تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 85 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 846

نام تاپيک: تاپیک تیم ملی برزیل

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

پست انحرافی؟ ((: حاجی احساساتی نشو. قرار نیست بیایم اینجا بگیم قربون برزیل برم فداش بشم عجب تیمیه.
    وقتی یه گل کاملا اشتباه رو قبول میکنه در اون موقعیت، چه چیزی مهم تر از اون میتونه باشه؟ اخراج یه بازیکن در دقیقه 85 بازی که خطا هم کرده و کارت گرفته؟ حالا نه به اون شدت ولی باز هم بازیکن رو زد. حالا گیریم اصلا نباید کارت میگرفت. به نفع برزیل شد که! کاکا بازی بعد رو استراحت میکنه.
    مگه شما برزیل هستی که میگی خودت گفتی مردوده؟ همه باید بدونن که مردوده. بنده هم نون و آبم رو با جام جهانی نمیدن که استرس داشته باشم! حالا خوبه آرژانتینی هستم و تیم مورد علاقه ام تا الان عالی نشون داده.
    معنی اسپم رو درک کن لطفا شما هم.
    ببین نمی خوام بحث آرژانتین و برزیل راه بندازم...ولی بازی کره یه گل افساید زدین و گل اول(که خیلی از نظر روانی مهمه) رو کره به خودشون زد خیلی حال داد؟!! انصافا شما می تونی بگی برزیل تیم برتر بازی نبود؟ بدون اغراق این وحشیانه ترین بازی بود که دیدم...داور اگه داور بود باید اخراج می کرد چون کاملا بازیشون مشخص بود تخریبیه و فقط می خواستن بزنن و مصدوم کنن..

در مورد اخراج هم خیلی خیلی واضح بود که بازیکن ساحل عاج مخصوصا خودشو کوبوند به کاکا...اینکا کاکا دستشو کمی بالا آورد یه عکس العمل طبیعی و تا حدودی غیر ارادیه...شما یه چیزی داره بهت برخورد می کنه دستتو میگیری جلوش دیگه...اگه کاکا در حال حرکت بود و دستشو میاورد بالا و ضربه می زد باز میشد گفت که کارت داره ولی وقتی کاکا وایساده و اون طرف خودشو می زنه بهش؟؟

بعدشم چطور می گی به نفع برزیل شد؟ تازه داشت رو فرم می اومد که باز یه بازی وقفه می افته...بازی با پرتغال که 4 تیر هست رو از دست داده و بازی دور حذفی هم بسته به رتبه برزیل 7 ام یا 8 امه...وقفه خیلی زیادیه...اگه قرار به استراحت دادن بود که مربی خودش بهش استراحت می داد...

کارت اول کاکا هم خیلی بچه گانه بود ...کلا به نظرم کاکا خیلی مغروره و خودشو خیلی می گیره یه جورایی...

این مرادی هم که واقعا تعطیله...بیخود نیست هرچی جلز و ولز کرد نرفت جام جهانی!

در مورد گل فابیانو هم با هند کردنش اصلا حال نکردم...من جای فیفا بودم بازی بعد محرومش می کردم...اصلا تعجب می کنم چرا با دست زد...تقریبا رد شده بود از بازیکن حریف و نیازی به هند کردن نبود...

واقعا با بازی ژولیو سزار حال کردم...به نظر من بهترین دروازه بان جهانه...بهتر از کاسیاس و بوفون..

2. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

مجتبی جان من متوجه نشدم الانو مصدومیتش شدیده یا نه؟

4. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

به نظر من گل فابیانو خطا بود که هیچ
    و بعد از گرفتن خطا باید با کارت زردی نیز جریمه میشد

در مورد کارت زرد دوم کاکا
    بازیکن داشت بطرفش میومد
    کاکا هم داشت میدید
    وقتی میخواست بهش برخورد کنه خودشو محکم گرفت (عمدی)
    و بازیکن افتاد زمین
    و داور هم این صحنه را دید
    اگه کاکا سیاستی داشت ، وقتی بازیکن بهش خورد میتونست خودشو زمین بندازه
    در واقع هردو همزمان به زمین می افتادند
    اما کاری کرد که طرف زمین بیفته
    و داور هم برای گرفتن نبض بازی کارت زرد دومو داد

دروازه بان ساحل عاج هم زیاد حرفه ای نبود
    شاید اگر چنین حملاتی را به تیمهایی با دروازه بان حرفه ای بکنند نتونند به گل برسند
    Last edited by golmohammadi; 21-06-2010 at 12:02.

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

پيش فرض

ببین نمی خوام بحث آرژانتین و برزیل راه بندازم...ولی بازی کره یه گل افساید زدین و گل اول(که خیلی از نظر روانی مهمه) رو کره به خودشون زد خیلی حال داد؟!!
    چی میگی بابا........!!؟؟؟
    Last edited by CHEGUEVARA.; 21-06-2010 at 12:39.

