تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 37 از 451 اولاول ... 273334353637383940414787137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

داره خودمونی میشه anand's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    shz

1

سلام به همه دوستان
    ضمن تبریک به رفقایی که این سیستمو گرفتن یه توضیح در مورد بازی metro 2033 بدم که ما این بازیو روی سیستمای قوی تر (pc) هم روی high نتونستیم اجرا کنیم ... لینک زیرو یه نگا کنین متوجه دلیل می شین بی وجدان خیلی ... هستش

http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html

Last edited by anand; 15-06-2010 at 09:44.

2. 3 کاربر از anand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام.بالاخره منم با این بحثهای شما وسوسه شدم و دیروز یکی خریدم....خیلی وقت بود که دنبال یه لپ تاپ خوب بودم و بین f115 وn61jqگیر افتاده بودم.ولی دیگه دل و زدم به دریا و دیروز از بازار رضا با گارانتی سازگار 1400 خریدم.امیدوارم پشیمونم نکنه از خریدنش.از همه شما ممنونم که با بحثهای خودتون کمک حال من ودیگران میشید.چند تا سوال دارم که ممنون میشم جواب بدید
    1:برای بار اول چند ساعت تو شارژباشه بهتره؟
    2:بعد از بالا اومدن ویندوز نیازی به نصب cd درایورها هست یا قبلا خودشون نصب کردن؟
    3:بعد از ریکاوری گرفتن چطور میتونم یه ویندوز سون 32بیتی هم نصب کنم؟
    ممنون میشم از دوستان که زودتر جواب بدین

4. این کاربر از mysaeedms بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hasibi01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

درایورها رو ویندوز اورجینال نصب شدن. ولی بهتره درایور جدید رو از سایت ASUS دانلود کنید و دوباره نصب کنید. اگرم وقتش رو ندارید حداقل کارت گرافیک رو آپدیت کنید.
    در مورد نصب ویندوز 32 هم که کار خاصی نداره. دقیقا مثل دسکتاپ. اول در منوی بوت ستاپ ترتیب بوت رو به درایو بلوری تغییر بدین و بعد سیستم رو با یه دی وی دی ویندوز سون 32 بوت کنید و بقیه مراحل. البته من یکی از اونایی بودم که همه این کارها رو کردم و در نهایت تا درایو ریکاوری رو فرمت نکردم موفق به نصب ویندوز دوم نشدم. امیدوارم که این مشکل واسه شما دیگه پیش نیاد.

6. این کاربر از hasibi01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ممنون از جوابتون.میشه راجع به باطری هم بگین وهمینطور اینکه منظورتون از درایو ریکاوری چیه؟مگر ریکاوری رو روی dvdنمیگیرین؟

8. این کاربر از mysaeedms بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hasibi01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

آره ریکاوری که شما میگیرید روی 4تا دی وی دی انجام میشه. ولی روی این لپ تاپ از قبل 14 گیگ از هارد رو جدا کردن و از همین سیستم عاملی که شما دارید روش ریکاوری گرفتن. که این قسمت رو میتونید با برنامه هایی مثل آکرونیس یا پاراگون و یا دیسک منجر خود ویندوز مشاهده کنید. یه درایو پرایمری 14 گیگی. واسه ورود به ریکاوری هم کافیه زمان بوت شدن دکمه F9 رو بزنید.

البته زمانیکه روی دی وی دی ریکاوری میگیرید دیگه نیازی بهش ندارید و میتونید پاکش کنید و از همه فضای هاردتون استفاده کنید. در مورد شارژ باطری هم اطلاع زیادی ندارم من یه شب گذاشتم تو شارژ بمونه. و بعدشم باطری رو جدا کردم تا در اثر شارژ زیاد صدمه نبینه البته بعد از پیشنهاد دوستمون آقای وایومن.

10. 2 کاربر از hasibi01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با سلام....و خسته نباشید...

میخواستم بدونم که درایو بلو ری رایت هم میکنه و دی وی دی هم میخونه؟

اگه میشه یه سابت معتبر برای خرید این دستگاه معرفی کنید...

