یه ویدئو گیم پلی یا تریلر از بازی نمیذارن خسته شدیم دیگه اهههه
    بله این موارد رو هم باید به مزایای سیستم دستی و آزادی عمل در بازی اضافه کرد . همچنین اینکه دیگه بازیها اینقدر پر گل نمیشه مثلا توی یک بازی 15 دقیقه ای نهایتا دو تا گل رد و بدل میشه که از این لحاظ بازی به واقعیت شباهت بیشتری پیدا میکنه علاوه بر اینها وقتی گل میزنی بدلیل سخت بودن گلزنی آدم کی ذوق زده میشه .
    راستش این واقعیت گرایی اینقدر برای من جالب بوده که الان بازیهامو توی منیجر مود روی زمان 30 دقیقه ای تنظیم کردم که با وقتهای تلف شده و ترکیب چینی و این حرفا هر بازی حدود 45 تا 50 دقیقه طول میکشه اما بازی اینقدر جذابه که احساس خستگی نمیکنم و بجای اینکه مثل بعضی از گیمرها که در روز پشت سر هم چند تا بازی کوتاه بازی میکنند همونو یک بازی اما با کیفیت انجام میدم اینجوری هر فصل از بازیها چندین هفته به طول میکشه و گرفتن یک جام برام خیلی لوث ( املاش درسته ؟ )و عادی نمیشه ( جالبه هنوز نتونستم یک جام معتبر رو فتح کنم و به همین خاطر انگیزه و لذت گرفتن یک جام برام باقی مونده البته تا نزدیکیاش رفتم ) .
    در مورد تسلط روی حالت دستی باید بگم اگه نگم محاله باید بگم بسیار بسیار مشکله شاید تعداد انگشت شماری باشن که با سیستم دستی بتونن مثل حالت کمکی پاسکاری کنن . من چند روز پیش با مسعود ( همکار انجمن بازی ) بازی میکردم ایشون هم تسلط نسبی داشت در حالیکه بازیش واقعا خیلی خوبه. مسعود الحق و الانصاف با تیم آلمان خیلی عالی کار میکنه اصلا نمیشد هد زن هاشو مهار کرد بازم با این تیم هلند شما بود که تونستم یک کم جلوش ایستادگی کنم و گرنه با بقیه تیمها که هیچی . راستی من یک چیزی رو هم متوجه شدم سرعت بازی با مانیتورهای CRT بشدت کاهش پیدا میکنه هرچند که توی این نسخه سرعت بازیو کم کردن یکی از بچه ها میگفت سرعت بازی در حالت نرمال شده شبیه سرعت کم توی نسخه های قبل .
    Last edited by 4039; 26-07-2010 at 15:16.

14. 3 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_dij's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

هر کی دوست داشت میتونه پاسها رو دستی یا نیمه دستی کنه که بازیو بشدت جذاب میکنه
    دقیقا همینطوره.پاس بصورت دستی بازی رو بشدت جذاب و واقعی میکنه.
    کسی از عزیزان نیست جواب بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

منوی بازی:

MY FIFA 10 ----->> XBOX CONTROLLER SETTINGS
    در این قسمت وارد صفحه ایی میشید که میتونید پاس-پاس توی عمق و شوت سانتر رو در سه حالت MANUAL-SEMI-ASSISTED تغییر بدید.
    مثلا:
    PASS ASSISTANCE: MANUAL
    THROUGH PASS ASSISTANCE : ASSISTED
    .
    .
    .

17. 2 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •