يواخيم لوو: با ضد حمله مي توانيم از خط دفاعي استراليا عبور كنيم
يواخيم لوو، سرمربي تيم ملي آلمان، از بازيکنانش خواست که در بازي امشب مقابل استراليا از همه فرصت هايشان استفاده کنند.
آلمان که سه بار درجام جهاني به قهرماني رسيده، مدعي اصلي صعود از اين گروه است اما لوو به شاگردانش هشدار داد که کانگوروها را دست کم نگيرند.
او در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" ما براي استراليا احترام زيادي قائليم. انتظار يک بازي دشوار را دارم. نسبت به چهار سال قبل تيم ها پيشرفت کرده اند و من انتظار يک جام جهاني فوق العاده را دارم.
ما بارها بازي استراليا را بررسي کرديم و مي دانيم که آنها در دفاع بسيار مستحکم هستند. آنها سيستم دفاعي بسيار خوبي دارند و قدرت آنها در سازمان يافتگي آنهاست. آنها در 28 بازي اخيري که انجام داده اند، در 17 بازي گلي دريافت نکردند و اين مسئله همه چيز را در مورد سيستم دفاعي آنها نشان مي دهد. آنها همچنين توانايي تخريب بازي حريف شان را دارند."
آلماني ها نيز از سال 1994 در ديدارهاي گروهي شان در جام جهاني شکست نخورده اند و لوو مطمئن است که تيمش مي تواند به ديوار دفاعي مستحکم استراليا راه پيدا کند.
" من فکر مي کنم ما مي توانيم با ضد حملات سريع از ديوار دفاعي آنها عبور کنيم. بايد آنها را سردرگم کنيم. بايد چنين سيستمي را در پيش بگيريم. اين تيم معمولا به تيم هاي حريف فرصت چنداني براي گلزني نمي دهد و ما بايد از فرصت هايمان حداکثر استفاده را ببريم. بايد به آنها فشار بياوريم و موقعيت ايجاد کنيم. من خوش بين هستم زيرا وقتي تيمم ريتم بازي اش را به دست بياورد، مي توانيم موقعيت ايجاد کنيم و بازيکنان زيادي داريم که مي توانند برايمان گلزني کنيم."