ممنونم

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

با سلام....و خسته نباشید...

میخواستم بدونم که درایو بلو ری رایت هم میکنه و دی وی دی هم میخونه؟

اگه میشه یه سابت معتبر برای خرید این دستگاه معرفی کنید...

ممنونم
    بلوری رو میخواند اما رایت نمکند
    سی دی +دی وی دی هم می خواند هم رایت میکند

باصطلاح Combo blue ray هستش

سایت زیاده اما قیمتاشون یکم بالاست

13. این کاربر از AMIRHJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

1

سلام خیلی عالیه فقط یکم رزولوشنش پایینه در زمان دیدن فیلم می تونید بفهمید پیکسلها مشخصا اما تو بازی واقعا محشره برای دین فیلم اگه HD باشه که محشره و تمیز پخش می کنه.تو بازی ها واقعا عالیه و محشر کار میکنه.ببینین در مورد بازی METRO 2033 من اونو نصب کردم واقعا علی اومد با کیفیت اولترا اما بار دوم که اومدم صفحه بصورت عمودی بریده بریده شد ریز ریز که هرچی کردم درست نشد یعنی رو کیفیت LOW هم که گذاشتم بازهم همین خطوط بود کلا با این بازی مشکل داره فقط افت فریم نیست بلکه کلا تصویر تکه تکه میشه توش و اصلا نمی کشه من که سر اون حالم گرفته شد انتظار بیشتری ازین لبتاپ داشتم اما دوستمون گفت که روی PC ها با گرافیک بالاتر هم این مشکل هست دیگه من قانع شدم.منم باطری رو در آوردم اولش رو DVD ریکاوری گرفتم حالا نمی دونم بر اینکه ویندوز 32 بیتی بریزم در کنار 64 بیتی درایو D رو فرمت کنم و پارتیشن بندی مجدد؟لطفا کمک تو این زمینه لطفا.من فکر می کنم اگه یه 32 بیتی نصب شه بازیها رو بهتر اجرا کنه مثلا همین METRO 2033 و دیگه اینکه پرز خیلی رو مانیتور میشینه و جای لک که خوب طبیعی دوستان راهی بلد نیستین که همیشه نو بمونه؟کمک کنید.در این زمینه لطفا.من هم تمام اجزاء سخت افزاری رو آپدیت کردم مثلا گرافیک که یه فایل 280 مگابایتی بود اما وقتی صدا کردم تاریخ آپدیتش تغییر نکرد دوستان نظری ندارن؟فقط هنور نتونستم به مودم ADSL خودم وصلش کنم وقتی کابل رو به LAN میزنم پیغام میده کانکشن آماده نیست و وقتی مودم رو می خوام نصب کنم میگه ارتباط پورت و مودم قطعه نمی دونم چیکارش کنم دیگه.راستی وبکمشم عالیه دید در شب داره تو تاریکی کاملا چهره رو روشن نشون میده.همه چیزش عالیه.موفق باشید.

15. این کاربر از hamid361 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

[COLOR=Navy]فقط هنور نتونستم به مودم ADSL خودم وصلش کنم وقتی کابل رو به LAN میزنم پیغام میده کانکشن آماده نیست و وقتی مودم رو می خوام نصب کنم میگه ارتباط پورت و مودم قطعه نمی دونم چیکارش کنم دیگه.راستی وبکمشم عالیه دید در شب داره تو تاریکی کاملا چهره رو روشن نشون میده.همه چیزش عالیه.موفق باشید.

در مورد ADSL فکر می‌کنم مشکل از اونجا باشه که شما کارت شبکه رو Enable نکردید! من خودم هم همین مشکل رو داشتم که بصورت وایرلس کانکت میشد ولی با کابل مشکل داشت که بعد از کلی سروکله زدن! متوجه شدم که کارت شبکه نصب هست ولی Enable نیست که وقتی Enableاش کردم، با کابل هم کانکت شد...

رامین

17. 3 کاربر از rahnemoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با سلام ...

ایا از سایت سازگار میشه از شهرستان خرید کرد؟!

من کرمان هستم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •