دقیقا همینطوره.پاس بصورت دستی بازی رو بشدت جذاب و واقعی میکنه.از خوبیهای این مورد میشه به کمتر شدن سرعت بازی و سختر شدن اون اشاره کرد.هیچ وقت هم نمیتونی کامل تسلط داشته باشی من خیلی وقته بازی میکنم ولی بازم بطور کامل تسلط ندارم به خودم شک داشتم که شاید مشکل از کم دقتی من باشه ولی حالا که حسین گفت دیدم که ایشونم بطور کامل تسلط پیدا نکرده.
بهرحال باید از سازنده تشکر کرد که این نوع پاس رو در بازی قرار داده که بازی رو خیلی زیبا کرده مطمئن باش اینقدر سخت میشه که نتونی رو درجه لجندری در مود منیجر با تیمهای بزگ هم در لیگ اول بشی..
با فعال کردن پاس بصورت کاملا دستی این خصوصیات به بازی اضافه میشه:
سخت تر شدن بازی.سخت ترین موقع اینه که بخوای با بازیکنی یک دو کنی باید خیلی مسلط باشی.
سرعت بازی بدلیل انتخاب گیمر برای تنظیم فدرت پاس کمتر میشه.فرض کن میخوای در خطوط دفاعی پاسکاری کنی بخاطر ریسک بالا قدرت پاس رو کم میگیری که همین سرعت بازی رو کمتر میکنه.
حس لذت بخش دادن یک پاس دقیق طولی بلند که در گیمر بوجود میاد.
مهمتر اینکه کنترل 360 درجه بازی که اینقدر پارسال روی اون مانور میدادن به زیبایی نمایان میشه.آزادی عمل به اوج خودش میرسه و در هر نقطه خواستی میتونی پاس بدی یا شوت بزنی.
ترکیب این نوع باس با پرسنالدی خیلی جالب میشه هر چند اگه این مورد رو اگر در pc اعمال نکنن بازم فیفا10 آنقدر جذاب هست که پی سی بازا رو یک سال در گیر خودش بکنه و هیچگاه از آسون شدن بازی زده نکنه!
اگه بشه این مورد رو اعمال کنن خیلی عالی میشه.الان در بازی یک بازیکن 120 دقیقه میتونه به راحتی بدوه که اصلا جالب نیست + این مورد هم به ویزگیه
فردیت گرایی بازی کمک میکنه مثلا بازیکنانی مثل
کویت و خاویر زانتی و دی یانگ و شواین اشتایگر استامینا بالایی دارن که از بقیه بازیکنا متمایزن.خصوصیات فردی بازیکنا خیلی در روند بازی و مخصوصا منیجر مود برای خرید بازیکنا میتونه موثر باشه و اینکه بدونی هر بازیکن تواناییها و مشخصات مخصوص به خودشو داره خدا رو شکر که فیفا این مورد رو داره به بازی اضافه میکنه.
راستی چرا یه ویدئو گیم پلی یا تریلر از بازی نمیذارن خسته شدیم دیگه اهههه
.gif)