7. این کاربر از CHEGUEVARA. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام

دیشب برزیل عالی بود و برزیلی بازی کرد

کاکا نیمه دوم بهتر شد روبینیو هم به فکر نمایش دادن خودش بود

لوسیو تو دفاع حرف نداشت

گلهای فابیانو خیلی قشنگ بود مخصوصا گل اول
    گل دومش هم که فول بود که ساحل عاجیها رو عصبانی کرد

داور بازی هم اصلا خوب نبود اخراج کاکا به نظرم بدترین تصمیم بود

جای خالی رونالدینیو هم اصلا احساس نمیشد

دونگا هم مثل دومنک مری خوبی برای تیمش نیست

9. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه man war's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بوشهر - چغادک

پيش فرض

سلام

دیشب برزیل عالی بود و برزیلی بازی کرد

کاکا نیمه دوم بهتر شد روبینیو هم به فکر نمایش دادن خودش بود

لوسیو تو دفاع حرف نداشت

گلهای فابیانو خیلی قشنگ بود مخصوصا گل اول
    گل دومش هم که فول بود که ساحل عاجیها رو عصبانی کرد

داور بازی هم اصلا خوب نبود اخراج کاکا به نظرم بدترین تصمیم بود

جای خالی رونالدینیو هم اصلا احساس نمیشد

دونگا هم مثل دومنک مری خوبی برای تیمش نیست

باید بگم گل دوم برزیل خطا بود و کارت زرد دوم کاکا هم 100% درست بود

داره خودمونی میشه ali kaka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

داوري داغون بود.بازيكن ساحل عاج از قصد به طرف كاكا رفت و خودشو به اون كوبوند.قبل از برخورد داد زد و صورتشم كه گرفت. تابلو تمارض كرد.كاكا فقط از خودش دفاع كرد.

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مجتبی جان من متوجه نشدم الانو مصدومیتش شدیده یا نه؟

مصدومیت الانو جدی نیست

کادر پزشکی تیم ملی برزیل از میزان مصدومیت الانو خبر می دهد

سایت گل- خوسه لوئیس رونکو، پزشک تیم ملی برزیل در صحبتهایی اعلام کرد که مصدومیت الانو جدی نیست. این ستاره در جریان دیدار دیشب تیمش مقابل ساحل عاج دردقیقه 67 و به دلیل برخوردی که میان او و تیوته به وجود آمد مصدوم و مجبور به ترک زمین مسابقه با برانکارد شد.
    رونکو درپایان این دیدار که با برتری 1-3 زردپوشان همراه بود، گفت:« مصدومیت الانو جدی نیست. البته ما شرایط او را زیر نظر داریم و تا دوشنبه با استفاده از کیسه یخ در صدد کاهش تورم پای او خواهیم بود
    طبق اعلام کادر پزشکی برزیل، ستاره برزیلی به دلیل ضربه سختی که به ساق و قوزک پای چپش وارد شد، مجبور به ترک زمین مسابقه شد.او سومین گل تیمش در جریان این دیدار را به ثمر رساند

---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------

اریکسون:این برزیل می تواند به فینال برسد
    سرمربی سوئدی ساحل عاج در صحبتهایی به آنالیز تیم حریف پرداخته است.

سایت گل- سون گوران اریکسون، سرمربی تیم ملی ساحل عاج از عملکرد تیم ملی برزیل پس از پیروزی 1-3 این تیم مقابل شاگردانش تعریف و تمجید کرد.

اریکسون در پایان دیدار دیشب گفت:« فکر می کنم که برزیل می تواند تا فینال رقابتها پیش برود.آنها به خوبی دفاع می کنند و حمله فوق العاده ای نیز دارند.کسب نتیجه پیروزی مقابل آنها بسیار دشوار است. برزیلی ها بسیار منسجم هستند و به ویژه در خط دفاعی فوق العاده ظاهر می شوند.ما یکشنبه چند اشتباه داشتیم و آنها به بهترین نحو از این اشتباهات بهره بردند..برزیلی ها خیلی خیلی خوب هستند.»

این مربی سوئدی بخش بیشتری از صحبتهایش را به تمجید از شاگردان دونگا پرداخت.اریکسون ادامه داد:«آنها چهار بازیکن رو به جلوی خوب به نامهای کاکا، روبینیو،فابیانو و الانو دارند و مایکون، مدافع راست آنها نیز غیرقابل مهار است. برزیلی ها کیفیت فوق العاده ای دارند و در خط دفاعی بسیار منسجم هتسند و ضد حمله برروی دروازه این تیم فوق العاده دشوار است.ولی ما فرصتهای خوبی خلق کردیم..»

او در ادامه در مورد عملکرد بازیکنانش در این دیدار گفت:« واقعا متاسفم..به نظر من ، تیم ما بسیار منسجم بود، اگر به یاد داشته باشید، مقابل پرتغال هم از نظر دفاعی، خیلی خوب کارکردیم ولی مقابل برزیل باید بازی کاملی را به نمایش بگذاری.وقتی بازی 0-3 بود، ما می بایست به گل می رسیدیم و در آن زمان فرصت به ثمر رساندن دو گل را داشتیم.در 5 روز آینده دیدار دیگری خواهیم داشت و در آنجاست که شاید تفاضل گل به کارمان بیاید.»

اریکسون در بخش پایانی صحبتهایش با اشاره به اخراج کاکا گفت:« به نظر من عادلانه بود.آنچه من در تصاویر تلویزیونی دیدم، کارت زرد دوم کاکا به خاطر هل دادن بازیکن ما بود...نمی دانم چرا ولی او بازیکن ما را هل داد.»

==========================

دونگا:اگر جای داور بودم، امروز خداحافظی می کردم
    مربی تیم ملی برزیل از پیروزی تیمش بسیار خوشحال است ولی از تصمیمات تیم داوری به شدت معترض

سایت گل- تیم ملی برزیل یکشنبه شب با نتیجه 1-3 مقابل ساحل عاج به پیروزی رسید و کارلوس دونگا از این بابت کاملا راضی است ولی اعتراض او به عملکرد تیم داوری این دیدار و به ویژه استفان لانوی ، داور فرانسوی این دیدار بود، چرا که دونگا خواهان مراقبت بیشتری ازستاره هایش است.

دونگا در کنفرانس خبری پایانی این دیدار گفت:« بازی بسیار پیچیده و پرانرژی ای بود و قدرت فیزیکی بالایی را می طلبید و خطاهای زیادی داشت.همه ماهایی که فوتبال را دوست داریم به دنبال فوتبال تماشایی هستیم ولی افرادی که فوتبال را کنترل می کنند باید بدانند که این فوتبال نبود.»

دونگا با اعتراض به نحوه داوری این دیدار و اخراج کاکا در دقایق پایانی بازی گفت:« اگر من جای داور بودم، همین امروز دست از قضاوت می کشیدم.ما سه گل زدیم و بازی خوبی را ارائه کردیم و بدون آنکه خطای خشنی را انجام دهیم، حتی بیشتر از بازیکنان حریف کارت گرفتیم.دیگر چه کار باید می کردیم.؟ اخراج کاکا هم که کاملا ناعادلانه بود.»

مربی برزیل با ابراز رضایت از نتیجه بازی گفت:« پیروزی خوبی مقابل تیمی قوی و سرعتی داشتیم و از عملکرد تمام بازیکنانم به ویژه لوئیس فابیانو راضی هستم.باید از تیم حریف هم صحبت کنم.ساحل عاج تیمی از نظر فیزیکی قدرتمند است »

=====================================

دروگبا: لوییس فابیانو تفاوت را رقم زد
    مهاجم چلسی از عملکرد همتایش ستایش کرده است...

سایت گل – دیدیه دروگبا مهاجم ساحل عاج بر این باور است که لوییس فابیانو تفاوت اصلی برزیل و ساحل عاج بود. برزیل با دو گل فابیانو، سه بر یک ساحل عاج را برد.
    ساحل عاج همچنان به صعود امیدوار است، هر چند که دروگبا می‌گوید همه چیز بستگی به نتیجه دیدار کره شمالی و پرتغال دارد: «نکته کلیدی مسابقه ما و برزیل لوییس فابیانو بود. او دو گل رویایی زد، اگر چه یکی از گل‌ها کاملا صحیح نبود. ما به او فضای زیادی دادیم و تاوانش را هم پرداختیم. می‌دانستیم دیدار سختی داریم. برزیل بهترین تیم دنیاست. ما هم فرصت‌های خود را داشتیم، اما بخت‌های آنها برای گل زنی بهتر بود. اکنون سرنوشت صعود ما بستگی به بازی پرتغال و کره شمالی دارد.»

13. 2 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

كاكا در مورد گل فابيانو گفت: وقتي در رختكن گل‌ها را بار ديگر تماشا كردم متوجه شدم كه داور خطاي دست فابيانو را نديده است، اين درست اما او بسياري از خطاهاي وحشيانه حريف را هم نمي‌ديد.
    وي افزود: در صحنه‌اي كه من اخراج شدم تمارض بازيكن آنقدر خنده‌دار بود كه گمان مي‌كردم داور براي اخطار دادن به او مي‌آيد. اين نهايت بي‌شرمي است و براي فيفا با اين داوران پر اشتباه كه چيز از فوتبال نمي‌دانند واقعا متاسفم. كيفيت بازي‌هاي اروپايي به مراتب بهتر از بازي‌هاي جهاني است و فيفا هر 4 سال كه بار به ياد همه ما مي‌اندازد كه يوفا از آن قدرتمندتر است.
    این تیکه رو خیلی حال کردم

==========
    در ضمن ! خداییش کاکا نمی خواست خطا کنه ! اون بوفالو اومد خودش رو زد. نمی شه انکار کرد که...

+

استفاده از دست داره باب می شه تو فوتبال! فابیانو بچه خوبیه حتما غیر عمدی بوده : دی

15. این کاربر از Mojtaba N87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

داوري داغون بود.بازيكن ساحل عاج از قصد به طرف كاكا رفت و خودشو به اون كوبوند.قبل از برخورد داد زد و صورتشم كه گرفت. تابلو تمارض كرد.كاكا فقط از خودش دفاع كرد.
    آره واقعا به قول شما داغون بود مخصوصا اون گل فابيانو كه فقط مونده بود خواهر مادرش هم بيان به توپ دست بزنن برن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •